Jeugdliefde

Ik zuchtte diep. De wijn die ik in mijn glas had, was mij te zoet. Ik hield meer van droge wijn. De muziek was te oubollig, en ik vond hem te hard staan. Je kon nauwelijks praten. Aan de andere kant was er ook weinig te zeggen. De mensen om me heen kende ik wel, maar wat mij betreft behoorden ze tot een ver verleden.

 

Een paar weken geleden begon het.  Ik had de enveloppe gekregen, protserig rood, alsof het een kerstkaart betrof. In de enveloppe had ik een zogenaamd smaakvolle uitnodiging gekregen om de reünie van mijn brugklas bij te wonen. Nu is het altijd verstandig om “nee” te zeggen tegen een dergelijke uitnodiging, maar op één of andere manier had ik besloten om toch te gaan. Nou ja, één of andere manier.  Eerlijk gezegd weet ik precies waarom ik wilde gaan…

 

Shayla…Shayla was de reden dat ik desnoods honderd van die kloterige feestjes zou willen trotseren, om de kans weer eens te hebben om haar te zien. Mijn jeugdvriendinnetje van zoveel jaren terug. Het meisje  waarmee ik voor het eerst had gekust. 

 

Op het kamp was ze me al opgevallen. Haar gebronsde huid, maar vrolijke krulhaar, en haar exotische accent hadden me helemaal gek gemaakt. Ik zal het niet mooier maken dan het is, want in werkelijkheid hadden de hormonen die door mijn jonge lichaam gierden ook hun invloed gehad op alles wat er verder gebeurde. Niet dat er extreem veel gebeurde. Bij mijn weten hebben we de eerste dagen elkaar niet eens gesproken. Ik had wel mijn ogen uitgekeken naar haar, en elke keer als ze ook maar vluchtig mijn kant opkeek was ik knalrood geworden, en had ik snel de ander kant opgekeken. “Hé, moet je kijken. Als die daar nog heter naar haar kijkt fikt ie zijn eigen wenkbrauwen er af.” Zo klonk het commentaar van haar vriendinnen, wat het nog moeilijker maakten om haar te benaderen.

 

Ik had echter toen wel voor het eerst hoop gekregen. Ik had haar op zich wel een beetje horen lachen toen haar vriendinnen me voor lul probeerden te zetten, maar niet al te hard. En later zei ze zelfs een keer hoi. En langzaam ontdooide ik ook wat meer, zodat ik niet elke keer als een vis op het droge naar adem lag te snakken als ik bij haar in de buurt was. 

 

Toen we, op de laatste dagen van het kamp besloten om met zijn allen te gaan zwemmen, was het zelfs heel erg goed gegaan. Ik was een goede zwemmer, en samen met een groep andere jongens gingen we proberen de meiden onder water te duwen etc. Je kent het wel, het gebruikelijke gespatter en gegil van pubers, die eigenlijk iets anders willen, maar nog niet goed weten hoe dat duidelijk te maken. Ik had geprobeerd om Shayla te pakken te krijgen. In het water was ik in mijn element, maar ook zij was `watervlug’ en voor mijn gevoel waren we uren bezig met om elkaar heen draaien. In het begin had ik de overhand, maar later, toen de hormonen hun verdomde werk weer deden, en ik een ongelofelijke erectie had gekregen, en niet in de buurt van haar durfde komen was het allemaal waren de kansen wat beter geweest.

 

In elk geval, we kregen verkering vanaf die dag. Hand in hand lopen, stiekem kusjes stelen tussen de lessen door, een keer zelfs, tijdens een heftige zoensessie op haar bed haar prille borstjes strelen met mijn handen…en ’s avond alleen in bed in gedachten alles afmaken. In mijn fantasie was ze de heerlijkste godin die er was…

 

Maar je jeugdliefde gaat altijd bij je weg, en vaak nog voordat je jeugd voorbij is. Shayla’s vader overleed, en met haar familie keerde ze daarna terug naar de Antillen, waar ze oorspronkelijk vandaan kwam. Ik had haar nooit meer gezien. Er kwamen andere liefdes in mijn leven, andere ervaringen, maar ik zal eerlijk toegeven dat Shayla altijd een warm plekje in mijn hart heeft behouden.

