Hoe ouder hoe gekker (2)

Het eerste wat door de kier naar binnen kwam zetten was een vervaarlijk rammelende stalen gereedschapskist, pas daarna volgde Steef, die zich werkelijk door de nauwe opening moest wringen, en hij was nog maar nauwelijks binnen of ik gaf de deur een zet zodat hij weer in het slot sloeg. In hetzelfde moment donderde de gereedschapskist ratelend op de grond, de bek opengescharnierd uitpuilend van allerlei instrumenten — het was meer geluk dan wijsheid dat hij geen voet van me vermorzelde — en ontsnapte hem spontaan een verbaasde vloek: ‘Godverju…., Jetty…., je bent écht naakt!’ Die verbazing…., hij had het dus niet verwacht! Ik schrompelde verlegen in elkaar en sloeg verward en met een vuurrood hoofd mijn handen voor mijn buik. ‘Dat had je toch gezegd’, murmelde ik bedremmeld en ik voelde me het meisje dat bijna een kwarteeuw geleden op dezelfde manier voor haar bijna-stiefvader stond. ‘Als je je handen op je rug doet, krijg je een pakje sigaretten van me meisje….’ In godsnaam, niet dát. ‘Ik had alleen nooit durven denken dat je het zou doen….’, was zijn schorre antwoord. En toen waren zijn armen om me heen en verdween de mistige flard uit het verleden. Hij likte het verloren traantje weg dat van mijn wang biggelde en ik opende bereidwillig mijn mond. ‘Je bent een moordwijf’, fluisterde hij voordat onze tongen elkaar vonden. Het was de juiste aanpak. In plaats van de gejaagdheid van gisteren, toen alles erop gericht was zo snel mogelijk onze zinnen te bevredigen, nu een rustige, bedachtzame verkenning van mijn naaktheid door zijn strelende, koesterende handen tijdens een dromerige, verlangende kus.

‘En nu de beloofde douche?’, vroeg hij nadat we ons aan elkaar hadden ontwrongen. Ja, als er iéts was waar ik naar verlangde was dat het wel: zijn jonge atletische lijf even naakt als het mijne, en tintelend van opwinding danste ik voor hem uit de trap op. Immers, hij had mijn achterste uitvoerig gestreeld, betast en gekneed en dus hoefde ik me niet meer te schamen voor mijn overjarige billen….

Ik ging meteen onder de lauwwarme straal en keek geboeid toe hoe hij zich begon te ontkleden. Het leek waarachtig wel of hij zich nu een beetje geneerde terwijl hij zittend op het deksel van de w.c.-pot zijn schoenen en sokken uitwurmde en dat gaf me een behaaglijk warm gevoel in mijn buik. Waag het niet je om te draaien!, nam ik me voor te zeggen toen hij eindelijk moeizaam opstond, maar het was niet nodig, want hij wilde mij ook niet uit het zicht verliezen. Zijn gebruinde borst was lichtjes behaard, precies zoals ik me had voorgesteld, en toen hij met een grimas zijn jeans naar onderen trok — hij had geen onderbroek aan, noteerde ik alert — zwiepte daar eindelijk de enige reden voor ons samenzijn tevoorschijn. Nu kon ik het verrukkelijke apparaat dat me een half etmaal eerder zo onstuimig had gebrandmerkt pas echt goed zien en alsof hij het besefte bleef hij even roerloos staan, zodat ik hem in me kon opnemen. Mijn god, wat een heerlijkheid, zo beloftevol jong en krachtig tegen de klippen oprijzend voor mij! ‘Kom maar bij mama’, prevelde ik nadat ik maat, omvang en potentie in mijn hersens had gegrift.

Hij was in twee stappen bij me en ik draaide me om, want zó wilde ik hem tegen me aan, zijn bonkende penis opstekend tegen mijn billen en rug. Zijn handen gleden naar mijn borsten en met zijn hoofd naast het mijne fluisterde hij opgewonden: ‘Mama? Wil je dat ik je zó noem?’

Het was er onbeheerst bij me uitgekomen, maar de manier waarop hij het uitsprak was van een verpletterende geilheid en sloeg nu ook bij mij in als een bom. ‘Ja…’, kreunde ik, ‘en was nu de spermavlekjes weg die je op mama hebt achtergelaten, stoute jongen!’

Hij deed meer dan dat. Hij goot een halve fles badschuim over me heen en begon mijn voorkant met beide handen uitvoerig in te smeren, en dat liet hij vergezeld gaan van wee makend commentaar over mama’s ondeugende tieten waarvan hij de tepels voelde opzwellen van genot, de schatkamer van mijn vruchtbare schoot en de verrukking van mijn geile kut, die hij vandaag de eer zou bewijzen die haar toe kwam. Ondertussen namen zijn handen elk beschreven onderdeel deskundig onderhanden en liet hij zijn lul voortdurend tussen mijn bilspleet op en neer rijzen. Het maakte me rázend van geilheid, zó geil als ik in járen niet was geweest, en ik vouwde mijn handen om de zijne en voerde ze nog eens terug naar de zinderende plaatsen waarvan hij de lof had bezongen voor nog méér van die liederlijk-opwindende taal. Mijn tieten: vind je ze nog stevig genoeg, lieve jongen?, per slot van rekening heeft mama daar al een dochter gezoogd. En mijn buik, vind je die streepjes niet hinderlijk die daar na de bevalling zijn achtergebleven? En die geile kut: is die van Pauline niet veel nauwer en daardoor lekkerder voor zo’n jonge kerel om te neuken? Op alles had hij een gepast antwoord. Na de stormachtige neukpartij van gisteren was ik niet meer uit zijn gedachten geweest. Nog nooit had hij zó lang zó’n harde gehad. Natuurlijk had hij die afgereageerd op zijn vriendin, daar maakte hij geen geheim van, maar constant had hij bij het pompen in haar kut, die trouwens echt niet zoveel nauwer was dan de mijne, aan zijn mama gedacht en lang nadat hij haar baarmoeder in de week had gezet had hij nog wakker gelegen met een stijve van jewelste, die hij tenslotte nog een keer had afgerukt met mijn beeld voor ogen…. En vanmorgen, toen hij opnieuw met een lul als een gietijzer was wakker geworden, had hij zich bewust gespaard, hoewel Pauline best een beurt had willen hebben….

