In de beheersing toont zich de meesteres

Bij de voordeur voel ik even in mijn jaszak, heb ik het geld nog bij me? Natuurlijk, want dat heb ik al drie keer nagekeken. Ook kijk ik op mijn horloge, ben ik niet te vroeg? ‘Nee hoor jongen, je bent precies op tijd’ zeg ik tegen mijzelf. Aanbellen dus, even later springt de deur open. Ik loop de trap op, mijn hart bonkt al van opwinding. De deur van je etage staat op een kier, als altijd. Ik duw hem open en ga naar binnen. Je ontvangt me in peignoir en sluit de deur achter me. We lopen door de stijlvol ingerichte hal, naar de kamer waar het gaat gebeuren. Het geld heb ik in mijn hand en ik leg in de fraaie schaal die op het dressoir staat in de kamer. “Heb je je geschoren, ….daar?” vraag je. “Ja” antwoord ik.

Nu kan het beginnen, ik hoor je peignoir langs je lichaam ruisen en met een plof op de grond vallen. Daar sta je, in jarratels, met panty en een doorschijnende slip, geen string, dat is zo ordinair. Je loopt naar het bed waar ik straks op ga liggen en gaat erop zitten, met een been opgetrokken, kin op de knie. Door de stof van de slip zie ik je kaalgeschoren pruim. Zo sla je me gade terwijl ik me uitkleed. Het maakt me zenuwachtig, maar het wind ook op. Die warme, broeierige ogen. Zakelijk dat wel, maar ook betrokken. Je weet wat je me gaat geven, vol overgave en ik weet wat ik ga krijgen, ik heb het geld er graag voor over.

Als ik uitgekleed ben, mijn jongeheer priemt in een halfwas erectie voor me uit, wip je van het ‘bed’ en gebaart me te gaan liggen, maar ik kijk eerst nog even naar je achterwerk, die heerlijke billen, half verborgen achter die doorschijnende slip en naar je prachtige benen die je sensueel, maar trefzeker naar de plek brengen.

Die plek is speciaal, speciaal omdat het bed waar ik op ga liggen speciaal is. In de verte afgeleid van de gynaecologische stoel, maar dan veel warmer, menselijker. Voor mijn benen zijn er twee ‘leuningen’ breed genoeg en bekleed met zacht stof. Je staat er inmiddels tussen, op de plek. Ik ga liggen, ter hoogte van mijn hoofd en schouders loopt het bed iets omhoog, zodat ik nauwlettend kan volgen wat je gaat doen.

Ik lig, jij gaat zitten, op het krukje tussen de been leuningen. Je handen glijden over mijn dijen en buik en daarna omvat je mijn lid. De ene hand begint zachtjes mijn ballen te kneden, de ander pakt mijn staaf en om te gaan masseren. Ze doen het speels, alsof ze ervoor gemaakt zijn, mijn lid groeit snel tot hij keihard is, de aderen wellustig gezwollen. Je masseert nog even door en je hoofd neigt naar voren. Ohh, ja, die tong, die tong, zonder gene lik je stevig mijn eikel, terwijl je vingers, met heerlijk lange, donkerrood gelakte nagels, de rest van mijn inmiddels glimmende staaf bewerken. Het blijft niet bij je tong. Je houd op met likken, mijn lid rust hunkerend in je hand. Tevreden aanschouw je het resultaat, rustig aan, geen haast. Dan zie ik je lippen tuiten. Eerst zoen je mijn schacht, zachtjes, maar zinderend geil, om langzaam omhoog te gaan naar mijn eikel en dan glijden je lippen traag over het topje heen. Rustig ga je zo zuigend op en neer, alleen mijn eikel, meer is niet nodig. Dan houd je op, bekijkt nu weer onderzoekend het resultaat, zoals een beeldhouwer naar zijn creatie kijkt en werpt vervolgens een vluchtige blik naar mij. Je zit mijn hulpeloze hunkering. Je handen kroelen tintelend over mijn dijen. ‘Oohhh’ denk ik, maakt het af, maak het af, in godsnaam maak het af, maar liever wil ik dat je het uitstelt, dat je wacht, dat je het doet zoals je het nu doet. Jij bent de baas, je bent meesterlijk, ik weet waarvoor ik betaald heb. Dan ontfermen je rood gestifte lippen zich weer over mijn eikel, je tong helpt mee. De zuigmassage, brengt mijn lijf in vervoering, maakt het gereed voor het gestaag naderende hoogtepunt, de eerste zuchten ontsnappen aan mijn mond. Je laat hem weer gaan, streelt met je vingertoppen over lijf en buigt met overgave naar voren om dan mijn schacht te zoenen, stevige zoenen, met zachte smakkend geluid, een verrukkelijk geluid, om soepel en beheerst weer over te gaan tot het minimale pijpen. Dat is je geheim, die fenomenale timing met het likken, pijpen en wachten. Ik kreun, ik grom, ik druk mijn hoofd in het donzen kussen met zijden sloop. Kort voor ik de wereld mijn goddelijk vocht ga schenken, laat je voor het laatst mijn eikel uit je lippen ontsnappen. Weer kijk je, onverstoorbaar, naar mijn schokkende jongeheer. Dan likt het puntje van je tong heerlijk geil het randje van mijn eikel, stevig en doeltreffend. Mijn zaadbuis dringt zich open, het zaad raast omhoog en in ferme stralen beland het op mijn buik. Met een glimlach zie je het gebeuren en geef je de schacht weer kusjes, mijn kreten eindigen in een zacht gemurmel. Tot slot masseer je met een hand mijn staaf en met je andere hand pak je een handdoek en kuist mijn buik en dept voorzichtig mijn lid. Dan sta je op. Jij bepaalt het, het is klaar.

