hot teens tube shemale jizzed by group.

Ingrediënt C

De Nacht

“Jaaaah, o jaah! Zo, ooo, ja zo”

Ik ken haar nog geen twee uur, ik ben blij dat ze zich al zo durft te geven aan mij. Mijn tong gaat zacht maar vastberaden over haar klitje, twee vingers zitten in haar kut een gaan op en neer. Ze is drijfnat, en haar geil smaakt heerlijk. Ik begraaf mijn gezicht helemaal in haar kut, mijn kin en mond zitten vol met haar sap. Mijn pink streelt haar kontje, waar ze ook al helemaal nat is geworden, en duw zacht naar binnen.

“Ooooo, ik ga, ooo ja, mmm ja ik ga komen, ik gaaaa”.

Ik voel haar spieren in haar dijen, in haar billen, ik denk in heel haar lijf spannen. Dan komt ze met een luide zucht, en kronkelt weg van mijn mond. Ze flitst razend snel met haar vingers over haar klit en smeekt om mijn pik. Ze is zo nat en open, dat ik zonder moeite tot aan mijn ballen in haar glijd.

“Mmm, even rustig, even dit orgasme uit laten werken. Zachte korte stootjes.” Als haar hoogtepunt helemaal is gaan liggen, kijkt ze me aan. “Neuk me. Nu mag je me neuken.”

Ik snap niet hoe ik het over mijn lippen krijg; ik ben al in haar, en toch vraag ik het: “Heb jij condooms?”

“Nee, maar dat geeft niet voor deze keer. Ik vertrouw je”

Ik glijd uit haar. “Nee, dat risico kunnen we niet nemen. Ik … ik vrij vaak met anderen.”

Ze kijkt me loom aan, ze is al aan het wegzakken in de roes van het orgasme. “En jij dan?”

“Ik heb heel erg genoten. Vind je het erg als ik me … tussen je borsten…en zo klaar…? Je hebt fantastische borsten”

Achterover leunend in de kussens, met haar strakke buik ingetrokken en haar borsten naar voren, kijkt ze me sensueel aan. “Mmm, dat heeft een jongen nog nooit aan me gevraagd. Kom hier, ik vind het een opwindend idee”, en duwt haar borsten tegen elkaar.

Mijn lul, nat van haar sap, klemmen we tussen haar zalige rondingen, en zachtjes schuif ik heen en weer. Heftige sidderingen lopen van mijn eikel, door de stam van mijn pik, helemaal naar mijn zak. Het voelt heerlijk. In een fijn tempo ga ik steeds sneller. Steeds ontbloot mijn eikel zich en kom ik bijna tegen haar kin; na een tijdje steekt ze haar tong precies op tijd uit en geeft met veel gevoel een likje over mijn lid. Ik ga steeds luider kreunen en voel mijn ballen tintelen. “Ja,ja,mnnnnnnn nu ga ik komen”. Omdat ik haar amper ken wil ik niet in haar gezicht spuiten. Ik kom wat meer recht, tussen haar borsten vandaan, en geef met mijn hand de laatste prikkels aan mijn pik om klaar te komen. In enkele rukken spuit mijn sperma tegen haar borst. Als ik helemaal bevredigt iets door mijn knieën zak, zie ik van een van haar tepels een straaltje naar de zijkant van haar borst lopen. Het beeld ziet er uit als geil tot de zevende macht.

Ze kust me op mijn mond en kijkt me aan: “Wat een gentleman. Eigenlijk alle kerels waarmee ik… euh nou ja, die willen altijd dat ik ze afzuig. Dat vind ik zo intiem, dat wil ik eigenlijk niet zomaar doen. Alsof je dat daarnet hebt aangevoeld! Ik vind dit héél fijn, je hebt me zo lekker klaar doen komen, en me geen dingen laten doen die ik niet echt wil. Je bent een schat”

“Ik vond het ook heel lekker.”

