Indringer

Pfff… een zware werkdag zit er weer op. De thermometer is vandaag niet onder de 30 graden geweest. Die hitte zit in mijn lijf, het enige wat ik nu echt wil is een verfrissende douche. Eindelijk thuis gekomen schenk ik me een glas koele witte wijn in en verzamel alles om een lekker lange douche te nemen. Muziekje op. Wanneer ik de douche in stap en een eerste harde straal op mijn heet lichaam voel gaat er een siddering door mijn lijf. Wanneer “Summer of 69” door de boxen klinkt, kan ik het niet laten om luidkeels mee te zingen. Er is niets leuker dan zingen onder een heerlijke douche na een zware werkdag.

Het volgende liedje ken ik niet erg goed dus beslis ik maar dat het eens tijd wordt om mezelf in te zepen. De fruitige geur van mijn douchegel brengt me nog meer in een zomerse stemming. Loom glijden mijn handen de douchegel open over mijn lichaam. Wanneer ik ben aangekomen bij mijn buik laat ik ze langer dan nodig over mijn huid glijden. Hmm, een koude rilling loopt over mijn rug. Als mijn handen bij mijn borsten gekomen zijn reageren mijn tepels op de zachte streling. Ze komen fier overeind te staan. Ik kan het dan ook niet laten om ze tussen mijn vinger even rond te draaien. Ondertussen voel ik dat niet enkel mijn tepels reageren op deze streling. De warme gloed die al in mijn lichaam zat heeft nu ook mijn poesje bereikt.

Terwijl mijn handen mijn lichaam verkennen, hoor ik plots een geluid. Beeld ik me dat nu in? Hier is toch helemaal niemand. Ik stop met zingen om te luisteren maar hoor niets… hmm, ik zal het me wel ingebeeld hebben. Vol overgave smijt ik mijn stembanden weer open. Plots doet een zingende mannenstem me schrikken. Voor ik me ook maar kan omdraaien grijpen een paar handen me vast. Het gebeurt allemaal zo snel dat hij me niet de tijd geeft om hem te bekijken. Niet dat het nodig is want deze stem zou ik er tussen honderd andere stemmen uithalen.

Je komt mee onder de douche staan en drukt je lijf tegen me aan. Zachtjes zing je verder dicht tegen mijn oor. Eens van de schrik bekomen, zing ik lekker met je mee. Je legt je handen rond mijn heupen. Wanneer je vingertoppen zich een weg naar boven zoeken leun ik zacht tegen je aan. Terwijl je vingers mijn rechtopstaande tepels strelen fluister je dingen in mijn oor: “Geef je aan me over, schat. Laat me je lichaam verwennen”. Water op mijn lichaam in combinatie met je woorden brengen me in de zevende hemel. Ik kan me alleen maar concentreren op je woorden en je handen die mijn lichaam strelen. “Ik wil mijn tong langs je poesje laten glijden. Mijn handen heel je lichaam laten verwennen. Mijn pik tussen je lippen laten glijden. Je warme tong mijn eikel nat voelen maken. Ik wil diep in je dringen , je heerlijk neuken.”

“Ahhgrrr ok zo is het genoeg, je maakt me helemaal gek.” Ik draai de kraan dicht en geef je zelfs de kans niet om te protesteren. Je krijgt het allemaal, maar niet zomaar. “Denk je dat ik je zomaar kan laten binnendringen? Dat je zomaar mij gek kunt komen maken met je handen. Je geeft me geen keus. Je laat me smachten naar je lichaam. Maar eerst… eerst moet je gestraft worden voor het binnendringen onder de douche van een brave meid.” Ik trek je de badkamer uit zonder je de kans te geven je even af te drogen. Je wil het graag nat dus krijg je het nat.

Wanneer je me terug probeert aan te raken laat ik je dat niet toe. Nu moet ik er voor zorgen dat ik mezelf onder controle kan houden. Eens in de slaapkamer zeg ik je gewoon kort: “Liggen!” Je kijkt me even afwachtend aan en gaat dan op je rug op bed liggen. Ik neem 4 sjaaltjes uit mijn kast. Wanneer je linkerarm wordt vastgebonden, probeer je met je rechterhand mijn borst te strelen… eventjes ontsnapt me een kreun, maar al vlug herpak ik me. Wanneer ik je beide armen heb vastgebonden word je op slag een stuk rustiger. Naast het bed staand kijk ik je recht aan. “Hmm wat zie je er lekker uit.” De blik die ik normaal in je ogen zie is anders…. deze keer zie ik, lust. Afwachtende lust. Wanneer ik merk dat je smachtend naar me kijkt, streel ik zacht mijn borst. Overal waar mijn vingers komen voel ik mijn huid branden. Mijn tepels staan recht vooruit. Als ik ze tussen mijn vingers rol merk ik dat je even moet slikken.

Je geile blik blijf me volgen. Elke beweging neem je in je op. Hoe graag ik ook wil dat je me aanraakt, vind ik het idee dat je nu niet in die mogelijkheid bent net iets leuker. Mijn ogen laten je blik los. Ze zetten zich een weg verder over je lichaam naar beneden. Mijn blik stopt zijn weg naar beneden als ik je harde staaf zie. Als ik zie hoe hard je geworden ben wil ik je graag verwennen. Je grote eikel verwennen met mijn tong. Je pik tussen mijn lippen laten glijden. Maar gelukkig kan ik mezelf bedwingen. Je hangt vast op het bed om je te straffen, verwennen is dus nu nog te vroeg. Je benen krijgen dezelfde behandeling als je armen. Wijd opengespreid bind ik je vast aan het bed.

Achter het bed blijf ik even staan en bekijk je goed. “Hmm wat ziet die pik van je er lekker uit.”

Ik laat me even in mijn gedachten gaan. Je harde staaf is zo aanlokkelijk dat ik mijn fantasie eventjes de vrije loop geef. Plots merk ik dat mijn handen een eigen leven hebben. Ze strelen zacht mijn buik. Ik breng mijn blik terug naar je ogen terwijl mijn handen verder strelen. Mijn handen banen zich een weg naar boven. Richting mijn borsten. Eerst laat ik ze er rond strelen. De cirkel steeds kleiner makend, kom ik uiteindelijk met mijn vingers bij mijn tepels. Wanneer ik mijn tepel tussen mijn duim en mijn wijsvinger draai voel ik dat ze al erg gevoelig zijn.

Wanneer ik mijn handen van mijn lichaam haal, zie ik een smekende blik in je ogen. Snel laat ik ze terug mijn hete huid aanraken. Zacht laat ik mijn handen naar beneden glijden, terwijl mijn ogen je blik niet lossen.

Enkel de vingertop van mijn wijsvinger zet zich een weg verder naar beneden. Zacht glijdt hij door het fijne streepje dat de weg naar mijn zachte gloed toont. Daar aangekomen ga ik niet verder naar beneden maar glij er langs. Net niet mijn lipjes aanrakend. De blik in je ogen vertelt me dat je meer wil. Wanneer ik vind dat je genoeg geplaagd bent laat ik mijn vinger mijn natte lipjes raken. Zacht glijdt hij tussen mijn lipjes, beginnend bij mijn klitje, eindigend bij mijn sterretje. Mijn poesje voel ik helemaal open gaan. Een andere vinger zoekt zich een weg naar binnen. En jij… je kijkt.

Woorden hoef je niet te zeggen, ik zie maar al te goed aan je ogen wat je hiervan vindt. Kijk maar… het zorgt ervoor dat mijn eigen geilheid steeds groter wordt.

Wanneer mijn lichaam het moeilijk krijgt om de controle te kunnen behouden, stop ik met mezelf te strelen. Ik kruip op mijn knieën op het bed. Eén been over je slaand. Zo blijf ik even zitten. Terwijl mijn ogen zich terug in die van jou boren, schuif ik rustig omhoog met mijn nat kutje over je borstkas. Met je blik blijf je me volgen. Tot ik helemaal boven je hang. Blijkbaar weet je heel goed wat ik van je wil, want je probeert me al te likken. Wanneer je me net een klein beetje kan raken, breng ik mezelf terug naar boven. Wie ben ik nu eigenlijk aan het plagen? Jou of mezelf?

En dan mag je heerlijke tong doen wat hij zo graag wil. Je likt me eerst zacht, hele kleine aanrakingen. Geen enkel plaatsje laat je onberoerd. Met grote likbewegingen ga je van boven aan mijn klitje tot aan mijn sterretje. Ook dat laat je niet onaangeraakt. Daarna word je likken afgewisseld met een zacht zuigend gevoel. Een kreun ontsnapt me. “Hmm schat als je nog lang zo verder doet dan hou ik dit niet vol.”

Ik weet dat het de bedoeling was je te straffen, maar op deze manier straf ik alleen maar mezelf. Je handen krijgen dan ook de vrijheid. Ze zijn nog maar een paar seconden los en ik voel ze al op mijn lichaam. Vingertoppen strelen mijn heupen. Een weg zoekend naar mijn zacht rond kontje. Eens daar aangekomen leggen je handen zich helemaal plat erop. Je strelingen brengen me steeds dieper in die draaikolk van genot. Het laatste klein beetje controle doe je me verliezen door met je pink mijn sterretje te strelen. Je maakt het vochtig met mijn eigen sappen, om nadien zacht naar binnen te glijden.

