hot teens tube shemale jizzed by group.

Hoge laarzen

Ze was me al vaker opgevallen tussen de andere moeders die op vrijdag hun kind naar school brengen. Behalve haar blonde haar in een strakke korte coupe en de felrood gestifte lippen was het vooral dat ze altijd een kort rokje lijkt te dragen. Zelfs nu het november is en behoorlijk koud wordt, staat ze met enkellaarsjes en dunne zwarte panty op het schoolplein met haar dochter. Ik kijk naar haar en hoop stilletjes dat het nog even duurt voordat de kinderen naar binnen kunnen. Maar mijn zoontje meldt dat de deur open gaat en hij trekt me mee de school in. Ik breng hem in de klas en praat nog even met de leerkracht. Een paar minuten later steek ik het schoolplein over, op weg naar huis. Op vrijdag ben ik tegenwoordig vrij en daarom neem ik de tijd om lopend naar school te gaan in plaats van al dat gehaast met de auto of de fiets. Als ik het plein wil verlaten via het toegangshek komt zij op dat zelfde moment daar. Ik laat haar voorgaan. “Ga jij maar eerst”.
“Dank je wel”, zegt ze en we kijken elkaar even in de ogen. We steken naast elkaar de straat over en lopen plotseling samen. Ik begin een gesprekje.
“In welke klas zit jouw dochter?”
“In 2b.”
“Mijn zoon zit in 1d. Ik ben heel blij dat hij op deze school zit. Het bevalt ons prima.”
“Mij ook,” zegt ze. “De kinderen leren zelfstandig te zijn en dat is prima voor hun ontwikkeling.”
“Zeker,” beaam ik.
Zo praten we nog wat door over de school en de kinderen.
Als we aan het eind van de straat komen, zeg ik linksaf te gaan. “Ik ga ook die kant op, hoor”, zegt ze.
“Oh, waar woon je dan?”
“Even verderop, op nummer 28.”
We lopen stilzwijgend naast elkaar. Zal ik iets over haar laarsjes zeggen? Die zijn zwart met zilver en voorzien van behoorlijke hak. Ze loopt er mooi op. Of over haar rokje? Ze heeft prachtige benen. Ik durf het niet.
Dan komen we bij haar huis.
“Hee, een fijne dag nog, hè?” wens ik haar toe.
“Heb je tijd voor een kopje koffie?” nodigt ze me uit. Zomaar, vanuit het niets.
Ik heb minder dan een halve seconde bedenktijd nodig. “Lekker.”

Ze doet de deur open en we gaan naar binnen.
“Daar zijn we dan. Doe je jas uit en ga maar zitten, dan maak ik even koffie.” En ze gaat naar de keuken.
De woonkamer is zoals je mag verwachten in een nieuwbouwhuis, bewoond door een gezin met kinderen. Niet heel bijzonder qua meubilair of inrichting. Ik neem plaats in de driezitsbank. Zei ze nu “daar zijn we dan”? Wat zou ze daarmee bedoelen?
Terwijl ze nog in de keuken staat, waag ik ‘t om haar te zeggen dat ik haar laarsjes mooi vind.
“Oh ja?”. Ze komt de kamer binnen. Ook zij heeft haar jas uitgedaan. Ze heeft een strakke korte gebreide trui aan met lange mouwen die haar handen half bedekken. Een mooie col zit rond haar hals. De trui laat verhult nauwelijks haar lichaamsvormen. Ze heeft een geweldig stel borsten, zo te zien zeker een E-cup.
Ik voel een kriebel in mijn kruis.
“Ben jij een laarzen liefhebber?” vraagt ze me.
“Om eerlijk te zijn wel.” Ik zeg meermalen laarzen voor mijn vrouw te hebben gekocht, nou ja, betaald. “Ik zie mijn vrouw graag in hoge laarzen.”
“Als je van hóge laarzen houd, kan ik je ook wel iets laten zien, hoor. Dan moet je even meekomen naar boven.”
Zonder mijn reactie af te wachten draait ze zich om en loopt naar de trap. Ik weet niet hoe snel ik haar moet volgen. Ik doe even snel mijn hand in mijn broek en maak ruimte voor mijn groeiende paal.

