hot teens tube shemale jizzed by group.

Jeugd

Mijn naam is Jessica. Alle begin is moeilijk, en ik moet zeggen, ik zit tamelijk zenuwachtig achter de computer. De reden dat ik per se mijn eerste keer met een ander meisje wil beschrijven, is dat er zoveel verhalen worden geschreven waarin liefde geen enkele rol lijkt te spelen. Ik hoop dat ik op deze manier het gevoel dat ik toen voelde een beetje kan overbrengen, want de liefde die ik toen voelde, was zo intens dat ik nog steeds week wordt als ik er aan terug denk, hoewel het al enkele jaren geleden is gebeurd. Ik moet van mezelf dan ook het hele verhaal vertellen van begin tot eind, dus als je gefrustreerd bent, is dit zeker geen verhaal voor jou. Als je wil weten wat er echt gebeurd is, en niet uit bent op grove taal, lees dan verder.

Ik was net achtien toen ik met mijn ouders mee op vakantie ging naar een camping ergens onder in Zeeland. Een kleine camping, en ik ging er heen met de verwachting dat ik voor de rest verdacht weinig leeftijdsgenoten zou tegenkomen. Dat zou dus naar alle waarschijnlijkheid een vakantie worden waarin ik voortdurend op mijn kleine broertje zou moeten passen. Toen we aankwamen, bleek gelukkig al snel dat er best andere leeftijdsgenoten rondliepen, en dat ze elke avond net voor het donker werd met elkaar gingen volleyballen. Vanuit onze tent kon ik het volleybalveld net zien liggen maar omdat ik zo'n schijterd ben durfde ik er niet op af te stappen, hoewel ik best wilde meedoen aangezien mijn broertje weer eens ontzettend vervelend aan het doen was.

Na een kwartiertje kwam er een meisje van een jaar of 20 op onze tent afgelopen, en zei dat ze me had zien zitten en ze vroeg of ik misschien ook wilde meedoen – ik zei dat ik nog nooit had gevolleybald. Ze vertelde me dat het ging om de lol en niet om het winnen, en ik liep met haar mee. We raakten wat onwennig aan de praat, en ze vertelde me dat haar naam Liesje was, en dat ook zij hier was gekomen met haar familie zonder de verwachting dat ze hier veel jongeren zou aantreffen.

Het werd een gezellige avond met z'n allen – ik denk dat we toch nog met een man of tien waren, waarvan twee broertjes van Liesje. Ze vertelde me dat haar zusje normaal gesproken ook meedeed, maar nu moest afwassen, en dat ze straks nog wel even zou komen kijken. En inderdaad – het schemerde al toen ze kwam aanlopen… ik kreeg een brok in mijn keel.

Nu moet je weten dat ik nooit eerder ook maar de minste gevoelens heb gehad voor een meisje. Ik wist altijd zeker dat ik gewoon heterosexueel was, en had al een paar vriendjes gehad, waar trouwens niks mee gebeurd was verder – zij wilden wel, maar ik voelde gewoon dat ik er nog niet klaar voor was op dat moment, hoewel ik best veel van ze hield…

…dacht ik.

Er ging een soort siddering door mijn hele lichaam heen, iets wat niet te beschrijven valt, misschien niet eens te begrijpen als je het nooit hebt meegemaakt. Het lijkt misschien het meest op een soort tinteling die begint in je tenen en door je hele lichaam doorklimt naar je hoofd en daar een tijdje blijft hangen. Ik kreeg het warm en koud tegelijk, en voelde dat ik begon te blozen, wat natuurlijk vooral ongemakkelijk is als je tussen allemaal leeftijdsgenoten zit die zien dat je bloost om een meisje. Ik voelde me dan ook niet op mijn gemak.

Alsof dat nog niet erg genoeg was, keek ze me ineens recht in mijn ogen aan en lachte naar me. Het was een soort onschuldige lach waar veel meer achter leek te zitten – ik had het gevoel dat ze me nu al helemaal doorhad. Het leek of ze wilde zeggen: “Je vind me leuk, anders zat je niet zo verlegen naar me te kijken”, en op dat moment voelde ik dat wat er hier gebeurde tussen ons volledig langs de anderen heen ging. Ik hoorde de anderen als een soort onduidelijke ruis lachen om elkaar, maar kon mijn ogen niet afhouden van dit meisje terwijl ik haar naam nog niet eens wist. Het enige dat ik wist was dat haar ogen, haar prachtige ogen, dwars door mijn ziel heen konden kijken. En het rare was – het voelde behoorlijk goed.

