In de bouwkeet

Al jaren werk ik in de bouw, vroeger werkte ik buiten als timmerman. De laatste jaren is mijn baan een beetje veranderd en ben ik vaak binnen en buiten te vinden. Ik probeer nu de mannen buiten een beetje aan te sturen. Een poosje terug moest ik voor een werk naar het noorden van Nederland, aangezien dat te ver is om iedere dag heen en weer te rijden besloot ik in samenwerking met mijn werkgever om daar in de kost te gaan. Ik zou elke dag een paar uurtjes langer werken en dan op de vrijdag middag lekker op tijd naar huis gaan.

In het begin was het een beetje vreemd, heel lang geleden was ik ook al eens in de kost geweest maar door veranderende situaties was het nu anders dan toen. Na een paar weken was ik er aan gewend geraakt en ook de achterblijvers, er was voor ieder een lekker stukje vrijheid gekomen. De eerste weken zat ik er helemaal alleen, zo nu en dan huurde ik een paar mensen in om verschillende klussen te doen. Eindelijk begon het werk, er kwamen wat kranen en de bouwput begon een vorm aan te nemen.

Aangezien het te ver bij ons kantoor vandaan was werden er in overleg mensen vanuit de regio ingehuurd, ik had al verschillende gesprekken gevoerd met een aantal kleine aannemers en bureaus die mensen verhuurde. Al snel had ik een bureau gevonden waar ik van dacht dat ze goede mensen konden leveren. Ik kreeg een ploegje mensen die er best goed mee om konden gaan, het waren vier mannen. Twee waren al een heel stukje ouder en doorgewinterde timmerlui, een was een nog een leerling timmerman. De vierde was een mooie jongen, hij is net dertig heeft wat langer haar en een heel mooi figuur. Deze jongen is de voorman van de ploeg, hij is altijd bezig en stuurt de andere drie erg goed aan. Na een paar weken betrok ik hem vaker in het overleg zodat hij precies wist wat we gingen maken en wanneer bepaalde dingen klaar moesten zijn. Van het bureau kreeg ik nog een aantal ploegen met mensen, ook deze ploegen stuurde hij onder mijn leiding erg goed aan. Het werk liep lekker en gelukkig liepen wij ook iets voor op de planning. Dat was een groot deel te danken aan de goede en bereidwillige mensen van het bureau.

Het gebeurde nog al eens dat ik in de avond alleen in de keet was omdat ik dan een aantal dingen op papier moest zetten. In de avond uren is dat ook een heel stuk gemakkelijker. Er is dan niemand die dingen komt vragen, dan kan je de gedachte gewoon bij je administratie houden wat overdag bijna onmogelijk is. Verschillende avonden werkte er een aantal jongens wat langer om bepaalde zaken af te krijgen. Ik wist ook dat Chris, de voorman, niet getrouwd was. Of hij een vriendin had wist ik niet omdat hij daar nooit iets over los liet, we hadden in de avond al wel eens zitten praten over dingen als seks en relaties.

Een keer was het onderwerp gekomen op homo’s, hij was heel benieuwd hoe ik daar tegenover stond. Ik had hem verteld dat ik daar helemaal geen moeite mee had, zijn directe vraag was toen ook geweest of ik het al eens met een man had gedaan. Na hem even aan gekeken te hebben had ik hem verteld dat ik dat inderdaad wel eens had gedaan. “Hoe is dat bevallen?”, was zijn volgende vraag. Na even nagedacht te hebben gaf ik als antwoord: “het is mij toen best goed bevallen, ik heb verschillende keren gepijpt en zaad zien spuiten en ook geproefd. Er is tot nu toe een lul in mijn kontje geweest”. Hij had mij toen een beetje vreemd aan gekeken, zijn ogen hadden een kleine glinstering gekregen: “zou jij het weer een keer doen met een man?”, Had hij gevraagd. “Als de mogelijkheid zich voor doet, en de man bevalt mij, dan denk ik het wel’. Was mijn antwoord geweest.