Ze gaat me voor in haar slaapkamer, waar één wand vrijwel volledig bedekt is met een hoge wandkast. Trots doet ze twee deuren open en tot mijn verbazing zie ik zeker vijftig paar laarzen en laarsjes.
“Je bent niet de enige laarzen liefhebber in deze kamer, schat!” en je kijkt me aan.
Mijn ogen glijden van links naar rechts en van boven naar beneden over de netjes gerangschikte laarzen. Ze staan er in allerlei kleuren en dessins, in diverse schachthoogtes. Van fel paars tot panter patroon, van glimmende zwarte laklaarsjes tot kniehoge laarzen van heel lichtbruin suède. Zonder één uitzondering zijn de laarzen voorzien van hoge hakken.
“Sjonge jonge” is de stompzinnige reactie die ik laat horen. Mezelf schamend als ik het mezelf hoor zeggen.
“Prachtig”, voeg ik er dan maar aan toe.
Dan zie ik een paar zwarte laarzen hangen. Het zijn overknees, zo te zien van soepel leer. De super hoge stilettohak is van metaal.
Ze ziet dat ik ernaar kijk en pakt ze van de hanger. “Hee, ik merk dat jij smaak hebt. Dit zijn inderdaad knetterdure laarzen die ik in Parijs heb gekocht. Ze zitten fantastisch en lopen onverwacht lekker. Zal ik ze even aandoen?”
Ik hoef niets te zeggen. Mijn opgetrokken wenkbrauwen zeggen meer dan voldoende.
Ze gaat op de rand van het bed zitten en verruilt de korte laarsjes voor de overknees. Er zit een lange rits aan de binnenkant. De schachten omsluiten haar kuiten als een maillot. Ze gaat staan en trekt nog even aan de schachten om ze zo hoog mogelijk te krijgen. De laarzen reiken tot halverwege haar bovenbenen. Nu ze op de stiletto's staat kijkt ze me bijna recht in de ogen.
“En?”
“Wauw,” breng ik uit, in volle bewondering over hoe mooi ze haar staan.
Ze pakt me bij de hand en trekt me naar een manshoge passpiegel, aan de andere kant van de kamer. Ze gaat voor me staan met de rug naar me toe. We kijken elkaar aan in de spiegel. Ze ziet er fantastisch uit. Ik kan niet loskomen van de overknees, haar dijen in de panty, haar korte rokje en de volle borsten in haar strakke trui.
Ze kijkt me via de spiegel recht in de ogen aan en zegt: “Je was me al vaker opgevallen tussen de andere vaders die op vrijdag hun kind naar school brengen.”
Ik probeer mijn lul nog meer ruimte te geven door mijn heupen even te bewegen. Omdat ze met haar kont tegen me aanstaat, ontgaat deze beweging haar niet. Ze pakt mijn rechterhand en legt die op haar rechterborst.
“Ik wil dat je me neukt.”

