hot teens tube shemale jizzed by group.

In zijn bijzijn

Ruud veroverde zich als beste vriend van mijn man al een plekje tussen mijn benen voordat ik met Ger ging trouwen en hij heeft het nooit meer afgestaan. Sterker nog: zelfs tijdens mijn eerste huwelijksnacht heeft hij de taak van mijn man overgenomen. Hoe dat mogelijk was is stof voor een ander verhaal. Nu ga ik vertellen hoe het zo gekomen is.

In de tijd dat Ruud tussen twee vriendinnen in zat ging hij in het weekend samen met ons stappen en al gauw broeide er iets tussen ons. Het is eigenlijk een wonder dat Ger het nooit in de gaten heeft gehad, en nu nog steeds niet! Peilende blikken over en weer, stoute aanrakinkjes als we samen dansten, maar ook als we na het stappen met z’n drieën over straat liepen, kneepjes in mijn tiet als we gearmd liepen, schurende dijen tegen elkaar… daar begon het mee, en het escaleerde op een heerlijk-schandalige manier op een nacht dat hij na het stappen nog even met ons meeging. Ger en ik woonden toen al samen.

We hadden alledrie behoorlijk gedronken, maar Ger nog wel het meest. Die plofte meteen op de bank en ik ging naar de keuken om wat te drinken te halen. De keuken en de kamer waren één geheel en half van elkaar gescheiden door een muurtje met daarop een tafelblad waarop wat flessen drank e.d. stonden. Als we gasten hadden fungeerde het soms als een soort bar; Ger had er ook wat barkrukken voor gezet om het nog meer dat aanzien te geven. Het was niet in me opgekomen om het vanavond op die manier te gebruiken, maar nadat ik achterin de keuken wat glazen en uit de koelkast een paar flesjes bier had gehaald en ik me omdraaide om naar de kamer terug te lopen, zat Ruud al aan de andere kant van de ‘bar’.

“Ger slaapt”, grinnikte hij.

En inderdaad, daar leek het op. Ger lag half op zijn zij, met zijn rug naar ons toe, zoals hij altijd lag als hij op de bank een tukje deed.

Ik schoof aan de andere kant van de bar een kruk bij en schonk voor ons beiden wat in. Er had ook die avond al een erotische spanning tussen ons gehangen en die bouwde zich nu nog verder op. Zo vlak tegenover elkaar zittend begon hij mijn hand te strelen en toen ik dat toeliet, begon het meest opwindende spel dat ik ooit gespeeld had. Met mijn ogen voortdurend gericht op mijn vriend liet ik hem mijn hele blote arm aftasten tot aan mijn tieten, die los in mijn bloes hingen. Zijn vingers cirkelden over het bloesje heen rond mijn linkertepel en speelden even met de bovenste knoop van het bloesje. Eén knoopje kon wel, dacht ik huiverend en ik boog me wat verder naar hem toe. Het knoopje sprong open en zijn hand verdween meteen naar binnen. Wat een verrukkelijke sensatie zijn hand nu op mijn blote huid te voelen! Nog verder boog ik me naar hem toe, met mijn lippen verlokkend open. Het kón, gaf ik hiermee aan, en zo wisselden we onze eerste tongzoen, kort maar gulzig.

Ger lag nog steeds bewegingloos te liggen toen onze monden weer uiteen weken. Onze geilheid was nu ten top gestegen. We zagen het in elkaars verwilderde ogen.

“Wil jij net zo graag als ik?”, fluisterde Ruud, nog steeds mijn tietjes masserend.

Ik knikte. “Maar hoe?”

“Ga staan en trek je broekje uit!”

Het was precies wat ik zelf ook in gedachten had, maar nu hij het zei klonk het zo onwezenlijk dat ik naar adem moest happen.

“Toe Lizette!”, kneep hij zachtjes in mijn keiharde tepel. “Ik verlang al zo lang naar je, het wordt de hoogste tijd. We kunnen hem allebei in de gaten houden en zodra hij zich omdraait duik ik weg….”

“En dan?”, sidderde ik, want tot zo ver had ik zelf ook al doorgedacht.