 

En toen de uitnodiging voor de reünie van de brugklas kwam, was mijn eerste gedachte: “Nee, nooit!” en de tweede “Maar wat als Shayla er is?”…Ik had niet echt een band meer met de mensen met wie ik in de brugklas had gezeten, hoewel ik ook niet echt een hekel aan ze had. Wat voor kwaad kon het om even eens langs te gaan, om te kijken of Shayla er misschien op zou komen duiken.

 

Maar nu stond ik hier al twee uur, in een slecht verlicht zaaltje met lauwe wijn uit een plastic bekertje. Geen Shayla te zien. Wel een aantal oude klasgenoten die er zowel qua persoonlijkheid als uiterlijk niet op vooruit waren  gegaan. Ongelofelijk hoeveel een mens erop achteruit kan gaan in twintig jaar. Het leek me achteraf zelfs goed dat Shayla er niet was. Als ik er ook zoveel op achteruit was gegaan, had ik geen schijn van kans.

 

Ik stond eigenlijk op het punt om met een slap excuus naar huis te gaan toen opeens de deejay de plaat “tell it to my heart” van Taylor Dayne aankondigde. Twintig jaar geleden was dat een hit, en ik kan me nog herinneren dat Shayla er op ons kamp bij de disco avond op gedanst had. Het nummer is niet zo heel goed, maar die herinnering kwam altijd boven als ik dat nummer hoorde dus besloot ik nog even te blijven.

 

Gelukkig deed ik dat. Ik weet bijna zeker dat ik de deur geen seconde uit het oog heb verloren, maar opeens was ze binnen. Ze stond al op de dansvloer voordat ze ook maar iemand had begroet. Ze was veranderd, net als al die anderen, maar zo ontzettend ten goede. Ze was langer en slanker dan ik me herinnerde. Haar haar, toen een vrolijke kroeskop was nu lang en in dreads gevlochten. Haar silhouet toonde dat ze echt niet langer een meisje was, maar een vrouw. De borstjes die ik ook had mogen aanraken waren nu groot, vol en stevig. Haar billen en heupen toonden aan hoe vrouwelijk ze was. Ik voelde hoe ik weer onmiddellijk betoverd werd door haar. Ze was zo ontzettend heerlijk…Ze danste als ze vuur was en een waterval tegelijk. Het waren geen aparte reeks bewegingen, het was meer alsof ze bestond uit vuur en water.

 

“Moet je zien…als hij nog heter naar haar kijkt fikt ie zijn ogen er nog uit…” ik hoorde iemand dat naast me brallen. Een figuur, Joris of Floris stond naast me. Hij leunde zwaar op mijn schouder en ademde zijn bierwalm mijn kant op. “We hebben haar via internet gevonden…ze was toch jouw meisje…lucky bastard.” Ik schudde Joris/Floris van me af, en de muziek veranderde. Korte hitsige klanken. Push it, Salt ’n Peppa. Als ik dacht dat ze eerder heftig aan het dansen was, dan kreeg ik nu helemaal een show. Ik keek, maar ik was niet de enige. Ik hoorde om me heen de gesprekken langzaam verstommen, en zowel de mannen als de vrouwen keken naar Shayla, die op de vloer danste alsof dat het enige was waarvoor ze hier was. De meeste mannen keken op eenzelfde manier als ik. De meeste vrouwen keken wat minder aardig. De deejay schoof snel een ander plaatje op. “Joanna give me hope”. Oh God…ze gingen allemaal in een kring staan, handen om de schouders en meeblèren. En ik stond er ook tussen. De eerste keer dat je elkaar na twintig jaar terugziet, en ik sta tussen een stel idioten stom te doen.

 

Maar ze zag me…en ik zag dat ze me herkende. Haar blik kruiste de mijne. Onze ogen grepen elkaar vast. En lieten niet los. Ondanks het gehos van onze oude klasgenoten, die ons telkens links of rechts opduwden keek ze naar mij en ik naar haar. Bij het volgende nummer overwoog ik even of ik de deejay had moeten zoenen of haar. Phil Collins en zijn groovy kind of love. Een mooie schuifelplaat. Ik zag mensen elkaar loslaten, want hossen op dit nummer is niet echt mogelijk. Er ontstonden langzaam wat meer stelletjes, mensen die net als ik met vroegere liefdes de banden aanhaalden. Voor me doemde Floris/Joris op, die probeerde Shayla’s aandacht te trekken. Ze dookt onder zijn armen door, en kwam naar me toe. Ze sprak mijn naam uit. Haar stem klonk lager, met nog steeds dat beetje valse lucht. Ik hoorde iets meer van een Antilliaans accent in haar stem. “Martin…”

