hot teens tube shemale jizzed by group.

Joanne's inwijding voltooid

Na een tijdje drukte ik Joanne van me af en draaide me om; ik zocht haar gezicht en vond het; kuste haar, likte haar gezicht schoon van mijn eigen geil, zoals zij bij mij deed. We zaten nu op onze knieën tegen over elkaar. Ons likken verwerd tot heftige diepe kussen; passie, strelen, kneden. Na een paar minuten maande ik Joanne tot rust; ik wilde over gaan tot de tweede fase, NU overgaan tot de tweede fase….

Zachtjes duwde ik haar van me af. “Vond je het fijn lieve schat?” Haar blozen zei me voldoende. “Kijk me aan Joanne!”, zei ik zachtjes maar ietwat dwingend. Met een rood hoofd, richtte ze haar blik iets omhoog, vanaf haar friemelende vingers naar mijn ogen. “Vond je het fijn?” Nog roder werd ze, haar ogen dwaalden afwisselend af en keerden terug bij die van mij…”Ik.., ik eh.., het was.., het was zo….”, ze slaakte een diepe zucht en blies uit over haar bezwete voorhoofd. Haar ogen sperden zich een fractie wijd open om zo aan haar sprakeloosheid uiting te geven. Haar tepels verhardden zich bij de gedachten die zich aan haar opdrongen, aan datgene dat haar die ochtend was overkomen; aan wat ze had gedaan en met wie. “Ben je er klaar voor Joanne?”, “Klaar om de volgende stap te zetten?”

Joanne begon nu te zweten en draaide ongemakkelijk met haar lichaam. “Ik weet waarom je hier bent Joanne, ik weet alles van je….” “Waarom heb je contact met mij gezocht Joanne?” “Waarom koos je er voor om mijn verhalen te lezen?” Deze confrontatie met haar doodgezwegen verlangens kwam hard aan. Joanne voelde zich u echt ongemakkelijk, nu, juist op het moment dat hetgene waar ze heimelijk zo lang naar had verlangd op het punt stond om werkelijkheid voor haar te worden. Het moment – hoe kon het ook anders – kwam toch te onverwacht. Stotterend en stamelend, probeerde ze een verhaal te produceren een uitweg te vinden en de aandacht van zichzelf af te leiden. Ik besloot met Babette's advies in mijn achterhoofd (als ze haar zelfbeheersing verliest het roer vastberaden in handen nemen!) om de controle volledig naar me toe te trekken. “Draai je om!” Met grote ogen keek Joanne me twijfelend aan. “Draai je om, nu!” Aarzelend en met bezweet voorhoofd draaide Joanne zich om en zat nu op haar knieën met haar rug naar mij toe.

Ik greep een blinddoekje van het tafeltje naast het bed en bond het haar voor. “Ik blinddoek je omdat ik volledig vertrouwen van je verlang.” Joanne's handen kwamen in een reflex naar boven en grepen het doekje om het van haar gezicht af te rukken, maar met grote inspanning kon ze zich in houden. “Dat vertrouwen is een absolute voorwaarde als je jezelf aan mij wilt onderwerpen!”. “Zonder je volledige vertrouwen zul je mij niet waardig kunnen dienen”. “Ik vereis volledige toewijding”. “JIJ hebt MIJ geschreven Joanne!” “JIJ hebt aangegeven dat je in mijn verhalen je eigen rol wilde spelen.” “En je wist dat ik je alleen in deze rol zou accepteren, je wilde dat ik je alleen zo zou accepteren, want alleen zo kun je het niveau van genot bereiken dat je nodig hebt om gelukkig te zijn, Joanne!” “Alleen als je mij wilt dienen zal ik je gelukkig maken Joanne”. “Sta op!”

Ik was van het bed afgestapt en beval Joanne om mijn voorbeeld te volgen. Onzeker tastend kroop ze naar achteren en gunde mij een onbeperkte blik tussen haar billen en dijen; die er zeker niet zo droog uitzagen als ik had verwacht. Voorzichtig liet ze zich naast het bed zakken toen ze bij de rand was aangekomen en bleef daar staan. Rechtop stond ze daar met haar armen langs haar lichaam. Haar lichaam trilde, de spanning werd groter en groter. Zachtjes legde ik mijn handen op haar armen en stelde haar een beetje gerust. “Je moet je nu aan mij overgeven Joanne, doen wat ik zeg.” “Smeek me één enkele keer om genade en ik laat je gaan, smeek me niet en ik neem je mee naar waar je echt genot zult vinden” Joanne zuchtte en rechtte haar rug. Ik draaide haar naar links en liet haar staan. Ik liep naar de deur naar de aangrenzende kamer en opende deze. “Kom hier!” Schuifelend kwam ze dichterbij, stopte af en toe en oriënteerde zich. Langzaam kwam ze dichterbij en stopte toen ze in de deuropening was aanbeland. “Verder!”commandeerde ik. Ze schuifelde naar het midden van de kamer en bleef daar staan, orders ontberend. Daar liet ik haar staan, terwijl ik mijzelf voor hetgeen ging komen aankleedde. Ik stapte in mijn leren corset en sloot de voorsluitingen. De glimmende leren body sloot naadloos om mijn lichaam doordat Babette eerder die week de veter in het achterpand hard had aangetrokken, en etaleerde mijn borsten naakt en uitdagend. Ik sloot de ritssluiting in mijn kruis en nam een van de hoge laarzen. Ik genoot er van om de rits langzaam dicht te trekken en mijn been daarbij uitdagend en wellustig vooruit te strekken terwijl ik in mijn grote hoge donkerrode fluwelen fauteuil zat. Ook de tweede laars trok ik zo aan, en ik bekeek mijzelf even in de spiegel alvorens me tot de wachtende Joanne te wenden.