“Echt waar? Heb je niets gemist? Had je niet liever…”

Ik leg zacht mijn vinger op haar lippen, en kijk haar aan. Ze heeft licht gezweet zie ik, haar borst is nat van mijn zaad. Zal ik haar voorstellen om te douchen? Wat voor naspeltype is ze eigenlijk?

“Echt waar” bezweer ik haar: “Ik heb echt genoten en ben fantastisch klaargekomen. Dat hoeft niet meteen in jou. Laten we het zo zeggen. Nu heb ik nog iets om naar uit te kijken. Ik kijk er naar uit om echt me je te vrijen en in je te blijven. En oraal? Zie het als bedrijfspolicy, dat ik jou wel lik, maar niet het omgekeerde verlang.”

We kussen elkaar. Hoe lang geleden ben ik klaar gekomen? 3 minuten? Ik word alweer wat hard, maar dat is het plan niet. Zo snel hoeft het allemaal niet, ik heb de tijd.

Ik maak me los uit haar armen, zoek wat tussen mijn kleren en vind mijn boxershort. Ik wrijf haar borsten schoon en gooi mijn short in de hoek. Ik vlei me op een van de kussens en zak ook weg in een lome slaap. Ze komt tegen me aan liggen, en dommelt in. We wisselen nog wat lieve woordjes uit, maar het is duidelijk: zij is het slaap-naspel type.

De Ochtend

De volgende ochtend ben ik als eerste wakker. Ze woont alleen in een flatje herinner ik me, dus ik trek geen kleren aan. Naakt kijk ik wat rond in haar woonkamer. Ik snuffel wat rond tussen haar CD’s (best okay spul, niet te veel zangeressen gezeur “waarin ik me zo kan herkennen”), er liggen ook enkele strips in haar boekenkast en ze heeft whisky in huis. Ja, zij kon zomaar wel eens een geschikte voor ons zijn.

Ik loop naar de keuken, en na wat zoeken heb ik alles bij elkaar om koffie te maken. Mijn mond is droog, een wederkerend fenomeen bij mij als ik gebeft heb. Je zou denken dat je dan nogal wat sap van een vrouw binnen krijgt, maar ik heb eigenlijk altijd dorst nadien. Gelukkig staat er een fles cola in haar koelkast. De fles sist bij het openen. Gelukkig maar; niets zo vervelend als platte cola. Ik zet de fles aan mijn mond en neem een aantal flinke slokken.

Ik voel 2 armen om me heen. “Je liet me schrikken” zegt ze zacht. “Ik was bang dat je na vannacht snel weg bent gegaan. Ik schrok daarnet wakker, je plek leeg…ik ben blij dat je nog niet weg bent.”

Ze is daarnet echt geschrokken besef ik; dit mooie tere wezentje, gehuld in een ochtendjas, mist me.

“Ik heb geen moment gedacht aan weggaan, gisterenavond was hemels, met jou als ondeugend duivelinnetje.”

Opgelucht drukt ze zich tegen me aan, en onze lippen vinden elkaar. Ik sla mijn armen om haar heen en til haar op het aanrecht. Zo is het lengteverschil geslecht. Onze tongen draaien eerst aarzelend maar steeds intenser en intenser een goed afgestemde dans rond elkaar. Plots stopt ze, en kijkt me met twinkelende ogen aan.