Ze wacht mijn antwoord niet af. Het was dan ook geen vraag. Ik heb weliswaar de mogelijkheid om te zeggen dat ik het niet wil, maar er is geen vezel in mijn lijf die dat signaal naar mijn hersenen stuurt.
Ik leg mijn andere hand op naar haar linker borst. Ze heeft inderdaad super stevige tieten. Ik voel de tepels hard worden door de trui heen. Ik kan geen beha ontdekken.
Ze sluit even haar ogen en geniet van mijn aanraking. Dan draait ze zich om en gaat op de knieën voor mij zitten. Ze maakt mijn riem los en trekt de knopen van mijn gulp in één beweging los. Voordat ik het in de gaten heb, heeft ze mijn slip naar beneden getrokken en verdwijnt mij lul in haar mond. Jezus, deze milf windt er geen doekjes om. Ze streelt mijn geschoren ballen en masseert mijn paal totdat die zich volpompt met bloed en mijn eikel rood en vol is. Haar mond is groot genoeg om mijn geslacht tot zich te nemen en ze perst de eikel zonder problemen in haar keel. Haar lippen laten rode sporen achter op mijn zak. Haar handen vinden houvast op mijn billen. Ik doe voorzichtig mijn handen op haar hoofd. Haar blonde haren zijn hard van de gel. Als ik haar oren afdek, maakt ze luide smakgeluiden. Ik leg een hand in haar nek en trek haar hoofd dicht tegen mijn buik aan, met mijn pik nog steeds diep in haar mond. Ze begint te kronkelen en maakt even later een murmelend geluid ten teken dat ze los wil. Ik houd haar nog net eventjes vast en laat dan los. Ze doet haar hoofd naar achteren en laat mijn lul uit haar mond. Ze zet grote ogen op en kijkt me doordringend aan, maar zegt niets. Dan opent ze haar mond opnieuw om mijn pik weer volledig te laten verdwijnen. Pakt mijn handen en zet die op haar hoofd. Ik begrijp de hint. Ik neuk haar hard en diep in haar keel. Zie ondertussen in de spiegel haar kont. Haar dijen zijn stevig in de zwarte panty. De onderkant van haar billen is zichtbaar onder het rokje dat langzaam opkruipt.

Als ik haar loslaat, doet ze haar hoofd weer achterover en staat ze op. De lipstick heeft niet alleen sporen op mijn ballen achtergelaten maar ook op haar kin en wangen. Ik kan niet anders zeggen dat ze er verschrikkelijk geil uitziet. Nu ben ik het die op de knieën gaat. Alsof het van te voren in een draaiboek staat weten we precies wat er komen gaat. Ze trekt haar trui naar boven en haar massieve tieten zijn in vol ornaat te zien. Ze had inderdaad geen beha aan, maar ook geen hemdje of zoiets. Gewoon de blote tieten onder een dikke trui. Mijn mond gaat naar de tepels. Ik lik en zuig aan de spenen. Onvoorstelbaar, zo groot worden ze. Zeker twee centimeter steken ze naar voren. Zulke tepels heb ik alleen eerder gezien toen mijn vrouw borstvoeding gaf. Deze dame heeft ze blijkbaar nog steeds. Ik zuig als een kleine baby. Ze streelt door mijn haar en over mijn rug. Haar nagels maken krassen op mijn ruggengraat. Ik bedenk me dat ik geen sporen wil op mijn lichaam, maar de tepel in mijn mond en haar billen in mijn handen laten niet toe dat ik tegensputter.

Dan trekt ze me omhoog. We staan nu tegenover elkaar en zeggen nog steeds niets. Ze doet haar trui uit en ik kan mijn ogen niet afhouden van haar schitterende borsten met de erecte tepels. Ze maakt mijn overhemd los en doet het uit. Ook mijn T-shirt gaat uit. Ze stroopt mijn jeans en slip naar beneden en gebaart dat ik alles uit moet doen. Ik ga op de rand van het bed zitten, maak mijn schoenen los, doe mijn sokken uit en haal mijn benen uit de broekspijpen. Ik ben volledig naakt.
Zij staat naar me te kijken. En ik kijk naar haar. Haar pijpmond, haar dikke tieten, haar rokje, haar panty en de overknees. We weten beiden dat haar kut smacht om gebeft te worden. Ik twijfel over wat ik ga doen. Ik zou het jammer vinden als de laarzen uit moeten.
“Maak de panty maar stuk in mijn kruis”. Ook zij voelde het dilemma van de volgende stap en heeft met deze opmerking precies de juiste beslissing genomen.