“Kom hier”, en ik trok haar aan haar arm naar het kruis van ongelakt, ruw, splinterend hout toe. Ik gespte een brede lederen boei om haar pols waar drie metalen ringen aan bevestigd waren. Nog een boei gespte ik om haar andere arm, en ook haar enkels volgden. Ik gebood haar in een paar leren pumps te stappen met – hele hoge – stilletto hakken waardoor haar kuiten en billen extra werden aangespannen; ze had moeite om te blijven staan. Nu bevestigde ik ook een brede lederen halsband om haar nek. Ook deze had drie metalen ringen en aan eentje er van bevestigde ik een ketting die haar aan het kruis verbond. “Kniel!”

Joanne zat naakt geknield op de harde stenen vloer toen ik haar opdroeg haar knieën te spreiden. Nadat ze aan mijn bevel gehoor had gegeven bevestigde ik een spreidstok tussen haar enkels die haar verhinderde haar benen te sluiten, en maakte haar polsen aan het midden van de stok vast met een touwtje. Nu zat ze met gespreide benen voorover gebogen machteloos op de stenen vloer te wachten op mijn volgende instructie. Ik besloot te beginnen met een vernedering en te kijken hoe ze hier op zou reageren. Ik pakte een flogger van het rek aan de wand en besloot Joanne te provoceren: “Zo hoertje.., ik zal je leren om mij te beffen -van mijn kostbare honing te snoepen- ZONDER DAT IK DAARTOE OPDRACHT GEGEVEN HEB!”

“JE MAG BLIJ ZIJN DAT IK BEREID BEN OM JE ONDER MIJN HOEDE TE NEMEN SLETJE!”

“WAT DENK JE WEL OM ZO MAAR AF TE SPREKEN MET EEN VREEMDE VROUW, EN JE BENEN VOOR HAAR TE SPREIDEN!”

“IK DACHT AL DAT NIETS JE TE DOL ZOU ZIJN ZOLANG ER MAAR IEMAND LEKKER MET JE KUTJE SPEELT!”

Mijn paardenharen zweepje flitste door de lucht en ik trof Joanne onderhands op haar bil, precies waar deze strak gespannen bol stond. Joanne's lichaam verstarde en ze trok aan haar boeien. Ze kon een geschrokken gil niet onderdrukken: “AAH!” Vliegensvlug beantwoordde ik haar uiting: “WIL JIJ JE MOND WEL EENS HOUDEN?” Snel liet ik haar haar mond openen en legde een knevel aan. Ik knoopte het doekje op haar achterhoofd dicht en herinnerde haar en nog maar eens fijntjes aan om om genade te smeken als het haar allemaal te veel werd. Lachend beantwoordde ik haar paniekerig gemompel met nog een paar extra slagen op haar billen; hoog, daar waar ze in haar rug wilden overgaan, en laag. Joanne spande haar lichaam keer op keer aan, maar deed geen moeite om de slagen te ontwijken of weg te kruipen.

“Je zult vanaf nu gehoorzamen aan mijn regels; vanaf nu zal alleen ik je naakt zien.” “Ik zal je nog veel regels aangeven waaraan je je dient te houden, en je zult ze allemaal uit je hoofd leren, begrepen?”

Joanne reageerde niet maar hijgde zachtjes, kwijlend langs de knevel in haar mond. Nogmaals – nu vergezeld van een slag tussen haar gespreide dijen – vroeg ik haar: “Begrepen?”