Langzaam laat ze haar ochtendjas zakken. Ik verzink helemaal in het beeld van haar stevige borsten, haar platte buik, haar strakke dijen, haar kutje met het kleine streepje schaamhaar. Ze trekt me naar zich toe, maar ik moet al die weelde die ik heb gezien beroeren, en bovenal proeven. Ik begin met haar op en top vrouwelijk sleutelbeen en hals. Ze heeft een sleutelbeen dat je ontbloot wilt zien onder een diep uitgesneden galajurk, met een elegant collier van edelstenen en parels rond haar hals. Ze gooit haar hoofd in haar nek om de hals beter uit te laten komen en mij er beter bij te laten. Ik knabbel aan haar huid en laat mijn tong langzaam cirkelen en kriebelen richting borst. Eerst omlijst ik die, om de grenzen vast te leggen, mijn territorium af te bakenen. Mijn tong gaat kleinere en kleinere rondjes maken, langzaam het net sluitend rond het centrum. Haar tepels zijn al helemaal hard als ik daar aan kom. Ik neem er een in mijn mond, en een voorzichtig kreuntje is mijn deel. Ik bijt in de ene, en ga dan naar de collega tepel. Gelijke monniken, gelijke kappen!

Na gelijke behandeling van haar tepels, plaag ik haar navel even en ga verder naar beneden. Ze ruikt al lekker en haar lipjes zijn overduidelijk gezwollen. Haar klitje ook. Plagerig draai ik eerst met mijn tong steeds langs het gevoelige knopje. Ze maakt daar snel een eind aan door mijn hoofd vast te pakken en te zorgen dat mijn tong recht over de juiste plek gaat. Als ik netjes met mijn tong over haar klitje gaat leunt ze genietend achterover op het aanrecht.

Weer geniet ik van haar natheid, van de zachte lippen tegen mijn mond, van haar smaak, haar geur. Niet te vergeten van het zicht: haar strakke buik, haar mooie borsten, haar mond ietsjes geopend, haar ogen genietend gesloten. Alles kan ik mooi bekijken terwijl ik haar blijf likken. Ook mijn gehoor wordt verwend, haar sensuele kreunen klinken hemels. Ik streel met mijn vingers de opening van haar kutje, en ze is al zo nat en open, dat ik moeiteloos bij haar binnen glijd. Ik ga sneller en sneller haar klit met mijn tong bewerken, en mijn vingers neuken haar hevig. In een keer voel ik haar verkrampen, en dan komt ze. En hoe! Mijn gezicht spuit ze helemaal nat, het aanrecht, mijn hand, haar kut, echt alles is doorweekt. Ze kreunt en steunt allerlei geile dingen “Ja, o ik kom zo lekker op die tong van je. O lik mijn kut, lik mijn kut helemaal. Ik ben zo geil. Lik en neuk me” Ik blijf maar likken en likken, maar het is zoveel. Ik voel dat haar billen en het aanrecht kletsnat geworden zijn. Dit is echt uniek, dit is buitengewoon. Ik heb al heel wat kutjes gebeft maar zij slaat echt alles!

Langzaam voel ik de spanning uit haar lijf trekken. Ze trekt me omhoog, van haar kutje vandaan. Ze zoent me, kort, maar waanzinnig geil. Ze springt van het aanrecht en begint mijn borst te strelen. Met haar andere hand vormt ze een kommetje rond mijn ballen. Ze gaat recht op mijn tepel af, niet er omheen draaien, niet plagen, gewoon in haar mond nemen, erop zoenen, zuigen en een korte beet die me bijna door mijn benen laat zakken. Ze geeft echter een kort kneepje in mijn zak, en ik sta weer recht. Ook zij gelooft in gelijkheid, mijn andere tepel krijgt dezelfde behandeling. Ik heb daar een piercing, het korte rukje dat ze met haar mond eraan geeft, voelt nog heftiger dan bij die beet van daarnet. Door een korte kneep in mijn ballen laat ze me recht blijven staan.

Ze zakt lager en lager, en nerveus begin ik wat te schuifelen. Als ik haar naar boven wil trekken kijkt ze naar boven en zegt: “Ik wil. Jij ook?”

Ze wacht mijn antwoord niet eens af maar likt al over het topje van mijn eikel. Haar tong gaat rond mijn eikel en streelt het riempje heel intens. Ik spreid mijn benen iets en leun tegen het aanrecht om het helemaal te kunnen ondergaan. Haar hand laat mijn ballen los, en ik meen dat ze zichzelf weer streelt. Al snel is haar hand weer rond mijn ballen, die ze zachtjes streelt. Ze maakt me zo geil, mijn pik wordt zo hard. Ik voel haar vingers van mijn ballen naar mijn aars gaan.

