Jij

Ik kwam laat thuis en was er echt aan toe eerst even goed te ontspannen. Schoenen uit, strakke rokje uit, Cd'tje opzetten en een glas wijn. Uitgestrekt op de bank liet ik alles wat me die dag bezig gehouden had van me afglijden. Heerlijk, rustig, relaxed. Mijn gedachten dwaalden af naar het laatste mailtje van haar. Een toevallig contact via internet. Het klikte direct, de eerste wat verkennende mailtjes groeiden als vanzelf uit tot intieme wederzijdse bekentenissen waarin we elkaars fantasieën en verlangens deelden en aanvulden. We schreven elkaar tot in de fijnste nuances hoe we dachten dat het zou zijn om voor het eerst met een vrouw samen te zijn. Een nog wat onbestemd, en ook wel verwarrend, maar diep, verlangen, waaraan we geen van beiden nog hadden durven toegeven. Die opwindende briefjes waarvan de woorden tastbaar, of meer nog intens voelbaar waren, wakkerden dat verlangen alleen maar aan, zo sterk dat als we elkaar tegengekomen zouden zijn, we ons onverbiddelijk in elkaar verloren zouden hebben. Maar zij woonde aan de andere kant van de wereld …..

Ineens was net of ik iets rook, ik snoof nog eens, maar kon er niets van maken. Soms gaat je fantasie nu eenmaal met je aan de haal. Ik ontspande me weer, mijn hand dwaalde af naar mijn slipje om de ontluikende prikkelingen nog wat aan te moedigen en ik begon na te denken over hoe ik me deze keer, eenmaal in bed, lekker zou verwennen. Toch maar weer zoals ik er het meeste van geniet, op mijn buik, kussen onder mijn borstjes, kussen onder mijn heupen en haar laatste briefje bij de hand …..

Toen ik die fantasie goed in me had opgenomen, dronk ik mijn wijn op en ging naar de badkamer voor een welverdiende lange, net niet te hete, douche, waarbij ik er op lette dat de strelingen van het water mijn tepeltjes en mijn nog delicatere knopje niets tekort deden.

Onder het afdrogen snoof ik weer. Die geur die ik dacht te ruiken, leek hier wat sterker, maar ik kon het niet thuisbrengen. Ineens viel me een mij vreemd merk shampoo op, waar anders mijn eigen fles staat. Zou er iemand in mijn badkamer zijn geweest?

Maar dat kan niet. Dat kan toch niet? Nee, dat is onmogelijk …… of, ….. zou het toch???

Ik rende naar mijn slaapkamer ….. en ….. mijn adem stokte, mijn hart stond stil. Half verscholen onder het laken lag een vrouw, zachtjes ademend in haar slaap. Wat ik van haar kon zien en wat ik gedeeltelijk moest raden uit de contouren van het laken, adembenemend zo mooi, onbeschrijfelijk mooi en zo buitengewoon lieflijk. Ik staarde naar haar, het prachtige, onvergetelijke beeld in me opzuigend, hopend dat mijn hart niet uit mijn borst zou barsten. Pas na een poos ontwaakte ik uit mijn trance en ik liep langzaam naar het bed en ging voorzichtig naast haar zitten en keek haar aan.

Tranen sprongen me in de ogen toen ik haar herkende. Die overweldigend mooie vrouw was ….. JIJ. Jij ligt daar, volkomen herkenbaar uit je beschrijving maar in werkelijkheid nog zoveel volmaakter, heerlijk opgekruld, uitgeput van de lange reis op zoek naar mij. Ik buig me voorover om je wang te kussen, maar mijn tranen raken je voordat mijn lippen je beroeren. Je opent je ogen en langzaam draai je je hoofd naar me toe en kijkt me aan. Nu is het jouw beurt om vol te schieten, nu je me herkent en nu het tot je doordringt dat je me eindelijk hebt gevonden.

Ik probeer niet te letten op het vuurwerk dat door mijn lichaam raast, ik schuif wat naar je toe en leg zachtjes je hoofd in mijn schoot. We zeggen niet eens “hallo”, ik vraag je niet eens hoe je hier bent gekomen, want het doet er allemaal niet toe. Langzaam drogen onze tranen op en ik kus je teder op je voorhoofd.

Je draait je op je rug, nu kunnen onze lippen elkaar raken. Het is nauwelijks een kus, meer een aanraking om te bevestigen dat de smaak precies is zoals we ons hadden voorgesteld. Ik moet wel naar je prachtige borsten kijken, naar je vlakke buik, het kleine bosje haar dat je lipjes niet meer helemaal verbergt omdat je benen iets zijn gespreid. Je ligt er zo intens tevreden bij, je hoofd zo dicht bij mijn vrouwelijkheid, je haren die zalige prikkelingen doorgeven aan mijn knopje en aan mijn ontwaakte lippen.

Je beweegt je arm over je lichaam, maar dan stop je met een glimlach omdat je bedenkt dat het niet meer nodig is jezelf te verwennen. Ik ben er nu voor jou. Je pakt mijn hand en leidt hem naar je borst. Nu moet ìk glimlachen, mijn handen hebben geen gids nodig, ze weten immers. Maar ik laat je begaan en samen ondergaan we intens deze ontdekkingsreis naar onze liefde.

Eindelijk stuur je mijn hand over je bosje en ik raak je lippen. Ze zijn zo vol, warm, en ongelofelijk heerlijk nat. Met één vinger glij ik tussen je lipjes door, twee anderen glijden erlangs om in een zo intiem mogelijk contact te komen met je sidderende vulkaan. Langzaam beweeg ik heen en weer, telkens je fiere knopje even aanrakend, bevochtigend en stimulerend om ook op te gaan in onze tocht. Je lichaam begint mee te dansen op het ritme, mijn aanraking daardoor meer in je opnemend, mijn middelvinger die je bij de volgende beweging van binnen beroert, net daar waar je met een paar aanrakingen van buiten zinnen raakt. Ineens voel ik je verstijven. Bij het volgende ietsje krullen van mijn vinger gooi je je lichaam met alles wat je hebt in mijn hand, je hoofd stort zich op mìjn lippen en samen komen we tot een sidderende climax. Een eerste ontlading van de spanning die door ons heimelijke verlangen al zo lang was opgebouwd, een verlangen dat we samen versterkten en nu als één met een eerste verkenning hebben ondergaan.

Nu we weten dat er geen haast meer is, vallen we in slaap, verzadigd in elkaars armen, tranen opnieuw opwellend, liefdesvocht nog nastromend, dromend over morgen ….

Toen ik wakker werd voelde ik me helemaal verkwikt maar een beetje stijf. Ik keek om me heen, ik lag nog steeds op de bank. Ik moet in slaap zijn gevallen, maar deze droom zal me altijd bijblijven, als een dierbare herinnering, of meer nog, als een belofte.

© Bea

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Jij

  1. 27 januari 2007 at 21:51

    mooi geschreven, maar iets te sumier.

Geef een reactie