Houdt de dief

Ze had erg vast geslapen.  Haar ogen voelden droog aan en haar hoofd was zwaar. De nevel van de slaap trok langzaam op. Een frisse ochtendbries blies tegen het gordijn waardoor de zon kans kreeg zich af en toe te laten zien op het plafond. De koelte was een opluchting na de verhitte discussies van de avond ervoor. Het besef dat haar vriend haar vriend niet meer was kwam weer boven. Ze kroop nog eens in dat beschermende warme holletje en trok het laken over haar schouder.   Met haar ogen dicht liet ze de beelden nog eens de revue passeren. Ze hadden heerlijk gegeten, dat wel. Ze had hem stil gevonden en afgeleid. Onder het mom van werk was hij maar bezig met zijn mobiel. Raar vond ze dat. Dat deed hij eigenlijk nooit. Na de 6e sms, het dessert was nog niet eens opgediend, vond ze het welletjes. “Zeg haar nu maar dat je met andere dingen bezig bent”. Aan de manier waarop zijn gezicht rood werd kon ze raden dat ze dichterbij de waarheid zat dan ze bedoelde. Hij had haastig zijn telefoon weggestopt en voorgesteld dat ze naar zijn appartement zouden gaan. De rekening kwam snel. Net als de ruzie daarna. Het was haast een schoolvoorbeeld; vriendin ontdekt escapades van vriend, heftige ruzie en een halfslachtige, edoch heftige, verzoenpoging. Ze voelde nog zijn handen, zijn harde geslacht tegen haar billen en zijn tong die een nat spoor achterliet in haar nek. Ondanks alles had haar lichaam onmiddellijk gereageerd. Tot een genotvol einde was het niet gekomen. De gedachte dat hij dezelfde liefkozingen met een ander gedaan had, diezelfde dag nog, zo bleek, was onverdraaglijk.

Ze stond op en rukte de gordijnen open. Een kort moment was ze in al haar glorie te bewonderen door haar buren aan de overkant. In gedachten beleefde ze opnieuw zijn aanrakingen. Onder de douche schudde ze die van haar af. “Jou heb ik niet nodig”  zei ze hardop tegen zichzelf. Ze spoelde haar haren uit en pakte, bijna, onwillekeurig de douchekop uit het haakje. Haar ene hand raakte haar borst aan en kneep zacht in haar tepel. Langzaam zakte ze door haar knieën zodat haar dijen zich vanzelf spreidde. Met haar rug leunde ze tegen de tegeltjes terwijl de eerste straaltjes haar clitoris raakte. Het genot dat dit teweegbracht verspreidde zich snel. Ze bewoog haar hand zodat haar hele spleet geraakt werd door de warme, krachtige stralen water. Op geen enkele manier kon ze zo snel klaar komen. Door het zwellen van haar clit en schaamlippen voelde het water nog meer opwindend. Ze bewoog de douchekop zachtjes van boven naar beneden, draaide licht waar haar clitoris om meer vroeg. Ze voelde dat het kwam, warmte trok vanuit haar middelpunt door haar lijf. Schokkend kwam ze klaar. Een goed begin van de dag. Tevreden dat ze ook hiervoor niemand nodig had stond ze op en stapte onder de douche vandaan.

Tevreden over zichzelf trok ze haar meest sexy lingerie aan. Het net iets te korte rokje hing ze toch maar weer terug. Bij de presentatie die vandaag op het programma stond zou het ongepast zijn.  Een rok werd het wel, al was het maar omdat het zo geil was de wind rond haar benen te voelen . Daarbij, wie weet wat je tegen kwam. Een slimme meid…..

De trein was te laat. Niet zo heel veel, maar wel te laat. Ze ging niet vaak met de trein omdat ze de NS niet betrouwbaar vond. En omdat tijd een belangrijke factor is voor haar werk. Ze geeft veel presentaties en workshops in het land. Te laat komen is dan niet erg wenselijk. Zo lang de vertraging bij 5 minuten bleef zou het verder weinig problemen opleveren.

