In mijn hoofd

Ik heb geen moeite om te snappen waarom ik door masturbatie, in het bijzonder masturbatie door meisjes zo opgewonden raak.. Ik begon zelf te masturberen voor ik in de puberteit was, en ondanks dat ik zeer open ouders had, was daar altijd dit gevoel van schuld dat het prachtige gevoel in mijn lagere maag vergezelde. In die dagen wist ik wat niet deed ik, had het geen naam, was het enkel een ondeugend geheim dat me van alles deed voelen, zowel schaamte als geheim genot.

Gelukkig, kunnen de boeken een kind onderwijzen en dus, tegen de tijd dat twaalf was, ik meer over dit zogenaamde geheim wist, en ik dat ik niet enige was die het deed. Verre van het dat. Maar toch, de wortels voor mijn fascinatie, misschien zelfs mijn obsessie met masturbatie werd in die vroege jaren gefundeerd. Toen ik verder opgroeide, en de zaken veranderen tussen mijn vrienden en mij (we werden opener met elkaar), werd het me in de praktijk duidelijk wat ik tot nu toe alleen in boeken had gelezen: Mensen masturbeerden! Zij deden het net als ik, net zo vaak als ik, alleen werden de details helaas niet zo vrijelijk gedeeld als details over “normale sex”

Vooral waren meisjes niet zo open en vrij als ik zou willen dat ze zouden zijn. Het grootste deel van mijn vrouwelijke vrienden waren zeer discreet over hun solo-sex, en zelfs na een zeer open gesprek gaven slechts weinig van hen toe dat ze wel eens…en zo groeide mijn obsessie.

De statistieken slechts vertelden me dat ongeveer 60% van de tienermeisjes het deden… 3 van de 5 van de vijf meisjes die ik kenden gaven zich in het geheim over aan dit genot. De vraag was… wie?

Mijn fantasie werd gevuld met bekentenissen van hen, waar zij zeer gedetailleerd vertelden over hoe, waar en wanneer… en die fantasieën gaven me de meest opwindende en intense orgasmes ooit… Om die fantasieën te voeden, werd ik een expert in meiden uithoren. Maar jij…jij bleek de opwindendste te zijn van allemaal. Ik vond het geweldig je te hebben ontmoet, maar nadat we allebei onze 19de verjaardag hadden gevierd werd je solo-seks leven een ware obsessie voor mij.

Ik werd altijd al aangetrokken tot je. Ja, ik weet dat je jezelf niets bijzonders vind, maar dat is niet waar. Qua uiterlijk vind je jezelf maar middelmatig, maar je zou eens door mijn ogen moeten kijken. Je bent verreweg de meest erotische persoon die ik ken. Je ogen spreken “seks”, je gezicht is open en verleidelijk, en ik ben vooral helemaal weg van je mooie haar. Ik heb vaak je foeterende commentaar gehoord op je eigen lijf, maar daar is niets van waar. Ik weet dat je nooit fotomodel zult worden, maar dat is alleen maar omdat je niet de domme lege schoonheid van die camerameiden hebt. Bij jou zit je schoonheid van binnen. En ik blijf het zeggen, je innerlijke sensualiteit is nog groter. Ik zou zo graag heel veel dingen met je heerlijke lijf doen, en heb dat in mijn verbeelding ook al met je gedaan, maar nog meer heb je dingen met jezelf gedaan.

Maar het lot was me niet zo goed gezind in dat opzicht. Je was altijd wat terughoudend om intieme zaken met me te bespreken, en ondanks al mijn verworven sluwheid lukte het me niet om ooit duidelijk te krijgen of je nu wel of niet masturbeerde. Na de trucs vroeg ik het gewoon rechtsreeks, maar ook dat hielp niet. Je ontweek de vraag. Zelfs niet toen ik zelf een hele bekentenis opgooide hield je je privé zaken precies dat, privé. Je had echter nooit bezwaar tegen het aanhoren van mijn verhalen, maar ze zetten je nooit aan tot openheid. Wat trouwens ook wel heel duidelijk was…je ontkende ook nooit te masturberen…dus mijn obsessie groeide.

