Huisvlijt

Die ene seconde dat hij langsloopt. Zijn blik die langs haar benen omhoog glijdt. En even op haar borsten rust voor hij haar ogen uitdaagt. Die lach. Zo brutaal. Hij verdwijnt richting de toiletten. Als een magneet.
‘Nu!’ Besluit ze. ‘Nu of nooit’.

Het is stil daar. Behalve de zachte muziek en de scherpe geur van de luchtverfrisser. Haar zinnen staan op scherp. Het kant onder haar strakke korte rokje kriebelt. Voorzichtig steekt ze haar hoofd om de deur. Een pisbak rochelt. Maar verder niks. Leeg. Nieuwsgierig stapt ze naar binnen. En dan, in een flits, zeilt ze de betegelde ruimte in. Voelt ze de warme handen om haar blouse. En een krachtig lijf dat haar tegen de koele wand drukt. Oerkracht.

Knoopjes tinkelen op de marmeren vloer. Haar blouse valt open. Een koude rilling siddert door haar lijf als hij haar tegen de smetteloos witte tegels drukt. Ze worstelt, maar voelt daardoor alleen maar harder zijn lendenen in haar billen. Een beweging van de warme handen rukken de bandjes van haar bh omlaag. En ze voelt de warmte, ruw om haar borsten. Krachtige vingers. Op zoek. Vinden haar tepels. Dwingen haar de lust los te laten. Geen houden aan. Ze groeien, priemen tegen de tegels als ze tussen zijn vingers rollen.

Ze voelt lust. Zinderend door haar lijf. Voelt zijn adem in haar nek. Steekt haar billen naar achteren om hem broeiend te voelen. Grijpt met haar handen achter zich. Friemelt zijn riem los. Het knoopje springt. De rits bezwijkt en bevrijdt zijn kloppende verlangen. Voelen wil ze nu. Voelen! Diep en hard. Hij grijpt haar billen en laar zijn hand door haar kruis glijden. Haakt haar slip opzij en trekt een been omhoog. Oooh… in een beweging. De slip. Haar billen open. De stoot. Zijn hardheid. Diep… diep bij haar binnen. Hij gromt. Dierlijke lust. Beweegt. Krachtig. Diep. Kloppend. Ze probeert zijn slagen te volgen. Vangt ze in geile golven. Beweegt mee omhoog in het moordende tempo. Ze spreidt haar billen. Maar de ruimte die ze geeft vult hij gelijk met kloppende lust. Steeds voller schokt ze mee op zijn staal.

Tanden in haar nek. Haar borsten gevangen. Haar kut golvend op zijn ijzeren ritme. Oneindig geile lust. Dieper. Harder. Heftiger. Hij bijt. Knijpt. Trilt. Schokt… En stort zijn passie in haar uit. Warme stralen diep in haar, doen haar sidderen. Ze expodeert. Zindert door de ruimte. En zakt bevend ineen.

… ‘Hey meid, dat ging maar net goed,’ hoort ze in de verte. Warme ogen kijken haar lachend aan, terwijl zijn sterke armen haar terug op de barkruk hijsen. ‘Je was even weg he?’ klinkt een warme stem…

© Juut

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  11 comments for “Huisvlijt

 1. 13 februari 2013 at 22:41

  Kort maar krachtig, dit debuut! Je zou het een erotische flits kunnen noemen – die ook in ons forum mag, overigens – want als verhaal is het misschien wel te kort. De kniesoor in mij zegt: rustig, rustig nou! De romanticus in mij herkent en waardeert deze korte heftige uitbarsting van hartstocht. Enfin, Juut, ik ben vooral nieuwsgierig naar meer

 2. 14 februari 2013 at 11:38

  Intentie is prima maar voor een verhaal dat bestemd is voor de homepage vind ik het echt te kort. Een beter podium voor korte (flits)verhalen is (jawel): De Flits (zie forum)

 3. 14 februari 2013 at 16:08

  Inderdaad een kort verhaal maar wat een binnenkomer. Zalig tempo, mooie woorden, lekker opzwepend. Met plezier gelezen.
  Graag de volgende maal wat meer verhaal er omheen want je maakt me nieuwsgierig naar de achtergronden.

 4. 18 februari 2013 at 19:20

  Alweer een debuut hier, en al is dit een echt heel kort verhaal dat als Erotische Flits ook niet zou misstaan, ik zat er direct in en heb het in één adem uitgelezen. Lekkere geile spanning, mooie korte zinnetjes om het gehaast-opwindende van zo’n sfeer neer te zetten. Je maakt me benieuwd naar meer!

 5. 21 februari 2013 at 23:08

  Kort verhaal, maar ik vind dat kunnen, voor een flits is het te lang. Door veel korte zinnen bestaande uit één of twee woorden te gebruiken maak je de tekst sneller, maar je gebruikte ze zo vaak achter elkaar dat ik niet niet prettig lezen vond. Je verhaal is bij wijze van spreken al uitgelezen voor je beseft wat je nu eigenlijk las. Dan verliest het zijn kracht en dat is jammer. Als je dat tempo meer afwisselt en minder gebruik maakt van ‘snelle stukken’ en de rest meer uitschrijft, maak jij een dijk van een erotisch verhaal. Ik vond dit als debuut verhaal erg goed en ik hoop dat het dus niet meteen de laatste was

 6. 23 februari 2013 at 16:16

  Kort maar krachtig, top.

 7. 3 maart 2013 at 17:27

  Mooi debuut verhaal Juut. Warm intens heftig stomend opzwepend, helemaal lekker. Maar, het is al eerder gezegd, ook ik vind het eigenlijk meer een flits dan een verhaal. Het gevoel en de erotische spanning heb je heel goed weer gegeven maar nu nog wat meer body voor het verhaal. Als laatste vraag ik me af wat je met de titel van je verhaal huisvlijt bedoelt?

 8. 24 maart 2013 at 10:22

  Mooi beeldend, woorden die het ritme van de actie ondersteunen.
  Wat kort voor een verhaal, meer een flits. Maar toch…

 9. 24 maart 2013 at 13:21

  De titel Huisvlijt en de omschrijving Romantisch worden niet duidelijk. Er is niets mis met snelle, stomende sex, maar een beetje subtiliteit zou meer bijdragen om een natte-broekje-gevoel te doen ontstaan. Die tijd kreeg ik niet.

 10. 26 maart 2013 at 11:07

  Ook ik houd het kort. Ik mag deze stijl wel: bondig, verzorgd, indringend, lustvol. Welkom!

 11. 26 maart 2013 at 17:40

  Zes lezers gaven dit verhaal samen 7,5 sterren.Dat levert een ledenstem van 1,5 ster op.

Geef een reactie