 

Ze gleed mijn armen in. Ik drukte haar tegen me aan. Haar huid voelde klam aan onder mijn handen, ik rook de geur van haar lijf, van haar haren, haar parfum. Maar ik voelde hoe warm ze was…en mijn lichaam reageerde op haar, zoals vroeger ook. Alleen nu ben wat ik ouder. We dansten rustig door op het liedje. Zij vleide zich tegen me aan, ik tegen haar. De reünie was vergeten. De kloterige sfeer van dit zaaltje was vergeten. De anderen waren vergeten. Nu waren we alleen…

 

Het liedje duurde te kort. En de DJ, met slecht gevoel voor timing, zette een hedendaags nummer op, met teveel beat en te weinig tekst. Shayla nam me mee de vloer af. Ik volgde haar. We praatten. Ze vertelde dat ze na het overlijden van haar vader op de Antillen is gebleven. En ze vertelde dat ze getrouwd is…ik probeerde mijn gezicht in de plooi te houden toen ze dat vertelde. Toen ik haar vroeg naar haar man kapte ze het gesprek af. Dat gaf me hoop. Ik wilde haar net vragen of ze alleen voor de reünie terug was gekomen naar Nederland toen ze me vroeg: “Wat doe jij tegenwoordig eigenlijk?”

 

Ik vertelde haar dat ik vrijgezel ben, een appartement in de binnenstad heb, en dat ik badmeester ben geworden. Ze lachte. Haar handen gleden over de tafel naar de mijne toe. “Heb je de sleutel van het zwembad?” Ik keek haar wat verward aan: “uhm ja…maar…”. Ze stond op, en pakte mijn handen. “Ga mee zwemmen. Zo hebben we elkaar toch ook ontmoet.” Ze liet haar betoverende glimlach op me los. Ik wist meteen dat ik verloren was. En op zich, het zwembad klonk best goed. En er zijn wel vaker collega’s die laat nog komen zwemmen. Ik dacht nog even een hele seconde of dat wel kan met een getrouwde vrouw, maar niet langer dan de ene seconde, dan glijdt het bezwaar van me af.

 

Ze stapte bij me in de auto. Neuriënd…maar ze praatte niet. Ik wilde haar van alles vragen, maar die vragen kwamen niet meer bij me op. Ik zweeg dus ook maar terwijl ik zachtjes de nacht doorreed naar het zwembad.

 

Het zwembad lag stil en verlaten. Er was geen lamp aan. Ik opende deuren. In mijn zenuwen trilden mijn handen een beetje, zodat ik een geratel veroorzaakte toen ik de sleutel in het sleutelgat probeerde te steken. De ironie deed me voor mezelf glimlachen, maar ik hoopte dat ze dat niet zag.

 

Ik was vaker ’s avonds in het zwembad. Het was altijd stil daar, ietwat spookachtig als je er niet aan gewend was. Ik was er gelukkig wel aan gewend en was de rust en de stilte juist gaan waarderen. Ik liet Shayla plaatsnemen in een kleedhokje terwijl ik naar het bedieningspaneel van het licht liep. Ik schakelde het licht in het grote zwembad aan. Gekoppeld daaraan zat ook het bubbelbad en de glijbaan. Ik had niet het idee dat we veel zouden doen daarmee, maar het ging automatisch. Ik pakte meteen mijn zwembroek die ik daar altijd bewaarde, en kleedde me even om. In de spiegel checkte ik even of alles goed eruit zag.

 

Omdat ik fysiek werk ben gaan doen was ik niet zo uitgezakt als mijn klasgenoten, alhoewel ik verre van een bodybuilder was. Mijn lichaam was gelukkig braaf, zodat mijn onderlijf zich gewillig in de strakke zwembroek glijden. Gelukkig bedacht ik me pas op dat moment dat Shayla waarschijnlijk geen zwemkleding bij zich had. Ik vroeg me af hoe ze dat zou oplossen. Ik had wel een paar suggesties, maar die waren allemaal wat te gewaagd waarschijnlijk.

