hot teens tube shemale jizzed by group.

In het bos

Met een kloppend hart stapte Saskia uit haar autootje, die ze geparkeerd had bij een van de ingangen van het bos. Het was een stralende dag geweest en hoewel het nog pas april was, voelde het zelfs in de schemering nog aangenaam aan. Ze pakte haar gsm en draaide nogmaals het laatstgekozen nummer. “Ik ben er”, sprak ze zo rustig mogelijk. Een donkere stem antwoordde: “Goed. Loop het pad recht voor je in en ga het eerste pad rechts”. Voorzichtig liep ze het bos in en na zo’n honderd meter vond ze een kleiner pad aan de rechterkant. “En nu?”, vroeg ze weer. “Volg het pad totdat het smaller wordt en je bij de dennen komt”. Saskia vervolgde haar weg; het bos werd dichter en ze zag de dennen. Daar werd het ook een stuk donkerder, maar toch kon ze een bankje onderscheiden en ze zag John zitten. Ze drukte haar mobieltje uit en liep glimlachend op hem af.

John stond op en sloeg zijn armen om Saskia heen. Ze kusten hartstochtelijk en toen de lippen weer loskwamen, keken ze elkaar diep in de ogen. Saskia moest heel ondeugend glimlachen, omdat ze nooit had gedacht dat ze dit zou durven. Ze kende John van het chatten en dit was de eerste keer dat ze hem in het echt ontmoette. Ze snoof zijn geur op en die beviel haar net zoals de rest wat ze van hem kende. Ze hadden al foto’s uitgewisseld en elkaar al vaak over de telefoon gesproken. De gesprekken waren van het begin af aan erotisch getint geweest en ze hadden hier met elkaar afgesproken, omdat ze getrouwd waren, maar niet met elkaar. Een paar keer hadden ze hun fantasieën uitgewisseld en het was Saskia geweest, die voorgesteld had om elkaar een keer in de vrije natuur te gaan ontmoeten en dan seks te hebben. En hier waren ze dan.

Ze gingen naast elkaar zitten op het bankje en John sloeg zijn arm om haar heen. Terwijl ze het erover hadden dat ze het allebei spannend vonden, trok hij Saskia op zijn schoot. Hij legde zijn handen op haar heupen en Saskia boog voorover om hem te kussen. Terwijl hun tongen een wilde strijd voerden, gleden Johns handen omhoog naar haar oksels en naar voor, naar haar borsten. Zijn beide duimen streelden de al keihard geworden tepels. Voorzichtig knoopte hij haar bloesje open, om daarna met gemak haar borsten uit de cups te wippen. Hij boog voorover en begroef zijn gezicht in haar zachte heuvels en kussend vond hij de spenen, die hij om de beurt in de mond nam en er speels op zoog.

Saskia wierp haar hoofd in de nek en kreunde zachtjes. Ze genoot ervan en haar handen begonnen Johns knoopje van zijn broek los te maken. Ze trok de rits naar beneden en begon te graaien. Ze gleed van hem af en trok zijn broek een stuk naar beneden. Daar zag ze het mannelijk uitsteeksel waar ze naar op zoek was. Ze nam met een hand het stukje vlees tussen duim en wijsvinger, terwijl ze de andere hand als een schelp onder zijn ballen legde. Voorzichtig sloten haar lippen om de eikel en dit had voor haar het gewenste effect. Ze voelde zijn lid snel zwellen totdat die op volle sterkte kwam. Hartstochtelijk likte, zoog en kuste ze zijn lul, terwijl ze zijn ballen kneedde.

John duwde haar zachtjes van zich af en vroeg Saskia haar slipje uit te doen. Terwijl ze die onder haar rokje naar beneden schoof en eruit stapte, pakte John een condoom uit en stroopte die om. Zijn hand gleed tussen haar benen en hij voelde hoe vochtig Saskia al was geworden. “Kom op me”, kreunde zijn zware stem. Voorzichtig zette Saskia een voet naast John op het bankje en trok het ander been op en plantte die aan de andere kant van hem. Langzaam zakte ze door haar hurken en met een duim duwde John zijn paal iets naar voren, zodat de liefdesopening van Saskia precies boven de opgerichte paal kwam. Saskia zakte voorzichtig verder en toen ze de eikel tussen haar lipjes voelde liet ze haar hele onderlichaam erover zakken. Met opvallend gemak nam ze hem in haar op. Ze sloeg haar armen om zijn hoofd en terwijl haar kontje heftig op en neer begon te wippen, drukte ze hijgend haar mond op die van John.

Hoelang ze zo neukten wisten ze niet, zo heerlijk voelde het aan. “Je wilde het toch ook graag op zijn hondjes doen?”, vroeg Saskia plots en ze sprong van hem af. Ze liep om het bankje heen en leunde met haar armen op de rugleuning. Haar kontje stak uitnodigend naar achter en John liep een beetje moeilijk met zijn broek op zijn knieën achter haar om. Met een welgeplaatste stoot drong hij weer bij haar binnen. Dit vond Saskia zo heerlijk, dat ze voelde dat er een spetterend orgasme zat aan te komen. Terwijl ze nu ook harder naar achteren duwde, kwam John zo ver bij haar binnen, dat ze plots verkrampte en ze een heftig orgasme van haar rug via haar benen naar haar voeten voelde vloeien. Ze viel bijna voorover.

Toen Saskia haar lichaam weer wat onder controle had, draaide ze zich om en ging door haar hurken. Hoewel het nu al aardig donker was, zag ze Johns paal voor haar gezicht zwiepen. Ze pakte hem vast en trok het condoom er af. Ze begon hem heftig te pijpen. Toen John riep dat hij ging klaarkomen, masseerde ze zijn ballen zodanig dat ze als het ware zijn zaad stimuleerde naar buiten te komen. Terwijl ze nu hard begon te zuigen, voelde ze een stroom door zijn lul komen en exploderen in haar mond. Het kwam met zo’n kracht eruit dat het ver in haar keel spoot en ze zich bijna verslikte. Snel spuugde ze het uit en zoog de rest van het warme zaad uit de kloppende lul. Hijgend bleven ze elkaar nog even vasthouden. Strelend en zoenend keken ze elkaar aan en zonder iets te zeggen, begonnen ze hun kleren weer aan te trekken. Hand in hand wandelden ze het bos uit.

© Bobo

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world