hot teens tube shemale jizzed by group.

In het park

Mijn vriend (Marc) en ik hebben een hele open relatie. We nemen regelmatig mensen mee naar huis om een feestje te bouwen. Maar Marc wilde eens iets anders. Hij had op de site van Eroplaza iets gelezen over flashen. Zonder mijn medeweten smeedde hij een plannetje.

De volgende dag, het was buiten 32 graden, vroeg hij me één van mijn korte jurkjes aan te doen zonder bh en slipje. Ik keek hem ietwat verwonderd aan, maar besloot aan zijn verzoek te voldoen. Ik trok een wit kort jurkje aan die zelfs een beetje doorschijnend was en liet mijn ondergoed in de kast. Beneden in de kamer hoorde ik een hoop gerommel, maar toen ik beneden kwam zat Marc op de bank op me te wachten. Hij floot zachtjes tussen zijn tanden toen ik de kamer in kwam.

Mijn lipjes werden al iets vochtig van het idee dat ik geen slipje droeg en ook Marc zat inmiddels met een bobbel in zijn broek op de bank. Ik besloot, voordat hij de kans kreeg ook maar iets te doen, hem te verleiden. Maar toen ik voorzichtig voor Marc ging staan om mijn plannetje uit te voeren zei hij “kom schat, we gaan”. Geen verleidingstrucjes dus…

Ik had verwacht dat we in de auto zouden stappen, maar niets was minder waar. Marc had keurig onze fietsen buiten gezet en ik had geen enkele keus. Tja en als je weet dat wij van die sportieve fietsen hebben met een klein zadeltje dan voel je het al aankomen. Marc loodste me naar het centrum van de stad, waar de terrasjes inmiddels goed vol zaten. Midden in de menigte was nog een plekje vrij en Marc besloot daar met mij te gaan zitten.

Wringend door de vele stoeltjes en tafeltjes kwamen we bij het vrije plekje. Door al dat wringen had ik het idee dat mijn jurkje af en toe iets te hoog kwam, waardoor ik bijna zeker wist dat een aantal mensen had gezien dat ik geen slipje droeg. Ik probeerde daarom zo normaal mogelijk te gaan zitten en me niet te laten verleiden om teveel om me heen te kijken. Marc had niets in de gaten en knipoogde naar me. Zijn plannetje liep uitstekend.

Toen onze bestelling voor ons stond kroop Marc iets dichter naar me toe en fluisterde “laat je poesje eens zien, lieverd”. Ik schrok me wild en sputterde tegen, maar de ogen van Marc geboden me mijn jurkje omhoog te doen. Snel schoof ik mijn jurkje omhoog en liet het meteen weer vallen. Achter Marc zag ik twee jongens zitten, waarvan één dit tafereel had gezien. Ik schaamde me dood, maar wilde dat niet laten merken. Marc vond deze toch wel erg korte show niet voldoende en gebood me het nogmaals te doen en dan zeker 5 seconden zo te blijven zitten. Langzaam schoof ik mijn jurkje omhoog en telde tot vijf, waarna ik het meteen weer liet vallen.

We dronken snel ons drankje op en gingen lopend naar het park. De jongens die mij hadden gezien besloten ons te volgen. Marc deed of hij het niet merkte en in het park bij een paar bomen vroeg hij me mijn jurkje uit te doen. Ik was al behoorlijk geil geworden en was mijn schaamte bijna voorbij. Langzaam liet ik mijn jurkje van mijn lichaam vallen en stapte ernaast. Het was behoorlijk druk in het park, dus het was bijna onmogelijk dat mensen mij niet zagen, maar het deerde me niet meer. Ik draaide heen en weer en geilde mezelf en Marc behoorlijk op, maar niet alleen ons ook de twee jongens waren achter Marc gaan staan om naar mij te kijken.

Marc gebood me te gaan liggen in het zand tussen de bomen. Nu waren we iets meer uit het zicht. Mensen die in het park aan het wandelen waren moesten nu wel erg hun best doen om ons te kunnen zien. Marc liep op me af en wenkte de andere jongens snel mee te komen. Ik lag inmiddels in spreidstand op de grond en begon mezelf te vingeren. Ik stond op het punt een superorgasme te krijgen toen Marc mijn handen vastpakte. Hij ging achter me zitten zodat mijn hoofd in zijn schoot kwam en gebood één van de jongens op zijn knieën te gaan zitten en zei “lik haar”. De jongen aarzelde niet en begon me geweldig te beffen. Hij slurpte al mijn vocht op en zijn tong kronkelde om mijn klit. Het duurde niet lang of ik had mijn lichaam niet meer onder controle en kwam geweldig klaar. Marc hield zijn hand voor mijn mond om me niet te luidruchtig te laten komen.

Nu was het tijd voor de andere jongen. Marc gebood hem zijn broek uit te doen en voor me te gaan zitten. Een beetje onzeker keek hij naar zijn vriend, maar die knikte hem bemoedigend toe. Hij liet zijn broek zakken en zijn geile paal kwam tevoorschijn. Wow wat een mooie paal schoot het door mijn hoofd. Hij ging op zijn knieën voor me zitten en Marc fluisterde “neuk haar”. Mijn grotje was nog flink nat van zo-even, dus dat was geen probleem.

Hij stak zijn paal diep in mijn grot en begon me met lange halen te neuken. Oooh harder, harder murmelde ik. En hij begon harder en dieper op me in te beuken. Ooh wat een goddelijk gevoel. Zijn vriend had intussen ook zijn broek naar beneden gedaan en was over me heen komen zitten. Gulzig nam ik zijn paal in mijn mond en zoog of mijn leven ervan afhing. Het duurde niet lang of we hadden alledrie een orgasme.

De jongens kleedden zich weer aan en ik bleef nog even nasoezen op de grond met mijn hoofd nog steeds op de schoot van Marc. “Was het lekker lieverd?” vroeg hij zo nonchalant mogelijk. “Lekker, lekker, dit was goddelijk” mompelde ik terug. Laten we naar huis gaan Marc, want ik ben nog lang niet met je klaar…

© Anouk Z

 

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world