Eenmaal in de trein vond ze snel een rustige plek. Ze reisde altijd eerste klas en had genoeg ruimte om haar laptop en tas neer te zetten en ook nog voldoende ruimte te hebben voor haar benen. De zon scheen door het raam in haar gezicht. Ze deed haar ogen dicht.

Hij keek naar haar. Haar blonde haar omlijste een vriendelijk gezicht met een iets te grote neus. Haar lippen weken iets vaneen. Ze waren rozerood en glinsterden door haar lipgloss. De coupe was verder leeg maar hij koos ervoor tegenover haar plaats te nemen. Voor hij dat deed raakt hij haar knie licht aan en liet zijn hand iets naar boven glijden, net onder de zoom van haar rok.

Als door een wesp gestoken ging ze rechtop zitten. “ Wat………….” Ze keek hem verbouwereerd en geschrokken aan. “Wat denk jij dat je aan het doen bent!”. Hij had haar aandacht getrokken. Dat vond hij een goed begin. “De verleiding was te groot. Je lag zo mooi te slapen met je rok iets omhoog geschoven dat ik wilde weten of je huid echt zo zacht was als het leek”. Onwillekeurig moest ze glimlachen maar hield zich in. Dit soort mannen kende ze wel. “Waarom ga je niet ergens anders zitten, ruimte genoeg in de coupe”. “Je hebt gelijk. Excuses voor mijn brutaliteit”. Hij stond op en ging op de bank aan de andere kant van het gangpad zitten maar wel zo dat hij haar kon aankijken. Hij kreeg nog een boze blik maar wendde zijn gezicht niet af. “Sorry” zei hij nogmaals en deed een poging ontwapenend te glimlachen.

Ze keek uit het raam om zijn blik te ontwijken en om een poging te doen niet precies te voelen waar zijn hand haar gestreeld had. Eerlijk is eerlijk, ze kon niet ontkennen dat ze zijn brutaliteit wel vermakelijk vond. Dat te laten merken zou echter gelijk staan aan een open uitnodiging en dat ging te ver. Ze keek naar hem vanuit haar ooghoeken. Hij keek nog steeds naar haar, ze zag de twinkel in zijn ogen. Ze zuchtte diep “blijf je me zo aankijken” vroeg ze. Hij antwoordde met een simpel “ja”. Ze lachte nu hardop. “En als je zo blijft lachen helemaal”. Hij stond op en kwam opnieuw tegenover haar zitten en boog zich naar haar toe. Hun gezichten waren niet verder dan 10 cm. van elkaar. Ze hield haar adem in, zou hij durven vroeg ze zich af om tot haar verbazing te merken dat ze het niet erg zou vinden als hij zijn tong in haar mond zou duwen. “Waar ben je naar toe onderweg” vroeg hij in plaats daarvan en leunde weer achterover. Ze ontspande zich iets en vertelde waar ze naar toe onderweg was.

Terwijl ze aan het woord was kwam zijn hand opnieuw richting haar knie, ongemerkt zakte ze iets onderuit waardoor haar knie zijn hand tegemoet kwam. De herinnering aan vanmorgen drong zich aan haar op, het verlangen van gisterenavond maakte dat haar tepels verhardde. Ze voelde het kant van haar bh om haar borsten terwijl ze met haar wijsvinger gedachteloos een plekje tussen haar borsten krabde. Ze was inmiddels uitgepraat. Hij stelde geen vragen meer. Zijn hand vond zijn weg steeds verder omhoog. Zijn linkerhand duwde haar andere knie verder opzij toen hij tussen haar benen in knielde. Hij zei nog steeds niks. Zij wilde wat zeggen maar hij legde zijn vinger op haar geopende lippen. Haar lippen sloten zich om zijn vinger toen hij die verder in haar mond duwde. Zijn rechterhand was inmiddels aangekomen bij de rand van haar slip. Ze hield haar adem in.

