hot teens tube shemale jizzed by group.

Ik wil

Mijn blik naar buiten, wegdromend. Veel plezier heeft deze regenachtige dag me nog niet gebracht. Fantaseren is leuk maar het is niet genoeg, alvast niet voor mij. Maar je bent er niet… alvast niet lijfelijk want in mij ben je wel. Ik voel het aan de gloed in mijn lichaam die ik probeer onder controle te houden Simpel is het niet want op het moment dat mijn eigen denken de overhand krijgt, is het al weer te laat. Die regendruppels, het gras, de wind zacht langs onze naakte huid,…. Het zou zo leuk kunnen zijn, was je maar hier.

Ik ben zo ver weg met mijn gedachten dat ik je helemaal niet hoor binnen komen. Een warm mannenlichaam tegen me aangedrukt haalt me uit m’n dagdromen. Warme handen zoeken zich een weg onder mijn trui. Overal waar jouw handen over mijn huid gaan laten ze een warme gloed achter. Ik wil me omdraaien maar je houdt me tegen. Iets hards tegen mijn kont vertelt me dat je zin hebt, zin in mij, samen op zoek naar het grootste genot. Jouw handen blijven niet lang op mijn buik, ze zetten hun weg verder naar boven. Je draait met je vinger kleine rondjes rond mijn tepel. Een rilling van genot doet me huiveren. Ik breng mijn hand naar achter en streel je zacht over je heerlijke pik die al lekker hard is.

Wanneer ik mijn vingers op je harde pik leg en er in knijp, ontsnapt er een kreun van tussen je lippen, heerlijk vind ik dat. Ik word zo ontzettend geil als ik je hoor kreunen. Je ene hand verlaat mijn borst en glijdt naar beneden. Daar stop je net op de plaats waar ik je net niet wil voelen stoppen. je blijft me plagen… je weet dat ik je vingers op mijn natte poes wil voelen, ik wil ze… Ik wil ze voelen glijden tussen mijn natte lipjes. Ik duw mijn kontje achteruit om je zo te overtuigen jouw vingers in mijn broek te laten glijden, blijkbaar heeft dat wel wat effect want ik voel ze dieper gaan. Terwijl jij met je vingers mijn broek in glijdt, knoop ik jouw broek open, ik wil je voelen, ik wil je harde pik in mijn hand voelen.

Je vingers glijden afwiselend in en uit mijn wel heel erg natte kut. Op het moment dat ik echt mezelf bijna niet meer kan houden en me wil omdraaien, om je duidelijk te maken dat ik je pik wil voelen haal je heel brusk je hand uit mijn broek en fluistert in mijn oor. “Kom schat, vraag niets, ga gewoon met me mee, vertrouw me”. Ik begrijp niet goed wat je bedoelt. “Wil je nu nog weg?” “ Juist nu ik je zo heerlijk wil neuken, nee ik heb je nodig, ik wil je diep in me voelen”. De blik in je ogen vertelt me dat ik je beter kan volgen. De vraag of je niet liever nu lekker lang en nat gepijpt wil worden brengt je niet op andere gedachten. Het enige wat je zegt is “nu niet schat, vertrouw me en kom mee”.

Ik probeer mijn geil gevoel te kalmeren en beslis om met je mee te gaan.

Niet wetend waarheen rijden we de straten door. Ik probeer je nog op andere gedachten te brengen, door mijn hand over je gespierde been te laten glijden richting je half stijve lul maar je lacht alleen maar naar me. Ahh wat haat ik die zelfzekere lach, maar wat word ik er ook heerlijk geil van. Ok, je wilt me onder controle krijgen, goed dan… je hebt me helemaal… je hebt me in je macht.

Plots parkeer je de auto, ik kijk rond me en probeer te ontdekken waar we zijn. Niets anders dan gewone huizen, ik vraag het je niet want ik weet toch dat je niet zult antwoorden. We lopen samen de straat door, om de hoek begrijp ik eindelijk waar we heen gaan. De blauwe en rode lampen verraden welke straat dit is. Erotische shop, erotische videotheek, erotische ….., je neemt me ergens mee binnen. Het gaat te snel om te kunnen zien wat er hier juist te beleven valt. Een deur open, een klein kamertje met een stoel en een glazen raam met een zwart doek ervoor aan de binnenzijde Op de stoel trek je me op je schoot, met mijn rug naar je toe. Je armen leunen gewoon op mijn been, hmm wat wil ik ze zo graag op andere plaatsen. Dan duw je op een knopje en schuift het gordijn weg van voor het raam.

Wat we daarachter te zien krijgen doet mijn adem even stoppen. Twee lichamen verstrengeld in elkaar. Handen die geen enkele milimeter onbestreeld laten. Het is net alsof ik die handen op mijn lichaam voel, mijn huid gloeit. Eventjes vergeet ik dat je er bent maar wanneer ik mijn lichaam wat achteruit laat leunen voel ik je warme lichaam tegen me aan. Hmm volgens mij laten deze dames jou ook helemaal niet koud, de zwelling in je broek vertelt me dit. Wanneer ik je handen op mijn naakte huid voel ontsnapt er een zachte kreun uit mijn mond. Je had me gevraagd een rokje aan te trekken en nu begrijp ik waarom. Je ene hand zoekt zich een weg richting mijn borsten terwijl je andere hand over mijn been onder mijn rok kruipt.