Gesmoord maar in paniek hoorde ik haar respons aan terwijl ze haar nu onaangenaam brandend kruis zo dicht mogelijk naar de vloer duwde. De andere slagen waren niet zachtjes geweest, maar draaglijk, niet vals; ze hadden haar huid gevoeliger gemaakt dan normaal.., maar dit was anders. Deze slag trof haar onverwachts en hard op haar onbeschermd en verlangend geslacht; deze slag deed pijn en dwong haar om wanhopig en hopeloos naar verlichting ervan te verlangen. Joanne snoof een aantal keren om haar behoefte aan zuurstof te bevredigen en kon toen pas haar ongenoegen met hard kreunen afreageren. Nu begon ik ook haar rug onder handen te nemen. Kleine roze blosjes tekenden zich al snel af op haar hele rug en ook haar billen bezaten nu een rode gloed. Nu nam ik mijn plumeau ter hand en streelde haar geschroeide huid daar waar ik die eerder zo had gestraft. Ik knielde op mijn rechterknie en keek al strelende met de plumeau, van achter haar lichaam, naar Joanne's geslacht. Een cirkelvormige gloed omgaf het donkere lijntje tussen haar gezwollen lippen, en ik nam een duidelijke glinstering waar; Joanne was ook nu nog steeds – alweer! – opgewonden. Met mijn ogen dicht probeerde ik haar geur op te snuiven en betrapte mijzelf op een terugkeer van mijn verlangen naar sex met haar…, GEDULD! Joanne's lichaam ontspande voor zover haar dat door de boeien werd toegestaan en ik zag het kippenvel overal op haar lichaam opbloeien. Haar tepels werden hard, groot en donker en Joanne was goed op weg om zichzelf te verliezen in ons spel. Nu streelde ik ook haar tepels, rolde ze tussen mijn vingertoppen heen en weer en bemerkte dat Joanne's lichaam zo ver gerust gesteld was dat het aan mijn stimulansen tegemoet kwam. Snel en onverwachts streek ik met een vinger door haar geslacht, waardoor Joanne haar lichaam ontwijkend kromde. Ik smeerde het vocht van mijn vinger uit onder haar neus en beschimpte haar luid: “VUILE SLET, JE LIGT HIER GEWOON DE VLOER TE BEVUILEN TERWIJL IK JE STREEL GODVERDOMME!”

Ik trok haar aan haar haren achterover en ze rolde op haar rug, nu met haar kutje en borsten blootgesteld aan de flogger die ik 'voor de zekerheid' onder hand bereik gehouden had. Met harde felle slagen bewerkte ik haar borstjes; zorgde er voor dat het zweepje haar tietjes iedere keer maar heel kort raakte; PETS! PETS! PETS! Het vuur van de stugge paardenharen laaide op in die gevoelige – zachtste – delen van haar zachte borstjes. Joanne probeerde haar borstjes enigszins te beschermen met haar bovenarmen, hetgeen haar niet zou lukken omdat haar polsen vast zaten tussen haar enkels. In een poging om mijn slagen op te vangen bracht ze haar knieën hoog naast haar lichaam om haar armen te ontlasten en deed precies dat waar ik op gewacht had; liet haar geslacht onbeschermd. De dikke bos paardenharen landde op haar buitenste schaamlippen en ontam ze de dauw van hun opwinding; het vocht dat ze tussen zich in verborgen; duizend spelden pijnigden de tere geslachtelijke perzik met de lichte beharing. Weer smoorde er een wanhopige kreet in Joanne's knevel, beet ze er hard in, weer kleurde haar schaamlippen rood op. Even liet ik de flogger langzaam en zachtjes over haar tepels dansen; alwaar ze nu weer haar bescherming verwaarloosde; verplaatste hem naar haar buik en vagina, en zag Joanne vertwijfeld en doelloos met haar ledematen schermen in verlate reflexen die haar moesten beschermen.

Ik gespte haar handen los van de spreidstang en liet haar opstaan. Ongeduldig maande ik haar tot haast terwijl ze onhandig probeerde overeind te komen. Ik gaf haar met het handvat van de flogger een por tussen haar billen waardoor ze zich snel oprichtte. Nu duwde ik haar naar het kruis; bekeek onder tussen het rode zweem over haar rug. Ze krimpte, en duwde haar lichaam naar achteren toen ik haar met haar borsten tegen het stekende hout van het kruis duwde; als rozendoorntjes prikten de splinters meedogenloos in haar zachte, onbeschermde vlees. Een siddering schoot langs mijn rug naar mijn kruis toen ik zag dat ze zich besefte welke dreiging de stekende 'doorntjes' voor haar tepels vormden. Haar lichaam kromde zich. Ik reageerde onmiddellijk, draaide haar om, bracht haar linkerhand omhoog en ketende hem vast aan het kruis. Snel bevestigde ik ook haar andere hand, en bukte me om de spreidstang tussen haar enkels uit te nemen en ook haar benen aan het kruis te bevestigen. Daar stond ze dan. Haar rug ietwat hol, en haar heupen vooruit gedrukt om te voorkomen dat ze er het kruis mee zou raken. Nu besloot ik een pauze in te lassen. Ik vond het nodig dat Joanne de eenzaamheid zou ervaren en had behoefte aan ontspanning; moest even stoom afblazen.

Om Joanne's weerbaarheid volledig in te tomen dekte ik nu ook haar oren af en vervolmaakte zo haar isolatie van de buitenwereld; nu was ze alleen met haar fantasieën en angsten; nu zou ze zelf haar behandeling vervolgen.