Wanneer ik voel dat mijn bekken zich tegen je aanstoot, besef ik dat de controle over mijn lichaam niet meer in mijn handen ligt. Ik hoor mezelf kreunen. Proberen tegen te houden is verloren moeite. Wanneer ik het helemaal niet meer verwacht had, voel ik een duim mijn strakke kontje binnendringen. Die laatste kleine handeling is er te veel aan. Alles gaat los, heel mijn lichaam geeft zich over aan dat zalige gevoel. Een gevoel waarvan je wil dat hij verdwijnt, door de oncontroleerbare hevigheid … een gevoel waarvan je wil dat hij eeuwig blijft bestaan.

Terwijl mijn ademhaling zich weer probeert op normaal niveau te brengen, streel je me zacht. Wanneer ik mijn kontje over je borstkas naar beneden laat zakken, voel ik je harde lid. Er is maar één iets die ik nu wil. Mijn natte poes over je harde paal laten zakken. Centimeter voor centimeter laat ik me naar beneden zakken. Een rilling glijdt door mijn lijf … dit is hemels. Als je helemaal in me zit blijf ik even genieten, om daarna traag mijn bekken weer omhoog te laten komen. Je net niet laten ontsnappen. Dit tempo aanhoudend blijf ik je aankijken.

Na een tijdje rol ik van je af. Mijn handen banen zich een weg over je lichaam richting je voeten. Wanneer ook je voeten vrij zijn, verwacht ik dat je me niet veel tijd geeft om nog iets met je te doen. Maar niets is minder waar. Je blijft gewoon rustig liggen en kijkt me aan… handen strelen zacht. Ik weet het, veel blijft er niet over van de straf… is ook mijn bedoeling niet. Zou niet willen dat je het laat om nog eens indringer te spelen.

Je ogen blijven die van mij vasthouden. Wanneer ik de kracht vind om ze los te laten, bekijk ik je mooie lichaam. Bij het zien van je harde pik stopt mijn blik. Zonder je aan te kijken zeg ik: “Ik wil je pik likken”. Het enige wat je zegt is: “wat houdt je tegen”. Meer dan zo'n woorden heb ik niet nodig. Eigenlijk had ik geen woorden nodig. Met heel mijn tong lik ik je pik van boven naar beneden. Als ik boven kom neem ik je eikel in mijn mond. Mijn tong glijdt ondertussen rond je eikel. Je gevoeligste plaatsjes eerst verwennend. Omdat ik weet dat je graag lekker nat gepijpt wordt, maak ik alles lekker vochtig. Wanneer ik elke centimeter gevoeld heb schuif ik mijn lippen over je harde pik. Met lange trage bewegingen laat ik mijn lippen over je heen zakken, terwijl mijn hand de beweging mee begeleidt.

Na een tijdje laat ik je los en fluister in je oor: “Ik wil dat je klaarkomt in mijn mondje… ik wil je pik voelen pompen tussen mijn lippen.”

Wanneer ik mijn lippen terug rond je harde lid gebracht heb, versnellen mijn bewegingen. Diepe halen worden afgewisseld met een natte tong, die je gevoeligste plekjes bereiken. Mijn vingers verwennen ondertussen je ballen. Heel af en toe laat ik mijn duim over het vocht van je eikel glijden, om nadien je kontgaatje lekker glad te maken. Als ik je ballen één voor één in mijn mond genomen heb, glij ik met mijn tong dieper naar beneden.

Traag lik ik rond je kontgaatje. Aan je ademhaling te voelen geniet je enorm.

Ik had gezegd dat ik je wou voelen klaarkomen in mijn mondje. M'n lippen schuiven zich dan ook terug over je pik. Op het moment dat ik je het laatste genot wil geven met mijn mond voel ik je lichaam rechtkomen. Je neemt me vast. Voor ik het helemaal besef lig ik onder je, en voel ik je naar binnen glijden. Ik moet niet lang nadenken, en sla mijn benen om je heen. Eens indringer… altijd indringer. Samen zoeken we dan ook een ritme dat ons naar die hoogste top brengt.

Dit is een nog veel beter einde, van een straf die eigenlijk geen straf was.

©

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Indringer

 1. 29 december 2006 at 21:51

  Ragazzina, je verrast me: prima!

 2. 30 december 2006 at 12:01

  Lijkt wel een herboren Ragazzina!

 3. 30 december 2006 at 21:02

  Je stijl verbetert, maar nog leest het niet helemaal lekker weg. Wel leuk plot, heerlijk om zo de macht van een vrouw te ervaren over een mannenlijf, of toch ook weer niet

 4. 31 december 2006 at 17:53

  Wat een lekker verhaal Ragazzina!

Geef een reactie