Wanneer een van de dames de tepel van de andere likt gaat jouw hand naar mijn tepel, je streelt er zachtjes rondom en wisselt af met een lichte aanraking. Volgens mij staan mijn tepels rechtstreeks in contact met mijn poesje want een golf van genot gaat door mijn lichaam en eindigt daar. Je andere hand is ondertussen al onder mijn rokje gekropen en streelt nu de binnenkant van mijn been. Je raakt mijn brandend kutje net niet aan, de warmte van je hand doet mijn gezwollen lippen nog meer zwellen. Ik voel de eerste vochtdruppels zich een weg zoeken naar beneden. Het beeld van die twee meiden die elkaar verwennen maakt me gek Oh wat wil ik zo intens dat je mijn poesje verwent… En dan… zachtje vingers die even mijn klitje raken. Maar zo zalig het was, zo kort was het ook. Door mijn bekken naar voren te drukken probeer ik die kleine aanraking terug te voelen maar je vingers zijn weg. De geile bewegingen van de meiden merk ik zelfs al niet meer op, ik kan me alleen maar concentreren op mijn eigen gevoel, mijn nood aan een harde pik, jouw pik.

Ik probeer je blik te vangen om je op die manier te overtuigen je geile pik diep in mijn poesje te laten glijden maar op dat moment sta je recht en trek je me mee naar buiten. Verwonderd en teleurgesteld laat ik me meetrekken. Wanneer ik mezelf terug gevonden heb neem ik je vast en probeer mijn vingers tussen de knopen van je broek te laten glijden. Mijn vingertoppen raken je hard pik even aan wat een zachte kreun doet ontsnappen uit je mond.

Wanneer de volgende deur geopend wordt hoor ik alleen maar kreunende geluiden. Je duwt me naar binnen en sluit de deur achter ons. Plots valt het grote scherm op. Twee lichamen verstrengeld in elkaar, een tong die zachtjes een eikel verwent, een vinger die een poes binnendringt. Verschillende beelden brengen me even in een roes van ongekende geilheid.

Ik laat me door jou naar een stoel brengen maar breng mijn blik niet weg van het scherm, even vergeet ik dat je naast me zit tot ik plots een tong voel die zacht mijn oor likt, mijn hoofd draai ik traag naar je. De blik die ik dan in je ogen zie, valt zelfs niet met de geilste woorden te beschrijven, eindeloos diep ben je weg in dit spel.

Eindelijk krijg ik de kans je hetzelfde genot te geven. Met mijn hand op je been kijk ik diep in je ogen, het kreunen op de achtergrond vertelt ons genoeg wat er op het scherm te zien is. Een vinger laat ik traag over je been glijden, eerst zachtjes omhoog tot in je lies om dan langs je andere been terug naar beneden te gaan. Ik zie dat je naar het scherm kijk en breng mijn blik ook eventjes naar daar terwijl ik je been blijf strelen. Af en toe je pik voorzichtig aanrakend die hard gespannen in je broek zit. Plots merk ik dat er een koppel naast ons aan het kijken is hoe ik je pik streel. Jij hebt niets gemerkt maar ik kijk ze strak aan terwijl ik je broeksknopen een voor een los maak. Op dat moment zie je dat ik helemaal niet meer naar het scherm. Wanneer ik je harde pik eindelijk bevrijd uit zijn kleine ruimte ga je languit in de zetel liggen. Mijn duim verkent je eikel, hij glijdt al lekker. Mijn duim breng ik even naar mijn mond en laat hem heel erg traag tussen mijn lippen glijden. wat smaak je heerlijk schat! Blijkbaar vind je het wel erg geil om te kijken wat er naast je gebeurt. Je neemt mijn hand en legt die rond je pik, met wisselende bewegingen trek ik je af, terwijl je ogen gericht blijven op die mensen naast ons. En dan… een warme tong op je harde lul brengt je blik terug naar mij. Ik hoor je zachtjes kreunen en weet dat het dit is wat je wil. Met het puntje van mijn tong begin ik je eikel te likken, helemaal rond, langzaam naar beneden glijdend om dan een voor een je ballen te likken en ze even in mijn mond te nemen.

Mijn gezicht breng ik terug naar boven om je te vertellen dat ik je kloppende pik straks leeg wil voelen spuiten in mijn mond, “‘tot de laatste druppel zuig ik je leeg schat” fluister ik in je oor. Daarna stort ik me weer helemaal op je pik, geen enkele plaats blijft droog. Ik wil mijn lippen over je pik laten glijden, mijn speeksel op elke plaats achter laten.

Ik breng mijn lippen rond je eikel, terwijl mijn tong die heerlijk rustig likt… mijn lippen glijden na een tijdje over je harde pik naar beneden…. en terug omhoog, richting je eikel. Even laat ik je helemaal los maar een kreun laat me duidelijk weten dat je nog niet wilt dat dit stopt. Als ik met mijn blik ondertussen jouw ogen zoek weet ik zeker dat ik nog eventjes doorga. Je geile blik en die harde pik in mijn mond zorgen ervoor dat ik mijn eigen vocht langs mijn benen voel glijden.

