hot teens tube shemale jizzed by group.

Jeugdherinneringen

Toen Timio in augustus een enquête lanceerde over de spannendste plek waar je ooit sex had gehad, heb ik onmiddellijk ingevuld dat dat voor mij in de natuur was. En dat had een goeie reden want mijn eerste ervaringen heb ik in de natuur opgedaan of zijn aan het buitenleven gerelateerd.

Mijn vader en moeder hadden een boerenbedrijf en daar heb ik, weliswaar heel, heel lang geleden, mijn jeugd doorgebracht. Het bedrijf was een veeteeltbedrijf gericht op de productie van melk met daarnaast wat akkerbouw om voor wat hooi enz. te zorgen. Dat kon toen nog zonder dat de hele Brusselse bureaucratie over je heen viel. Die was er toen nog niet. Mijn vader was, zoals dat in fokkerskringen genoemd wordt, een paardenman. Hij fokte paarden uit liefhebberij en deed dat heel serieus. Als er een merrie gedekt moest worden, passeerde, op papier, een fors aantal hengsten de revue. Alle veronderstelde eigenschappen werden beoordeeld en uiteindelijk een keus gemaakt. Zo was op zeker moment de keuze op een bepaalde hengst gevallen. Die hengst stond bij ons in de buurt op stal. Met de adellijke eigenaresse, een tegen de 40 lopende freule, werd een afspraak gemaakt. Ze zou, na een seintje van mijn vader dat de tijd gekomen was, met de hengst naar onze boerderij komen om te doen waar hengsten goed in zijn.

Toen het moment daar was en de freule met haar hengst gearriveerd, werd de merrie van stal gehaald en op het erf geposteerd. Hengsten schijnen een goeie neus te hebben voor vruchtbare merries want deze begon al opgewonden te hinniken bij het zien van zijn toekomstige partner. Mijn vader vroeg de freule, die gekleed was als amazone, de merrie vast te houden. Hijzelf liep met de hengst, die al duidelijke tekenen van opwinding begon te vertonen, een paar keer rond de merrie in steeds kleiner wordende cirkels. Uiteindelijk bleef de hengst achter de merrie staan en snoof verlekkerd aan de vagina van de merrie. Het schuim kwam ‘m op de mond te staan; de vaginale geuren brachten de indrukwekkende paardenlul in opperste staat. (Als je dat een keer gezien hebt, dan weet je meteen dat als iemand je uitmaakt voor paardenlul, je zeker weet dat hij je kennelijk een hele grote lul vindt!) Het had kennelijk ook enig effect op de freule. Die stond, met duidelijke blosjes op de wangen, gebiologeerd naar het schouwspel te kijken.

De hengst had kennelijk genoeg van het voorspel genoten en maakte aanstalten op z’n achterbenen te gaan staan. Dat is het cruciale moment. Zonder hulp wil de penetratie wel eens mislukken dus assistentie van degene die de hengst begeleidt is vaak onmisbaar. Mijn vader, die meer met dit bijltje gehakt had, pakte de stijve lul vlak achter de grote paarse eikel beet en begeleidde het orgaan de vagina van de merrie in. Verdere assistentie had de hengst niet nodig. Hij stootte een paar keer zijn hele lengte naar binnen en trok zich daarna terug, de slierten sperma nog aan zijn eikel. Mijn pa en de freule lachten elkaar toe, het was weer gelukt.

Mijn vader bracht de hengst terug naar de vrachtwagen waarmee hij gekomen was. Tegen mij zei hij: “Ga jij even naar je moeder om te zeggen dat ze de koffie kan inschenken.” Zelf liep hij met de freule en de merrie terug naar de stal. Terwijl ze in het donker van de stal verdwenen, meende ik een opgewonden gilletje van de freule te horen. Nieuwsgierig naar de oorzaak van dat gilletje, sloop ik achter ze aan. Ik zag nog net hoe de freule voorover boog om haar lange rok aan de voorkant omhoog te doen. Tot mijn verrassing zag ik dat ze er niets onder droeg. In het schemerdonker zag ik alleen een driehoekje schaamhaar. Ik wist toen alleen nog niet dat dat zo heette. Tegelijkertijd haalde mijn vader zijn lul tevoorschijn, haakte zijn ene arm onder een knie van de freule, trok die een eindje omhoog en stootte met zijn lul in de richting van het schaamhaar. De freule hing met haar armen om mijn vaders’ nek terwijl hij in een steeds hoger tempo met zijn billen naar voren stootte. Ik hoorde hem grommen en zij hijgde: “Harder! Harder!” Terwijl mijn vader aan haar wensen trachtte te voldoen, maakte ik dat ik wegkwam. De koffie moest immers nog gezet worden. Het was niet de eerste keer dat ik getuige was van het dekken van een merrie. Wel dat mijn vader op dat vlak ook actief was. ’t Is vreemd maar daar denk je als twaalfjarig jongetje niet zo over na. Op het moment dat de koffie begon te pruttelen, kwamen de freule en mijn vader ook terug. De freule zag er nog opgewonden uit, vond ik, maar of dat mijn moeder ook opviel, dat weet ik niet. Bovendien zag ik een vochtplek op de zoom van de jurk van de freule, een vlek die daar dacht ik eerder nog niet gezeten had.

Nadat mijn aandacht eenmaal op de escapades van mijn vader gevestigd was, ging ik er ook meer op letten maar dat jaar heb ik er niets meer van gemerkt. Het jaar daarna wel.

Wij waren doende het hooi van het land te halen. Overal stonden de schoven die op platte wagens geladen moesten worden. Zoals te doen gebruikelijk aten we ons brood op het land op. Mijn moeder kwam dan te eten en te drinken brengen. Zo ook deze keer. Mijn moeder leek erg opgetogen toen ze ons twaalfuurtje kwam brengen. Nadat we ons brood opgegeten hadden zei mijn vader tegen mij dat hij even iets met mijn moeder moest bespreken en dat ik hier moest blijven. De bespreking zou kennelijk achter een schoof plaatsvinden, zo’n 50 meter verderop. In die tijd was het nog zo dat als je vader zei dat je iets (niet) moest doen, je dat ook deed. Tenminste, tot op dat moment was dat zo.

Maar de tijden veranderen. Toen ik aannam dat de bespreking begonnen was, ging ik voorzichtig in de richting van de samengebonden bos schoven hooi. Voorzichtig keek ik om de hoek en trok mezelf onmiddellijk geschrokken weer terug. Ik had mijn vader wijdbeens zien staan, met zijn broek op zijn enkels. Mijn moeder zat er voor, op haar knieën met een hand om zijn fors geschapen lul, de eikel zag ik achter haar wang bewegen. Voorzichtig keek ik weer. De hand van mijn moeder ging op en neer. Met gesloten ogen zette ze haar tanden zachtjes in de eikel terwijl mijn vader z’n hoofd in z’n nek gooide en zijn bekken naar voren stootte. Opgewonden trok ik mezelf weer achter de schoof terug.

Toen ik even later weer keek, zag ik hoe mijn moeder op haar rug lag met haar rokken om haar middel. Ze tilde haar billen op zodat vader haar onderbroek kon uittrekken. Een donkere bos schaamhaar werd zichtbaar. Terwijl mijn vader zijn lul masseerde, stak mijn moeder haar benen wijdbeens in de lucht mij daarmee voor de eerste keer in mijn leven een blik gunnend op de vochtige kut van een vrouw. Als je op een boerderij woont ben je natuurlijk wel het een en ander gewend maar bij een mens was dit toch nieuw voor me. Met zijn hand achter zijn eikel, waar had ik dat meer gezien, bracht mijn vader zijn lul bij mijn moeder naar binnen. Steunend op zijn handen begon hij haar te neuken. Ik weet nog dat ik toen letterlijk dacht dat hij haar ging dekken want het woord ‘neuken’, dat kende ik nog niet. Zijn behaarde billen gingen in steeds hoger tempo op en neer. Ik hoorde hoe zijn ballen tegen mijn moeders’ billen petsten. “Ga door Henk, ga door!” hoorde ik mijn moeder zeggen en ze sloeg haar benen om zijn middel. “Het gaat beuren, ik hou het niet langer,” gromde mijn vader en een kreetje welde op uit de keel van mijn moeder. Intuïtief voelde ik aan dat ik nu maar beter terug kon gaan naar de plek waar mijn ouders mij hadden achtergelaten.

Zo zou ik nog wel een paar verhalen kunnen vertellen over de gezonde invloed die het platteland kennelijk op mijn vader, en gelukkig ook op mijn moeder had.

In ieder geval is mijn plattelandsopvoeding er vermoedelijk de oorzaak van dat mijn partner en ik het heel graag in de vrije natuur doen. Op de een of andere manier geeft mij dat steeds weer een extra kick. Met dank aan Timio voor het weer aan de oppervlakte brengen van mijn jeugdervaringen.

© WB

 

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Jeugdherinneringen

  1. 3 november 2006 at 10:07

    Vertel één verhaal en kleed dat aan. De beelden die je nu wakker roept kan je verdiepen. Daarmee kom ik als lezer in het verhaal te staan. Nu blijf ik een buitenstaander en dat werkt niet, zeker niet bij een erotisch verhaal.

  2. 11 november 2006 at 18:34

    Met dank aan jou, WB, dat je je jeugdherinnering met ons deelt. Heerlijk!
    Minder geslaagd vind ik de toelichting en de verwijzing naar het forum. Het doet afbreuk aan je verhaal.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world