“Dan kruip ik helemaal naar achteren”, legde hij uit, “daar kan ik opstaan zonder dat hij me ziet, een flesje uit de koelkast trekken en meteen weer teruglopen…”

Het was niet helemaal zonder risico, dat beseften we allebei, maar in de gemoedstoestand waarin we verkeerden waren we bereid een zeker risico te nemen.

“Goed”, hakte ik de knoop door. “Maar je mag pas aan deze kant komen als ik het zeg!”

Ik stond voorzichtig op van mijn kruk, stroopte mijn broekje onder mijn rok uit en bukte me om vliegensvlug mijn schoenen én mijn slipje helemaal uit te trekken.

Mijn hart bonsde in mijn keel toen ik weer overeind kwam. Aan de situatie was niets veranderd. In mijn gebalde rechtervuist zat mijn slipje. Ik opende mijn hand om het te laten zien en ik zag zijn adamsappel een koprol maken.

“Steek in je zak”, fluisterde ik. Want ik wist niet waar ik het anders zo snel moest laten.

De weg was nu vrij, maar toch wachtte ik nog, mijn blik strak gericht op Ger. Met een beetje geluk kon hij zo nog uren blijven liggen, maar voor hetzelfde geld kwam hij binnen een minuut weer bij. Het was en bleef tricky, maar het geil dat overvloedig uit mijn kut droop liet me geen keus.

“OK, kom maar!”, knikte ik uiteindelijk…

Terwijl Ruud zich achter me opstelde en ik met mijn ellebogen leunend op het tafelblad mijn kontje naar achteren stak, zonk de moed me bijna in de schoenen, want met zo’n vrij uitzicht vóór me leek het ineens een stuk gevaarlijker. Maar meer dan een gepreveld ‘voorzichtig’ kreeg ik niet meer uit mijn bek toen ik zijn opgewonden pook tegen mijn billen voelde.

Even was er zijn hand, die mijn kut zocht en daarna onderging ik de verrukkelijke penetratie. Mijn god, wat een joekel!, schoot het door me heen toen de buis me hebberig vulde. Met zijn handen om mijn buik drukte hij me tegen zich aan en zo begon de meest waanzinnige neukpartij die ik ooit had meegemaakt.

Blijf asjeblieft liggen, bad ik voortdurend terwijl we ons geluidloos overgaven aan ons genot. Dat was het enige wat eraan ontbrak, dat we ons vrijuit konden overgeven aan onze immense geilheid, maar dat nam niet weg dat ik met stevige halen werd genaaid en dat ik al binnen een paar minuten zinderend klaar kwam, met mijn lippen op elkaar geperst en met ogen die uit mijn hoofd leken te knallen voortdurend gericht op het ‘onheil’ op de bank.

Wat mij betreft mocht hij nu ook wel komen, maar Ruud dacht daar heel anders over. Onversaagd bleef de stang als een zuiger in mijn kut op en neer gaan en ik voelde ineens hoe hij onder het neuken mijn rokje los begon te knopen. Hij had die avond natuurlijk al lang ontdekt dat ik een wikkelrokje aan had, dat met één knoopje en één ritsje open was te leggen en die gelegenheid liet hij zich nu niet ontgaan! Tijd om te protesteren kreeg ik niet, want er kondigde zich een nieuw orgasme aan dat al mijn aandacht opeiste. Schokkend met mijn buik tegen de rand van de bar werd het rokje weggetrokken. Ik dacht dat ik gék werd bij het besef dat ik nu alleen nog een bloes aan had. Gek van geilheid wel te verstaan, en dat gaf de woedende golf die door me heen raasde een extra stimulans. Veel heftiger dan de eerste keer braken de genotskrampen in me los en ik moest echt alle zeilen bijzetten om het niet uit te krijsen, zoals ik normaal doe bij zo’n weergaloos orgasme.