Vanaf dat moment wist ik dat Chris een homo was. Langzaam was ik hem met andere ogen gaan bekijken, mijn blik belande vaak op zijn kruis als hij in de buurt was en ik dacht dat hij niet keek. Ook zijn kleding veranderde een beetje, zeker toen het mooi weer werd. Chris kwam in een mooie strakke korte broek op het werk, alleen werd er al snel door de directie verteld dat we niet in korte broek en ontbloot bovenlichaam mochten werken. De mannen hadden daar veel problemen mee maar gingen er wel mee akkoord.

Het werk vlotte lekker, ik zou eerst een uitvoerder boven mij krijgen om het werk te regelen maar er was niemand in het begin. Er was zoveel werk bij mijn werkgever dat er niemand beschikbaar was, nadat ze gezien hadden dat ik het werk ook heel goed kon laten lopen had mijn werkgever besloten om maar helemaal niemand te sturen. Ik was buiten bezig met de voorbereiding van een paar dingen die deze week op het programma stonden. Ik kijk even over de rand van de bouwput, als mijn blik naar onder dwaalt zie ik Chris naar de zijkant lopen. Mijn blik volgt hem, ik weet niet of hij mij heeft gezien, ik blijf naar hem kijken. Hij stopt en opent zijn overal en haalt zijn lul eruit. Ik slik even omdat het een vrij groot stuk vlees is wat hij daar in zijn hand heeft. Er komt langzaam een straal geel vocht naar buiten, die zwelt even aan naar een grote straal en stopt dan weer langzaam. In mijn buik voel ik een vreemde tinteling, als hij zijn pik weer terug stopt trek ik mij terug en ga verder met mijn werk.

De hele dag zie ik iedere keer weer die grote worst van hem, ik heb denk ik een normale maat pik, die van hem is zeker een keer zo groot als die van mij. In gedachte heb ik hem al een keer stijf laten worden en ook is hij al verdwenen in mijn mond. Ik moet mezelf die dag een paar keer vermannen om mijn werk gewoon te doen. De dagen erna vergeet ik het voorval, Chris komt donderdag middag even bij mij op kantoor en meld dat hij alleen die avond overwerkt om de laatste dingen in orde te maken zodat de stort kan worden gecontroleerd door de opzichters. Ik vind dat uiteraard goed: “heb je er nog hulp bij nodig?”, Vraag ik hem. Heel even denkt hij na: “nee, het lukt wel ik denk dat ik rond een uurtje of zeven wel klaar ben, laat jij even wat eten komen voor mij?”, beeindigt hij. “Ik bestel eten voor ons tweeën want ik moet toch blijven totdat iedereen weg is”, geef ik even aan.

Gelijk beginnen de gedachte van mij weer te spelen met het zien van die grote paal van hem. Hij loopt weer naar buiten en gaat weer aan het werk, later die middag loop ik even over het werk om te zien of het allemaal gaat lukken. Chris heeft er een goed gevoel over en ik ook wel, als ik mijn blik even naar zijn buik laat gaan zie ik dat hij zijn overal helemaal open heeft staan. Ik krijg een heel mooie strakke buik te zien en het blote lichaam loopt door tot net boven de rand van zijn slip. Daarboven uit zie ik wat krullend haar komen, ik laat mijn blik snel een andere kant op draaien. Als ik Chris aankijk zie ik een glinstering in zijn ogen.

De rest van de middag besteed ik aan wat gesprekken en de voorbereiding voor de volgende week. Later die middag bestel ik twee warme maaltijden, met het bedrijfje wat die verzorgd spreek ik af dat het gebracht word om een uur of zes. Ik ben druk bezig met mijn administratie en merk niet dat Chris mijn kantoor binnen is gekomen: “hoe laat word het eten gebracht?”, hoor ik hem ineens vragen. Ik kijk hem even aan en gelijk op mijn horloge: “rond een uur of zes heb ik afgesproken”, antwoord ik. “Dat is netjes want dan ben ik net klaar denk ik”, zegt Chris, “ik ga weer verder, laat je het even weten als het er is?”. “Doe ik Chris”, zeg ik terwijl hij weer wegloopt. Ik kijk hem even na en geniet van zijn lichaam, eigenlijk is het gek, ik heb liever een vrouw en word momenteel een beetje opgewonden van deze jongen.

Als ik klaar ben met mijn administratieve zaken loop ik naar buiten, het is bijna half zes. In de bouwput is Chris nog bezig met zoals ik zie de laatste handelingen. Hij ruimt de spullen op die hij gebruikt heeft en komt via de trap naar boven: “zo ik ben klaar, kan ik tenminste rustig eten dadelijk”, zegt hij lachend. Ik loop met hem mee naar de keet, als hij naar binnen gaat twijfel ik even maar ga toch achter hem aan. “Waarom doe ik dit?”, Vraag ik me af, “wil ik dit wel?”. In de schaftkeet trekt Chris zijn overal uit, het strakke lichaam komt steeds verder in het zicht, er loopt weer een rilling langs mijn rug. Hij stapt de wasruimte in en begint zich te wassen, ik kan dit net niet zien. Dan zie ik de auto met het eten aan komen, ik sta op en stap even de wasruimte in. Chris trekt daar net zijn slip uit, mijn adem stokt even bij het zien van zijn mooie grote pik. De eikel is ontbloot, er hangt een klein druppeltje een en hij glanst erg mooi: “het eten is er, ik ga het aanpekken en zie jou zo wel komen”, breng ik zo normaal mogelijk uit. “Ik kom er zo aan, even mezelf helemaal schoon maken, zie je zo. Niet stiekem al beginnen”, lacht hij naar mij.

Ik ga naar de auto toe en neem het eten in ontvangst, na de bon afgetekend te hebben wandel ik naar binnen. Bij mij in mijn kantoor staat ook een tafel waar nogal eens een overleg aan plaats vind en daar zet ik het eten op neer. In de keuken haal ik wat bestek en wat te drinken. Een paar minuten later komt Chris binnen, hij ziet er weer heel verzorgd uit, een strakke broek met een openhangende bloes en een heel klein beetje een luchtje. Het is een aangename geur die hij bij zich heeft, het trekt mij wel aan deze lucht. We nemen plaats aan de tafel en beginnen te eten, tijdens het eten hebben we het over het werk en dat soort dingen.

Als het eten op is zeg ik: “ik ga de luiken even voor de ramen doen, ruim jij de spullen even op?”. “Doe ik”, antwoord Chris. Ik loop naar buiten en druk alle luiken die nog niet gesloten zijn voor de ramen, dan loop ik naar binnen en ga even naar het toilet. Snel doe ik een plas en bij de wasbak maak ik mijn gereedschap een beetje schoon. Na een dag ingepakt te hebben gezeten is het niet zo heel erg fris meer, en diep in mijn hart hoop ik dat er iets gebeurt.

Als ik terug ben in mijn kantoor staat Chris te kijken naar een paar foto’s die ik aan de muur heb hangen: “zijn dit vorige werken van jou?”, vraagt hij. “Klopt helemaal, dit is een werk in Amsterdam, deze is uit Rotterdam”, ik leg uit welke werken het zijn en wat ik daar gedaan heb. Ik voel Chris heel dicht tegen mij aan staan, zijn adem gaat heel zachtjes langs mijn oor. Er gaat een tinteling door mijn lichaam heen, ik voel de spanning zich op hopen in mijn kruis.

Ineens voel ik zijn hand tegen mijn billen aan komen, er gaat een rilling door mijn onderlichaam heen. Ik doe net of ik niets merk en praat gewoon verder over de foto’s, zijn hand drukt nu iets harder op mijn billen en langzaam begint hij mij te strelen. Zijn ander hand voel ik langs mijn been omhoog kruipen, heel langzaam komt zijn hand richting mijn kruis. Zijn tong streelt langs mijn oor: “dit vindt je wel lekker hé?”. Ik zeg niets vanwege de spanning die zich opbouwt in mijn lichaam, langzaam voel ik mijn lul hard worden. “Ik ga jou nemen vanavond, je gaat mijn zaad drinken en zal mijn paal voelen in je kontje”, hoor ik hem fluisteren.