Dat heeft ze dus gedaan, besef ik. Ze heeft haar vingers natgemaakt in haar kutje. Ze zoekt mijn ingang en streelt die. Nu word ik helemaal gek, en duw mezelf zacht op haar vinger. Als snel volgt een tweede vinger van haar. Ik rij lekker op haar vingers, terwijl ze op mijn eikel sabbelt. Man, wat verwent ze me! Als haar andere hand mijn keiharde paal pakt en ze nu echt mijn pik begint af te zuigen houd ik het niet lang meer. Ik vlieg helemaal van deze wereld als haar mond zich ver om mijn paal sluit, en ze me ook nog eens in mijn kont streelt. Haar lippen gaan subtiel op en neer, laten mijn lul bijna ontglippen, maar happen hem dan extra diep naar binnen.

Ze zuigt zo geil, ik voel me overal warm worden, mijn benen worden slap, mijn pik des te harder en mijn ballen staan op springen. “Ik voel het komen, o, ik ga komen.” steun ik uit. Ik krijg een goedkeurend knorretje als reactie en nog een derde vinger in mijn kont. Dat is de druppel die mijn zak laat overlopen. Nu is het mijn beurt om te spuiten, haar te laten likken en slikken. Ik kom sidderend klaar en al die tijd laat ze mijn pik in haar mond. Pas als ik helemaal uitgeschokt ben en ik al ietsjes slap wordt, laat ze me teder tussen haar lippen uit glippen. Ze geeft nog een kusje op het topje van mijn eikel en veegt wat sperma uit haar mondhoek. Ik zie dat het veel is geweest, want er is wat uit haar mond op haar borsten gelopen.

Ze drukt zich tegen me aan en ik sla mijn armen om haar heen. Zo staan we lange tijd van onze orgasmen na te genieten. Al twee keer zijn we heel intens samen geweest, maar we hebben eigenlijk nog niet geneukt. “Wat ligt er allemaal nog in het verschiet” denk ik op dat moment.

Na een tijdje drinken we wat van de koffie die ik gezet had, en vallen nadien lepeltje lepeltje in slaap. De orgasmen hebben ons uitgewrongen.

De Telefoon

“Ik heb een nieuwe meid. Echt ze is fantastisch. Ze heeft alles wat we wensen.”… “Nee, dat heb ik niet, maar ze wordt wel heel erg nat en ze smaakt fantastisch.”… “Echt, ze voldoet aan alles wat we ons wensen”

“ Ben jij koninklijk, met je pluralis majestatis?”

Ik schrik en druk mijn telefoon uit.

“Wie was dat, waarvoor je uit bed moest sluipen om te bellen. Word ik langs een meetlat gelegd en aan je keurcommissie van vrienden voorgelegd?”

Ik vond haar vanaf de eerste blik mooi, maar nu ze zo vurig voor me staat, niks breekbaar, niks verlegen om haar naaktheid, zie ik haar echte schoonheid.

Ik stap op haar toe en wil haar vastpakken. “Nee, blijf van me af. Ik wil even niet met jou lichaam praten… dan … nee ik wil woorden, ik eis een verklaring”

Ik schiet in de lach en dat maakt haar helemaal driftig. Ze kijkt me razend aan.

“Nou! Hier heb je niet van terug hè. Mooie praatjes, over niet gepijpt te hoeven worden, maar o je valt nu door de mand hoor, met je opscheppraatjes aan je vrienden. Je hebt niet eens het fatsoen om te wachten tot je uit mijn huis bent. Maar voel je niet meer gehinderd, want ik wil dat je nu gaat. Dan kan je nog veel meer over je verovering opscheppen. Als je maar weet, weet dat je me … niet…..” Haar stem hapert, breekt langzaam “niet … veroverd …VERDOMME, je had mijn hart, waarom doe je zo?”, en ik krijg een slappe stomp op mijn borst.