Ik verliet de kamer en schonk in de huiskamer een glas wijn voor mijzelf in, ging naar het toilet en besloot mijzelf te verwennen met een douche. De douche bestond uit een pilaar in de badkamer waaraan de douchekoppen bevestigd waren; een grote massagedouche bovenaan en enkele zijdouches die ik nu niet zou gebruiken. Ik ontdeed mijzelf van de laarzen en het corset, en spoelde de plakkerige sporen van de heerlijke 'zonden' van eerder die dag van mijn lichaam af. Mijn geslacht was nog altijd erg gevoelig en mijn buitenste schaamlippen waren dik opgezwollen; eigenlijk was ik al de gehele dag niet minder dan in verregaande staat van opwinding of erger, en ik kon mezelf dus ook toen niet inhouden; na enkele ogenblikken kwam ik sidderend en steunend klaar onder de masserende stralen heet stomend water van de douchekop. Even moest ik steun zoeken tegen de pilaar terwijl ik mijn intens tintelende onderlichaam met kracht over de heftig spuitende douchekop draaide. Toen ik het orgasme uiteindelijk volledig door mijn lichaam had uitgereden waste ik mijzelf, ontspande een tijdje en voelde nieuwe op Joanne gerichte energie opborrelen. Ik stopte de douche, droogde mijzelf af, kamde mijn haren en draaide ze in een knot. Ik trok het korset aan, maar liet de ritssluiting in mijn kruis open en zorgde er voor dat mijn geslacht volledig vrij was; mijn kale schaamlippen werden met kracht naar buiten geperst tussen de strakke leren plooien van het geopende kruisje door. Toen ik ook eenmaal de laarzen weer had aangeschoten werd ik steeds ongeduldiger om bij Joanne terug te keren. Ik griste de fles en het glas mee en liep met ferme passen terug naar boven. Boven aangekomen stapte ik stilletjes de kamer binnen en bekeek Joanne. Haar hoofd hing voorover en een lange draad van haar speeksel verliet haar mond en zwabberde halverwege haar lichaam op het ritme van haar ademhaling heen en weer; plakte af en toe aan haar buik zoals eerdere draden duidelijk ook al hadden gedaan; haar lichaam was besmeurd met glinsterende draden van haar kwijl. Af en toe versnelde haar ademhaling zich en begon ze te snikken; richtte ze haar hoofd op en keek zonder enige aanleiding in een bepaalde richting alsof iets daar haar aandacht trok. Joanne probeerde zich vruchteloos te verweren tegen een gevaar dat haar alleen in haar fantasie uit telkens nieuwe richting besloop; haar uitputte. Langzaam liep ik om haar heen. De spieren in haar benen trilden oncontroleerbaar nu ze gedwongen werd om na zo veel orgasmes, zo lang te staan op zulke hoge hakken. Ik genoot van het aanzicht van haar trillende billen, en haar machteloze hang naar zekerheid. Op dat moment kwam ik op een ideetje. Ik pakte een telefoon en belde Babette. Mijn voorstel viel bij haar en onze vriendinnen in goede aarde, en met een glimlach hing ik op. Ik had een uur de tijd om Joanne's kennismaking met onderwerping te voltooien alvorens de finale zou beginnen.

Nu was het tijd om haar inwijding te bekronen. Nu was het tijd om haar naaktheid te perfectioneren; tijd om haar geslacht volledig te onthullen en haar de harige bescherming tegen mijn inspecterende blik te ontnemen. Ik liep naar de badkamer en zocht de ontharingscremen. Snel weer terug naar Joanne. Ik nam een flinke hoeveelheid van het spul en drukte mijn gevulde hand zonder enige waarschuwing op haar kut. Een heftige schok schoot door Joanne's lichaam; ze rukte aan haar boeien en verloor van schrik de controle over haar benen. Hangend in de boeien schreeuwde ze en proestte, zocht haar evenwicht en slaagde er in op te staan. Trillend onderging ze deze eerste impuls van haar geest en lichaam na een half uur onthouding… Ik smeerde haar kutlippen met een ruime, overdadige dosis van het spul in. Ik liet mijn vingers ver tussen haar benen verdwijnen en verruilde daar haar kutspleet voor haar bilspeet; ook haar anus moest bloot en schoon zijn. Joanne ontspande nadat de eerste panische reactie was weggeëbd. Hijgend en steunend slaagde ze er in genoeg zuurstof binnen te krijgen om haar ademhaling enigszins te kunnen vertragen. Met enige inspanning en ongemak spreidde ze haar benen en vergemakkelijkte de toegang tot haar geslacht; ze begon zachtjes korte kreuntjes te slaken. Op dat moment hield ik op met het inmasseren van de creme. Vijf minuten moest ik wachten volgens de instructies achterop de bus; ik wachtte er zes…