Ik neem je hand en leg hem rond je pik, blijkbaar heb je door wat ik wil, en beweeg je langzaam op en neer. Mijn blik gaat van je ogen naar die heerlijke glimmende staaf van je, mijn hemel, wat is dit geil. Ik kan het gewoon niet langer tegenhouden, ik wil mijn tong op je eikel, je vocht proeven, je voelen spuiten, ik wil je helemaal. Terwijl jij heerlijk verder rukt lik laat ik mijn tong zacht rondgaan op het topje van je pik, ik zorg ervoor dat je lekker kunt meekijken hoe mijn natte tong je nog natter maakt. Terwijl ik mijn lippen rond je eikel span en je heerlijk lik zoeken mijn handen zich een weg naar je ballen, een zacht knijpje, een kleine aanraking… mijn vinger glijdt van je ballen af verder naar beneden… je zakt iets dieper in je stoel om me de ruimte te geven je sterretje te verwennen. Blijkbaar geeft dit je nog een extra stimulans want ik voel dat je net iets minder controle hebt over jezelf, je stoot je pik naar voren. Mijn handen leg ik rond je kont en begeleid zo het stoten.

Ik wil je gezicht zien als je klaarkomt, je sap uit je pik zien spuiten ik wil het allemaal zien, het enige waar ik me nu mee bezig hou is je pik, ik lik je, zuig je, trek mee met je hand, ik doe er alles aan om je te laten spuiten in mijn mondje. Wanneer ik voel dat je echt de controle verliest en je stoten steeds harder worden kan ik maar één ding doen, mijn tong zo snel en zoveel mogelijk over je eikel laten glijden en dan eindelijk… een heerlijke warme straal belandt op mijn tong, straal na straal spuit je richting mijn mondje, ik probeer alles op te vangen. Wanneer ik merk dat je bewegingen rustiger worden zuig ik me vast aan je pik, ik wil alles had ik gezegd, ik zuig je helemaal leeg. Als je laatste beetje vocht ingeslikt is geef ik je een geile tongzoen.

Veel tijd om te bekomen heb je blijkbaar niet nodig want plots duw je me achteruit in mijn zetel en sta je recht, je gaat voor me staan en zakt door je benen. Mijn benen zet je wijd open en gaat er tussen zitten. Je trekt me wat vooruit zodat ik onderuitgezakt lig, het gaat allemaal te snel om tegen te werken, als ik dat al zou willen. Je mag alles met me doen, als je me nu maar heerlijk laat genieten. Blijkbaar ben je dat van plan want al heel snel voel ik eerst een vinger op mijn klitje en nadien een warme tong. Opwarmen is niet meer nodig, mijn sappen hebben er al voor gezorgd dat mijn kutje heerlijk glijdt. ‘Ohh schat als je zo heerlijk blijft doorlikken hou ik dit niet lang vol’ Je wisselt likken, zuigen en knabbelen zo heerlijk af dat ik al snel mijn orgasme voel aanmelden in mijn lichaam. Mijn handen strelen afwisselend elke borst, mijn harde tepels zijn zo gevoelig dat ik een kreetje sla als ik er in knijp. Plots voel ik dat je zowel in mijn poesje als in mijn kontje een vinger naar binnen brengt. En juist dat kleine beetje extra genot zorgt er voor dat ik vanuit het topje van mijn teen een intens diep orgasme voel opkomen, ik ben zo ver weg dat ik mezelf hoor kreunen maar het niet kan tegenhouden. “schat, neuk me met die vingers van je, neuk mijn sterretje.” Ik voel mijn spieren samentrekken rond je vingers, steeds zachter, tot het helemaal verdwenen is.

Als ik merk dat je pik al weer aan het groeien is smeek ik je om me te neuken, ik moet nu gewoon een grote harde lul diep in me voelen. ‘Please schat neuk me, neuk me hard, neem me…’. Blijkbaar ben je daar helemaal voor te vinden want zo snel als je kan zoek je een houding zodat je heerlijk hard in me kan stoten, ik sla mijn benen rond je en kijk hoe je harde pik diep in en uit me gaat. Op dat moment horen we het koppel naast ons heerlijk kreunen, blijkbaar hebben ze zich ook zo gezet. Terwijl we kijken hoe de andere hard neukt of geneukt wordt zetten we waarschijnlijk niet voor de laatste keer die avond de run in naar een heerlijk hoogtepunt….

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Ik wil

  1. 27 oktober 2006 at 19:00

    Dit verhaal krijgt 1 ster voor zijn grote mate aan geilheid, en ook enkel daarvoor. Verder "kraakt" het van onlogica en fouten in de verhaallijn. Verder ook nog een portie tikfouten. Jammer, want dit had met iets meer nalezing een zeer, maar dan ook zeer goed en geil verhaal kunnen worden. Inspiratie: top! Uitwerking: jammer, maar helaas.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world