 

Ik liep in mijn zwembroek richting de kleedhokjes. Ik zag Shayla’s kleedhokje openstaan. Een snelle blik naar binnen leerde me dat ze al weg was. Toen ik doorliep hoorde ik gespatter in het water. Ik liep snel de hoek om, en liep van de hal, langs de douches naar binnen. In het grote golf zwembad wat normaal vol was met mensen zag ik nu Shayla in haar eentje zwemmen. Haar donkere lijf schoot als een vis door het water heen. Ik keek eerst even met een kennersoog naar haar. Haar borstcrawl was in orde, alhoewel ze ietwat scheef zwom. Maar deze kritische gedachte vloog helemaal uit mijn hoofd toen ik even haar mooie billen boven water zag komen. Ze zwom niet naakt, maar had haar slipje aangehouden. Het was wit, en helemaal doorschijnend geworden door het water. Als je dat zag, was elke vorm van kritiek totaal overbodig.

 

Ik bleef naar haar kijken. De natuur deed haar werk, en de zwembroek begon strakker te zitten dan comfortabel was. Maar ik bleef naar haar kijken. Vooral toen ze aan de rand van het zwembad aan kwam en zich omdraaide. Ze ging op haar rug zwemmen, en haar borsten kwamen boven water uit. Ze was topless, haar donkere borsten staken mooi af tegen het schuimende water. Zelfs van deze afstand kon ik zien dat haar donkere tepels hard waren, van het koude water of van de opwinding, dat was niet duidelijk. 

 

Ze voelde waarschijnlijk dat ik naar haar keek, want halverwege het bad stopte ze met zwemmen en begon te watertrappelen. Met haar dreads drijvend achter aan wenkte ze me: “Kom erbij. Je kunt toch nog steeds zwemmen?”. Ik grijnsde naar haar, en dook het water in, voornamelijk om de gigantische stijve te verbergen die ik door haar had gekregen.

 

Met krachtige slagen zwom ik langs haar af. Ze probeerde me te grijpen, maar ik glipte weg. De armen om mijn middel kregen pas grip op mijn enkels, maar met een enkele slag was ik weer vrij. In het water was ik in mijn element. Het laatste restje gespannenheid werd weggespoeld door het water. Wat zou ik me druk maken. Als ze niet bij me wilde zijn, dan was ze nu wel ergens anders.

 

Ik kwam bij de rand van het zwembad en zette me af tegen de wand. Ik schoot door het water en dook naar haar middel. Ik voelde haar buik verstrakken en hoorde haar gelach boven water. Ik drukte mijn mond op haar buik en blies lucht uit, de bubbels gleden langs haar buik omhoog, tussen haar borsten. Ze legde haar handen op mijn schouders en duwde zichzelf omhoog. Ik had haar makkelijk vast kunnen houden, maar verslapte mijn greep zodat ze kon ontsnappen. Daarna zette ik de achtervolging weer in. En zo draaiden we even om elkaar heen, totdat Shayla opeens dezelfde truuk deed als ik. Onder water greep ze naar mijn middel. Ze pakte me stevig beet, en zette haar lippen op mijn buik om te blazen. Hierdoor deinde haar stevige borsten even tegen mijn zwembroek aan, en het was onmiskenbaar dat ik ontzettend opgewonden was. Ik voelde haar lippen verstrakken onder de blazen. Ze gleed langzaam naar boven….

 

Haar drijvende haren vormde zich langzaam een sluier om haar hoofd, haar armen gleden om mijn hals. Ze haakte haar voeten om mijn knieën en zonder aarzeling kuste ze me. Mijn lippen gleden over de haren. Ik proefde het water, en proefde haar. Ik voelde hoe haar lippen zich openden, en onze tongen met elkaar speelden. Het was me nog niet opgevallen, maar ze had een tongpiercing laten zetten. Het staafje voelde hard aan, en stimuleerde mij extra. Het water tussen onze buiken klotste heen en weer terwijl we probeerden om onze onderlijven langs elkaar af te wrijven. Het deed bijna pijn, zo ruw waren we, maar jarenlang onderdrukt verlangen kwam er opeens uit. De watergrens liep precies bij haar tepels…soms drukten ze onder water tegen me aan, soms boven water…

 

Ik liet mijn handen over haar rug gaan, over de ruw stof van haar slipje, wat vervelend aanvoelde onder water. Ik liet één hand naar binnen gaan, en vouwde die om de op één na mooiste bil van de wereld….of was haar rechterbil mooier dan haar linker? Door mijn bewegingen, en het feit dat wij allebei afhankelijk waren van mijn evenwichtsgevoel begonnen we heen en weer te deinen, en al snel voelde ik mijn voeten langzaam onder me weg glijden. Het water sloot zich boven onze hoofden, maar we zoenden door, onze monden straks tegen elkaar…tot uiteindelijk zij me losliet, om lucht te happen.