Haar geest registreerde vaag het geluid van de openglijdende deur van de coupe. Zijn mond was gevaarlijk dicht bij de hare. De duim van zijn linkerhand gleed langzaam onder het elastiek van haar slip, zijn andere hand inmiddels rondom haar middel. Een zacht gekuch deed haar terugkomen in de coupe. Ze keek een geschokt kijkende heer van middelbare leeftijd recht in het gezicht. De geschokte man draaide zich om en verliet de coupe.

De vreemdeling had zich niet laten afleiden door de komst van de geschokte heer, zijn handen lagen nog steeds op intieme plaatsen en zijn vingers bewogen vaardig naar nog gevoeliger delen van haar lichaam. Nu keek hij haar echter aan en zag haar blos omhoog trekken van haar nek tot haar haarwortels. “Wat meer kleur staat je goed” zei hij om vervolgens met een snelle beweging haar slip over haar pumps uit te trekken en zonder enige aarzeling zijn vinger in haar inmiddels vochtige kut te duwen. De adem stokte in haar keel toen hij dat deed waardoor ze nauwelijks voorbereid was op de tongzoen die volgde. Het leek alsof haar wil als was wegsmolt. Hij had de touwtjes volledig in handen. Het orgasme van die morgen was heerlijk bevrijdend geweest maar woog niet op tegen dit, vingers die haar opvulden, een dwingende mond die heel andere beloftes waar kon maken dan alleen deze zoen en opgezwollen tepels die verlangde naar een aanraking. Ze zoende terug gaf zich over aan de geilheid die als golven door haar lichaam trok.

Haar handen zochten hem, zijn haar, zijn nek, de riem van zijn broek en zijn ongetwijfeld geslacht. “Dames en heren, wij naderen het eindstation. U wordt vriendelijke verzocht……..”. De vreemdeling trok zich terug en trok haar rok netjes recht. “We moeten uitstappen”. Even was ze in de war. De overgang van deze geilheid naar het besef dat ze eigenlijk onderweg was voor haar werk vergde een paar minuten. Hij was inmiddels opgestaan en was bezig zijn jas aan te trekken. “Mag ik mijn slip” zei ze tegen hem. Hij keek haar aan en trok haar omhoog. Zijn antwoord was een kus. Vervolgens pakte hij haar slip, draaide hem om zijn vinger en stopte het vervolgens in zijn jaszak waarna hij doodgemoedereerd de coupe uitliep, zonder een woord te zeggen.

Ze wist niet of ze kwaad was, ontzet of beledigd moest zijn of dat ze het zichzelf toe kon staan prettig verward te zijn over het gebeurde. Het deed er eigenlijk niet toe. Wat er wel toe deed was dat ze haar hoofd weer even bij elkaar kreeg, haar spullen uit het rek haalde en bedacht waar ze ook al weer precies moest zijn zodat ze de taxi chauffeur het juist adres kon opgeven zodra ze buiten was. Te diep bukken kon ze beter even niet doen realiseerde ze zich toen ze de ochtend koelte langs haar benen voelde optrekken.

Ruim 10 minuten later dan gewild stapte ze het congresgebouw binnen. Jonge studenten van een plaatselijke opleiding werden ingezet deelnemers en workshopleiders te verwelkomen. Een jongeman van niet ouder dan 17, begeleidde haar naar de ruimte waar ze haar presentatie zou houden. “Kan ik u helpen met uw spullen” bood hij aan. Schattig vond ze dat, de manier waarop hij u tegen haar zei. Ze maakt gebruik van zijn aanbod en gaf hem de zware laptop die aan haar schouder hing. Het inrichten van de ruimte en gebruiksklaar maken van de apparatuur ging voorspoedig. Het lukt alles op tijd klaar te hebben voor de eerste lichting deelnemers binnen stapte. Haar presentatie verliep verbazend soepel, gezien het voorafgaande. Moeilijke vragen kon ze goed beantwoorden en de dames en heren gingen na afloop enthousiast de deur uit nadat ze haar vriendelijke bedankt hadden voor haar verhaal. Het liep tegen lunchtijd, ze had trek. Voor ze dat ging doen zou ze eerst haar vriendin nog even bellen. Ze hadden een halve afspraak om elkaar na afloop te ontmoeten. Zo vaak zagen ze elkaar niet maar er was sprake van een innige vriendschap. Ze viste haar tas van de grond en dacht aan de vreemdeling in de trein en de slip die hij meegenomen. Met zo’n niets verhullend achteraanaanzicht kan ik maar beter niet  meer zo bukken dacht ze bij zichzelf.