Maar als ik er nu over nadenk…vanavond kan mijn avond worden. We zijn samen alleen na een gezellig avondje film en diverse wijntjes. We hebben diverse films gekeken, en één van die films was “Sliver”

Natuurlijk, heeft de masturbatie scène van Sharon Stone me heet als de hel gemaakt, net als enkele anders voyeuristische scènes in de film. Het is de laatste film die we gekeken hebben, en misschien wind deze je een beetje op, want je lijkt meer open dan normaal. Je vertelt me dat je mijn eerlijkheid in dergelijke privé kwesties werkelijk hebt gewaardeerd, en ik vertel je dat het een genot was om zo open tegen je te zijn…. zolang jij je er prettig bij voelde. Je lacht en zegt dat ik niks heb om me schuldig over te voelen, want je vindt het allemaal geweldig om te horen. Ik zit en kijk maar naar je…je ziet er vandaag erg goed uit. Dat shirt staat je goed, en de rok maakt je erg vrouwelijk. Je hebt duidelijk moeite aan je haar besteedt, maar het zit schijnbaar nonchalant. Ondeugend. Sexy.. Normaal kleed je je een stuk bescheidener. Niet dat dat nodig is. Ik probeer om niet naar je borsten te loeren, maar ik verbeeld me…of ik je tepels hard zijn geworden. Maar eerlijk is eerlijk, ik durf niet te lang te kijken, omdat ik nog wat fatsoen heb, ondanks mijn fixatie. Maar ik weet bijna zeker dat je mijn verlangen hebt opgemerkt, vooral door de manier waarop je zei: “Ik denk ik een douche ga nemen.”

En nu sta ik hier…En jij staat in de douche. Was het mijn verbeelding, of zag ik dat je begon met je shirt uit te trekken, vlak voordat je de kamer uitliep? En als je dat deed, was dat een vage wenk of een suggestie? Was er iets ik moest doen nu? Weten of je masturbeert is prioriteit nummero één voor me… maar je naakt zien een hele duidelijke nummer twee. Ik sta zo stil mogelijk op, en kijk de gang in die naar de badkamer leidt. Ik zie je shirtje, daar op de vloer, je rokje ligt er niet ver vandaan, dus mijn verbeelding was geen verbeelding geweest, je had je al uitgekleed, je was al naakt geweest in deze gang! Maar helaas heb ik je niet meer kunnen zien, tenzij je die laatste flits van je linkerachtervoet en enkel telt, vlak voordat de badkamerdeur sluit en op slot gaat. Je had geen kousen gedragen in de kamer, en ik had je tepels zo duidelijk gezien dat je waarschijnlijk ook geen bh had aangehad. Er ligt geen slipje hier tussen je kleren, had je dat wel aangehad? Ik hou mezelf voor dat dat soort onzin alleen in slechte porno magazines voorkomt, maar niet te min, die duidelijk stijve tepels had ik me toch niet verbeeld. Of wel?

Er is geen manier om dat duidelijk te krijgen, maar ik moet zeggen dat het me wel allemaal erg verbaasd…en prikkelt….al je kleren zo nonchalant op de gang naar de badkamer. Ik stel me voor hoe je er nu uitziet. Helemaal in je heerlijke blootje, natuurlijk opwindend, je haar lekker los, je borsten bevrijd met de tepels hard geworden, door de film en je geplaag. Deed je dat om me op te winden, en laat je me nu, opgewonden en wel hier alleen, om in stilte de overwinning met jezelf te vieren?. Ik denk aan je…je huid donkerder gekleurd door de seksuele opwinding die vrouwen nu eenmaal krijgen, je mond een beetje open, omdat je sneller ademt dan normaal, waardoor je heerlijke borsten sneller op en neergaan… hypnotiserend…As je dit doet om te plagen plaag je goed…heb je mijn obsessie met masturberen geraden en heb je het spelletje nu zo ver doorgevoerd dat ik jouw slachtoffer ben geworden, in plaats van jij de mijne? Geniet je van de macht die je over me kunt uitvoeren hierdoor? Of plaag je gewoon om jezelf op te winden? Wat het ook is, ik vraag me af wat je op dit moment aan het doen bent.