“Ik schep niet op over mijzelf, ik heb wel trots over jou verteld. Ik snap dat je er anders over denkt als je me zo hoort praten, maar zo praat ik nu eenmaal altijd tegen mijn baas. In het bedrijf moeten we altijd in teams denken, daarom praatte ik steeds in de wij-vorm. Ik moest hem daarstraks wel bellen, eigenlijk heb ik gewoon dienst. Ik moet hem op de hoogte stellen dat ik vandaag niet op de zaak kan verschijnen en een dag wil snipperen. Tja en als ik dat meld, dan gaat hij gelijk zeggen dat ik zeker weer een nieuwe vlam heb. Dat heb ik niet ontkend, of eigenlijk wel, want je bent echt meer dan zo maar een verovering voor me. Echt waar”.

Lieve lezeres, ik hoop dat ik niet in herhaling val in dit verhaal, want weer kijken we elkaar aan en weer zoenen we elkaar. “Zullen we ergens een hapje eten.” stel ik haar voor na een fijne kus.

“Allen als we daarna ook condooms halen, want ik wil nu ook wel eens geneukt worden door je.”

Wie kan een dergelijk verzoek nou afwijzen?

De aanbieding

In een lunchroom praatten we honderduit. Dagelijks geklets, met regelmatig complimentjes voor de minnekunst van de ander, gelardeerd met strelingen en kusjes.

“Je hebt wel een geschikte baas zeg, als je ´s ochtends te laat kan bellen en vrij kan vragen”.

“Ik heb een prima baas, en heb het prima naar mijn zin op het werk”.

“Wat voor werk doe je eigenlijk?”.

“Ik werk bij een hele grote frisdrankfabrikant. De fabrikant zeg maar. En daar werk ik bij de personeelswerving. Ik zoek dag en nacht naar talent dat unieke kwaliteiten in zich herbergt.”

“Wat voor kwaliteiten zoek je dan?”

“Dat is geheim, pas als iemand door alle keuringen is gekomen, en een geheimhoudingsverklaring heeft getekend, kunnen we alles vertellen. Ons ingrediënt C moet kost wat kost geheim blijven, dat lukt al anderhalve eeuw! Ik wil wel zeggen dat jij alles hebt om een baan bij ons te krijgen”

“Ik? Echt waar? Wauw, dat zou tof zijn, samen met jou werken, want ik heb op dit moment een rotbaan, dus misschien wil ik wel. Maar hoe kijkt jouw werkgever tegen relaties onder collega´s aan? Want jij werkt daar ook, en… wij hebben toch een relatie?”

“Mijn werkgever heeft totaal geen moeite met relaties! Dat komt de teamgeest en ook het product ten goede. Het bedrijf zoekt mensen die met liefde werken, zodat ze met liefde het product bereiden.”

Een eenzame traan trekt een streep over haar wang. Ze lacht en huilt tegelijk “Dit lijkt wel een slechte kitsch film. Bollywood zou onze afgelopen 24 uur te onwaarschijnlijk vinden voor een scenario: zielig meisje vindt na allerlei ellende droomprins. Al haar problemen zijn meteen over. Ik vind jou, en een leuke baan op één dag? Is dat wel de realiteit?”

De realiteit

Ik heb haar een salarisindicatie gegeven (die ze fantastisch vond, het was meer dan het dubbele dan ze nu verdiende) en verteld dat ze productiewerk moet doen. Ze snapt er niets van dat je goed betaald wordt in de fabriek.

“Je komt te werken op de afdeling waar het supergeheime ingrediënt C gemaakt wordt.” “Productiewerk? Dat is toch saai en eentonig werk?”

