hot teens tube shemale jizzed by group.

Huwelijksreis

Door het gepolariseerde panoramaraam van de caravan kan ik mijn jonge vrouwtje zien alsof ik buiten zit. Tegelijk weet ik me afgeschermd van blikken van buiten. Het is een van de voordelen van deze caravan: altijd vrij uitzicht naar buiten, nooit inkijk naar binnen. Ideaal voor een verliefd paar op huwelijksreis, en dat is dan ook precies de reden waarom ik uiteindelijk deze caravan heb gekocht. Verreweg de duurste die in de showroom stond uitgestald, maar het opgewonden gefluister van Marika in mijn oor “Stel je toch eens voor, liefste, dan kan ik altijd naakt voor je zijn”, had die drempel als sneeuw voor de zon doen verdwijnen. En nu, drie dagen na de belofte van eeuwige trouw en nog maar net begonnen aan een zwerfreis van een maand door Europa, staat ze haar 23 jaar jonge, verdovend mooie lichaam in een piepkleine bikini uitdagend uit te stallen voor de twee Nederlandse jongens die hier gisteren met hun bungalowtent zijn neergestreken. Generatiegenoten, en daar hoor ik even niet bij met mijn 42….

De jongens dragen allebei een boxershort, niet meer. Het is ook warm, verzengend warm zelfs. Het zweet liep over hun bruine ruggen toen ze zonet nog bezig waren iets aan de tent te doen. Maar ze waren meteen gestopt toen Marika met wippende billen en deinende tieten op hen was afgestapt. Geen wonder…. Gisteravond al hadden we vluchtig kennis gemaakt toen ze hun tent aan het opzetten waren en sindsdien was er die loerende blik in Marika’s ogen geweest als ze de twee buiten zag, tot ze net de knoop had doorgehakt, nog vóór de gebruikelijke middagneuk. Met een gepreveld ‘even een praatje maken’ had ze het schaamlapje dat voor broekje moest doorgaan tussen haar benen doorgetrokken en met strikjes op de heupen vastgemaakt, daarna de tepeldopjes omgehangen waarvoor de definitie van beha ook al ontoereikend was, en zonder verder nog een woord te zeggen was ze de caravan uit gestapt, mij met mijn penis erectus in verlamming achterlatend.

En nu staat ze daar, zes meter van me vandaan, met haar blote billen puilend uit het stringetje naar me toe, vrolijk met de boys te kletsen. De grootste heet Mark, hij heeft lang golvend haar en donkere ogen, zijn borst is licht behaard en ook vanaf zijn navel loopt een streepje haar helemaal tot aan de rand van zijn broek. Marika vindt zo’n ‘uitloper van schaamhaar’, zoals ze het noemt, erg sexy. De andere is iets kleiner en heet Jacco. Hij heeft kort, stekelig haar en heeft een wat gezetter, maar toch nog altijd atletisch postuur. Op zijn gebruinde lijf is geen haartje te zien en in zijn linkeroor hangt een oorbelletje. Zijn ogen zijn licht van kleur en om zijn mond hangt voortdurend een zweem van een glimlach. Bij hem is ook het best te zien dat hij voortdurend zijn ogen over Marika’s lichaam laat dwalen, bij Mark zal het wel niet anders zijn, maar die wordt door Marika grotendeels aan mijn oog onttrokken.

Marika schudt haar blonde hoofdje en kijkt even om naar de caravan, waar ze mij naakt achter het raam weet, verlangend wachtend op haar terugkeer. Nee, mijn man is er even niet… Is dat wat ze zegt? De jongens kijken ook. Dan draait Marika zich weer om. Ze strekt haar rechterhandje uit. Kijk, mijn gloednieuwe trouwring. Jacco neemt haar handje in de zijne en bukt zich om een kusje op de ring te geven! Ze tikt hem lachend tegen zijn wang. Malle jongen! Maar Mark wil niet achterblijven en doet hetzelfde. Een ‘bestraffing’ blijft nu uit.