Ik bevind me daar in de gang, en hoor hoe je de douche aanzet. Mijn verbeelding slaat onmiddellijk op hol en schotelt me een nieuwe tafereel voor, terwijl ik langzaam naar de deur loop. Ik hoor dat het geluid van de waterstalen verandert als je onder de douche stopt, als ze door je heerlijke lijf worden onderbroken. Ik zie voor me hoe je eruit ziet….. je haar hangt neer, glanzend en zwaar van het water. Het hete water maakt je huid nog rood…roder dan deze eerder was? Ik zou zo graag weten wat je nu doet…Was je jezelf, mooie vrouw?… Zeep je je helemaal in, en waar gaan je handen wat langzamer? Is het net zoals in mijn verbeelding, dat je handen even wat langzamer, speelser over je borsten gaan en extra aandacht besteden aan je gevoelige tepels? Zo vreselijk erotisch? Of denk ik dat alleen maar? Hoor ik nu een zacht gekreun? Ik weet het niet, het was te zacht om het zeker te weten. Glijden je voeten nu over de natte tegels, om je handen een betere toegang te geven, nu je benen een beetje gespreid zijn? Gaan je handen langzaam en sensueel naar beneden, om jezelf daar te strelen? Of bestaat die vrouw alleen maar omdat ik wil dat ze bestaat?

Er is slechts één manier om dat te weten te komen. Ik weet dat je badkamer oud is, en een ouderwets slot heeft met een grote sleutel en een sleutelgat. Ik heb je de sleutel horen omdraaien, dat weet ik zeker, maar wellicht kan ik door het sleutelgat kijken. Stel je nu toch eens voor dat je handen je borsten strelen, of de plek tussen je benen, dan weet ik zeker dat ik dat niet voor al het geld in de wereld wil missen. Ik moet het zien! Ik nader de deur en kniel neer. Mijn eigen hand wrijft daar waar ik hoop dat jij jezelf ook streelt. Maar je bent misschien een te braaf meisje om zulke te dingen te doen. Of geef jij je, net als ik, regelmatig daaraan over? In mijn hoofd raak je je venusheuvel al aan…zo vochtig en warm. Vochtig en warm van het water of ergens anders van?

Alles wat ik zie wanneer ik het sleutelgat loer is een vage schaduw…ik kan je niet zien, omdat je achter het douchegordijn staat. Maar het geluk is aan mijn kant, want de warme opwaartse windstroom, veroorzaakt door het warme water doet het douchegordijn een beetje waaien. Ik kan de douche zelf inkijken, maar slechts een klein beetje. Ik zie opnieuw een stukje van je been. Door de hoek waarin die staat kan ik zien dat je op dit moment je benen niet stijf bij elkaar houdt…daar sta je dan in de douche, met je benen een stukje van elkaar. Maar doe je ook wat ik hoop dat je doet? Of vallen deze dingen me alleen maar op omdat ik er zo erg op let? Zou het kunnen dat je een spelletje speelt? Dat je donders goed weet dat ik hier buiten naar je sta te kijken en heb je besloten eens te laten zien hoe sexy je kan zijn als je dat wilt? In dat geval, dat lukt je zeker.