 

Ik volgde haar en proestend kwamen we boven. Ze keek me aan: “Zullen we uit het water gaan?” vroeg ze. Ik knikte. Ze zwom van me weg, ik zwom achter haar aan. Ze kwam aan bij de rand en duwde zichzelf omhoog. Haar rug was naar me toe, haar billen voor mijn neus in haar witte, nee zeg liever, doorschijnende slip. Ik greep de randen van haar slipje beet, en Shayla deed de rest. Terwijl ze zich opdrukte uit het water bleef haar slipje achter in mijn handen. Haar donkere huid glom van de natheid, haar benen leken eindeloos. Lenig duwde ze zichzelf een halve slag om, zodat ze me weer aankeek, en ik mijn pols bijna verdraaide terwijl ik haar slipje over haar enkels probeerde te wurmen. Ze tilde mij op haar beurt op, en kuste me weer vol op de mond. Al watertrappelende probeerde ik haar te blijven zoenen, maar ik hield het niet vol. Shayla boog zich ver met me mee, tot ik uiteindelijk weer helemaal in het water gleed. Toen ik weer vooruit keek, keek ik recht tegen het kutje waar ik al tiener zoveel over gedroomd had. Het was donker, de schaamlippen en clitoris gezwollen, met een dieproze waas tussen haar lippen. Haar venusheuvel was geheel gladgeschoren, iets wat ze vroeger niet deed, want ik herinnerde me opeens dat ik eens, vlak voordat we uit elkaar gegaan waren, mijn hand eens langzaam naar beneden had laten afdwalen, en geschrokken was toen ik de eerste zachte haartjes tegen mijn vingertoppen had gevoeld. Ik had toen meteen mijn hand weer naar haar toen nog kleine borsten gebracht, maar nu was ik dapperder. 

 

Ik plantte een kus vol op haar schaamlippen, en stak mijn tong voorzichtig naar binnen. Ik voelde de laatste restjes koud water van haar afstromen, en voelde hoe ze langzaam warmer werd. Mijn lippen gleden langzaam over haar onderste lippen, terwijl ik met mijn tong binnen drong. Ik hoorde haar naar adem happen en vouwde mijn armen om haar malse dijen heen. Ik trok me zelf met mijn gezicht tegen haar aan, en zij gaf tegendruk door zichzelf om mijn tong heen te duwen. Mijn neus ging langs haar clitoris af, die zich onder het kapje terug trok door deze heftige stimulatie. Ik verplaatste een hand wat, en via de bovenkant trok ik de huid rond haar clitoris strak, zodat er wel spanning op haar clit kwam te staan, maar de stimulatie niet direct was.

 

Ik wilde haar uren likken, maar raakte buiten adem door de kracht waarmee we tegen elkaar opdrukten. Ik moest ook nog zwemmen. Ik moest dus loslaten. Mijn tong gleed over de binnenkant van haar dijen. Ik kon haar niet meer proeven, maar ze rook zo heerlijk naar onvervalst, opgeklopt verlangen. Haar knieën hingen in het water, maar toen ik me terugtrok schoof ze dieper weer het water in, in een poging me weer in te halen, en me weer aan het likken te krijgen. Ik plaagde haar, bleef langzaam achteruit zwemmen. Het ging zelfs zoveel dat ze opeen gegeven moment op haar twee naar achtergebogen armen steunde, terwijl mijn handen haar billen ondersteunden, en ik aan het kutje likte, wat enkele centimeters boven het water zweefde. Ik zag de spieren in haar dijbeen trillen, alsof ze bijna kwam. Ze hijgde: “Stop, stop….als je me laat komen val ik…”

 

Met spijt drukte ik nog één kus op haar clitje, voor ik haar weer hielp om een makkelijkere houding op de kant aan te nemen. Ze omhelsde me weer en fluisterde in mijn oor: “Kom naar het bubbelbad.” Ze liet me zelf eruit klimmen, terwijl ze aanliep. Ik klom er snel uit, terwijl Shayla voor me liep. Haar billen deinden zachtjes op de maat van haar passen. Oh, ze zag er zo ongelofelijk geil uit…haar natte druipende dreads, die heerlijke kont, haar lange benen. Het meisje van mijn dromen, als echte sexy vrouw hier voor me. Dat mijn zwembroek niet knapte… 