Toen de vijf minuten achter de rug waren begon Joanne ongemakkelijk met haar dijen tegen elkaar te wrijven en met haar onderlichaam te draaien. Zweet parelde op haar voorhoofd toen ik na zes minuten met een vochtig wasdoekje haar kruis ontdeed van het nu onaangenaam op haar huid brandende spul. Nadat ik het meeste schuim van Joanne's geslacht en poepgaatje had verwijderd bemerkte ze dat haar huid vrijwel ongemerkt wel erg gevoelig was geworden voor mijn aanraking. Om haar duidelijk te maken wat dat betekende blies ik zachtjes op haar venusheuvel en schaamlippen, hetgeen een huivering en een smachtend gekreun van achter haar knevel deed klinken; Joanne besefte zich de uiterlijke staat van haar geslachtsdeel. Met een glimlacht bekeek ik het resultaat van mijn inspanningen en ik was tevreden. Joanne had een mooi kutje; het spleetje tussen de rode schaamlippen stond verlangend open en ik kon me maar met moeite bedwingen om haar op dat moment niet diep te beffen. Ik zuchtte nog maar eens en richtte me op de rest van haar 'behandeling'. Ik pakte twee tepelklemmetjes en bevestigde een kettinkje aan het galgje bovenop het houten kruis. Zo kon ik de klemmetje later naar een punt boven en ongeveer een meter vóór Joanne trekken, waarbij de spanning alleen begrensd zou worden door mijn wensen uiteraard. Ik stapte op Joanne af en sloot plots mijn mond op het weggekwijnde tepeltje op haar nog altijd rood blozende linker borstje. Al snel kwam het zachte pareltje weer tot leven en richtte zich hard en lonkend op in mijn zuigende mond; onder mijn strelende tong. Joanne drukte haar borstje naar mij toe en kreunde. Ik liet haar tepel aan mijn mond ontsnappen en likte er snel overheen met het puntje van mijn tong. Joanne bewoog heftig en schokkend, snoof diep en kreunde luid, toen ik de tandjes van het klemmetje met een kleine 'tik' los liet om hard en onverwachts in elkaar – en in haar opgewonden tepel – te grijpen. Het klemmetje stuiterde op en neer als een gevolg van Joanne's schokkerige, door pijn ingegeven, gevecht met haar boeien. Een paar keer tikte ik het met mijn vinger omhoog, waarna het in de neergaande beweging extra aan haar tepel trok en er in beet; ik bracht haar zo snel aan de rand van de totale radeloosheid, de overgave, maar stilde haar beginnend snikken daarna met de plumeau. Joanne reageerde goed op het tweeslachtig gereedschapje (kietelen kan soms net zo goed als straf dienen). Een onmiddellijke verlichting van haar lijden was het resultaat; een verlichting die het ondraaglijke op stel en sprong omzette in iets draaglijks, ook al was de pijn nog maar een fractie minder. Een aantal minuten ging ik zo door met het kietelend masseren van Joanne's gevangen tepel die langzaam roder werd. Tegelijkertijd kneedde ik haar andere borst en likte er aan. Wat Joanne ook over hetgeen nog ging komen vermoedde; haar tepel lonkte onbeschaamd en onschuldig, verleidde me tot meer hetgeen ik niet zou geven… Weer klikte de tandjes luid en snel, en onverwachts in elkaar. Joanne spande nu haar hele lichaam hard aan; stond op haar tenen -zelfs in de hoge hakken- en slaagde er in haar lichaam redelijk stil te houden. Ze hing iets voorover in de boeien maar vocht er niet meer mee. Zachtjes bewogen de klemmetjes een beetje op en neer op het ritme van haar ademhaling. Joanne beet hard op haar knevel; haar hele lichaam rilde van de inspanning en een scheut vocht verliet haar kruis om als een heldere miniatuur-rivier over het landschap van haar blanke dij naar haar knie en enkel te meanderen. Terwijl Joanne in het reine probeerde te komen met de oneindige impuls die haar via haar pijnlijke tepels werd toegediend streelde ik haar hele lichaam met de plumeau. Ik streek tussen haar benen over haar harde dijen, haar buik, haar oksels en tepels, borsten en zelfs haar billen als ze ver genoeg vooruit 'hing'. Daarna stak ik het gevederde verwennertje tussen haar dijen, bewoog het omhoog naar haar kruis, en wreef over haar schaamlippen. Joanne verloor bijna de controle over haar knikkende knieën en wierp haar hoofd in haar nek. De aanraking van het dons op haar voor het eerst volledige kale, naakte geslacht deed haar voor even de vurige pijn in haar borsten vergeten. Zachtjes kietelde ik haar buitenste schaamlippen, en het geopende spleetje er tussen. Joanne's lichaam produceerde enthousiast een stroom geslachtelijke honing alsof ze extra gemotiveerd was haar bereidheid te tonen, nu ze volledig in mijn macht was. Even liet ik haar alleen. Ik bereidde bij het bed het 'nestje' voor. 'Nestje' was het koosnaampje dat Babette en ik gebruikten voor het doosje waaraan in totaal vijf tril-eitjes van verschillende soorten aan konden worden bevestigd, die vanaf het doosje konden worden bediend. Voor nu plugde ik twee gewone eitjes in en stapte naar Joanne toe. Ik pakte een eitje en wreef het door haar kutspleetje, drukte het er tussen en perste het met mijn vinger diep in haar schede. Joanne kreunde ongemakkelijk – het eitje was droog – maar liet het eenvoudig toe; ze had geen energie meer om mij te weerstaan. Het eitje zou de werkzaamheden van het plumeautje overnemen en mij iets meer vrijheid verschaffen. Ik plakte de aan het eitje bevestigde draad die nu uit Joanne's vagina hing op haar buik vast en hing het bedieningsdoosje op aan het galgje boven haar hoofd. Zachtjes voerde ik de trillingen op nadat ik ze had gestart en ik hield Joanne's voorschrijdende