Ik schrok wakker uit mijn roes toen Liesje mijn naam uitsprak, ze vroeg blijkbaar iets aan me. Ik gaf haar antwoord (het zou me niks verbazen als ik totale onzin uitkraamde op dat moment, ik zou echt niet meer weten wat ik tegen haar zei), en ik besefte opeens wat me allemaal overkwam. Ik verzon een smoesje om snel naar de tent terug te kunnen en ging er vandoor – toen ze uit het zicht waren liep ik alleen niet naar de tent toe, maar van de camping af. Mijn hoofd tolde, en ik moet even een paar dingen op een rijtje zetten. Het overkomt je niet elke dag dat je aan het twijfelen wordt gebracht over je geaardheid. Een paar vragen tolden constant door mijn hoofd – “waarom vind ik haar leuk?”, “ben ik lesbisch – of biseksueel?”, maar vooral ook “zouden de anderen iets doorgehad hebben?”. Ik denk dat ik daar wel anderhalf uur heb rondgelopen, en het was dus al behoorlijk donker toen ik weer op de camping aankwam.

Bij de oprit van de camping kon ik door de lantaarnpalen in de verte twee schimmen onderscheiden. Het lot houdt ervan om met mensen te spelen en het kon dan ook niet missen; het waren Liesje en haar zusje. Ik had er in middels een tijdje over kunnen nadenken en was een beetje tot rust gekomen – maar mijn hart begon toch alweer aardig te bonken. Liesje kwam op me af gelopen, en begroette me vrolijk, net alsof ze me al jaren kende.

“Hee Jess, waar kom jij vandaan?”.

Stel je voor – met al deze gedachten die rondtollen in je hoofd, en dan snel een smoesje verzinnen dat je nachtelijke tocht kan verantwoorden… ik anwoordde uiteindelijk iets dat nogal stupide was – dat ik de omgeving wilde verkennen -, en Liesje moest erom lachen,

“Kun je daar niet beter mee wachten tot morgen? Dan zie je misschien ook nog waar je heenloopt”, en ik begon ook te lachen.

Liesje stelde me vervolgens voor aan haar zusje. Ze heette Merel, en ze was vier jaar jonger dan zijzelf – zestien. Ik weet niet hoe lang we daar met z'n drieën op het houten hek bij de oprit hebben gezeten, maar in ieder geval hebben we elkaar die avond (we = Liesje, Merel en ik) bijzonder goed leren kennen, en ik voelde me op dit moment alleen maar meer tot Merel aangetrokken, en was met Liesje inmiddels goede vriendinnen geworden.

Toen ik uiteindelijk weer bij mijn tent aankwam, waren mijn ouders een beetje boos omdat ik tot zo laat was weggebleven, maar toen ze hoorden dat ik meteen al twee goede vriendinnen had gemaakt, waren ze toch ook wel weer blij voor me. Ik ging meteen tanden poetsen, mijn haren uitborstelen (die in middels omdat ze behoorlijk lang zijn erg in de klit zaten) en terug naar mijn tent, waar ik blij en verdrietig tegelijk terugdacht aan de afgelopen avond. Blij omdat ik nog nooit zo verliefd was geweest – verdrietig omdat het een meisje was, wat was er met me aan de hand?

Ik was in middels volledig in de 'jongerengroep' opgenomen – we ging samen naar het strand, volleyballen, urenlang praten met elkaar, de dagen vlogen voorbij. Merel en ik werden steeds closer met elkaar – we zaten altijd tegen elkaar aan, woelden door elkaars haren heen en gaven elkaar als afscheid altijd een kus op de mond. En elke keer voelde ik weer hoe mijn lichaam iets te sterk reageerde op haar zachte lippen. Ik wist het inmiddels al lang zeker; ik was superverliefd op Merel. Er was alleen één probleem – hoe ging ik het haar vertellen? Kon ik het haar wel vertellen of zou ik dan alles kapotmaken wat er ontstaan was tussen ons? Als er een moment was om dat uit te vinden dan was het in ieder geval deze avond – het was mijn zesde avond op de camping, het liep tegen enen, en de meeste jongeren hadden hun tent vroeg opgezocht. Ik voelde de hele avond lang al een soort erotische spanning tussen Merel en mij – ik weet dat het een beetje raar klinkt, maar ik voelde van tevoren dat als ik het vanavond niet zou zeggen dat ik het haar nooit zou kunnen vertellen, en dat zou ik mezelf niet vergeven. Op het laatst waren alleen Liesje, Merel en ik nog over. Stiekem hoopte ik dat Liesje ook zo weg zou gaan, maar ze bleef maar zitten, totdat ze half in slaap viel, en vroeg of Merel mee terug ging naar de tent. Merel zei dat ze maar alvast moest gaan, ze zou er zo wel aankomen. Bij deze woorden voelde ik enorme kriebels in mijn buik, want het was een perfecte avond en ik zou straks alleen met Merel zijn! Ik werd er een beetje draaierig van.

Liesje was uit het zicht en Merel en ik praatten verder over van alles en nog wat, over school, over jongens, en uiteindelijk over seks. Merel was het er net als ik mee eens dat meisjes veel meer verlangen naar tederheid dan jongens.

Merel zei; “In het Engels heb je daar zo'n mooie uitdrukking voor – 'making love' – dus eigenlijk gewoon 'liefde maken', dat vind ik precies het goede woord. Mijn vriendjes willen gewoon hun lading lozen, ik blijf met de troep zitten, zij vallen half in slaap – lekker romantisch!”.

Ik moest lachen, maar was het wel helemaal met haar eens. Mijn lachen ging langzaam op in de stilte – die stilte leek wel uren te duren. Merel was me net voor toen ze zachtjes vroeg: “Vraag jij je wel eens af hoe het zou zijn om het met een ander meisje liefde te maken?”, en ik voelde dat ik langzaam begon te blozen.

Merel schrok en zei: “O, sorry, dat had ik nooit moeten vragen, nu verpest ik…”, ik onderbrak haar: “Sinds ik jou voor het eerst zag denk ik aan niets anders”, en ik voelde me zo… stel je voor dat je in je nakie midden op de Dam in Amsterdam staat – zo voelde ik me; naakt. Ik had zojuist al mijn gevoelens aan haar bekend gemaakt, als ze een geintje met me uithaalde, wist morgen de hele camping het, en als mijn broertje het weet, zou mijn hele school het binnenkort ook weten…

Weer een lange stilte, tot ik merkte dat Merel zich langzaam naar me toeboog. Ik werd ontzettend zenuwachtig (waarom had ik dit nooit gehad als ik met een jongen zoende?), voelde dat mijn lichaam enorm reageerde, maar durfde zelf niks te doen. Langzaam voelde ik hoe Merel kusjes in mijn nek begon te geven, ze zoende me! Haar tong en lippen ging langzaam naar het plekje achter mijn oor, dat voelde zo lekker… ik merkte dat ik zwaarder begon te ademen, maar ik had niet het gevoel dat ik daar iets tegen kon doen. Ze zoog zachtjes aan mijn oorlel en zoende toen steeds meer richting mijn mond. Toen ze vlakbij was, deed ik iets enorm stoms. Ik draaide verschrikt mijn hoofd af. Merel schrok – “Vind je het niet lekker?”, vroeg ze trillerig.

Ik keek haar verlangend aan en ik zei: “Ik heb nog nooit zoiets gevoeld, Merel… maar ik kan het niet”.

Merel keek me vragend aan: “Waarom niet? Ow… heb je een vriendje op dit moment?”, ik antwoorde vlug: “Neenee, dat is het niet, en al had ik er een, dan had ik die zo gedumpt voor jou, maar ik… ik kan het niet”.

“Wat kan je niet? Zoenen met een meisje?”

Ik zei: “Gewoon zoenen – ik wil niet dat je op me afknapt…”, en wat Merel toen zei zal ik voor de rest van mijn leven nooit meer vergeten.

Ze zei zo zacht dat ze het bijna fluisterde: “Als je het niet wil, dan stop ik, maar als je niet durft, dan ga ik door”.

Ik fluisterde nog zachter: “Ik durf niet”.

Merel keek me weer aan met die mooie ogen, en ik zag er een glinstering in, haar ogen leken te lachen, en me tegelijkertijd gerust te stellen.

Langzaam zag ik haar lippen dichterbij komen, tot haar zachte lippen die van mij raakten, zoals al veel vaker, maar deze keer gingen ze een beetje van elkaar af, en voelde ik hoe haar tong langzaam mijn lippen langzaam nat begon te maken, en om eerlijk te zijn, dat was niet het enige dat nat werd… het voelde zo lekker, zo goed, dat ik er enorm rustig van werd, en ook mijn lippen langzaam van elkaar af deed. Onze tongen vonden elkaar, en we streelden elkaars mond van binnen – niet zoals normaal gesproken jongens doen, zo ver mogelijk je strot in en kijken hoeveel ze kapot kunnen maken van binnen – het voelde… sensueel… erotisch… seksueel. Dit was voor mij het ultieme liefde maken. Ik voelde me zo gelukkig dat ik wel kon huilen. Ik keek Merel aan, ze had haar ogen gesloten, en ademde ook iets zwaarder dan normaal. We hadden elkaar nu stevig vast, en ik drukte Merel stevig tegen me aan terwijl we door zoende. Merel deed langzaam haar ogen open. Die blik in haar ogen maakte me helemaal gek – ze wilde me. “Liefde maken”, het bleef continu door mijn hoofd spoken. Ik voelde hoe haar warme hand in middels onder mijn truitje was gekropen, en ze streelde zachtjes mijn rug, en ik even later de hare. Uiteindelijk verbraken we onze eindeloze kus.

“Ik hou van je”, fluisterde Merel zachtjes in mijn linkeroor.

“Ik ook van jou… vanaf het eerste moment dat ik je zag.”, fluisterde ik terug.

Het werd inmiddels wel tijd om terug te gaan naar onze tenten, en ik baalde als een stekker, maar ik was tegelijkertijd het gelukkigste meisje op de hele wereld – “Merel houdt van me… Merel houdt van me…”, ik kon maar niet in slaap komen. Ik voelde de spanning door mijn hele lichaam razen, en ik wist dat er maar één manier was om die er uit te krijgen, maar dat leek me een beetje… bij de gedachte aan Merel haar handen, haar lippen en haar tong hield ik het echt niet langer uit. Ik lag alleen in mijn tent, dus niemand kon me zien – ik deed langzaam mijn slipje naar beneden, en fantaseerde dat het Merel was die dat deed. Ik voelde weer Merel haar vochtige lippen, haar handen op mijn rug, maar in gedachten gingen haar handen (mijn handen) langzaam naar mijn borsten toe. Ik voelde dat ik behoorlijk opgewonden was. Merel kuste mijn nek, mijn oren, net zoals ze vanavond had gedaan.

Merel die mijn lichaam streelt. Merel die mijn lippen zoent. Merel die mijn borsten zoent. Merel die langzaam via mijn buik naar beneden glijdt met haar handen (mijn handen). Merel die met haar handen (mijn handen)zachtjes over mijn dijen gaat, mijn dijen zoent…

Mijn hand was inmiddels volledig haar hand geworden, Merel was als het ware in mijn tent, en haar hand kwam steeds dichter naar mijn gevoelige knopje, ze wist precies wat ze deed. Het was voor haar toch ook pas de eerste keer? Zo leek het niet, in mijn gedachten. Al die tijd bleef ze me aankijken, en ik zag al die tijd haar verliefde blik die me hypnotiseerde, en me nog meer opwond. “Geniet maar, ik hoop dat ik mijn liefde op deze manier een beetje over kan brengen”.. ik voelde dat mijn lichaam veel sneller naar een hoogtepunt toewerkte dan als ik het normaal gesproken deed, en ik moest echt mijn best doen om niet hoorbaar te gaan ademen. In gedachten lag ze naakt naast me, en lieten we elkaar voelen hoeveel we van elkaar hielden – elk één hand op de borsten en de nek, en één hand op elkaars buik, dijen en het gevoeligste plekje. Ik hield het natuurlijk niet lang uit, en ik kwam zoals ik nog nooit was gekomen, ik schokte en ik drukte mijn hoofd stevig in het kussen zodat mijn ouders of broertje (die gelukkig al sliepen) maar niets zouden horen.

Ik kon niet wachten om het in het echt uit te proberen met Merel (die, zoals ik later van haar hoorde, op dit moment ook heel hard haar hoofd in het kussen aan het duwen was…).

Dit was natuurlijk alleen nog maar het begin, ik wist eindelijk dat Merel evenveel van mij hield als ik van haar, en we hadden nog bijna een week samen op de camping, waarin we onder andere uitgevonden hebben wat “liefde maken” in het echt inhoudt. Om dit verhaal niet al te lang te laten worden, kan ik dat beter later nog een keer vertellen als er genoeg belangstelling voor is. Ik hoop dat er meisjes zijn die ook meer van liefde maken houden, en ik wil laten zien dat het niet altijd schunnige taal hoeft te zijn – zoals bij veel jongens.

Nu ben ik in middels 29 geworden, heb een vriendin en wij wonen samen in de mooiste stad van het land. Langs een mooie gracht hebben wij een appartement kunnen kopen, nu vier jaar geleden. Mijn vriendin, Merel, is ook heel gelukkig in deze stad, samen bezoeken wij af en toe een club waar wij worden geaccepteerd zoals we zijn. Samen zijn we heel gelukkig en toch als die jongen op kantoor naar me kijkt, dat kan hij zo leuk doen. Dan kriebelt er af en toe toch wel wat, nooit op die manier als de eerste keer bij Merel.

© Willem

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Jeugd

  1. 4 december 2006 at 17:39

    leuk verhaal. Teder en opbouwend en daardoor ook wel weer eens verfrissend. Wel wat wisselingen in tijdsvorm, wat toch afbreuk doet aan het geheel.

  2. 7 december 2006 at 20:13

    Ik moet het je nageven Willem…, je hebt je goed kunnen inleven

  3. 21 december 2006 at 00:37

    Bijna drie sterren, op wat slordigheidjes na.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world