Ze belde haar vriendin en sprak af aan het einde van de middag bij haar te gaan eten. Daarna trakteerde ze zichzelf op een broodje kroket uit het buffet in de grote zaal. Toen ze dat op had ging ze terug naar haar zaaltje om zich voor te bereiden op de tweede workshop.

De deur in achter in de zaal ging open toen ze midden in een verhandeling zat met allerlei technische details. Even was ze afgeleid maar snel pakte ze de draad weer op. Ze vroeg een deelnemer die in de buurt van het lichtknopje zet de lichten uit te doen en startte een korte video die haar uitleg goed illustreerde. Ze ging op de tafel zitten en liet haar blik door de zaal gaan. Haar blik bleef hangen bij de eerste stoel op de laatste rij achterin de zaal, haar adem stokte een seconde. Haar slip……. Zijn rechterhand draaide haar slip om de wijsvinger van zijn linkerhand. Zijn blik vingen haar ogen, hij lachte en stak zijn vinger op. De video was afgelopen, de deelnemer van het lichtknopje deed de lichten weer aan. Toen ze opnieuw opkeek was haar slip van zijn vinger af “Ik heb een vraag”. Ze kon er niks aan doen, een mechanisme nam het van haar over waardoor ze rest van de workshop werktuiglijk afhandelde. Haar tepels waren zich erg bewust van de aanwezigheid van de vreemdeling. Zelfs haar clitoris verraadde haar door toe te geven dat de aanwezigheid van de vreemdeling opwindend was. Met elke beweging van haar dijen gaf ze een lichte impuls aan dit meest centrale punt van haar lichaam. De gedachte aan zijn tong en veelbelovende harde penis leidde haar af. Ze draaide haar hoofd om en keek naar haar eigen power points. Het hielp om haar gedachten terug te halen naar waar ze mee bezig was. Ze beantwoordde vragen en stelde de juiste vragen aan de deelnemers en gaf een aantal van hen een hand voor ze de zaal verlieten. Allemaal, op een na.

Ze draaide zich om, klaar om te vragen wat hij in haar workshop deed en waar hij het lef vandaan haalde haar slip te stelen. Haar mond ging al open zodat ze hem flink de waarheid kon vertellen. Ze was totaal niet voorbereid op wat kwam. Hij stond vlak achter haar. Haar haren streken langs zijn gezicht toen ze zich woest omdraaide. De boze blik in haar ogen wond hem nog meer op. Zonder aarzeling kuste hij haar hard. Zijn tong vond zijn weg in haar mond. Zijn handen vonden haar naakte rondingen onder haar rok. Hij tilde haar op en zette haar op een lessenaar. Het leed geen enkele twijfel. Ze was zo geil als wat, zijn vingers gleden moeiteloos naar binnen, ze kreunde. Zijn andere hand vond de knopen van haar blouse. Hij stopte, keek haar aan en nam uitgebreid de tijd de knoopjes los te maken. Wit waren ze, en rond, als pareltjes. Net als de tepels die hard vooruit staken door de dunne kanten stof van haar bh. Hij draaide zijn duimen langs het tepelhof, kneep zacht, likte, zoog.