Ze gaat op de rand van het bed zitten met haar benen wijd, zo wijd als het rokje het toelaat. Ik laat me weer op mijn knieën zakken en neem plaats tussen haar benen. Mijn vingers gaan naar haar kruis en ik maak voorzichtig een gaatje in de panty ter hoogte van haar kut. Ik zie dat ze geen slip draagt. Wow, wat een geil beest is dit. Op vrijdagochtend zonder ondergoed je kind naar school brengen. Gewoon in je blote kut onder een kort rokje, vroeg in november.
Het gat in de panty is nu zo groot dat mijn tong er doorheen past. Haar kut is gladgeschoren en vochtig. Nog voordat ik mijn hoofd naar voren wil doen, heeft zij mij al naar haar kruis getrokken. Mijn tong boort zich een weg tussen de schaamlippen. Ik proef haar zilte vocht. Haar klit is nog klein maar als ik er even aan lik, voel ik het bloed in haar genotsknop vloeien. Haar lijft schokt. Mijn tong gaat op en neer en van links naar rechts. Ik maak haar gek en hoor boven mij haar gekreun luider worden. Ze tilt haar benen op en zet haar laarzen op mijn rug. Haar dijen klemmen mijn hoofd vast.
“Je bent toch zo gek op laarzen?”
Ze zet de metalen punten in mijn rug en geeft me op die manier de sporen ter aanmoediging.

Ik ga als een razende tekeer met mijn tong en mijn mond. Haar kutvocht stroomt zonder ophouden tussen haar billen op het dekbed. Ik probeer of ik met mijn handen bij haar tepels kan komen. Dat lukt. Ze drukt mijn handen tegen haar borsten en met vier handen worden de dikke tieten gemasseerd. Haar tepels zijn snel weer hard tussen mijn vingers. Ze kreunt luid en ik voel dat het niet meer lang zal duren voordat ze komt. Ik haal nog een keer diep adem en lik en zuig haar spleet met alles wat ik in me heb. Haar benen klemmen me nu volledig vast. Mijn mond zit verankerd op haar kut en haar onderlijf begint te schokken. Haar gekreun verandert in geschreeuw. Dan – toch nog plotseling – openen de sluizen in haar binnenste zich en komt er een stortvloed van kutvocht op mij af. De eerste golf perst zich in mijn open mond. Ik stik er bijna in en gelukkig laten haar benen juist zoveel ruimte over, dat ik mijn hoofd terug kan trekken. Ik slik door wat er in mijn mond zit. De zoute en weeë smaak is allesbehalve vies. Sterker nog, ik weet niet hoe snel ik mijn mond weer op haar kut moet leggen om meer te ontvangen. Ze heeft nu haar middelvinger op de dik geworden klit gelegd en wrijft als een bezetene.
“Zuigen! Nu!” De schokkende bewegingen van haar heupen zijn direct terug. Ik heb haar aanwijzingen niet nodig, ik weet wat ik moet doen. Mijn mond helemaal open en tegen haar kut aanduwen. Een tweede golf vult me en als ik slik volgen nog een derde en vierde golf. Dan is ze leeg en ze laat zich achterover op het bed vallen. Het geschreeuw is weer gekreun geworden. En gehijg.

Ik ga naast haar op het bed zitten. Mijn lul is half stijf. Ik laat mijn ogen over haar lichaam gaan. De tepels staan nog steeds rechtop en ik speel er een beetje mee. Ze laat het gebeuren. Ze moet duidelijk even bijkomen van het spuiten. Na een paar minuten gaat haar rechterhand naar mijn kruis. Het kost haar niet veel moeite om mijn pik weer groot en hard te maken. Ze buigt haar hoofd naar mij toe en likt het voorvocht van mijn eikel. Kijkt me vervolgens geil aan en laat haar tong wulpse bewegingen maken tegen haar lippen en tanden. Het is duidelijk. Mijn paal kan ik actie komen. De vraag is alleen waar.

“Ik wil dat je mijn panty van mijn reet trekt.”
Ze gaat staan en draait zich met haar kont naar me toe. Het rokje zit nu zover opgetrokken dat het als een soort ceintuur om haar middel zit. Ik zet mijn beide handen in het gat in de panty en trek het met kracht uit elkaar. Haar billen komen tevoorschijn. Mooie dikke witte billen, perfect passend bij de massieve tieten en al even stevige dijen.
Ze buigt zich voorover op het bed, haar gelaarsde benen recht en haar blote kont in de lucht, nu als hoogste deel van haar lijf.
“Je hebt mijn mond en mijn kut al helemaal te pakken gehad, geile vent. Je weet waar je nu moet zijn.”
De gedachte om mijn pik tussen haar billen te steken windt me vreselijk op. Ik wacht geen moment meer, ga achter haar staan en doe mijn vingers op haar kut. Met kutvocht maak ik haar poepgat nat. Mijn middelvinger glijdt gemakkelijk naar binnen. Ze kreunt en hapt naar adem. Nu al. Dat kan nog wat worden.
Ik manoeuvreer mijn pik tussen haar billen en begint voorzichtig te drukken. Mijn handen trekken haar billen een beetje uit elkaar en dat is voldoende voor haar om de spanning van haar spieren te laten gaan. Mijn dikke lul glijdt naar binnen in de nauwe schacht. Centimeter voor centimeter duw ik verder. Een aanhoudend gekreun is een teken dat ik door kan gaan. Als ik er voor driekwart in zit, trek ik eventjes terug. Haar lijf schokt. Dan duw ik weer verder, tot ik er volledig in zit. Rust daar even uit, opdat haar kont zich kan vormen naar de dikke indringer.
“Ik wil dat je me neukt.” Precies dezelfde woorden als eerder.

Ik ga langzaam heen en weer en houd mijn paal in haar reet. Verhoog het tempo en ga steeds krachtiger in en uit. Ik grijp haar vast bij haar heupen en zet mijn nagels in haar vel, hopend op een verbale reactie. Die komt.
“Ja, dieper, harder, harder! Alsjeblieft!” Ik sla haar hard op beide billen. Dit ontlokt haar een hoge gil en een aansporing. “Neuk me! Neuk me! Toe, doe het hard! Alsjeblieft!!”
Mijn dikke pik gaat nu moeiteloos bij haar naar binnen. Mijn buik kletst tegen naar billen, haar vocht spettert op. Ik neuk haar met alles wat ik in me heb. Ik verhoog mijn tempo nog een keer en beuk haar van binnen bont en blauw. Haar geschreeuw is een mix van fysieke pijn en het diepst mogelijke genot.
Met zo'n fantastisch geil lichaam voor me, kan ik het niet veel langer ophouden. Ze voelt ook aan dat ik tegen mijn hoogtepunt aanzit.
“Als … je … moet … komen … kom … dan … in … mijn … ge … zicht … ”
Ze kreunt de woorden precies in het ritme van mijn stoten. Ik kan nog een paar laatste bewegingen maken voordat mijn ballen zich samentrekken ten teken van het aankomende orgasme. Ik haal mijn lul uit haar reet en zij draait zich als onmiddellijk om. Ze gaat op de grond voor me zitten en haar hoofd is nu recht voor mijn stijve paal. Ze heeft haar mond wijd open en steekt haar tong naar buiten. Ze is bijna onverstaanbaar als ze praat maar ik meen op te maken dat de “spuit me vol” bedoelt. Mijn lul staat nu letterlijk op knappen. Ze knijpt hard in haar eigen tepels. Mijn rechterhand gaat naar mijn pik. Het is nu onvermijdbaar. Ik richt op haar wijd opengesperde mond. Haar tong zover mogelijk naar buiten, haar keel open. Dan is het zover. De eerste krachtige straal zaad boort zich gelijk een weg tot achter in haar keel. Ze schrikt ervan en in een reflex doet haar mond dicht, bang om zich te verslikken. Dan volgt de tweede lading die uiteen spettert op haar mond, neus en wang. Een derde lading bedekt haar voorhoofd. Dan weet ze haar mond weer om mijn lul te krijgen en zuigt het resterende zaad eruit. Als mijn lul leeg is, doet ze haar mond open en toont hoeveel er in haar mond zit. Ze slikt het door, mij aankijkend met een lieve, geile glimlach. Met haar vingers en tong brengt ze het zaad dat op haar gezicht zit in haar mond en ook dit slikt ze door.
“Ik wil niets verloren laten gaan, dat begrijp je wel.” Ik knik. We gaan uitgeput naast elkaar op het bed zitten. Een beetje ongemakkelijk voel ik me wel. Ik heb zojuist geneukt met een andere vrouw. Ze legt haar hand op mijn bovenbeen. “Het was heerlijk.” Ik wil haar zoenen, maar tegelijkertijd ook niet. Ik voel me schuldig, maar tegelijkertijd ook niet.