 

Shayla ging in het bubbelbad zitten. Het water was warmer dan in het zwembad. Ik wilde bij haar stappen, maar ze hield me tegen. Ik voelde haar handen weer over mijn lijf glijden. Ditmaal echter niet over mijn rug of borstkas, maar over mijn zwembroek, waar mijn stijve pik zich nog steeds aftekende. Ze trok de omtrek na met een lange vinger. Ik rilde van genot en frustratie. Ik wilde hem graag aan haar tonen…en die kans kreeg ik want ze pakte mijn zwembroek beet en schoof hem langzaam van mijn lijf. In vol ornaat toonde ik haar mijn stijve pik. Ik zag haar goedkeurend en verlangend kijken en voelde me absurd trots. “Hij is flink gegroeid, in al die jaren.” zei ze met een ondeugende lach naar mij. Ik bloosde een beetje, en ging snel naast haar zitten. We draaiden onze hoofden weer naar elkaar toe en zoenden weer. Zij draaide tevens een kwartslag en nam mijn pik in haar handen. Onder het warme water zag ik de schimmen van haar handen, en ik voelde hoe ze me masturbeerde. “Lekker?” vroeg ze me tussen twee kusjes door.

“Heerlijk.” antwoordde ik.

“Ik heb dit zo vaak voor je willen doen…maar ik durfde nooit.”

Ik zuchtte: “Ik ook niet…ik wilde je zo graag lekker laten voelen…hmm.”

 

Het was dan de eerste keer dat ze het bij mij deed, maar aan de manier dat ze mijn pik streelde merkte ik wel dat ze niet onervaren meer was. Logisch, ze was getrouwd….Dat alles belette me niet te genieten, moet ik bekennen. Ze trok me nog steeds af en mijn handen zochten haar borsten. Ik raakte ze overal aan, alsof ik ze uit mijn hoofd wilde leren, en alsof we weer op haar slaapkamer waren, twintig jaar terug. Alleen nu geen onzekerheid of de angst dat haar moeder de trap op zou lopen. Nu hadden we alle tijd voor elkaar. Mijn mond zocht een tepel, en daarna haar zuster…

 

Maar toen ze daarna weer iets zei, wist ik niet wat ik ervan moest maken: “Ontmaagd me Martin.” Ik hield van pure verbazing op met zoenen en keek haar aan. Ontmaagd me? Als ze getrouwd was, wat voor een huwelijk was het dan? Ze zag mijn verbazing, en keek me schuchter aan, de eerste keer gedurende de hele avond dat zij even bedeesd leek. “Ik wilde graag dat jij de eerste was, ook nadat we niet teruggingen naar Nederland. Uiteindelijk ben je het niet geworden, maar we kunnen het wel anders doen.” Ik begreep nog steeds niet wat ze bedoelde, totdat ze haar blikken afwendde en zei: “Stop hem achterin. Dat heb ik nooit gedaan.”

 

Ik wist niet hoe ik het had. Anale seks was iets waar ik wel eens aan gedacht had, en het leek me ook wel leuk, maar het was nooit een heftige fantasie geweest. Alleen nu Shayla het zo aanbod…zo spontaan en in deze context leek het opeens super opwindend. Eenzelfde soort opwinding als die je hebt bij je eerste seksuele escapades, met je hart dat in je keel klopt, de trillende vingers, en het voortdurende gevoel van een orgasme wat op het punt staat door te breken.

 

Ik keek haar aan en knikte. “Dat wordt ook voor mij de eerste keer.” Ik zag een soort dankbaarheid in haar ogen. De praktische kant kwam echter even boven. Zoiets kon niet zomaar, of ik zou haar pijn doen. Maar nu hadden we in de luxe doucheruimtes een hele fijne olie, die je kon gebruiken om jezelf in te smeren nadat je had gezwommen en gedoucht. We konden die gebruiken.