“Bij ons absoluut niet, want je werkt met de leukste collega´s. Je krijgt grote vrijheid om naar eigen inzicht ingrediënt C te produceren. Wij zien de werknemers van die afdeling als het creatieve hart van ons bedrijf. Die moet je niet aan lopende banden en procedures vastklinken, die moet je vrijlaten in wat ze goed kunnen: ingrediënt C produceren. Kom, dan gaan we morgen kijken, je kunt toch altijd nog de baan afwijzen? Ik heb al veel mensen geselecteerd, maar ik heb er weinig gevonden waarvan ik zo zeker was dat ze de juiste kwaliteiten hadden als jij.”

“Werken hier alleen maar vrouwen?” fluistert ze verlegen als we de volgende morgen over het fabrieksterrein lopen.

“Bij ingrediënt C wel ja; ben niet bang, ik kom zo vaak langs als je wilt, ik heb je aangeworven, en werk je in totdat je helemaal vertrouwd bent. Je moet je hier eerst douchen, laat je kleren maar in deze locker. Ik zie je na het douchen aan de andere kant van de doucheruimte, er hangen daar bedrijfskleren voor je klaar.”

Tevreden kijk ik toe hoe ze uit het douchehokje stapt, in kleding die je het beste kan omschrijven als een rood operatiehemd en lange rode strapless kousen. Ze kijkt me verward aan en fluistert: “Ik heb geen ondergoed aan, dat ligt er niet, ook niet in de andere hokjes waar ik gekeken heb!”

“Kom maar snel mee, je ziet er fantastisch uit en niemand zal het verwerpen.” Ik laat onze pasjes aan de beveiligingsbeambten zien, die de deur voor ons opent. We stappen afdeling ingrediënt C binnen, waar speciaal geselecteerde vrouwen in alle rust, zonder gestoord te worden, met eigen gereedschap ingrediënt C produceren. Ik weet dat een nieuwelinge bij de eerste blik op de afdeling even zeer verrast is en waarschijnlijk weg wil rennen. Als ik ze even knuffel, geruststel, ze help de eerste druppels C te maken, dan geven ze zich er zo aan over en blijven vaak tot aan hun 50ste zeer tevreden bij ons werken. Dat is eigenlijk altijd zo gegaan met de vrouwen die ik gevonden en geselecteerd had.

Het loopt nu ook weer precies zo. Na een tijdje is ze gerustgesteld, probeert het werk uit en kijkt na een tijdje trots naar ingrediënt C dat we samen hebben gemaakt. Ik kan haar met een gerust hart achterlaten, op zoek naar de volgende potentiële medewerkster.

Ik loop naar buiten, stop even bij een frisdrankautomaat en neem een flesje cola. Ik draai de dop los en hoor de geruststellende sis. Het flesje zet ik aan mijn lippen en ik drink gulzig de enige echte cola, met het unieke ingrediënt C.

Waarom alleen vrouwen op die afdeling werken wil je nog weten? Waarom die vrouwen daar zo graag werken? Waarom het speciaal geselecteerde vrouwen zijn?

Omdat niet elke vrouw het juiste kutsap heeft om in onze frisdranken te mengen; en niet elke vrouw vloeit overvloedig bij het klaarkomen.

Mooie baan heb ik hè? Ik lik voor mijn werk kutjes, en bepaal met een simpel testje of ze het juiste sap hebben.

Enjoy cola zeggen ze wel eens, maar nu weet je wel beter wat je drinkt. Enjoy pussy zou ik zeggen. Verslaaft raak je eraan, kan ik wel uit ervaring zeggen, of het nu de pure onverdunde vorm, recht uit het poesje is, of de aangelengde vorm uit een flesje.

Niet verder vertellen, lieve lezeres, dan kom ik jouw poesje misschien ook wel eens keuren!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Ingrediënt C

  1. 4 november 2006 at 15:34

    Knap geschreven en een leuke plot, jammer van enkele storende taalfoutjes

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world