Dan gaat een telefoon. Het is haar telefoon. Snel haast ze zich naar beneden. Ik hoor haar praten maar kan niet verstaan wat ze zegt. Ik besluit om mijn kleren weer aan te trekken.
Wanneer ik mijn overhemd dichtknoop, komt ze weer naar boven.
“Dat was mijn moeder. Ze is in de buurt en vroeg of ze over een kwartiertje langs kan komen voor een kopje koffie. Ik heb gezegd dat het goed was.”
Ik knik en laat daarmee weten dat ik het begrijp. Het was mooi zo. Ik kleed me verder aan en zij trekt de overknees uit en hangt ze weer op in de kast.
“Zal ik vast gaan?” zeg ik, als ik zover ben.
“Is goed. Ik ga nog snel even douchen voordat ze er is. Trek je de deur achter je dicht?”

Ik pak mijn jas en als ik haar huis verlaat, realiseer ik me dat ik niet eens weet hoe ze heet. Op de deur staat geen naambordje.

Ik ben nu al benieuwd welke laarzen ze volgende week aanheeft.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  6 comments for “Hoge laarzen

 1. 17 november 2011 at 13:23

  Het is een opwindend samenzijn, dat leuk begint met een ontmoeting op het schoolplein. Maar een paar dingen stuiten me tegen de borst. Het ‘ik wil dat je me neukt’ komt wel heel plotseling uit de lucht vallen. Maar erger vind ik die uit pornofilms afgekeken gewoonte om na een anale penetratie direct over te gaan naar pijpen. Ik mag hopen dat dat in de gemiddelde vinexwijk toch niet gebeurt want het lijkt me nogal vies.
  En het verhaal wordt zo voor mij mechanisch en ongeloofwaardig. Dat kan beter!

 2. 2 december 2011 at 14:10

  Inderdaad kun je als man je ogen goed de kost geven op schoolpleinen als al die jonge moeders ziet die hun kinderen naar school brengen en halen. Een put zonder bodem aan gedachten en wensen. Zeker zoals in dit verhaal. In een fantasie hoeft zeker niet alles geloofwaardig te zijn maar ik vond het hier ietsjes tè ver gezocht. Een moeder op het schoolplein die zo gekleed gaat? Ik dacht meer aan een prostituee achter het raam. Die zag ik nooit op het schoolplein. Helaas… Maar de fantasie van een avontuur met één van die moeders is helemaal mijn idee Nog steeds.

 3. 12 december 2011 at 15:52

  Een lekker recht toe recht aan verhaal. Meeslepend geschreven lekker spetterend in de erotiek. Maar je komt er niet helemaal mee weg bij mij. Waar is het misschien toch wat ongemakkelijke terug zien op het schoolplein? Waar is het gevoel wanneer hij zijn vrouw weer onder ogen komt? Kortom waar blijft het echte leven? Neem je deze uitdaging aan im11red? Ik verheug me erop om meer van je te lezen.

 4. 14 december 2011 at 17:58

  Prikkelend verhaal dat naar mate het vordert verbeeldingskracht inboet. Dan focust de vertelling minder op laarzen, maar meer op ‘gymnastiek’. Herkenbaar, de fascinatie voor een vrouw die op seksueel gebied weet wat ze wil.

 5. 15 december 2011 at 11:28

  Negen lezers beoordeelden dit verhaal. Met een totaal van 17 sterren levert dat een ledenstem van twee sterren op.

 6. 16 december 2011 at 22:51

  Dank voor jullie comments. Het was mijn bedoeling om een plat "porno" verhaal te schrijven. Die zijn toch meestal ook niet echt geloofwaardig, nietwaar?
  Er ligt een nieuw verhaal op stapel, weer een fantasie. Daar heb ik als schrijver toch meer mee dan het echte leven. Sorry Hannette

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world