Zijn vingers maken mijn broek los, daarna worden de knoopjes van mijn bloes losgemaakt. Met een snelle beweging trekt hij mijn bloes uit mijn broek, zachtjes gaan zijn vingers over mijn borst. Met zijn vingers knijpt hij zachtjes in mijn tepels, zijn andere hand trekt mijn broek helemaal open en drukt hem langzaam naar beneden. Mijn lul is door de spanning helemaal hard geworden, hij staat een stukje boven mijn slip uit. Met zijn duim streelt hij mijn eikel, langzaam voel ik mijn genot naar een hoogtepunt kruipen. De vingers en handen van Chris zijn overal tegelijk, ik heb dit nog nooit meegemaakt op deze manier. “Je vindt het wel heel erg lekker hè Ron? Ik denk dat als ik nog even door ga dat je gaat klaarkomen”, fluistert hij in mijn oor. Het enige wat ik kan doen is zachtjes knikken.

Ineens voel ik zijn harde paal tegen mijn billen aan drukken, hij heeft zijn broek uitgedaan en zijn slip, als hij die aanhad, ook uitgedaan. Zijn harde paal glijdt strak tegen mijn billen aan, langzaam schuift hij door mijn bilnaad heen. Chris trekt zijn onderlichaam iets terug en duwt het dan weer naar voren, de grote paal komt tussen mijn benen door.

Ik heb mijn broek en slip uitgetrapt, ik zet mijn benen verder uit elkaar en streel met mijn vingers de gladde natte eikel van hem. Ik hoor hem in mijn oor hijgen: “ik ga je neuken Ron, al vanaf het begin dat ik hier ben wil ik je hebben en nu ben je van mij en zal ik je neuken tot je niet meer kunt”. Zijn hand verdwijnt in mijn slip en pakt mijn harde lul in zijn hand: “ik ga eerst jou eens laten klaarkomen en daarna ga ik me uit leven op jou, mmmm wat is dit een zalig cadeautje wat ik zomaar krijg”, zijn hand begint aan mijn op springen staande lul te trekken.

Door het genot weet ik niet meer hoe ik moet gaan staan. Chris trekt mij van de muur weg, langzaam drukt hij mij naar de tafel. Bij de tafel trekt hij mijn slip van mijn kont en trekt even snel aan mijn lul: “ooojaaa Chris ik kom klaar mmmmm”, kreun ik zachtjes. “Kom maar jongen laat je maar gaan ik wil je wel eens zien spuiten mmmmm. Kom maar”, fluistert Chris in mijn oor. Ineens voel ik het zaad met grote kracht vanuit mijn ballen een weg naar buiten zoeken, met een paar harde stralen spuit ik mijn zaad op de tafel. “Dat was wel erg nodig Ron, kijk eens wat een zaad je hier op de tafel hebt gespoten mmmm zalig is dat”, zegt Chris. Ik voel dat hij mij voorover drukt: “nu wil ik jou kontje Ron, mmmm lekker dat maagdelijke gaatje oprekken met mijn vleesboom mmm oojaaa dit is een droom”.

Ik weet dat het pijn gaat doen maar wil me niet laten kennen en laat mezelf voorover op de tafel zakken, ik voel de vingers van Chris over mijn billen strelen en ze ver uit elkaar trekken. Hij likt mijn gaatje en streelt mijn ballen wat weer een reactie geeft in mijn onderbuik. Dan laat hij mij los en komt voor mij staan: “ik wil dat jij eerst mijn paal eens lekker pijpt mmmm. Laat maar eens voelen of je dat kan”. Ik open mijn mond, de paal komt er zachtjes in ik lik elk stukje met mijn tong. Zachtjes laat ik mijn tong door het gaatje op de eikel strelen, met mijn handen streel ik zijn grote ballen: “mmmm dat is lekker ga door Ron misschien spuit ik je mond wel vol en dan neem ik je wel een keer later ooo dit is zalig”, gromt Chris boven mij. Ik doe mijn best om hem zo goed mogelijk te verwennen.

