Janny’s ontwaken

Toen ik nog aan de noordkant van de Veluwe woonde waren mijn buren op de hoek streng christelijk. Twee keer per zondag naar de kerk, geen TV, geen plezier in het leven. De buurman was van mijn leeftijd, maar zag er uit en gedroeg zich alsof hij zijn eigen vader was. Janny, zijn vrouw, was duidelijk jonger met blonde krullen, maar ze kleedde zich ouwelijk en droeg een bril van het type ‘geen gezicht jaren ‘60’. Ze was wel een stuk vriendelijker dan haar man en ook toleranter, had ik de indruk. Mijn levensstijl verschilde nogal van de hunne. Wel TV, uiteraard, wel muziek, wel plezier op zondag en vooral niet ter kerke gaan en ook van tijd tot tijd wisselende vriendinnen die bleven slapen. Kees, de buurman, negeerde mij vrijwel, maar Janny groette steeds vriendelijk en met haar maakte ik wel eens even een praatje. Eén keer vroeg ze met een rood hoofd of ‘mijn logée’ en ik op zondagochtend wat zachter konden doen.

Zo ging het leven enkele jaren zijn goddelijke gang, tot plotseling aan het begin van het voorjaar het bij de buren wreed werd opgeschud. En wel door Kees. Want die bleek al bijna een jaar stiekem vreemd te gaan met iemand van de kerk en dat kwam aan het licht. Crisis, schreeuwen, huilen, somber kijkende lieden die ’s avonds kwamen praten. Ouderlingen? Diakenen? Dominees? Wie zal het zeggen. Maar Janny zette Kees aan de dijk en bleef met de twee kinderen achter. Voor die kinderen ging de wereld compleet kapot.

Op een zaterdagmiddag eind september, de kinderen waren het weekend naar hun vader, vroeg Janny of ik haar wilde laten zien hoe de CV moest worden bijgevuld. Dus begonnen wij op zolder en toen de druk weer op peil was, gingen wij van boven naar beneden het huis door om de radiatoren te ontluchten. In de slaapkamer boog ik mij over de radiator, toen ik een hand over mijn bilspleet en tussen mijn benen voelde strelen. Ik was werkelijk stomverbaasd. Even bleef ik voorover staan en maakte af waar ik mee bezig was en daarna draaide ik mij om. Janny had een kleur als vuur.

Ik vond Janny niet echt aantrekkelijk. Maar ze was wel een bijzonder vriendelijke en aardige buurvrouw en wie was ik om mijn in seksuele nood verkerende naaste af te wijzen? Dus ik streelde haar wang. Trok haar zachtjes naar mij toe en kuste haar. ‘Wil je vrijen?’, vroeg ik. Ja, dat wilde zij. ‘Kleren uit?’, stelde ik voor. Want spannend gekleed was toch echt heel anders. Zij wilde zich niet uitkleden waar ik bij was, dus deed ze dat in de badkamer.

Toen zij de slaapkamer weer binnen stapte, wist ik echt niet wat ik zag. Onder de uiterlijke verhulling van een seksloos zwartekousentrutje ging helemaal onvermoed een verdraaid aantrekkelijke vrouw schuil! Met een gezicht dat zonder die bril mooi en sprekend was en een lijf…. Ik vroeg mij af wat Kees in ’s hemelsnaam bezield had. Duidelijk een geval van ‘ziende blind.’ Zelf had ik daar geen last van en mijn pik begon spontaan zijn waardering te tonen.

Ze was verlegen, maar duidelijk wel vastbesloten om door te gaan. Ze kwam naar mij toe en wij kusten. Allengs werd dat heviger, van beide kanten. Zij sloeg haar armen om mijn hals en ik begon haar overal te strelen waar ik bij kon. Mijn paal stond inmiddels trots omhoog en mijn eikel begon te glinsteren. Haar borsten waren fier en stevig, haar tepels groot en hevig. Ze was niet dik, maar ook niet mager en haar lijf was ferm en veerkrachtig in mijn handen. Haar billen waren strak en vol.

Zij ging op bed liggen en trok haar benen op, blijkbaar in de verwachting dat ik haar subiet zou nemen. Maar dat was ik niet van plan. Eerst maar eens haar dijen likken, plagend langzaam omhoog. Vanaf het hoofdeinde kwamen de eerste lekkere geluidjes. Boven aangekomen kuste ik haar schaamlippen en zoog er wat aan. Dat viel in goede aarde. Ik opende ze met mijn vingers en proefde haar kut. Niets ter wereld smaakt lekkerder dan een rijpe, natte snee; ik zal er nooit genoeg van krijgen. Ik hield Janny vast bij de heupen en begon haar een lekker uitgebreide befbeurt te geven. Haar eerste ooit, na ze later vertelde. Ik hoorde en voelde haar opwinding groeien en likte haar klaar. Zo te geven is niet minder zalig dan te ontvangen. Janny jankte van genot. Het eerste orgasme dat ze niet zichzelf had gegeven, vertelde zij later.

Wij streelden elkaar en kusten, woelden door elkaars haren. Ik kneedde zacht haar borsten, likte en kuste haar hele lijf, sabbelde aan haar tepels, ging met mijn tong tergend langzaam van haar stuitje tot in haar haren en neukte haar dan eindelijk achterlangs op zijn hondjes. Mijn vingers verwenden haar klitje en wij kwamen samen klaar, Janny net iets eerder.

Ik haalde wat te drinken en wij lagen bij te komen van ons heerlijk spel. Janny lag nog steeds loom na te genieten, toen ik weer aan haar kutje voelde. Ze was nu natuurlijk nog natter dan nat van haar vocht en mijn sperma. Dus schoof ik voorzichtig drie vingers naar binnen en voelde wat rond. Ik kon net bij haar knobbeltje diep daarbinnen en masseerde dat zacht en liefdevol met de top van mijn middelvinger. Janny begon zachtjes te huilen, allemaal verdriet.

Toe ze was uitgehuild keek zij mij aan met haar betraande ogen en vroeg mij om haar te neuken en dat heb ik gedaan, lekker langzaam, met lange halen en wij bleven elkaar aankijken. Voor de tweede keer spoot ik haar vol, zo diep als ik kon.

De hele rest van de middag en bijna de hele avond zijn wij samen bezig gebleven, golven van verwennen en genieten, afgewisseld door loom tegen elkaar aan liggen. Later zei Janny tegen mij dat ze die middag pas echt ontmaagd was. Dat voelde als een geschenk. Voor mij.

© Silas Granger

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie