Hoe ouder hoe gekker (1)

Nog steeds aantrekkelijke, gescheiden vrouw (39), dochter van 17, zoekt langs deze onsympathieke weg enz…. Zo zou ongeveer de contactadvertentie luiden die ik wilde plaatsen nadat ik een jaar zonder man had doorgebracht. Het werd hoog tijd dat ik weer eens seks had en ik zag geen andere uitweg meer dan zo’n rotadvertentie, maar precies toen keerde het lot. Zijn naam was Steven, maar iedereen noemde hem Steef, en ik ontmoette hem op een barbecuepartijtje bij mijn buren.

Het was zaterdag en mijn dochter was dat weekend bij haar vader. Hij was, o schandaal!, wel vijftien jaar jonger dan ik, maar er was van het begin af aan zinderend oogcontact. Zijn vriendin heette Pauline, een niet onknappe meid van goed twintig, maar te zwaar opgemaakt en te naïef om door te hebben welk kat- en muisspel zich onder haar ogen afspeelde. Zonder dat we ook maar één woord met elkaar hadden gewisseld hadden we elkaar tot op het bot uitgepeild en onze strategie bepaald. Hij gaf het voorzetje met een nonchalante verwijzing naar een klusje waarmee hij bezig was in huis en ik haakte er schuchter en toepasselijk op in met een verstopte afvoerpijp die me zorgen baarde. Waarschijnlijk een kleinigheid, dacht hij en omdat het toch maar tien passen lopen was naar mijn huis wilde hij wel even kijken. Een minuutje of tien, beloofde hij zijn vriendin, want hij zou alleen even kijken.

We konden ze zelfs nog horen praten en lachen toen hij in de keuken korte metten met me maakte. ‘Tien minuten is veel te kort om je recht te doen’, zei hij verontschuldigend terwijl hij mijn rokje losknoopte en in één vloeiende beweging mijn broekje mee naar beneden trok, ‘maar ik hoop dat er nog andere mogelijkheden komen…’ En toen zat hij al in me en neukte me geconcentreerd tegen het aanrecht omhoog. Ik klemde me om hem heen en smoorde mijn orgastische geluidjes tegen zijn schouder. Nadat ik twee keer was gekomen joeg hij zijn zaad mijn baarmoeder in.

‘Doe me een plezier, laat je broekje uit en laat het lekker lopen’, zei hij toen ik een handdoek wilde pakken om zijn uit mijn kut sijpelende sperma af te vegen.

‘Dan gaat het straks kleven…’, wierp ik zwakjes tegen.

Hij knikte: ‘Dat weet ik, maar ik wil graag samen met je onder de douche als we meer tijd hebben. Wil je alles tot die tijd zo laten… asjeblieft?’

‘Wan…neer?’ Mijn stem bibberde van opwinding.

‘Morgenochtend rond elf uur, als Pauline bij haar ouders koffie gaat drinken…’ Hij kuste me op mijn wang en fluisterde in mijn oor: ‘Slaap naakt en blijf het!’’

Met mijn kleffe dijen tegen elkaar geklemd hoorde ik het hem een paar minuten later tegen Pauline uitleggen: ‘Kan het morgen maar beter meteen even oplossen, dan neem ik mijn gereedschap mee. Kwestie van een uur, misschien anderhalf. Vind je het erg dat ik de koffievisite dan even oversla?’

De trut had niets in de gaten en haalde onverschillig haar schouders op. De buurman dreigde nog even roet in het eten te gooien: ‘Heb je soms hulp nodig Steef?’ Maar Mia, de buurvrouw, redde de hachelijke situatie: ‘Ben je vergeten dat we morgen al vroeg naar Ikea zouden gaan Kees?’ Nog mooier, geen nieuwsgierige buren die roet in het eten zouden kunnen gooien! Ik haalde opgelucht adem en Steef gaf een voorzichtig knipoogje.

Die nacht deed mijn zoemende vriendje overwerk terwijl ik me voor de geest probeerde te halen wat we in anderhalf uur allemaal wel niet zouden kunnen doen. Na een hazenslaapje zat ik al om acht uur bibberend van de zenuwen beneden. ‘Blijf naakt…’, had hij gezegd. Tot nu toe had ik alles gedaan wat hij gezegd had, ik had naakt geslapen en me niet gewassen. Maar had ik het lef om hem straks naakt te ontvangen!? Ik beende zenuwachtig door het huis, dronk de ene kop koffie na de andere en monsterde herhaaldelijk mijn lichaam in de spiegel in de slaapkamer. Goed, het ging nog best dankzij de wekelijkse fitnesstrainingen in de plaatselijke sportschool, maar de concurrentie met de strak in haar vel zittende Pauline was natuurlijk bij voorbaat verloren. Alles wat hij tot nu toe had gezien waren mijn dijen, mijn kut en een klein stukje onderbuik. Had ij in de roes van het moment die zwangerschapsstriempjes, klein maar toch, wel gezien? Mijn borsten waren gelukkig niet te groot, anders hadden ze het gewicht van de jaren al niet meer kunnen dragen, maar waren ze niet té klein vergeleken met die voorsteven van Pauline? En mijn kont…? Over mijn schouder heen keek ik in de spiegel naar mijn samentrekkende mijn bilspieren. Hoe nauwkeurig zou hij alles bekijken? Het licht in de wit betegelde badkamer zou alles genadeloos bloot leggen, de kleinste oneffenheid, elk plooitje, elk rimpeltje… Ik werd er gék van.

De gordijnen in de kamer stijf gesloten zat ik het laatste halfuur twijfelend en zwetend uit. Als ik zijn telefoonnummer had gehad, had ik hem waarschijnlijk afgebeld, maar ik wist niet eens waar hij woonde! Nog éven overwoog ik me niet thuis te houden, maar toen het elf uur werd kon ik niet meer denken. Als een zombie wachtte ik af, mijn oren gespitst op elk geluid van buiten. Het werd vijf over elf en tien over elf. Zou hij zelf niet kunnen? Maar dan had hij toch wel gebeld? Mij wist hij tenslotte wel te wonen en ik stond gewoon in het telefoonboek. Om kwart over elf ging ik voor het eerst iets anders voelen dan die gruwelijke spanning: teleurstelling! En vijf minuten later zelfs een sprankje boosheid. Hier zat ik, volwassen vrouw, naakt nota bene, te wachten op een jonge liefdesgod die beter bij mijn dochter paste dan bij mij en nu kwam hij niet! Om half twaalf kleed ik me aan, besloot ik: als hij zich niet aan zijn afspraak houdt, dan ik ook niet! Maar naar mate de minuten verstreken begon ik me geil te voelen toen ik terugdacht aan de vanzelfsprekende manier waarop hij me gisteren had genomen, mijn billen schurend langs het aanrecht, de orgasmes die hij zo makkelijk uit me had gestoten, het geile idee waarmee hij was gekomen nadat hij in me was ontploft en zijn zaad over mijn dijen droop, de manier waarop hij daarna in de tuin bij de buren naar me had gekeken, met uitdagend om mijn plakkerige dijen en liefst ook mijn drenzige pruim te flashen….. Om half twaalf greep ik vertwijfeld kleine Nicky, de zoemloze, altijd binnen bereik als het me te veel wordt, en hij zat net behaaglijk in mijn poes toen het toch nog gebeurde. De voordeurbel, doordringend! Ik had geen auto gehoord en het was dus te laat om door een kier van het gordijn te kijken, want de voordeur zelf is een blinde hoek.

Blinde paniek ineens! Mijn kut schreeuwde om genade toen Nicky eruit werd gerukt en op lemen voeten sloop ik naar de gang voordat die verrekte bel nóg keer zou overgaan.

‘Wie is daar?’, rammelden mijn stembanden wanhopig tegen de dichte deur.

‘Ik ben het Jetty, de kust is veilig…..’

Hij was het! Een kramp trok door mijn maag en ik moest bijna overgeven! Ik talmde, nog even, en rechtte toen mijn rug. Als hij je voor het eerst naakt ziet, schoot het door mijn hoofd, laat dan niet alles meteen hángen! Ik deed een stapje opzij en opende de deur op een kier…..

Lees vervolg

© Jetty

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Hoe ouder hoe gekker (1)

 1. 28 oktober 2007 at 10:52

  Een op een prettige manier plat verhaal. Van de eerste tot de laatste regel goed geschreven en subliem uitgewerkt. De spanning druipt er vanaf. Daar kunnen we hier geen genoeg van krijgen.
  3***

 2. 6 november 2007 at 17:10

  Meestal moet ik even slikken alvorens te beginnen aan een verhaal met een aantal hoofdstukken. Niet hier echter. Dit is een klassiek 'in één adem-verhaal'. Spannend, enerverend, geil en een zinderend slot. Zo moet het: 3 dus.

 3. 15 november 2007 at 16:14

  Erotisch tot en met en een slot om kippenvel van te krijgen!

Geef een reactie