Ze reageerde onmiskenbaar. Pakte zijn hoofd vast. Zijn tong, ze wilde zijn tong voelen op de hare. Ze kuste hem uitbundig. Wat haar betreft was het klaar, ze wilde hem en wel nu. Hij stond al tussen haar geopende benen, obstakels als haar slip waren al verdwenen. Haar handen waren bedreven in het verwijderen van andere obstakels als zijn broek en zijn slip. Een boxer registreerde ze zonder nadenken. Trillend stond zijn lul rechtop, ze trok zachtjes zijn voorhuid naar beneden en ontblootte een prachtig paarsrode eikel. Het druppeltje vocht wat er uit kwam smeerde ze met haar vinger uit waarna haar hele hand zich sloot om zijn harde stevige pik. 

Hij was nog niet zover, of eigenlijk was hij te ver. Daarom zakte hij door zijn knieën duwde haar benen verder uit elkaar en liet opnieuw, terwijl hij haar recht in de ogen keek, twee vingers in haar glimmende kut glijden. Hij liet zijn tong ook daar rond dwalen en voelde de hete zachtheid van haar grotje. Met een lichte druk draaide hij rondom dat kleine magische,verukkelijke knopje, onderwijl zijn vingers in een langzaam tempo in uit haar glijdend. Ze zakte steeds verder achterover waardoor haar spleet dichter bij hem kwam en hij haar beter kon likken. Hij kon zien dat ze zelf was begonnen met het aanraken van haar borsten waardoor haar tepels boven de rand van haar bh uitkwamen.

Golven van genot schoten door haar heen ze voelde het aan komen, het centrum van haar lijf bestond uit een hete vochtige plek, vanuit die diepte verspreidde de hitte zich langzaam, maar zeker door haar kut. Hij voelde haar clit en lippen zwellen en verhoogde het tempo van zijn vingers iets, stootte ze dieper naar binnen zijn tong ging gestaag door. Haar gekreun verwelkomde hij met zacht gegrom achter uit zijn keel. Ze schokte. Het was voor hem de druppel. Zijn broek bleef op zijn enkels achter toen hij opstond en hij zijn handen om haar kont legde. Nog voor haar orgasme echt over was stootte hij in haar. Zo had ze het het liefst. Alles was in opperste paraatheid, zijn stijve harde pik, haar kut was heet, glad, zacht. Zijn stoten raakte haar gevoeligste plekken van binnen waardoor haar orgasme verlengd werd. Met haar benen stuurde ze hem, gaf ze het ritme aan, duwde ze haar voeten in zijn billen ten teken dat het harder moest. Dat was niet aan dovemans oren gezegd. Aangemoedigd door haar voerde hij het tempo en de kracht waarmee hij haar neukte op. Het duurde niet lang. Hij stortte zijn zaad met kracht in haar kut, voelde het tot in zijn haarwortels.

Ze zakte achterover waardoor hij zijn hoofd op haar buik kon leggen. Loom masseerde zijn hand haar borst. Het geluid van het sluiten van een deur deed hen met een klap terugkeren naar de situatie waarin ze zich eigenlijk bevonden; 2 volslagen vreemden, half naakt, broek op de enkels en een gestolen slip. Tegelijk barsten ze in lachen uit.

© Donna Polderman

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Houdt de dief

  1. 14 mei 2007 at 12:16

    Op zich een verzorgd verhaal met een behoorlijke lijn, maar op de een of andere manier is de schrijfstijl net iets te traag om echt overtuigend te zijn. Niettemin wel een voldoende. Overigens schrijf je "Houd de dief" net als "Ren je rot", zonder 't' dus.

  2. WB
    16 mei 2007 at 13:50

    Hier en daar wat meervoudfoutjes bij het vervoegen van werkwoorden. En de "t" in de titel van het verhaal hoort daar echt niet. Toch een aardig verhaal met een beetje voorspelbaar einde.

Geef een reactie