Terwijl ik me aankleed, was jij je handen en gun je me nog een laatste blik op dat goddelijke lijf, voor je de peignoir weer aantrekt. We maken een nieuwe afspraak, die wordt genoteerd. Dan laat je me uit en sta ik op de trap en even later weer buiten, in die rauwe, eenzame wereld, maar de herinnering aan een nieuwe afspraak sterkt me.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  6 comments for “In de beheersing toont zich de meesteres

 1. 22 februari 2009 at 23:23

  Nice Fantasie ! Helaas werkt het niet zo bij Meesteressen , maar enyoy en geniet ! Heerlijk volgens mij om dit verhaal te schrijven !Let wel op tikfoutjes in je verhaal !
  Verder leuke fantasie … maybe een keer in het echt ?

 2. Anoniem
  24 februari 2009 at 00:13

  Kort, slordig, matig, spellingfouten en niet hygiënisch. Haar geld en zijn moeite niet waard.

 3. 5 maart 2009 at 11:00

  Jammer dat er van de vrouws kant helemaal geen spontaniteit inzit en maakt het verhaal zo zakelijk Vast adres waar ik het even kwijt kan raken. Niets voor mij

 4. 11 maart 2009 at 13:20

  op zich goed beschreven pijpscène, want zag het wel voor me wat er gebeurde. Maar het verhaal spreekt bij mij niet tot de verbeelding. Te koel, te zakelijk, te commercieel….

 5. 14 maart 2009 at 14:39

  Ben al blij dat het verhaal in de arena mag blijven. Ik had er een een hart hoofd in. Het was ook meer een korte schets dan een volwaardig verhaal, een beetje impulsieve actie. De opmerking van@Natas (Te koel, te zakelijk, te commercieel….) kan ik daarom niet nog direct plaatsen. @sanya bedankt voor je positieve reactie. Het woord meesteres was bedoeld als: goed in haar vak en geen BDSM meesters. En je slot opmerking ehhh… @Tarimata Het beleven van genot is inderdaad eenzijdig, moet af en toe kunnen vind ik. De vrouw wordt misschien wel dienend, maar niet minderwaardig neergezet. @maar-nix Jammer dat je het verhaal maar niks vind. Het is echter z i j n geld en h a a r inspanning.

 6. 14 maart 2009 at 14:50

  En ja hoor, vijf regels en weer een taalfout Waauugghh!!. En ik kan het ook niet mee veranderen!!
  daarom niet nog direct plaatsen moet natuurlijk zijn: daarom nog niet direct plaatsen

Geef een reactie