Ik raak de greep op mezelf steeds meer kwijt. De dingen die ik zie, de dingen die ik denk, ze zijn teveel voor me en ik voel nu al de spanning van een orgasme in me opbouwen. En dan opeens gaat de douche uit. Ik moet hiermee ophouden en weggaan. Maar ik besluit te wachten tot het allerlaatste moment. Je linkerarm komt uit de douche, en God! Ik zie een stukje van je linkerborst. Je pakt een handdoek en stapt de douche uit. Ik vloek zachtjes in mezelf…liever had ik gezien dat het Noodlot die handdoek ietsje uit je bereik had geplaatst zodat je in elke geval even naakt voor me had gestaan voordat je hem omsloeg. Maar wacht…de handdoek is maar kort. Je slaat hem om, en hij komt niet eens halverwege je dijen. Als ik iets draai kan ik misschien een manier vinden om er onder te kijken en…maar het is slimmer als ik wegga. Je loopt immers naar de deur. Je hoeft hem nu alleen maar te openen en je hebt me hartstikke betrapt, er is geen mogelijkheid dat ik mijn zonde van me af kan praten. Maar zie je het wel als een zonde, als het lijkt alsof je me er zelf toe aanzet? Ik kan me werkelijk niet bewegen niet, zelfs niet als je recht voor me staat. Waarom zou je een handdoek dragen als je alleen in de badkamer bent? Dat doe je toch alleen als je weet dat er iemand op je let? Goeie God! Je hebt de handdoek afgedaan. Recht voor me zie ik je prachtig bijgeschoren kutje. Ik bijt op mijn lippen om het niet uit te schreeuwen van vreugde en geluk. Ik drink zoveel mogelijk van dit beeld in me op. Het lijkt alsof je nat bent. Nat waarvan? Je stond dan wel onder de douche maar zou het kunnen zijn dat…..En dan is mijn geluk op. Nee, je opent de deur niet, je doet nog iets veel wreders…je hangt de handdoek over de deurknop heen. Mijn zicht wordt geblokkeerd. Ik gil bijna opnieuw, ditmaal van frustratie. Maar ik hoor je voetstappen. Je loopt terug naar de douche, en gaat weer naar binnen. Het geluid van het water geeft me een kans. Ik beweeg de klink, zodat je handdoek op de vloer valt. Ik kan slechts hopen dat je dat niet in de gaten hebt. Ik kijk weer naar binnen.

Ik vraag me af waarom je dit keer de douchegordijnen niet dicht hebt gedaan. Ik kan je nu zien. Je staat met je rug naar me toe, ik zie weinig van je lijf wat ik zo graag wil zien. Maar mijn hart maakt een sprongetje als ik zie dat je de douchekop van de standaard afneemt. Oh ja…ik weet welke meisjes dat doen….ik heb er al zo vaak over gelezen, ervan gehoord, zelf uitgeprobeerd. Maar de vraag is nu of jij dat ook weet, en of je die dingen ook gaat doen. Ik kan slechts afwachten en hopen dat het scenario wat zich in mijn hoofd opdringt ook werkelijkheid wordt. Of ik kan zien hoe jij de douchekop langzaam tussen je benen laat glijden en de warme waterstroom gebruikt om jezelf tot een orgasme te brengen, terwijl je je langzaam omdraait en me aankijkt. Ik zou je zo graag het zien doen….

Maar je draait je niet om, en de waterstraal wordt gebruikt om alle resten zeep van je af te spoelen. Maar je gebruikt hem niet daar waar ik hoop dat je hem gebruikt…Niet waar ik wil dat je hem richt. Ik fluister tegen het sleutelgat: “zet hem tussen je benen schatje”…Als ik magie had zou het werken. Maar dat is ook maar een droom. Niet te min, ik hoop dat ik het heb… Ik hoop dat je samen met me gaat masturberen. O God ik hoop, ik hoop, ik hoop! “Doe het schatje… je moet weten hoe het moet…” zo zet ik mijn bijna stil pleidooi voort; “alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft….” Waarom gaat de tijd zo langzaam? Het is slechts een paar centimeter van je navel naar je kutje. Er is geen reden om het zo lang te laten duren.. of haalt mijn verstand weer trucs met me uit, dit keer door de tijd op te rekken ? Vlak voor de waterstralen je kutje bereiken hoor ik je vragen: “Wil je binnen komen?”