Met haar linkerhandje trekt ze de string in haar bilspleet recht en wiebelt even met haar kontje. Zit het broekje niet goed, te haastig aangetrokken misschien? In ieder geval trekt haar wijsvinger ook nog eens kieskeurig door de spleet. Het duurt lang genoeg om de aandacht van Mark te trekken, die een stapje opzij zet om nieuwsgierig de billenpartij te aanschouwen. Hij zegt iets, ze lacht, en nu komt ook Jacco even om het hoekje gluren. Het streepje tussen de billen zit nu wel op z’n plek, maar kennelijk hapert er nu op haar heupen weer wat, want eerst frunnikt ze met beide handen aan het éne en dan aan het andere strikje. Te strak, te los, wat is het? Jacco krijgt opnieuw een vermanend tikje op zijn vingers als hij haar probeert te helpen. Maar dit keer is hij haar te vlug af. Hij heeft het strikje al los! Marika grijpt snel in en heeft de eindjes nog net te pakken voordat ze hun desastreuze werk kunnen doen. Maar ze is niet echt kwaad, dat kan ik zien als ze haar hoofdje naar hem wendt. Ze lácht en ik kan het haar bijna horen zeggen: pas op hoor, rotzak!

Jacco trekt zich deemoedig terug. Sorry! Maar ook dit weer lachend, niet echt overtuigend. En ik pijnig me met de vraag of bij dit alles haar kút niet even in de wind heeft gewaaid. Éven maar, maar genoeg voor die ettertjes, die dáár natuurlijk op hebben gelet. Het moét haast wel, het kan niet anders, wat ze was de grip kwijt, misschien niet meer dan een tiende van een seconde, maar het let zó nauw met die touwtjes en die postzegel die haar schaamlippen binnen moeten houden.

Minutieus wordt de knoop weer aangebracht. Intussen kruipt Mark op zijn knieën half de tent in en trekt een koelbox naar buiten. Marika knikt en zijgt op haar billen in het gras. Jacco volgt haar voorbeeld. Ha! Ze hebben haar voor een koel pilsje gevraagd. Ik zal nog even moeten wachten. Het gesis van de blikjes die worden opengetrokken klinkt door tot in de caravan. Goed idee. Ik strompel van de bank en haal zelf ook een pilsje uit de koelkast, een flesje in mijn geval. Proost, mompel ik verwezen tegen de rug van mijn vrouw.

Zoals ze daar zit, met haar benen opgetrokken, moet ze de jongens een opwindende aanblik bieden. Een rilling kruipt over mijn rug en mijn pik springt op en wringt zich nukkig tegen mijn buik. Dat die jongens nu ook met zoiets in hun broek zitten lijdt geen twijfel. Marika weet dat maar al te goed en wat erger is: die wetenschap maakt haar altijd extreem geil. Ze kan een stijve lul op afstand ruiken, zegt ze altijd en dat maakt vanzelf haar eigen sapjes los. Alarmfase oranje dus, maar er is niets wat ik kan doen. Want aan een strenge papa heeft ze op zulke momenten absoluut geen behoefte.

Met droge mond kijk ik toe hoe Mark, die links naast haar zit, met zijn opgetrokken been het hare zoekt en hoe ze zich even plagerig terugtrekt, om daarna zelf het contact weer te zoeken. De zindering van haar blote huid is hier bijna te voelen en ik knijp mijn tenen samen. Waar praten ze over? Jacco grijnst breeduit en ik vang de kirrende lach van mijn liefste op. Mark legt nu joviaal zijn hand op haar knie en ik zie voor mijn stekende ogen het onafwendbare gebeuren als ze hem toestaat die onderzoekend te laten afglijden over haar bovenbeen naar haar heup. Haar linkerbeen zwenkt helemaal uit en ze neigt nu ook haar bovenlichaam naar hem toe tot hun schouders elkaar raken. Waar zijn hand zich nu bevindt kan ik niet meer zien, maar uit Jacco’s starende blik leid ik af dat het ergste gevreesd moet worden. Het zweet breekt me uit als Mark naar haar toe draait. Ze gaan elkaar toch niet in het openbaar aflikken, mag ik hopen! Nee…., hij fluistert iets in haar oor. Marika trekt haar schouders op, niet op een vragende, maar meer op een genietende manier. In haar rechterhand heeft ze nog het bierblikje, dat ze nu naast zich op de grond zet. De gouden trouwring flonkert even in het zonlicht dat wordt gevangen. Dan knikt ze….

Het drama voltrekt zich. Ze staan alledrie op. Mijn betraande ogen vangen op hoe Marika Marks hand grijpt, hoe ze zich beiden bukken en zo de bungalowtent binnengaan. Nog even is haar silhouet zichtbaar, als het zich op de grond vlijt, dan vallen de flappen van de tent dicht, die door Jacco vervolgens dicht worden geritst. Als een Cerberus gaat hij voor de tent zitten, met zijn handen om zijn knieën gevouwen, zijn ogen peinzend naar mijn caravan gericht…

© Oldtimer

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world