 

Ik nam haar bij de hand en trok haar mee. Ze was een beetje ingetogener dan eerst. De weg naar de douches legden we af, hand in hand. Gelukkig was er niemand om ons te zien. Het zou ook wel vreemd zijn geweest, wij beiden helemaal naakt, ik zo stijf als een paal, en zij met een mengeling van spanning en verlangen in haar ogen. Ik voelde dat zelf ook zo…

 

De luxe douches zijn tegen betaling, maar ik had een loper om ze open te doen. Het zijn ruime cabines, met shampoo, douchegel, scrubzout en olie. Maar ook met een douche met een afneembare douche kop. Ik zette ons eerst onder de douche die meteen handwarm water over ons begon te sproeien. Ik kuste haar even, maar al snel kon ik mijn nieuwsgierigheid naar haar niet langer bedwingen. Ik voerde ons iets onder de stralen uit, en liet mijn handen over haar kont glijden. Haar billen voelden zacht en warm aan. Ik durfde mijn vinger nauwelijks door de spleet ertussen te laten gaan, maar deed het toch. We hadden te vaak niet gedurfd. Shayla reageerde onmiddellijk door haar benen ietwat in de spreidstand te zetten en voorover te buigen, kennelijk wilde zij ook niet meer terug.

 

Terwijl ik met een hand bleef  strelen, tapte ik met de tweede wat olie. Die liet ik eerst op haar billen druppelen, en wreef die vervolgens in. Shayla bewoog haar kontje, mijn vingers gleden er nu echt doorheen, en ik raakte haar intiemste plaats aan. Ik voelde hoe ik een vage tegendruk kreeg, maar ook hoe ze probeerde te ontspannen. Een tweede golf olie liet ik door haar bilspleet glijden, en zachtjes begon ik haar te masseren. Ik stond naast haar en kuste haar rug, en bekeek haar zwaar hangende borsten. Ze gaf zich zo aan me over, heerlijk gewoon. Ze vertrouwde erop dat ik voorzichtig zou zijn. Ik fluisterde tegen haar: “Laat maar gaan liefje….we gaan doen wat we eerder hadden moeten doen.”

 

Als vanzelf voelde ik hoe ze ontspande, en hoe door de druk die ik gaf, mijn vinger haar penetreerde. Shayla zuchtte lang en sidderend. Ik stopte onmiddellijk. “Doorgaan.”, zie ze meteen. “Het voelt vreemd, maar best lekker.”

 

Ik pakte een nieuwe hand olie, liet die over mijn vinger en haar gaatje lopen en begon hem langzaam heen en weer te schuiven. Shayla maakte vreemde bewegingen met haar onderlijf, maar haar gezicht vertelde me dat ze ervan genoot. Ik probeerde heen voorzichtig een tweede vinger. Ik kreeg teveel tegendruk, dus ik bleef maar masseren, zoals ik eerder had gedaan. En net zoals eerder opende ze zich voor me en had ik twee vingers in haar. 

 

Shayla keek even om: “Neuk me.” Ze zei het niet eens, haar lippen vormden de twee woorden. Ik kon echter niets tegen haar bevel inbrengen. Met een laatste hand olie smeerde ik mijn pik en, en ik ging achter haar staan. Mijn vingers haalde ik uit haar, en ik plaatste mijn gladde geslacht tegen haar glibberige kontje. Weer deed ik heel voorzichtig. Hoe vaak komt het voor dat je je jeugdliefde ontmaagd? Zelden, dus ik wilde het voor ons allebei heerlijk maken. Langzaam voerde ik de druk op, goed lettend op de signalen die ik van haar kreeg. Ik hoorde voornamelijk zachte kreuntjes, duidelijk van genot, en ook Shayla duwde zichzelf tegen me aan. En opeens viel de druk weg. Mijn eikel schoot haar kontje in, zo makkelijk dat ik er zelfs van schrok. Shayla kreunde echter wat harder en haar benen begonnen te trillen. Ik zat in haar…ik had mijn jeugdliefde ontmaagd. Het besef drong tot me door en maakte me gelukkig. Het maakte me echter ook geil.

 

Ik duwde even door, en mijn pik verdween verder in haar. Het was een vreemd gevoel, anders dan gewoon neuken, waar je pik omgeven is door zacht warm vlees. Hier voelde ik meer de stevige druk van haar lijf, en omklemming. De situatie was enorm geil, en zo voelde ik me ook. Ik haalde mijn pik weer even eruit, en stak hem dieper terug, en weer eruit. Ik neukte niet zo snel als ik normaal zou doen, maar voor ons allebei was het voldoende. We waren bezig met iets spannends, iets verbodens, iets wat een eerste keer was, en de sensaties van die opwinding werden toegevoegd aan de seksuele beleving.