Wat? Wat gebeurt er? Ben ik betrapt? Ben ik niet stil genoeg geweest? Ik neem een reusachtige maar stille sprong terug de gang in en ik hoor hoe je de douche uitstapt en de deur opent. “We kunnen wat praten als je binnenbent.” Ik hoop dat je niet hebt gemerkt dat mijn broek open staat, maar gelukkig kom je de badkamer niet uit. De douche gaat ook weer aan, zo hoor ik. Ik probeer kalm te blijven en zeg zo cool mogelijk “ok”. Ik loop de badkamer in en tril bij de gedachte dat ik je naakt ga zien. Maar wat nu…je hebt het douche gordijn weer gesloten. Ik zie weer alleen een schim achter het gordijn, en ik hoor je stem: “Vind je het erg als ik het even afmaak?”

Ik denk bij mezelf “Nee joh, maak je maar klaar,” maar als ik dat probeer te zeggen denk ik dat er alleen maar wat gestotter uit zal komen. Eindelijk zal ik dan te weten komen of dit allemaal een vreemd toeval is, of dat mijn verbeelding gewoon helemaal op hol geslagen is. Of dat je me gewoon aan het plagen bent, of dat je het spel bent begonnen, maar nu ook zelf de controle erover bent verloren. Als ik nu de gordijnen opentrek, zie ik je dan daar je haar wassen, of zie ik iets anders. In mijn hoofd sta je daar, leunend tegen de muur, één been opgetrokken, zodat je de douchekop lekker op je clitje kunt zetten…een voet die steun zoekt tegen de gladde muur, een hand die gebruikt wordt om je lipjes te spreiden zodat het water het goede plekje kan raken…als je ervaren hierin bent dan weet je dat. Ik masturbeer door mijn broek heen terwijl ik naar het water luister dat tegen de tegels van de douchebak slaat. Klinkt dat water nu anders, omdat de douchekop opwaarts gericht is, in plaats van gewoon naar beneden gericht, om jouw behoeftes en mijn obsessie te bevredigen? Hoe kan ik dat nu zeker weten als ik niets zie? Ik zou eigenlijk eventjes moeten kijken, even het gordijn opzij moeten doen, maar een plotseling storing zou al het plezier kunnen beëindigen? Maar als ik nu heel zachtjes….was dat gekreun? Het klonk in elk geval wel als een kreuntje, maar het kon ook een voet zijn die een beetje weggleed bedenk ik me nu. Maar waardoor gleed die voet dan uit? Wilde je je benen wat verder spreiden? God, dit wachten, het wordt nog mijn dood…

Mijn hand is in mijn broek, ik nader het douchegordijn. Maar jij bent me voor. Slechts één hand opent het douchegordijn….

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  5 comments for “In mijn hoofd

 1. 7 augustus 2008 at 09:16

  Dit is nou typisch een voorbeeld van een prikkelend, erotisch verhaal. Fantastisch. Jammer dat je een paar kleine taalfouten maakt. Hier en daar schrijf je een woord dubbel. Je hebt er duidelijk aan geschaaft en geslepen. Zinneprikkelend van begin tot het einde. Heel mooi !

 2. WB
  7 augustus 2008 at 13:46

  Te veel taalfouten en een wisselend perspectief doen dit verhaal helaas geen goed. Want het idee er voor is prima en origineel: de fantasie over het kennelijk onbereikbare. Enne, die … moet je echt spaarzaam gebruiken.

 3. 7 augustus 2008 at 18:31

  OH! wat bitter! dit was het eerste verhaal wat ik ooit schreef!

 4. 8 augustus 2008 at 16:14

  Leuk, prikkelend onderwerp. Jammer dat je toch nog weer veel fouten in het verhaal laat zitten, zoals typefouten, dubbelingen, etc.
  Ook het wisselen in tijdsperspectief doet het verhaal geen goed.

 5. 16 augustus 2008 at 21:41

  Complimenten MindsEye, als het een boek was, zou het een 'pageturner' zijn… Mooi opgebouwde spanning en open eind!

Geef een reactie