Ineens trekt hij zijn wapen terug: “nee, ik wil mijn zaad in je kontje spuiten, ik wil je nemen Ron. Sorry, maar dat is mijn wens nu”. Hij gaat weer achter mij staan en maakt mijn bilnaad en gaatje helemaal nat met zijn tong. Zijn tong geeft mij een heel ontspannen gevoel en de opwinding neemt weer toe in mijn lichaam. Even voel ik niets meer dan komt er een ander iets tegen mijn kontje: ‘’hier komt mijn harde paal Ron, mmm ik ga je nemen hier komt hij’’.

Ik ontspan mezelf zo goed mogelijk en voel de harde paal langzaam mijn gaatje in glijden. Die keer dat ik er eens een harde paal in heb gehad was ook een grote, de lul van Chris is nog iets groter maar door de ervaring van toen weet ik ook een beetje hoe ik me moet houden en waar ik op kan rekenen. Ik voel dat hij er tot de helft inzit, het voelt niet prettig deze harde boomstam is eigenlijk veel te groot voor mij, ik wil me niet laten kennen en ontspan mezelf weer helemaal. Dan druk ik mijn billen met een korte stoot naar achteren, Chris zijn harde wapen schuift helemaal bij mij naar binnen. De pijn is heel erg en ik vraag me af of ik dit vol kan houden.

Chris laat zijn harde paal rustig in mijn kontje zitten, zijn vingers strelen mijn billen en zakken af naar mijn slappe lul en ballen. Zijn andere hand streelt mijn rug tot aan mijn tepels toe. Door deze behandeling van hem ontspan ik nog meer en word de pijn een heel stuk minder, het begint nu zelfs prettig te worden. Met langzame halen en iets snellere stoten begint hij mij te neuken.

Ik voel al heel snel het genot weer terug komen in mijn lichaam. Chris staat achter mij te steunen als een stoomwals, hij kan zich niet meer rustig houden. Met beide handen pakt hij mijn heupen beet en begint dan met harde stoten zijn paal in mij te rammen. ‘’Ooooo Ron ik ga je darmen helemaal volspuiten ooo dit is lekker wat een nauw kontje heb jij oooojaaa deze wil ik helemaal voor mezelf houden. Ron je krijgt niet meer de mogelijkheid om ooit seks met een ander te hebben mmmmm’’, gromt Chris. ‘’Jaaa ik ga komen hier komt het jaaaa’’, zijn zaad voel ik met grote schokken mijn kontje in worden gespoten. Langzaam glijdt zijn iets verslappende paal mijn kontje uit: ‘’ooooo Ron dit was lekker zalig echt waar. Kijk mijn paal blijft gewoon stijf mmmm kom eens hier en pijp mij nog eens’’.

Ik draai mij om en ga op mijn knieeen voor hem zitten en neem zijn paal tussen mijn lippen. Al snel groeit hij weer tot een kleine boomstam, met zijn handen op mijn hoofd begint Chris mij in mijn mond te neuken. Ik laat mijn handen over zijn billen glijden en streel zijn ballen. Zijn benen gaan iets uit elkaar waardoor ik een vinger in zijn neuk gaatje kan laten glijden, ik duw er nog twee vingers bij en neuk hem net zo snel als hij mij in mijn mond neukt. ‘’Jaaaa Ron ik kom weer klaar, oooo dit is zo lekker. Zuigen en slikken hier is mijn goddelijke zaad mmmmm’’, kreunend en schokkend komt hij voor de tweede maal klaar. Het is niet zo heel erg veel zaad maar de kracht is niet minder.

Als we een beetje zijn bijgekomen lopen we naar de toiletruimte en verschonen ons daar zo goed mogelijk. Even later stappen we beide in onze auto en rijden naar onze verblijven, Chris naar zijn huis en ik naar het hotel. Ik heb afgesproken met Chris dat ik de volgende week een avond naar hem toe ga komen.

©

 

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “In de bouwkeet

  1. WB
    28 november 2006 at 21:48

    De taalfouten leiden nogal af. De opbouw in het begin is goed, het einde vind ik wat minder.

  2. 29 november 2006 at 22:52

    Beetje langdradig, hier en daar wat fouten maar wel een goed verhaal.

Geef een reactie