Ik leunde over haar heen, stak hem nog dieper in haar kontje, en pakte haar borsten beet terwijl ik haar rug kustte. Gelukkig stond zij vrij stevig, anders waren we gevallen. Ik zag haar hand echter tasten naar de douchekop. Ze pakte hem eraf en stelde hem in. Ze koos voor een directe straal, hard en gebundeld. Ik begreep niet wat ze wilde doen…

 

Totdat ze de douchekop naar beneden bracht en op zichzelf richtte. Het drong tot me door wat ze deed. Ons neuken was wellicht lekker maar ze kon er niet van komen. Daar had ze directe stimulaties voor nodig, en ze gebruikte de douchekop daarvoor. De straal richtte ze vast op haar clitoris, om zo, tegelijkertijd tot een orgasme te komen met mij. Het plotselinge warme water kletterde tegen de binnenkant van mijn benen en mijn ballen. Ik stelde me voor hoe we eruit zagen, en dat maakte me nog geiler. Deze prachtige Antilliaanse vrouw, mijn pik in haar kont, en een lekker douchestraal op haar kutje. Het was een scenario wat ik me zelfs als tiener nooit over haar had voorgesteld.

 

“Voelt het lekker?” hijgde ik haar toe.

“Heerlijk…ik ga zo komen denk ik.” hijgde ze al even hitsig terug.

Ik voelde opeens de behoefte om haar in vertrouwen te nemen, iets geils te vertellen wat niemand wist. “Ik heb mezelf zo vaak afgetrokken terwijl ik aan je dacht. Altijd als we gezoend hadden…oh wat was je lekker. Wat ben je lekker….”

“Ik deed het ook altijd zelf, als je weg was…je maakte me zo gek en geil altijd…oh…daar komt het…jaah.” Het was geen kreet, maar meer een zucht. Het schokken van haar lichaam was echter des te heviger. Ik voelde de trillingen uit haar benen omhoog komen, door haar hele lijf schieten, en ze leken zich te concerteren op het plekje waar ik haar binnen drong. Dat kneep zich heftig samen om me heen. Ik durfde niet eens door te stoten, alleen haar heupen vast te houden uit angst dat ik haar of mezelf pijn zou doen, nu ze zo wild was. Ik wachtte met grote zelfbeheersing tot haar orgasme eindelijk ophield, hoewel ik haar de eeuwigheid van genot gunde. Toen dat eenmaal voorbij was liet ze de douchekop zonder plichtplegingen vallen. Ze zuchtte een keer diep en voldaan. Er lag zoveel bevrediging in die ene zucht, dat het voldoende was voor mij. Ik voelde hoe mijn ballen zich samentrokken en mijn pik begon te pulseren. Ik spoot diep in haar, en het gevoel moest haar verrast hebben want ze slaakte en verbaasd kreetje, terwijl ik mezelf in haar deed klaarkomen.

 

We hebben die nacht niet samen doorgebracht. Shayla vertelde me dat ze terugmoest naar haar hotel, omdat daar haar scheidingspapieren lagen…ze was al in de scheidingsprocedure voordat ze me ontmoette, maar nu had ze meer haast.

 

Toen ik de volgende dag middagdienst had vertelde een collega lachend dat hij een drijvend damesslipje had aangetroffen in het zwembad…

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Jeugdliefde

 1. 31 oktober 2008 at 23:19

  Leuk verhaal, maar net iets te klinisch en afstandelijk geschreven om echt te boeien.

 2. 25 november 2008 at 16:35

  Toen ik de categorie eerste keer zag, dacht ik absoluut niet aan de eerste keer zoals die beschreven is. Leuk bedacht. Ook het nachtelijk zwembad is realistisch, hoewel ik niet die verlichting zou hebben aangedaan. Leuk, opwindend geschreven verhaal. Het taalgebruik is soms wat slordig en ondoordacht en de komma wordt te vaak verkeerd gebruikt. Dat is jammer.

 3. 26 november 2008 at 00:44

  Spannend , terwijl het eerst maar een saaie reunie leek …..

 4. 27 november 2008 at 08:54

  Heerlijk toch altijd die jeugdliefes Met rust en warmte geschreven. Mooi, Mindseye!

Geef een reactie