opwinding om mijn hurken goed in de gaten. Samen met de versnelling in haar ademhaling, het toenemend gekreun en het openen van haar geslacht duidde ook haar geur op een vergrote opwinding. Langzaam kwam Joanne op gang, zwollen haar schaamlippen op en verloor ze meer en meer van haar kostbare voorvocht. Ik plaatste mijn duim op haar klit en draaide er met toevoeging van enige druk rondjes om en over heen. Joanne liet wederom haar hoofd in haar nek zakken en opende nu haar mond; ik stond op en liet langzaam de trillingen afnemen, waardoor ook haar ademhaling zich herstelde; het snakkend hijgen verdween en ze teleurgesteld steunend haar lichaam geruststelde tijdens de teleurstellende voortijdige teruggang; voordat het door haar zo begeerde orgasme was bereikt. Toen Joanne's ademhaling eenmaal volledig onder controle was, het snakken achter haar lag, voerde ik de trillingen nogmaals op; langzaam. Weer, nu sneller dan de eerste keer, bereidde haar lichaam zich met overgave voor op het genot. Het eitje dat diep in haar geslacht trilde zond haar boodschap uit in haar lichaam; ver, luid en met overtuiging. Joanne's knien knikten en ze zwalkte wat heen en weer toen ik zachtjes een aantal keren tegen de tepelklemmetjes tikte en trillingen door haar borstjes zond. Haar lichaam werd verscheurd door het veeleisende eitje dat haar naar een orgasme dwong en de pijnscheuten in haar tepels die dit tegenhielden. Zachtjes trok ik om beurten aan de klemmetjes en zag Joanne's lichaam reageren; zag haar de stimulans van haar schede negeren en zich jammerlijk overgeven aan de pijn in haar tere tietjes. Bijtend en kreunend gaf ze mee voor zover ze dat kon. Het hijgen bleef nu, maar niet om de verkregen zuurstof aan een naderend orgasme te offeren; nu hijgde ze kwijlend en wild om de pijn te kunnen weerstaan. Ik bevestigde de klemmetjes aan het kettinkje, en trok aan de andere kant. Joanne's borstjes wezen nu een weinig naar het katrolletje boven haar en ik verving de kracht die ik op het kettinkje uitoefende door een magnetisch gewichtje. Haar borstjes wezen ongemakkelijk voorruit, haar tepels opgerekt en platgeknepen door de klemmetjes. Later zou ik er nog wat gewichtjes bij klikken, voor nu was het genoeg. Joanne's ademhaling had een langzaam steunend karakter gekregen; hetgeen getuigde van een enorme inspanning. Teneinde haar belevingswereld nogmaals op de kop te zetten voerde ik de trillingen in 'haar eitje' weer een stapje op. Kort daarop had ik haar precies in het centrum tussen ongemak en genot. Alleen haar eigen bewegingen of het uitblijven daarvan bepaalden waar het accent zou liggen; bewoog ze dan pijnigde ze haar tepels net genoeg om de stimulans van haar geslacht ongedaan te maken; hield ze zich stil dan raakte ze langzaam, heel langzaam, meer en meer aan de kook. Ik genoot van haar strijd en kon het niet laten af en toe vals te spelen; af en toe tegen haar tepelklemmetjes te tikken met mijn nagels en zo haar opmars naar het genot af te remmen. Haar schaamlippen zwollen echter rap op tot de proporties die ik vereiste voor de volgende stap. Het was belangrijk dat dit nu gebeurde, want ik had nog 'maar' een half uur voordat de finale zou beginnen. Weer liet ik Joanne even alleen met haar strijd en pakte twee nieuwe klemmetjes. Terug bij Joanne klikte ik een extra gewichtje aan het kettinkje dat haar tepelklemmen verzwaarde en zag haar rap terugvallen in het ongemak; net op tijd. Joanne werd nu steeds sneller steeds geiler en het was aan mij om er voor te zorgen dat dit niet uit de hand liep. Ik nam de plumeau en plaatste de punt van het handvat tussen haar benen, en schoof het ding ver naar achteren, tussen haar billen. Daar aangekomen drukte ik het hard omhoog en dwong Joanne om haar venusheuvel naar voren te duwen. De beweging deed haar lichaam, en dus haar borsten, en dus de klemmen, bewegen en ze snoof en steunde gesmoord dat het een lieve last was. Zonder geluid greep de klem het weelderige kale, nog altijd als gevolg van de flogger ietwat rood gekleurde, dik opgezwollen vlees van haar schaamlip, en zonk er diep in weg door de kracht waarmee ze samenkneep. Joanne verloor de macht over haar benen en hing schommelend en schreeuwend in de boeien om haar polsen. Haar heupen bewogen wild heen en weer in een hopeloze reflex van haar lichaam om de pijn af te werpen; het gewichtje dat haar tepels belastte zwiepte wild heen en weer achter het katrolletje en liet pijnscheut na pijnscheut los op haar tepels. Ik voerde de trillingen van het eitje nogmaals op; had bijna niet meer van deze extraatjes over en besloot de schakelaar maar helemaal open te draaien. Joanne's lichaam werd onmiddellijk gestopt in de afgang naar de totale ontreddering, of niet. Nu wisten haar lichaam en geest helemaal niet meer waar ze aan toe was. De stimulans van haar geslacht was nu zo intens dat de pijn in de tere delen van haar erogene rijkdommen er weliswaar niet door vergeten werd maar ze nu wel in die ondefinieerbare wereld van tegenstrijdigheid verkeerde; ze deed zichzelf pijn door zich over te geven aan het verlangen naar de bewegingen die als enige de pijn konden verminderen… Ik liet Joanne zo een kwartiertje met zichzelf vechten; de situatie die ik voor haar had gecreeerd leek haar geen uitweg te bieden, geen van de twee tegenovergestelde sensaties kon haar volledig bezitten. Joanne's uitputtende gevecht duurde voort; ze had geen keus…, die had alleen ik.

Na een tijdje vond Joanne de kracht en zelfbeheersing om zichzelf voor even aan de pijn over te geven en te gaan staan. Zo verloste ze haar armen, en was wat beter in staat zichzelf te controleren. Vrijwel onmiddellijk voerde ik het stafje nogmaals tussen haar dijen naar achteren en liet de balans nog even langer voor haar doorslaan naar het ongemak, zeker toen kort daarop ook haar rechter schaamlip werd gegrepen door het door mij extra hard losgelaten meedogenloze klemmetje. Terwijl ze nu reflexmatig stuipend in de boeien hing, geen kracht meer in haar benen had en zich ook niet meer kon verzetten, bevochtigde ik het tweede eitje in mijn mond en drukte tussen haar billen. Doordat ik de trillingen al had gestart, verzorgde het eitje zelf de ontspanning die het nodig had om, gestuurd door mijn vinger, haar weg diep in Joanne's anus te vinden. Ik klikte twee setjes gewichten aan de klemmen op Joanne's kale schaamlippen en ze werden beide ver (wel vier centimeter) naar beneden uitgerekt. Schommelend op de maat van haar stuipende lichaam hingen ze daar; botsten tegen elkaar wat telkens weer voor een extra pijnscheut zorgde. Ik voerde de trillingen in Joanne's anale eitje op en trok aan haar tepelkettinkje om haar te 'helpen' ergens in haar uitgeputte en radeloze lichaam de moed te vinden om op te staan. Het extra ongemak hielp haar. Als beloning voerde ik de trillingen in haar kontje nogmaals op en bestudeerde haar heftig rillende, in zichzelf gekeerde, tegen zichzelf vechtende lichaam, uitvoerig toen ik de rode lamp naast het kruis zag oplichten…

Ik nam plaats naast het kruis en draaide de witte knop aan de muur om en onmiddellijk begon de muur er tegenover, tussen de slaapkamer en de 'behandelkamer' naar één kant weg te schuiven om zo door zijn afwezigheid slaapkamer en behandelkamer aaneen te sluiten. Als ware het een decorwisseling, verscheen aan mij het tafereel in de luxe hoofdslaapkamer van het huis. Babette lag met haar twee vriendinnen in nieuwe lingerie op het grote hemelbed recht tegenover het kruis. Voor de gelegenheid hadden de dames de kussens daar gelegd waar normaal het voeteinde was en zo hadden ze vanaf hun rijkelijk met satijn gestoffeerde 'tribune' een ongehinderd uitzicht op het kruis vlakbij wat normaal het hoofdeinde was, en de gekruisigde Joanne op hen! Babette zag er beeldschoon uit. Het witte kanten corset dat ze droeg omsloot haar wulpse vormen naadloos en onttrok datgene aan het zicht dat ik zo graag mocht zien. Onze tweeling-vriendinnen Susie en Kim flankeerden haar – beiden droegen niets dan alleen een lederen string, hun lange ravenzwarte haren en hun grote harde donkere tepels – en pijpten om beurten de starre zilveren voorbinddildo die van onder haar venusheuvel recht en trots omhoog priemde. Hun billen wezen in mijn richting, en ik zag hun geschoren schaamlippen ontsnappen aan de greep van hun strings, zag hun aziatische C-cups schommelen en trillen onder hun lichaam. Susie keek naar me om en glimlachte. Babette hield haar handen op hun achterhoofden en gaf daarmee het ritme aan waarmee ze haar moesten pijpen. Nadat ik de heftige verlangens die spontaan door mij heen raasden vanaf het moment dat ik de muur 'opende' ietwat kon onderdrukken begon ik de trillingen waarmee ik Joanne's fragiele evenwicht in stand hield te minderen. Feitelijk voerde ik hierdoor het ongemak evenredig op. Babette keek verlekkerd naar het meisje dat rillend, geblinddoekt, haar oren afgeschermd, kwijlend, en steeds harder bijtend op haar knevel voorover hing in de boeien op 'mijn' kruis. Ook al kon ze haar gezicht niet waarnemen, Babette was aangenaam verrast door hetgeen ze voor zich zag, en knikte. Daarop stopte ik de trillingen en nam ik Joanne's blinddoek en oorafscherming af. Knipperend en fronsend, met haar hoofd naar beneden gericht, wendde ze zichzelf aan het licht en alleen verbazing won het van het ongemak dat haar gezicht verwrong. Ik weet niet of het schaamte was of opwinding, waarschijnlijk in eerste instantie schaamte, maar haar hoofd werd vuurrood. Ik stapte op het bed en ging met gespreide benen over Babette zitten drukte mijn billen een weinig in Joanne's richting en liet Babette's voorbinddildo door Kim in mijn geslacht leiden. Terwijl ik mijzelf wild neukte, bond Susie zich eenzelfde dildo voor als Babette aan had, en masseerde en likte Kim mijn borsten, kuste mij en Babette. Toen Susie klaar was nam ze plaats achter mij en drong er op aan tot mijn anus toegelaten te worden. Babette droeg me op haar te verwelkomen en terwijl ik door beide dames intens werd klaargemaakt verliet Kim ons om zichzelf eveneens te voorzien van een heerlijk hard kunstlid. Onder Joanne vormde zich gedurende de opbouw naar mijn spetterend orgasme een helder, warm, en zeer glad plasje. Ook al werden haar tepels en schaamlippen behoorlijk opgerekt voor een 'maagd', ze gaf geen krimp meer bij het aanschouwen van ons liefdesspel. Alleen haar gezicht bleef wanhopig en verwrongen in het door onze gemeenschap opgewekte verlangen naar datgene dat ze niet zou bezitten totdat ik het haar toestond. Nadat ik heerlijk was klaargekomen en Susie en Kim mij begerig en gewillig schoonlikten – mij bijna weer klaar maakten – begaf ik me naar het kruis, de tintelingen van het echoënd orgasme nog onder mijn huid kruipend. Ik opende de klemmen op Joanne's tepels en bestudeerde haar gezicht dat in een intens grimas vertrok toen haar tepels werd toegestaan bloed toe te laten en hun oude vorm aan te nemen. Snuivend en kwijlend beet Joanne met wanhoop in haar ogen in haar knevel. “Stil maar meisje, het is nu afgelopen”. Hijgend verzette ze zich tegen nog een impuls. Nadat ik haar even de tijd gaf om tot rust te komen, onttrok ik de eitjes uit de plaats waarop ze zich diep in haar lichaam hadden genesteld. Met een zuigend geluid en een golfje vocht ontsnapten ze aan de zuigend knijpende werking van haar gaatjes. Joanne sidderde en rilde. De klemmen aan Joanne's schaamlippen schommelden heen en weer terwijl Susie en Kim bij haar knielden en allebei een van haar benen vastgrepen. Nu opende ik de klemmen en nam haar ook daar het ongemak tezamen met de gewichten af. Kim sloot haar mond onmiddellijk over Joanne's kut en begon op haar opgerekte schaamlippen te zuigen hetgeen een scherpe pijnsensatie in Joanne's geslacht voortplantte. Kim hield echter aan en versnelde uiteindelijk zo Joanne's 'herstel'. Nadat ik haar knevel had weggenomen en Kim en Susie haar hadden losgemaakt gebood ik Joanne op het bed te gaan liggen waaraan ze stijf maar met graagte voldeed. Babette nam onmiddellijk bezit van haar mond en drukte haar gretige tong diep tussen haar van het kwijl natte lippen; kneedde ruw haar harde borstjes. Kim en Susie gingen onmiddellijk aan de slag, likten Joanne van top tot teen schoon. Ik hielp Kim met het spreiden van Joanne's benen, zodat Susie haar dikke harde nepgeslacht in Joanne's hongerige, naar bevrediging smachtende kut kon leiden, en hoorde hoe haar stoten Joanne al snel in brand zetten. Terwijl haar gesteun werd gesmoord door Babette's tong kwam ze al rap, en vocht nu tegen Kim's greep en die van mij in plaats van tegen haar boeien. Stevig maar teder hielden we haar in bedwang, hielpen haar kracht uit te oefenen om zodoende haar genot te vergrootten. Het orgasme liet haar uiteindelijk machteloos en zonder aflaten bestegen Babette, Kim, Susie en ik haar, bestormden al haar openigen, totdat de volgende dag aanbrak en zij uiteindelijk – volledig aan het einde van haar krachten – aangaf te willen slapen…

 

 

© Merel

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world