Maar toch had ik misschien meer geluid geproduceerd dan ik dacht, want met een getergde grom draaide Ger zich om. Met een blúrp die als een kanonskogel tegen mijn trommelvliezen kaatste scheurde Ruud zich uit me los en dook — hoopte ik tenminste! — naar onderen. Mijn hart stond stil en ik stond rechtop als een zoutpilaar, in mijn blote kont dus, alleen door de stenen muur aan het hoofd van mijn vriend onttrokken, en geen tijd voor herstelwerkzaamheden. Ruud die, zoals het aanvankelijke plan was, zich snel op handen en voeten naar de andere kant van de keuken wilde begeven, kreeg een onbeheerste trap van me, want dat kón even niet. Dat moest hij toch ook begrijpen! Ger kwam moeizaam overeind en keek lodderig naar de flesjes en glazen op de bar.

“Hè, hè, ben je daar eindelijk!”, riep ik schel en veel te hard door de kamer heen. “Ik wilde je net wakker komen maken!”

Ik had nog geen enkel plan, maar mijn hersens draaiden op volle toeren. Hij moest hiér in ieder geval weg blijven!

Ger frommelde zich in een zittende houding en nam zijn – hopelijk zware! – hoofd tussen zijn handen. Als ik een beetje geluk had….. Ik trapte opnieuw naar mijn neuker van een paar seconden geleden. Als hij snel mijn rok om mijn middel kon knopen, konden we alsnog het plan ten uitvoer brengen, maar dan moest het wel snél!

Mannen! Ze hebben iets wat wij missen, maar ze missen iets wat wij hebben: intuïtie! In plaats van de brokken te lijmen, schoof hij tussen mijn benen en begon me te beffen! Niet iets waar ik op stond te wachten, maar tegelijk iets wat ik niet kon negeren. Ik was even helemaal van de kaart, want beffen was iets dat in Gers woordenboek niet voorkwam, maar dat ik wel degelijk kon waarderen. Goed dat Ger niet helemaal bij de tijd was en mijn draaiende ogen niet op hun waarde kon schatten. Maar ik vraag je: was dit een toestand of niet!?

Het lag niet in de lijn der verwachtingen dat Ger zich in de keuken bij me zou voegen. Maar het wás mogelijk dat hij me zou vragen naar de kamer te komen om – godbetert! – te neuken! Dat alles schoot door me heen terwijl Ruud tussen mijn benen mijn kut aan het lebberen was. Het was verdomd lekker, maar er moest iémand zijn die zijn gedachten erbij hield en wie anders dan een vrouw kan dat oplossen!?

“Ruud is al lang weg!”, spoot ik mijn gedachten de ruimte in. “Heb je zin om te neuken lief?” Dan zou ik snel mijn bloes uittrekken, me bukken om net te doen alsof ik mijn rok en mijn broekje uittrok en spiernaakt de kamer instappen.

Ger keek me droevig aan en schudde zijn hoofd. “Sorry, nu niet…..” Hij stond wankelend op. “Ik ga naar mijn nest als je het niet erg vindt..”

Alles viel ineens vanzelf op zijn plaats! Wat een opluchting!

“Heb je een beetje een kater?”, vroeg ik zoetsappig terwijl hij naar me toe strompelde. Hij gromde bevestigend en gaf me over de bar heen een kusje op mijn wang. “Ik kom zo”, riep ik hem schijnheilig na. “Even de boel nog wat opruimen!”

Het was bijna half drie toen ik hem de trap op hoorde sjokken. En om half vijf voegde ik me totaal uitgewoond bij hem. Wát een minnaar was Ruud gebleken. Slechts onderbroken door stiekeme tochtjes naar boven om er zeker van te zijn dat Ger zijn roes bleef uitslapen had hij onvermoeibaar en deskundig alle holletjes bewerkt die ik hem bieden kon, en dat waren er meer dan Ger van binnen kende….

Zo is het dus gekomen en nu, bijna drie jaar later, is hij nog steeds mijn dekhengst, hoewel de situatie drastisch veranderd is: ik getrouwd en hij nu ook samenwonend en zelfs al vader van een zoontje. Het kan verkeren, maar dit zal altijd blijven, denken we….

© Lizette

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “In zijn bijzijn

  1. 4 december 2006 at 12:31

    opwindend verhaal en lekker vlot lezend. Goede opbouw.

  2. 21 december 2006 at 13:48

    Wat een verrukkelijk schandalig verhaal

  3. 21 december 2006 at 14:44

    Zeer opwindend en boeiend geschreven

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world