Zo’n enerverend voorspel had ik zelden meegemaakt en ik liet me helemaal meeglijen in de woordenbrij van geilheid.

‘Vond ze dat niet verdacht dan dat je met een stijve bleef rondlopen, terwijl ze wist dat je hierheen zou komen?’, hijgde ik opgewonden.

‘Nee…’ Op hetzelfde moment glipten zijn vingers mijn brandende kut binnen en ik zocht amechtig met mijn handen steun tegen de betegelde wand. ‘Ik heb haar klaargelikt en daarna gevingerd, zoals nu jou….’ Twee van zijn vingers schoven diep naar binnen, een derde betokkelde als een bezetene mijn opgewonden knopje. ‘En toen was het goed……’ Hij zei nog meer, maar dat ging verloren in de stormvloed die door me heen raasde. Ik búlkte het uit zoals ik lang niet meer gedaan had, krijsend en gillend, en hij moest mijn spastisch kronkelende lijf stevig met beide armen omstrengelen toen mijn benen het begaven

Sidderend op mijn knieën vond ik mezelf terug na die ongekende explosie. Steef draaide de douchekraan dicht en hurkte voor me neer. ’Zullen we nu dan eindelijk maar eens gaan neuken mama?’, vroeg hij glimlachend.

‘Ja…, o ja!’, huiverde ik in vervoering toen hij zijn wiebelende knots tussen mijn tieten manoeuvreerde.

‘Wil je geil of extra geil?’, fluisterde hij samenzweerderig.

‘Zo geil mogelijk lieve jongen…….’

Hij boog zich met fonkelende ogen naar me toe. ‘Klim er dan óp mama, dan draag ik je neukend naar bed….’

Het hield niet op, zijn woorden brachten me aan de rand van krankzinnigheid. Hij bleef gehurkt zitten terwijl ik me moeizaam oprichtte.

‘Zo ja, mama…. Je benen wijd en trek je kut open! Langzaam zakken tot hij er helemaal in zit…..’

Ik kwam al bijna opnieuw klaar toen ik de staaf soepel naar binnen voelde glijden. Hij strengelde zijn armen om mijn rug toen zijn volle ballen tegen mijn kont rustten. ‘Gaat dat wel?’, kermde ik hulpeloos toen hij aanstalten maakte om op te staan.

‘Ik hou je alleen maar vast voor je evenwicht’, pochte hij. ‘Mijn lul is hard genoeg om je alléén op te tillen! Sla wel je armen stevig om mijn nek en je benen om mijn heupen!’

En inderdaad, het kostte hem schijnbaar weinig moeite om helemaal op te rijzen. ‘Wip je maar lekker klaar’, bromde hij uitnodigend in mijn oor terwijl hij in de richting van de deur wandelde.

‘OK’, genotterde ik.

Hij beende de badkamer uit en duwde met zijn schouder de eerste de beste slaapkamerdeur open.

‘Je bent verkeerd’, kwijlde ik stotterend terwijl ik rusteloos over zijn paal bleef glijden, ‘dit is de…. slaapkamer van mijn dochter…. Zie je wel, het is…. maar een eenpersoonsbed….’

‘Ik zie het ja’, gromde hij in mijn oor. ‘Maar je wilde toch extra geil?’

Dat was de druppel. Ik wilde protesteren, maar het tweede orgasme kwam als een wervelwind aanstormen en hij lag al bovenop me op Rosies bed toen het was uitgeraasd. En toen was er geen ruimte meer voor protest, want hij begon meteen als een orkaan op me in te beuken. Geen tijd voor lieftalligheden meer, maar rauwe, harde seks, waarbij alles wat ik tot nu toe op dat gebied had meegemaakt in het vergeetboek kon worden bijgeschreven. In een adembenemend tempo naaide hij me met grote halen van het ene hoogtepunt naar het andere, tot ik hem volkomen buiten zinnen met gierende ademstoten gelijk begon te geven: já, dat het geil was om in het bed van mijn dochter te worden geneukt, já dat het extra geil was dat ze vanaf de foto op het nachtkastje samen met haar vriendje meekeek hoe mama de rit van haar leven maakte, já dat ze best trots zou zijn op haar lenige mama die met de benen naast het hoofd gedrukt de ene na de andere furieuze stoot te verwerken kreeg in haar wijd opengesperde kut, já dat hij een broertje voor Rosie mocht maken en tenslotte já dat zij het hierna van mama zou overnemen…….

Ieder ja werd eruit geperst vlak vóór een hels hoogtepunt en bij het laatste ja kwam hij zelf ook, als een mitrailleur spervuur schietend in mijn baarmoeder naar alle ontvankelijke eicellen. Alle hoogtepunten had ik met immense wellust doorleefd en ik was totaal uitgeput en óp. Zo niet Steef………..

Lees vervolg

© Jetty

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie