hot teens tube shemale jizzed by group.

Joanne's ontdekkingen (2 hoofdstukken)

Internet is erg anoniem. Voor sommige zielen, en hun doeleinden, is dit een beletsel; voor anderen niet. Toegegeven; als je liever niet tegen een beeldscherm 'praat' dan is er op het web weinig voor je te zoeken, of je moet met een webcam willen klungelen. Maar als je met een verlangen zit dat niet door de meerderheid met je gedeeld wordt; dat je uit schaamte verbergt terwijl je het juist zo graag zou delen – dit nodig hebt -; dan biedt het internet je daartoe een veilige weg.

Je twijfelt en twijfelt maar – uiteindelijk – ga je ervoor. Je stort je in het web en bent in de wolken met de gevolgen ervan. Opeens blijk je helemaal niet de enige te zijn, er zijn juist heel veel gelijkgestemden! Eindelijk ben je verlost van je isolement, maar na de eerste opluchting doemt er een heel nieuwe – onverwachte – beperking op.

De eerst zo gekoesterde, voorwaardelijke, anonimiteit staat je in de weg bij het verder ontginnen van je verlangens, en ook al had je niet verwacht dat dit ooit een probleem zou zijn is het dat nu wel. Logisch, want de confrontatie met al die mensen die je opvattingen en passies delen laat je verlangen naar meer.

Sommigen geven die anonimiteit na lang aarzelen vrijwillig op, worden teleurgesteld en knappen af. Sommigen worden door het lot voor hun durf beloond, vinden geluk, en bevredigen eindelijk hun hongerige verlangens.

Maar soms! Soms heb je – als je de behoefte aan anonimiteit zelf al langer geleden hebt opgegeven – die eerste ervaring van iemand die de anonimiteit verbreekt in eigen hand; wordt je gezegend met het voorrecht om iemands vertrouwen te mogen genieten. Daar over wil ik jullie graag vertellen.

Ik wil jullie vertellen over Joanne's eerste keer.

Joanne mailde mij dat ze mijn verhalen las; er in de ban van was. Joanne las meer verhalen, en moest daarna regelmatig haar eigen vuurtje blussen, maar deze verhalen vertwijfelden haar; lieten haar dagenlang niet los; voor het eerst wilde ze geen toeschouwer zijn van het hetgeen zich erin afspeelde, ze wilde deelgenoot worden maar kon niet verklaren waarom.

Zoals altijd bedankte ik haar voor de complimenten in mijn antwoord op haar mail, en er ontstond abrupt een elektronische briefwisseling zo spontaan en expliciet, dat voor mij alras duidelijk was dat Joanne's enkele zeer duidelijke onderdanige trekjes vertoonde.

Dit verhaal is dan ook voor hen die niet van zweepjes en kneepjes houden dus niet echt gepast, zo 'voor het slapen gaan'.

Al eerder deed Joanne gewillig verslag van hetgeen mijn verhalen (samen met haar vingers) in haar losmaakte, en al eerder verwerkte ik dit evenzo gewillig in een verhaal voor jullie. En zoals een hete maagd wel vaker talmt, zo ook Joanne. Ze vertelde me alles, gaf zichzelf volledig bloot, maar hield vast aan de stadsmuren van de anonimiteit waarmee ze zichzelf op haar torenkamertje had omringd, zichzelf onbewust van de behoeften die zich aan haar hadden geopenbaard; die haar bij het lezen van mijn verhalen smeekten om bevrediging. In een vlaag van herkenning, ontroering en liefde besloot ik mij over haar te ontfermen, haar verlangens te beantwoorden op de wijze die er – naar ik vermoedde – het effectiefst aan tegemoet zou komen. Ik pleegde overleg met Babette, die met maagden al wat meer ervaring had (!), en we kwamen tot de conclusie dat een besliste toon bij Joanne het meeste effect zou sorteren als we haar wilden kunnen geven waar ze zo om verlegen zat. Aangezien de correspondentie met Joanne af en toe een erg expliciet karakter had vond ik het nodig om in verband met de timing van de aan haar over te brengen mededelingen een dagje radiostilte in te lassen. Ik kreeg die dag een aantal mailtjes van Joanne met daarin een aantal aarzelende verlangens om antwoord, en een drietal aanzetten tot geile repliek. Het koste me moeite om niet op haar halve smeekbedes te reageren maar ik had me voorgenomen (mede op Babette's advies) om een harde lijn te trekken waarachter ik Joanne's behandeling zou starten, en die lijn had ik nu – onomkeerbaar – getrokken. De wijze waarop ik Joanne vanaf nu zou benaderen zou wel eens een abrupt einde van ons contact kunnen betekenen; aan de andere kant, mocht het contact blijven bestaan dan kon het wel eens uitmonden in een heel heftige relatie. Nadat ik de volgende dag thuis kwam van het werk opende ik mijn mailbox en besloot de tien aanwezige nieuwe berichtjes van Joanne te negeren, totdat ik een antwoord had op het berichtje dat ze nadat ik op 'send' klikte die avond zou lezen:

Joanne,
Je gedrag jegens mij, en de expliciete fantasieën die je tegenover mij hebt geuit, laten mij geen andere keus dan je hier bij mij thuis ter verantwoording te roepen. Het verontrust mij zeer te moeten concluderen dat het ontoelaatbaar en onverantwoordelijk zou zijn je gedrag nog langer onbegeleid te tolereren. Ik verwacht dat je je – zo spoedig mogelijk als mij goeddunkt – dienstbaar hier aan mij ter beschikking stelt ter bevrediging van een aantal door mij aan jou persoonlijk te stellen eisen. Het oogpunt van mijn behandeling is het corrigeren van enkele zeer storende gedragingen die je vertoont, en is geheel voor je eigen bestwil.
Je wordt verwacht:
Huize Klarendal
Burg. Le Fevre de Montignylaan 27
Wassenaar
Tijdstip: Zaterdagochtend 24 Augustus 09.00 uur.
Ik reken er op dat je wacht totdat ik de deur voor je open, dit kan even duren indien ik mij toevalligerwijs op dat moment op belangrijker zaken dan jouw persoon richt.
Kledingvoorschrift:
Jurkje tot boven de knie, sokjes, platte schoenen, onderbroekje (geen string), geen sieraden, geen make-up, geen behaatje.
Nadat je eenmaal hebt aangebeld zul je mij met twee woorden aanspreken en oogcontact vermijden (ook als ik opendoe) , door je blik op de grond te richten totdat ik je anders opdraag. Overige gedragsregel zul je ter plekke door mij, en naar mijn goeddunken, opgelegd krijgen.
Je Meesteres

Ik moest een lange onzekere avond wachten totdat ik uiteindelijk het volgende berichtje van Joanne ontving:

Lieve Merel,
Ik ben een beetje in de war van je berichtje. Ik houd veel van je Merel en je strenge toon is rechtvaardig maar maakt weer die vreemde gevoelens in mij los die ik maar niet kan begrijpen, of ik begrijp ze wel maar snap niet dat die gevoelens komen als ik je mailtje lees, erg verwarrend allemaal.Ik vertrouw je Merel want ik hou ook van je, en je zult me wel niet willen vertellen waarom je me het bericht stuurde, waarom al die eisen, en wat je bedoelingen er mee zijn, of wel?
Ik zal zaterdag naar je toe komen Merel, ook al beangstigt het einde van onze anonimiteit me, ik zie nu wel in dat ik in die anonimiteit geen verklaring zal vinden voor mijn gevoel.
Lieve kussen Joanne

Met een zucht van opluchting las ik Joanne's berichtje. Babette's voorspelling en mijn eigen vermoedens werden bewaarheid; we hadden Joanne juist ingeschat, en ik zou haar nu eindelijk kunnen helpen… en ontmoeten!

Die zaterdag was het dan zo ver.

Babette en ik hadden ontbeten en ze verliet het huis kort daarna voor een afspraak in de stad, om met twee van onze heerlijke, hele goede vriendinnen een dagje lingerie te gaan shoppen; ik verwachte haar die nacht dus niet terug, en zou ook geen tijd voor haar hebben…

Ik begaf mijzelf naar boven via de grote trap, liep naar onze slaapkamer, schopte mijn doorzichtige muiltjes uit (ik had verder niets aan, we lopen graag naakt in het grote huis) nam plaats onder de douche en riep het water op. Ik stelde de temperatuur in op 30 graden en wreef met twee handen het warme water over mijn lichaam uit totdat ieder plekje nat was en glom. Ik dacht terug aan de nacht er voor, en voelde aan mijn eigen nog altijd gevoelige en ietwat plat geknepen tepels; nog liet ik een sissend geluid ontsnappen als ik ze streelde, dacht aan Babette en dat ze me weer zover gekregen had… Ik dwong mijzelf te stoppen met dromen en zeepte mijn lichaam haastig in; er was niet veel tijd meer en ik wilde rustig aandacht aan mijn uiterlijk kunnen besteden dus moest de douche maar wat korter. Nog in de weer met mijn handdoek stond ik tegenover de kledingkast en nam even de tijd om een weloverwogen keuze te maken. Ik koos een soepele en dunne zacht leren overall zonder mouwen die mijn benen en billen strak omsloot, en die doormiddel van een lange rits mijn borsten millimeter voor millimeter kon ver- of onthullen. Ik deed mijn lange leren handschoenen aan, en paradeerde voor het eerst een paar keer voor de spiegel heen en weer nadat ik mijn zwarte gelakte pumps had aangetrokken. Ik liet de rits tot halverwege open zodat ik ook de binnenste ronding van mijn borsten kon bewonderen. Ik maakte mijn gezicht op; donkere bordeaux rode lippenstift -de kleur van mijn lange gelnagels- en hele brede donkere oogschaduw en een zwarte randje onder mijn ogen. Daarop föhnde ik mijn haren droog en stak ze op in een klein knotje. Ik trok een mouwloze, lange doorzichtige jas aan tot op mijn enkels, die niets verhulde maar wel bijdroeg aan mijn verschijning en was gereed. Joanne zou een warm onthaal krijgen…

Ik begaf me alvast naar de slaapkamer alwaar Babette en ik het een en ander hadden voorbereid. Het bed was opgemaakt, Joanne's kleding, mijn leren lingerie en de overige benodigdheden lagen klaar op de met zorg voor hen uitgekozen plekjes. Ook in de kamer er naast waren de nodige voorbereidingen getroffen, en ook daar stemde alles me tevreden. Nog eenmaal inspecteerde ik mijzelf in de lange passpiegel in de slaapkamer, propte mijn niet door een beha gesteunde borsten nog wat hoger op hun plaats in mijn lederen uitdossing toen de bel ging. Ik liep met een tintelende buik de trap af en sprak mijzelf in gedachten kalmerend toe. Bij de deur aangekomen hield ik even in. Ik wachtte even, keek door het raampje in de deur en daar stond een goudblond, kortharig vrouwtje, in een hemelsblauw jurkje zonder mouwen, met een donkerblauwe bies, witte sokjes en zwarte, platte, open schoentjes met één enkel bandje over haar wreef dat zich met een witte drukknop aan de buitenkant van haar voet sloot. Ze stond met haar handen op haar rug, een rechte rug; haar gezicht naar de grond gebogen, naast haar koffer boven aan het bordes van het grote huis. De wind speelde met haar korte jurkje, en af en toe werd me een flits van haar gespierd slanke, blanke dijen onthuld, om daarop weer te zien hoe een warme bries de dunne stof stevig tegen haar harde lichaampje zoog waardoor ik alle details van haar klein maar goed geproportioneerde lichaam kon zien; haar stevige kleine borsten, de lijnen onder aan haar platte buikje die haar schoot en venusheuvel aftekende tussen de bovenzijden van haar dijen; de lijnen van -en de bloemetjes op- haar zedige broekje. Op het moment dat ik mijn tepels voelde reageerden besloot ik de rits van mijn overall wat hoger op te trekken, ademde een paar keer diep in en uit, herinnerde mij er aan dat ik voor Joanne die dag een Meesteres moest zijn; ook al zou ik dat bij aanvang voor haar verbergen, en opende de deur. De kleine meid, maar vooral ikzelf, had nu lang genoeg gewacht.

Nadat ik de deur had opengezwaaid en een impuls om Joanne te omhelsen kon onderdrukken, zweeg ik een moment en zag dat Joanne zich inspande om haar hoofd niet op te richten. Ik stapte naar buiten en mijn hakken lieten zichzelf voor het eerst die dag horen. Ik liep langs Joanne en bekeek haar van achteren.

Ze had echt een superslank, klein figuurtje, met mooie benen die schreeuwden om naaldhakken, een paar harde mooi geronde billen die ze stevig samenkneep, rechte schouders, en borsten met vorm; klein en hard, de positie van haar tepels op de juiste plaats; de tepels in staat stellende zich recht naar voren -iets uit elkaar- te richten. Terwijl ik om haar heen liep wreef ik met mijn handen zenuwachtig over mijn taille. Ik nam weer tegenover haar in de deuropening plaats en verbrak de stilte: “Je mag me wel aankijken hoor Joanne”. Terwijl ze met ietwat onzekere blik langzaam haar hoofd oprichtte stak ik mijn hand uit en keek haar vriendelijk aan hetgeen niet moeilijk was, denkend aan hetgeen ze al in mij had losgemaakt met onze briefwisseling. Met een blozende glimlach beantwoordde ze mijn blik en kwam -te laat- tot de ontdekking dat ik haar mijn hand aanbood. Ietwat onhandig bracht ze toch nog snel haar hand naar de mijne. Terwijl we de handen schudden zei ze: “Ik ben Joanne”. “En ik Merel, kom binnen!” Ze pakte haar koffer en met een opgelucht gezicht stapte ze over de drempel: “Wow wat een mooi huis zeg!” “Fijn dat je het mooi vindt lieverd, laat je koffer hier maar even staan, wil je iets drinken?”

Ik liep vooruit naar de woonkamer – voelde Joanne's ogen over mijn lichaam strelen – wees met één hand naar het breed, vier-zits, wit fluwelen bankstel, en opende een karaf met rode wijn. Joanne zakte weg in de weelderige omhelzing van het bankstel, keek een beetje onzeker naar de wijn, maar durfde mijn aanbod niet af te slaan: “Graag!”. Ik liet de twee glazen bovenaan losjes tussen mijn vingers hangen, liep op haar toe, overhandigde haar een glas en liet me dicht rechts naast haar op de bank zakken, met mijn dij tegen de hare, en sloeg mijn rechter been over mijn linker zodat ik gelijk weer iets afstand van haar nam. Ik liet mijn arm echter over de rugleuning hangen en richtte mijn lichaam zo iets naar haar, verschafte haar een duidelijk uitzicht op mijn nog redelijk verhulde decolleté. Joanne had mijn duidelijk aftekenende borsten al ontdekt en meerdere keren verdwaalde haar blik al voordat we goed en wel een gesprek hadden aangeknoopt. Joanne nam een slokje wijn zodra ik dat deed en bleef haar tempo op dat van mij afstemmen. We spraken over haar reis naar Wassenaar, koetjes en kalfjes, totdat ik besloot dat het tijd was om ter zake te komen. “Joanne, weet je waarom ik je hier naar toe heb laten komen?” Als bij toverslag was de bij Joanne geleidelijk na haar binnenkomst ingetreden ontspanning weer verdwenen. “Eh, nou…eigenlijk..nee”, stamelde ze. Poeslief sprak ik haar toe: “Naar aanleiding van onze correspondentie kreeg ik het idee dat je erg worstelde met jezelf en je emoties, en besloot ik dat ik je wilde helpen door je mijn ervaring en die van een 'goede vriendin' ter beschikking te stellen” Ademloos, met iets geopende mond, keek Joanne me in de ogen en hing aan mijn lippen. Ik nam haar glas uit haar hand en plaatste het samen met dat van mij op de salontafel tegenover ons. Daarna liet ik me terug vallen tegen de rugleuning, sloeg mijn arm wederom over die rugleuning, maar keerde mij nu iets meer op mijn rechterbil en dij, meer in Joanne's richting; mijn rechterknie tegen haar linker, terwijl ik mijn linkerbeen ook over mijn rechter sloeg. Joanne reageerde vertwijfeld, begon haar hoofd meer naar voren te richten en kneep -met beide vuisten op haar knieën- in de zoom van haar jurkje; kroop iets in elkaar. Terwijl ik mijn linkerhand op haar blote knie legde begon ik: “Kijk Joanne, ik proefde in je berichtjes een oprecht verlangen naar mij maar ook naar mijn lichaam” , ze bloosde diep rood; ik kon de warmte bijna voelen “had ik daarin gelijk of niet?” Joanne blies met bolle wangen een ferme teug lucht uit: “Pffft, Merel!” Zenuwachtig begon ze te giechelen, het blozen nam iets af maar bleef wel. Daarop liet ik mijn hand omhoog gaan, onder haar rokje langs haar dij omhoog kruipen; terwijl ik constant van de buitenkant van haar dij naar de binnenkant wreef en weer terug. Joanne zakte ietwat onderuit; haar blik een mengeling van intens ongemak en heftig verlangen, alsof ze op springen stond. Ze legde haar hoofd iets achterover; tegen mijn arm, en keek me met een per seconde zwoeler wordende blik aan. Daarop liet ik mijn hoofd langzaam, langzaam dichter bij het hare komen, terwijl ik door ging met het strelen, hoog over haar dij…, hoog over de binnenkant van haar dij. Joanne's langzaam wijzigende blik gaf te kennen dat haar ongemak werd overstemd door verlangen, en de opwinding die de belofte dat dat verlangen beantwoord zou worden met zich meenam. Zweet parelde op Joanne's voorhoofd zag ik, toen ik nog maar enkele centimeters met mijn ogen van die van haar verwijderd was. Joanne's blik was nu een vragende geworden. In enkele minuten was haar ongemak voor altijd door het verlangen verdreven. Even nog keek ik weg van Joanne, naar mijn eigen hand; trok hem terug vanonder haar rokje en het daar ontstane broeierige klimaat, streelde haar buik en toen haar borsten. Op het moment dat ik haar borsten aanraakte verliet Joanne's hete blik mijn gezicht en bekeek ze haar eigen lichaam daar onder die zwarte leren hand. Haar rug maakte zich iets hol, zodat ze haar borstje een weinig in mijn hand duwde. Ik keerde mijn hoofd terug naar het hare en onmiddellijk beantwoordde ze mijn blik; met vochtige ogen en lippen, haar mond iets open alsof er ieder moment die geprikkelde, krachtige, eerste kreun getuigend van oplaaiende lichamelijke opwinding aan kon gaan ontsnappen. Nog dichter kwam ik bij haar gezicht, we voelden elkaars adem. Snel bewoog ik mijn lippen de laatste centimeters naar die van haar toe, maar op het moment dat ze toe wilde happen trok ik terug en zag het vuur in haar ogen toen mijn blik in een seconde heen en weer flitste van haar mond naar haar kijkers. Even schoot de wanhoop door haar blik meteen gevolgd door weer een scheut brandend verlangen. Nogmaals tergde ik haar door haar lippen wel met de mijne te raken maar te kort om het een kus te kunnen noemen; weer voelden we op die uiterst korte aanraking na alleen onze hete wederzijdse adem. Ik stak mijn tong een stukje uit en likte uitdagend en sexy langs mijn lippen, Joanne daarbij diep in de ogen kijkend. Joanne's blik smeekte me nu haar lijden te beëindigen, ze had haar arm al op mijn schouder gelegd en haar mond weer iets verder geopend; hijgde nu ongeremd in mijn gezicht. Terwijl ik mijn hoofd naar voren bracht en mijn brandende lippen eindelijk op die van haar drukte, haar met mijn tong bedwelmde, kneep ik onverwachts in de tepel van haar linkerborstje, en onderwierp haar zo aan een tweeslachtige stimulans die haar als was in mijn handen maakte. Ik kneedde haar tietjes, en tongde haar wild. Ze snoof en genoot, kreunde, en reed zelfs in deze ongemakkelijke houding langdurig haar borsten tegen mijn handen aan. Onze tongen verloren zich aan elkaar en de gulzige passie in dit hete kleine meisje smaakte zoet als nectar.

Na een tijdje verlieten onze tongetjes elkaar voor een pauze, en kusten we elkaar even alleen met onze gretige lippen, veegden ons gemengd speeksel van onze lippen en kwamen even op adem. Terwijl ik haar aankeek plaatste ik mijn hand opnieuw op haar dij en streek het jurkje over haar blote been omhoog. Voordat mijn blik bij die van haar terugkeerde nam ik even een ogenblik om een glimp van haar door een strak broekje verhulde venusheuvel te bemachtigen. Ik draaide mijn hand iets en streek er mee omhoog tot op haar buik. Daar aangekomen draaide ik mijn hand terug en liet deze dalen waarbij ik hem stevig tegen haar huid drukte. Joanne's emoties konden niet beter uitgedrukt worden dan ze in die momenten met haar ogen deed. Afwisselend zag ik een mengeling van hoop, verlangen, lust en onzekerheid over haar gelaat trekken. Waarbij de eerste drie veruit overheersten. Mijn afdalende hand beantwoorde haar hoop en mijn vingertoppen zochten hun weg achter het elastiek van haar slipje; Joanne sloot even haar ogen en haar lichaam verstarde. Ze liet haar hoofd terug zakken op de rugleuning zakte onderuit en spreidde haar benen terwijl ze nog wat beschaamd haar hoofd afwendde. Ik beantwoordde haar lichaamstaal door me met mijn hand nu -in cirkels- over haar hele venusheuvel te ontfermen. Daarna begon ik een beweging naar beneden en weer omhoog; tussen haar dijen over haar behaarde lipjes en weer omhoog. Het vocht uit haar schoot maakte het eenvoudig om haar te strelen. Ik drukte hard op haar geslacht; stimuleerde zo haar klitoris die nog altijd verscholen was in de vlezig warme, vochtige, geborgenheid van haar schaamlippen -haar kleine schuilplaatsje-, maar hield mijn vingers voorlopig in toom. Joanne's blik keerde terug bij die van mij; en wat voor blik! Haar waterige, iets samengeknepen ogen, smeekten mij om meer; konden mijn handelingen niet explicieter goedkeuren dan ze op dat moment deden.

“Zullen we even op bed gaan liggen schat?”, fluisterde ik. Joanne knikte met een ontroerde blik in haar ogen en maakte al aanstalten om op te staan. Ik nam haar bij de hand, sloeg ook mijn andere hand nog om haar arm heen, trok haar dicht tegen me aan en verdrinkend in elkaars ogen liepen we naar boven toe. Boven aan gekomen liepen we de slaapkamer in en Joanne's mond viel open bij de aanblik van het klassieke interieur en het grote hemelbed. Ik nam haar mee naar het voeteneind positioneerde mijzelf achter haar, en ritste de rugsluiting van haar jurkje los.Ik leunde even iets achterover op een been zonder haar los te laten en bekeek haar smalle rechte rug, de toppen van haar billen en het begin – of moet ik zeggen uiteinde – van haar diepe veelbelovende bilspleet. Joanne had een tatouage; een klein tijgerwelpje op haar rechterschouder; het zat onderuitgezakt zoals alleen jonge poesjes onderuit gezakt kunnen zitten. Een veel te klein katoenen broekje spande zich in om Joanne's ronde harde billen bijeen te houden, maar het slaagde er niet eens in ze ook maar voldoende te bedekken. Joanne probeerde te verhinderen dat het jurkje van haar af zou glijden door het tegen haar borsten te drukken en mij over haar schouders onzeker en even zachtjes giechelend aan te kijken. Zacht maar onweerstaanbaar, en geenszins van plan me te laten weerstaan, drukte ik haar armen naar beneden en zag Joanne opleven bij het ondergaan van zoveel erotisch geladen aandacht; ze genoot van de seksuele spanning en de onvoorwaardelijke tedere bewondering die ik voor haar vrouwelijkheid toonde terwijl het jurkje om haar enkels zakte. Haar hele lichaam kreeg een zachtroze glans en haar huid trok zich tintelend strak samen. Zachtjes rolde ik het strakke katoenen witte broekje van Joanne's huiverende lichaam, en gleed met mijn blik over haar billen. Met haar ogen gesloten, haar hoofd in haar nek, en haar knikkende knieën onderging ze mijn handelingen en onbeschaamd inspecterende blik. Nadat ze uit haar broekje was gestapt kneep ik het kleine stukje stof tot een balletje in mijn linkerhand en drukte mijn neus er in; precies op de juiste plaats, ik rook al haar heerlijke aroma's in een enkele oneindige ademteug. Dat een blank stukje katoen gedecoreerd met bloempjes mij zo'n pervers genoegen kon schenken… ze zou voortaan altijd deze slipjes dragen, strings of niet, als ze maar dit motief hadden, alhoewel… ik glimlachte bij de gedachte aan haar harde lichaam gehuld in lingerie, en verzuchtte weer mijn eigen gebrek aan concentratie als het op een naakte en tot de paring bereide Joanne aan kwam…

Ik hurkte, hielp haar haar schoentjes uit te doen, rechtte mij en verzocht haar om op het bed plaats te nemen. Verlekkerd keek ik toe hoe haar bil zich aanspande en rondde, toen ze haar knie ophief om op het hoge bed te klimmen; liet ik mijn blik vluchtig over haar donkerroze lipjes schieten toen zij voor even werden onthuld op het moment dat zij op haar knieen positie innam op het bed. Joanne draaide zich en zat nu recht tegenover me. Nu kon ik haar eindelijk van voren helemaal naakt zien, ook al werd haar geslacht nog enigszins tussen haar dijen verhuld. Haar borstjes presenteerden zich met harde pronkende tepeltjes, haar geslacht liet een duidelijk zoet geurspoor achter; ik kon niet wachten het te volgen naar haar oorsprong, maar dwong mijzelf om mijn zelfbeheersing te bewaren; in mijn rol te blijven. Ook ik begaf me op het bed nadat ik mijn handschoenen had uitgedaan, en kroop op mijn knieën tot dicht bij haar. Ik gaf haar weinig tijd om te reageren, drukte mijn lippen op die van haar en dwong haar te gaan liggen. Ik boog me over haar heen, mijn lippen nog altijd op de hare, onze tongen in de bedwelmende tango van het voorspel verwikkeld. Ik streelde haar lichaam, en voelde de schokjes door haar lichaam bij iedere barrière die ik samen opnieuw met haar slechtte; haar borsten en tepels, haar buik, haar dijen. Langzaam maar zeker werd haar kus gretiger en gretiger, verloor ze haar gêne, bedwong ze de ontwijkende reflexen die haar lichaam van haar verlangde, en kwam ze tegemoet aan de zachte streling van mijn geopende hand.

Mijn hand verliet mijn lichaam; mijn lippen haar mond. Ik opende de ritssluiting tussen mijn borsten en streek met een vinger buiten langs mijn borst door mijn geopend decolleté om zo mijn rechterborst volledig te bevrijden uit haar omhulling. Ik streelde haar met mijn grijpend geopende hand en richtte mijn lichaam daarbij naar Joanne. Ik kneedde mijn harde tepel met duim en wijsvinger; keek Joanne aan. Joanne beet op haar lip bij het zien van mijn borst, en wreef ongeduldig over haar eigen dijen; wilde de liefkozingen die ik haar nu ontzegde terug; werd acuut onzeker. Mijn tepel wees naar Joanne's gezicht en iets in mijn blik verraadde aan haar wat mijn bedoeling was. Ik plaatste mijn andere hand in haar nek, tilde haar hoofd iets op en duwde mijn borst naar haar toe. Verrast, een beetje onhandig, maar zeker niet ongewillig drukte ze haar lippen op mijn tepel, en overwon ras haar onzekerheid, opende de lippen en zoog, sabbelde en likte aan mijn gevoelige borst. “Hmmmmmm, goed zo meisje…” “Zuig maar iets harder… AH!, Jaaa, hmmmmm , goed zo!” Een siddering, een scheut tintelingen wekte mijn erogene zones; deed me beseffen dat het zaak was om me zo lang mogelijk in te houden, en mijn tepel nu aan Joanne's gulzig en luid zuigende mond te onttrekken. Ik liet haar hoofd terug op het bed zakken en wreef nog even over mijn groot gezwollen tepel. Daarna keek ik Joanne in de ogen, bouwde even wat spanning op terwijl ik over haar kleine harde borstjes streek die als kleine puddinkjes naar boven wezen; liet snel mijn hoofd zakken, en sloot plots mijn hongerige mond om de tepel van haar linkerborst. Met mijn lange nagels kraste ik over haar trillende borst terwijl ik hard op haar tepel zoog. Joanne liet een kreet ontsnappen en begon te kreunen. Ze greep mijn hoofd en graaide in mijn haar, drukte haar borst tegen mijn gezicht en andersom.

Langzaam vergat ze de vragen die zich aan haar opdrongen, besefte ze zich dat wat goed voelde, goed was; en dat zelfs wanneer dat toch niet zo zou zijn, dit nog altijd te goed voelde om het niet te koesteren; ze vergat de vragen, totdat er helemaal geen vragen meer waren, ze allemaal – zelfs degene die nog niet in haar waren opgekomen – beantwoord waren. Dit was waar Joanne al die tijd op had gewacht; dit was haar inwijding in het geheim van haar eigen wezen, dit was haar echte ontmaagding; nu wist ook zij dat haar echte verlangen alleen zo echt bevredigd kon worden…. door mij. Nu kneedde ik haar rechter borst, terwijl ik haar linker met mijn mond verwende; sabbelde, likte, knabbelde en zoog. Joanne's borstjes waren klein, maar mooi en gevoelig; erg gevoelig. Ik vlijde mijn lichaam op dat van haar; haar knie in mijn kruis, mijn vochtige kruis. Joanne's gekreun had al het monotone, op oververhitting duidende ritme aangenomen, dat ik die dag lang van haar wilde horen. Langzaam verlegde ik nu mijn aandacht naar haar onderbuik. Steeds als ik mijn aandacht weer een paar centimeters lager legde, snoof ze harder en sneller, alsof ze me aanmoedigde om door te gaan. Steeds als ik stilhield; de strelingen niet verder naar beneden verlegde viel ze na verloop van tijd met treurig gekreun terug in haar oude ritme. Nu begon ik ook haar buik te likken. Ik zoog haar zachte huid naar binnen, kuste het kietelde haar met mijn tong. Nu al had ze een hand aan haar eigen borst en kneedde deze onzachtzinnig. Ze beknelde haar tepel stevig tussen de toppen van haar duim en wijsvinger, en met draaiende beweging trok ze het roze knopje met kracht van haar lichaam af om het tussen haar vingers te laten ontsnappen. Haar tepel kleurde rood van de hete brandende sensatie die er nu ongetwijfeld in moest woeden en zwol nog groter op. Ook haar andere tepel kreeg nu dezelfde behandeling, zag ik terwijl ik mijn aandacht verplaatste van haar navel naar de bovenrand van het streepje schaamhaar dat Joanne op haar venusheuvel had laten staan. Ik bekeek haar aandachtig. De glanzende zwarte krulletjes bevolkten haar schaamlippen, waren tot een vingerdik streepje op haar venusheuvel teruggeknipt, en werden door Joanne al wel half zo kort gehouden als ze hadden willen zijn. Een rilling ging door me heen op het moment dat ik me bedacht welk een gerief het mij zou verschaffen haar die beharing later die dag te ontnemen. Ik rook Joanne, haar zoete opwindende geur had mij gevonden, lonkte mij. Ik zag de verborgen glinstering achter haar schaamhaar. Direct daarna riep ik mijzelf voor de zoveelste -en niet laatste- keer die dag weer tot de orde; hield me voor mij in te houden, mijn gedachten op Joanne te richten en niet op mijzelf. Met mijn lippen greep ik de krulletjes daar waar haar buik gevangen werd door haar dijen, bovenaan haar spleetje. Joanne's lichaam verstijfde even, verslapte.., hield zich stil alsof ze mij iedere door haar zelf opgewekte afleiding wilde onthouden. Ik trok aan de krulletjes met mijn lippen, likte haar daar. Ik wreef met mijn hand over haar dij, duwde haar benen iets uit elkaar en merkte dat ze gewillig gevolg gaf aan mijn suggestie; ze spreidde haar benen wijd uiteen, en trok nog net haar knieen niet op. Terwijl ik haar kuste, streelde ik mijn borsten, voelde de waakvlam tussen mijn benen oplaaien, en kneep onbewust hard in Joanne's kleine linkerborstje… Joanne kromde haar lichaam, waardoor ik merkte dat ik teveel kracht op haar tepel uitoefende, trok haar beide knieen hoog op maar tot mijn aangename verrassing hield ze zich in; gaf op geen enkele wijze te kennen dat ik haar pijn had gedaan, hoewel ik wist dat dit het geval was geweest. Terwijl ik haar tepel langzaam aan mijn greep liet ontsnappen, ontspande haar lichaam en liet ze een diepe kreun ontsnappen. Terwijl ik me van geilheid op dit moment al bijna geen raad meer wist, richtte ik mijn aandacht nu op Joanne's dijen die daarop weer teleurgesteld zachtjes steunde; ze had gedacht dat haar kutje nu wel aan de beurt zou zijn en het feit dat dit nog niet het geval was stemde haar ontevreden. Terwijl ik haar dijen kuste en streelde, duwde Joanne keer op keer vragend, smekend, haar heupen in de richting waar mijn tong zich op dat moment bevond. Ik genoot van de geile dans die ze voor me opvoerde, en besloot nog niet toe te geven. Een tiental minuten lang raakte ik haar daar waar ik haar maar raken kon; haar dijen, venusheuvel, tussen haar benen, tussen haar gaatjes in…ook al liet ik haar gaatjes zelf onaangeroerd, Joanne kreunde al maar luider en luider. Plots rolde ik mijn lichaam van haar weg en keek haar aan. “Streel jezelf”, zei ik. Met grote ogen, een van opwinding rood gekleurd hoofd, en open mond keek Joanne me aan. Een mengeling van verwarring en teleurstelling was afwisselend in haar ogen te zien. “Streel jezelf!”, zei ik nogmaals, nu iets dwingender. Joanne wierp een blik tussen haar benen en plaatste haar hand tussen haar benen op haar reeds ruim bevochtigde geslacht. “Ooooh…, HMMM!”, kreunde ze onvrijwillig toen ze geconfronteerd werd met haar eigen opwinding en de scheut van genot die zich door haar lichaam verplaatste op het moment dat ze zichzelf aanraakte. Binnen tien seconden stapte ik uit mijn leren overall, terug in mijn pumps, terug op het bed alwaar ik in standje 69 plaats nam boven Joanne. Ik kon nog net zien hoe ze haar lichaam in aanhoudende spanning gevangen hield door zachtjes over haar geslacht te wrijven; haar middelvinger iets krachtiger tussen haar lipjes gedrukt, de andere vingers over de lipjes zelf strelend. Ze was duidelijk op weg om zich zelf binnen korte tijd te penetreren en klaar te vingeren, een van de redenen waarom ik zo snel bij haar terug keerde. Haar eigen aanraking was nog altijd een intense belevenis voor haar. “Laat mij maar even”, moedigde ik haar aan om haar hand tussen haar benen weg te halen, terwijl ik mijn kale geslacht demonstratief en onnodig boven haar gezicht heen en weer bewoog. Joanne voldeed graag aan mijn verzoek, enigszins afgeleid door de aanblik van mijn rijpe vrucht. Ze verdeelde nu haar aandacht tussen de kussen die ik op de gevoeligste plekjes tussen haar dijen plaatste, en mijn kaal geschoren vochtig glimmende geslachtsopening. Gelukkig voor mij was ze nog niet zo ver dat ze mij durfde te liefkozen of zelfs maar aan te raken; ik was gelijk uit mijn rol gevallen en had haar gesmeekt me klaar te maken, terwijl het nu juist nog aan mij was om haar in de watten te leggen en niet andersom. Vrijwel onmiddellijk werd ik bevangen door de sterke geur die Joanne's geslachtsbloem liet ruiken. Met mijn ogen dicht snoof ik haar aroma op en drukte mijn mond op haar lippen. Ik wreef mijn lippen door de zachte haartjes op haar lipjes; greep haar lipjes met die van mij; voelde dat ze haar heupen ongeduldig omhoog duwde als ik het contact beëindigde, en dat ze tegen mijn lippen op draaide zodra ik haar weer raakte. Joanne verdiende het; ik stak mijn tong diep in haar kut en draaide er wild mee rond terwijl ik snel in de greep raakte van haar kruidige liefdeshoning. Joanne uitte een grommend geluid en drukte haar kut hard tegen mijn gezicht; ik voelde haar handen zoeken op mijn lichaam, en uiteindelijk belandden ze op mijn billen; boden haar steun bij de neukende bewegingen die ze tegen mijn gezicht maakte. Joanne kwam nu gestaag op stoom; de spanning die we samen eerder hadden opgebouwd verliet haar lichaam en het tempo van haar ademhaling nam toe; de maat waarmee mijn tong haar kutje neukte versnelde door dat mijn tong maar ook haar heupen zich verloren in de oerwortelen van onze opwinding. Ik masseerde haar schaamlippen met de vingers van mijn om haar dijen geslagen handen; Joanne liet haar benen slap wijd uiteen half opgetrokken op het bed hangen en steunde er alleen af en toe op om haar vrucht hard en dicht op mijn mond te drukken, om ze daarna met spits gestrekte voeten -alsof ze onzichtbare stilettohakken droeg- hoog op te trekken en zich wijd voor mij te openen. Zo spartelde ze een tijdlang onder mijn liefkozingen totdat ik mijn mond van haar aftrok en haar met mijn handen begon te masseren. Ik wreef over haar schaamlippen en liet mijn vingers in en uit haar nu gewillige en slap open staande kutje glijden. Met draaiende bewegingen wreef ik de uit haar geslacht opwellende zoete lekkernij uit over haar schaamlippen terwijl ik deze met mijn andere hand spreidde, en kuste daarbij af en toe plagerig haar klit. Iedere kus werd beantwoord door aanmoedigend wellustig en opwindend gekreun en een spasme in Joanne's heupen die daardoor hard omhoog werden gegooid in mijn richting. In een opwelling; een poging om mijn eigen geilheid te voeden en te beteugelen tegelijkertijd zoog ik het aan mijn vingers plakkende liefdesvocht uit Joanne's geile lichaam van mijn vingers af. Ik genoot. Ik genoot van haar lichaam, geur en smaak, het uitzicht dat ik had. Ik genoot van haar opwinding…, en die van mij; mijn natte kut, de krampjes in mijn onderbuik, het tintelen van mijn tepels en borsten, het gloeien van mijn huid. Ik genoot van haar onderdanige afhankelijkheid; het feit dat ze mij niet daar durfde aanraken waar ze dat ongetwijfeld al lang wilde; daar waarmee ik zo dichtbij haar was. Ik genoot van de rol die ik speelde in haar inwijding, het belang in haar ontwikkeling dat ik me zou verwerven; nog even en dit geile meisje zou voor altijd als was in mijn gretige, ervaren handen zijn. Ik besloot dat het tijd was dat Joanne die dag haar eerste orgasme zou beleven en begroef mijn wijs- en middelvinger in haar natte, glimmend roze gaatje, en drukte mijn mond op haar klit. Met mijn lippen verschafte ik mijn tong de ruimte die zij nodig had en kietelde haar natte, zoetzure, hete clitorisje terwijl mijn vingers haar gretig in haar geduldig geopende kut neukten. Joanne reageerde onmiddellijk en haar ademhaling en gekreun name rap in tempo toe. Al snel begon ze ongegeneerd te kreunen en durfde me zelfs indirect aan te moedigen: “OH JA WAT LEKKER!, OH! HMMMM!, JA!, JA!, OH!, OH!, OOOOH!, OOOOOOOOH!, OOOOOOOOOOOOOH!” Een minuut lang hield ik zo het zelfde tempo aan en hoorde dat Joanne langzaam maar zeker haar zelfbeheersing verloor. Daarna besloot ik dat ik het moment van haar orgasme zou inluiden en me niet zou conformeren aan de geleidelijke opbouw die haar lichaam verkoos; dat zou ik later pas toestaan. Ik drukte het topje van de middelvinger van mijn linkerhand teder maar stevig op haar anus, verhoogde de frequentie waarmee mijn tong haar klitje betastte, en neukte haar zo hard en diep als ik kon met mijn vingers in haar hunkerende kut. Joanne drukte haar heupen tegen mijn mond aan en kwam met haar billen los van het bed. Schreeuwend kondigde ze aan dat ze zichzelf nu gewillig, gedwongen en machteloos onderwierp aan de controle van haar hoogtepunt: “JA!, JA!, JA!, JA!, JA!, JA! OH!, OH!, OOOH!”, haar verheugd vragende kreten werden vervangen door de onzekere, en over de intensiteit van de impact van haar orgasme verbaasde kreten totdat er helemaal geen tijd meer voor haar was om te denken; totdat ze alleen nog maar kon voelen. Korte heftige stuipjes die elkaar met hoog tempo opvolgden controleerden haar lichaam, ontnamen haar de mogelijkheid te gillen, domineerden haar ademhaling. Rillend lag ze onder mij en sloeg met haar armen op het bed, schudde daarop haar hoofd schreeuwend heen en weer, spreidde haar opgetrokken knieën, kromde haar lichaam zo om haar geslacht dicht bij mijn vingers en tong te houden; haar orgasme was niet van plan haar te verlaten en bleef haar bezitten; haar tepels en schaamlippen, haar huid, haar geest. Golf na golf van warm en weldadig orgastisch geweld spoelde door haar gevoelige erogene zones en verdoofd rozig en bevredigd onderging ze diep teruggetrokken in haar eigen wereld haar eerste orgasme samen met een andere vrouw. Haar geschreeuw; de obscene geluiden van haar bevredigd vleselijk verlangen wonden me op, wonden me vreselijk op. Ik ging door met zuigen en likken, bleef haar kutje bewerken met mijn vingers, en wreef stevig over het kleine, gevoelige, strak gesloten gaatje dat diep tussen haar billen verscholen ging. Mijn inspanningen wierpen hun vruchten af, ze verstarde; Joanne's uitingen verstomde om na een seconde heviger dan voorheen terug te keren. Nu pas liet ik haar met rust. Ik verslapte mijn greep om haar benen en richtte me op. Joanne sloeg hijgend en steunend haar dijen tegen elkaar en trok haar benen op. Gaf toe aan de stuipen die zich aan haar opdrongen; de controle opeisten, haar onderwierpen, en haar kut tot het middelpunt van haar lichaam maakten. Het orgasme spon een warm prikkelend web van heerlijkheden door haar hele lichaam; bereikte de intieme, openlijk lonkende plekjes, alsook de verborgen heerlijkheden diep in haar buik en verspreidde zich langs iedere vezel van haar goed geproportioneerde kleine lichaam. Steunend met een hand naast haar hijgende lichaam, dat nu iets minder spartelde al deden de afnemende stuipen haar nog altijd af en toe heftig uithalen, wreef ik met mijn natte hand haar vocht uit over mijn eigen kut terwijl ik keek hoe Joanne nu zichzelf hardop tussen haar dijen streelde. Mijn gezwollen en gevoelige geslacht zond onmiddellijk een scheut door mijn lichaam die me voor even het evenwicht en de controle over mijn ademhaling ontnam. Ik huiverde, drukte mijn hand nog steviger in mijn kruis en kreunde. Mijn kale geslacht was nadat mijn hand er tweemaal een cirkel overheen had beschreven volledig nat, glad en gewillig, -ook al door het rijkelijk vloeiend vocht van eigen oorsprong- en ik kon zonder moeite twee vingers inbrengen. Even sloot ik mijn ogen; sloot me af van het naspelende hete ding onder mij. Stevig wreef ik over mijn klit alvorens mijn vingers terug in te brengen; iedere keer als ik mijn hand terugtrok. Zo stimuleerde ik tegelijkertijd mijn klit en mijn kutje. Joanne's hand leek mijn beweging te kopiëren waarbij ik mijzelf realiseerde dat ze al een tijdje stil was. Een blik tussen mijn benen door verraadde dat ze gebiologeerd naar mijn masturbatieshow aan het kijken was en het gebruikte als een voorbeeld voor zichzelf. Weer een siddering, weer zo'n schok die mijn heupen naar voren gooide om ze vervolgens naar achteren te dwingen.., of deed ik het zelf? Harder, iets langzamer nu, wreef ik over mijn klit en vingerde mijn kut. Ik spreidde mijn lipjes met mijn andere hand en wreef nu af en toe ook tussen mijn billen over mijn achterste. In een cirkel bewoog ik mijn onderlichaam boven Joanne's gezicht, en zag dat ze me volgde met haar blik. Ik vingerde mijzelf nu en probeerde Joanne hierbij zo veel mogelijk op te winden hetgeen me goed afging. Na verloop van tijd voelde ik me ook zeker genoeg om mijn geslacht af en toe dicht bij haar gezicht te brengen hetgeen haar ademhaling wederom deed versnellen. Na een aantal keren werd het tempo waarmee Joanne zichzelf vingerde ook hoger als ik dichterbij haar gezicht kwam, af en toe sloot ze haar ogen; snoof mijn geur op, en opende haar mond een weinig. Hierop had ik gewacht; er was nu zelfs voor mij geen weg terug; nu zou ik Joanne voor het eerst gebruiken als vergoeding voor mijn inspanningen in het kader van haar 'opvoeding'. Na een aantal minuten stak Joanne ook haar tong uit als ik haar naderde, en haar eigen bevrediging had al een tijdje geen prioriteit meer; ze streelde zich alleen nog maar oppervlakkig over haar schaamlippen. Daarop spreidde ik mijn buitenste schaamlippen met een hand en tergend langzaam bewoog ik mijn naar haar aanraking snakkende vagina in de richting van haar lekkere mond. Ik zag dat ze haar ogen opensperde; ze leek mij volledig vergeten en werd volledig in beslag genomen door mijn naderend geslacht. Toen ik nog maar een centimeter of twee van haar verwijderd was, sloot ze haar ogen, en hield ik stil. Na een aantal seconden opende ze haar ogen en fluisterde ik: “Kom maar, toe maar.., kus me alsjeblieft…” De vragende manier waarop haar toesprak liet haar geen keus, ook al had ze die allang gemaakt. Ze sloot haar ogen en bewoog haar geopende mond naar mijn door mijn eigen vingers vragend geopende, aanhoudend tintelende, binnenste schaamlipjes. Haar aanraking sloeg in als een bom; bij mij, maar ook bij haar. Mijn lichaam verkrampte, ik kreunde het uit net als zij; ze liet een gesmoorde kreet los in mijn kut, en ik voelde zelfs de trillingen van haar stem doorzingen in mijn klit. Ze kuste mijn kut! Ze had haar tong een kleine stukje naar buiten gebracht, penetreerde me nog niet eens, en ik gooide mijn hoofd al reflexmatig in mijn nek. Nog een keer kuste ze me, en nog een keer, en nog eens. Iedere kus zond een scheut van genot door mijn rug, greep me voor een fractie van een seconde en bevroor mijn rug in een holle boog. Langzaam werden haar kussen likjes, hervond ik de controle en stuurde haar, moedigde haar liefdevol aan: “OH!, Goed zo meisje, HMMMM!, zo doe je het goed.., lik me maar…, ja, ja goed zo! AH!, OH JA!, Ga maar lekker diep naar binnen en…. OH!, OOHHH!…mijn klitje HMMMMM!” Nadat ze op gang was gekomen en mij nog wat onhandig maar zelfstandig likte vond ik het tijd om ook haar geslacht weer de aandacht te geven waar het recht op had. Ik genoot van haar sterke geur; het vocht van ons voorspel en haar twee eerdere orgasmen vormde grote nog altijd ietwat kleverige plekken op haar dijen en buik, klitte in de haartjes op haar buitenste labia. Vol overgave duwde ik mijn neus tussen haar schaamlippen en kantelde mijn hoofd zodat mijn tong de plaats van mijn neus in kon nemen. Even woelde ik met mijn tong door haar zoetzure geslachtsopening en daar proefde ik al weer de verse -door mijzelf losgemaakte- afscheiding van haar vagina… Joanne reageerde onmiddellijk op mijn liefkozing, drukte haar heupen omhoog en greep wederom mijn billen. Ik spreidde haar geslacht, en voelde dat Joanne daarop ook haar vingers inzette om haar lippen en tong beter te kunnen gebruiken. Joanne neukte me nu met haar harde puntige tong; stak deze keer op keer diep in mijn kut om daarna haar lippen af te likken, en met lange halen al mijn vocht kreunend van mijn gladde schaamlippen te tongen. Ik schudde mijn haren naar een kant en drukte mijn getuite lippen op haar klit. Vanaf de zijkant drukte ik mijn middelvinger in haar natte gaatje en wreef hard en snel over de wand van haar schede aan de voorzijde van haar lichaam. Langzaam begon ik mijn natte vrucht van voor naar achter over Joanne's tong te bewegen. Het duurde even maar na een minuutje had ze zich aangepast aan mijn ritme en likte ze tegen mijn bewegingen in. Ik stemde de intensiteit waarmee ik haar stimuleerde af op mijn eigen opwinding en masseerde haar geslacht af en toe lichtjes; liet haar klitje los en gaf haar aanwijzingen: “En nu lekker diep naar binnen toe… jaaaAAAA HMMMM! OW! Ja dat is goed meisje….Langzaam Joanne, Langzaam”. Sidderend stelde ik de opbouw naar mijn orgasme uit om mijzelf te belonen voor het eerder die dag getoonde geduld. Joanne hield haar tong nu uitgestoken terwijl ik mijzelf er op neukte; maar ik wilde meer. “Gebruik je vingers lieverd! Lik m'n klit en vinger me!” Aarzelend en onhandig voelde ik Joanne's vingers over mijn schaamlippen bewegen -tastend- mijn geslacht spreidend. De aanblik van mijn door haar eigen vingers gespreide lipjes maakte haar extra geil; ik voelde dat ze zich op mijn vinger drukte in een poging om haar eigen vuur verder te doen oplaaien. Joanne vroeg niets, had – wellustig gekreun en een aantal door haar orgasme ingegeven uitroepen uitgezonderd – mij nog niet veel gezegd die dag maar genoot met volle teugen, vooral van de momenten waarop ze voor vragen kwam te staan; ik haar commandeerde. De spanning van de confrontatie met deels door zichzelf opgeroepen onzekerheid; in stand gehouden door niet te vragen om hulp of uitleg. Ik voelde haar opwinding toenemen met haar onzekerheid; een vreemde combinatie voor sommigen.., maar niet voor ons.

Langzaam voelde ik dat ze een vinger in mijn kut liet zinken – onmiddellijk gevolgd door een tweede – waarna haar vingers hard en ongeduldig door de vochtige satijnzachte gang van mijn geslachtsopening woelden; dit was beter, ik draaide mijn heupen over haar wilde vingers en voelde een onomkeerbare opdringerige tinteling in mijn buik ontbranden. “Lik me!” beval ik haar en ik voelde hoe ze met haar puntige tongetje mijn extasepareltje probeerde bij te houden terwijl ik haar graaiende vingers diepgaand bereed. Joanne maakte mij geil maar ook zichzelf, precies zoals ik eerder probeerde uit te leggen. Ik droeg haar op te doen wat ik wilde dat gebeurde; zij deed het, in onzekerheid, heerlijke onzekerheid, en dat zorgde er voor dat ze net zoveel -zo niet meer- genoot als ik. Een dikke glimmende stroom van haar zoete vocht verliet haar kut en doorweekte het bed onder haar billen. Haar dijen en schaamhaartjes, plakten glommen en geurden mij tegemoet. Nu liet ook ik me weer gelden, hervatte het diepe vingeren van haar kut en drukte mijn tong hard op haar klit. “OOOOW!”, gromde ze en draaide haar heupen; drukte ze over mijn natte vinger. Een hete, uitputtende erotische dans was begonnen. Een dans die ons beiden zou leiden naar het punt waarop onze lichamen voor even alleen zichzelf zouden gehoorzamen, ons zouden negeren en onderwerpen.

Afwisselend moest ik zorg dragen voor Joanne's opwinding en die van mijzelf. Het was moeilijk; Joanne's opwinding was nog ietwat onvoorspelbaar omdat ze ook van zichzelf en hetgeen ze bij mij deed opgewonden raakte. Ik wilde koste wat kost samen klaarkomen. Heftig vingerde ik haar kut, zoog op haar klit en masseerde haar anus. Op het moment dat ze de controle begon te verliezen, stopte ik abrupt, streelde haar teder en reed zelf hard over haar vingers. Na enige tijd accepteerde Joanne mijn ritme en zorgde er voor dat ze mij harder stimuleerde als ik dat ook deed, en ook al was het even moeilijk, na verloop van tijd vonden we ons evenwicht. Een paar keer verloren we het ook weer als we die heerlijk tintelende lichamelijke vuurwerkfinale naderden en de spanning ons te groot werd, maar uiteindelijk werden we beloond. Joanne verstarde drukte haar bekken hard omhoog. Ik voelde haar opening knijpen, en drukte als reactie hard met mijn tong op haar klit terwijl ik zelf mijn gewicht centreerde op haar gezicht. Joanne had haar vingers terug getrokken uit mijn geslacht maar bleef haar tong uitsteken waar ik dankbaar gebruik van maakte. Ze kneedde wanhopig en kreunend mijn billen; zocht naar iets van houvast terwijl het orgasme haar tot overgave dwong, en vondt haar houvast toen ze met een van haar vingertoppen contact maakte met mijn anus en hard in mijn bil kneep waarbij haar vingertje hard op mijn gevoelige poeperdje duwde… Daar ging ik dan, en terwijl ik me op Joanne's tong drukte hoorde ik het gesmoord gesteun van haar extase, keek ik hoe ze haar heupen wild en ongecontroleerd omhoog gooide en weer op het bed liet vallen, nog altijd genietend van mijn stotende vingers terwijl haar heerlijk glimmend geurende sappen overdadig stroomden. We kwamen klaar; ik kwam klaar; dat kleine hoertje had mij klaargemaakt, en zonder veel moeite! Weer ontving ik een scheut; ontsproten aan de heerlijk perverse gewaarwording van het hebben van sex met dit onervaren onverzadigbare, geile 'kind'. Joanne verloor nu de macht om mij te blijven likken, huigend en snakkend naar adem trok ze haar hoofd terug en wendde haar gezicht af, terwijl ze met haar hand hard in mijn kruis drukte. Ik liet me op mijn zij rollen en nam het initiatief om zelf de laatste tintelingen in mijn kruis met mijn eigen vingers te koesteren. Joanne deed hetzelfde en begeleidde zichzelf luid kreunend. Ik rolde nog een keer om en nam een voorbinddildo van het tafeltje naast het bed. Ik knielde naast Joanne om het ding aan te trekken en gespte het vast; mijn ademhaling nog altijd hoog, mijn voorhoofd bezweet, lippen, gezicht en trillende vingers besmeurd met Joanne's heerlijke sap; mijn kut en tepels tintelend; mijn verlangen groot, mijn vastberadenheid om het te verwezelijken nog groter.

Even dwaalden mijn gedachten af naar de kamer er naast; naar het zware ruwe houten kruis dat daar was opgesteld om Joanne's inwijding te kunnen vervolmaken. Al vroeg had ik me beseft dat Joanne's verlangens verder gingen dan haar lichaam of het mijne, Joanne wilde dat ik over haar geest zou beschikken en dat zou gebeuren, “geduld Merel!”, sprak ik mijzelf toe in de door Babette gekozen woorden; “Dit meisje is overduidelijk zeer onderdanig, maar je zult haar afschrikken als je haar daarmee confronteert voordat haar duidelijk is dat je superieur en dominant bent, en voordat ze alle conventionele stimulansen geproefd heeft.”

Babette had gelijk, natuurlijk, daar moest ik het mee doen, daar zou ik het mee doen; voor het einde van de avond zou Joanne van de hoed en de rand weten; zou ik al haar openingen bezeten hebben en zou ze gewillig zijn om voor en met mij tot haar uiterste te gaan; haar grenzen op te zoeken af te tasten en te overschrijden… Ik sidderde bij de gedachte alleen al en keek vastberaden naar de jonge vrouw die voor mij met haar ogen dicht zichzelf ongegeneerd op het bed in het kruis lag te strelen.

Toen ik de dildo had voorgebonden nam ik op mijn zijde plaats naast Joanne. Zij opende haar ogen half verdoofd en glimlachte naar me. Teder kuste ik haar gezicht en proefde mijn eigen geurige, heldere, liefdesolie. Langzaam kuste ik Joanne's hele gezicht schoon terwijl ze zachtjes kreunde. Zonder haar ogen te openen fluisterde ze me toe hoe fijn ze het had gevonden: “Oh Merel, het was zo fijn. Ik heb nog nooit met een vrouw…., ik ben nog nooit zo…” Ik legde een vinger op haar lippen om haar tot stilte te manen. “Laat mij maar begaan liefje, ik weet waar naar je verlangd” “Ik zal het je geven”. Weer ving ik aan haar gezicht te kussen. Na verloop van tijd beantwoordde ze mijn kussen, wilde zichzelf proeven en genoot er van; draaide haar lichaam iets naar mij toe, legde een arm over mijn taille en drukte zich dicht tegen me aan. Toen voelde ze de priemende dildo tegen haar buik en keek verrast naar beneden; greep het ding spontaan met één hand beet voor ze het zich zelf besefte. Dik -wel vier centimeter- hard, lang -wel 20, wit van kleur, en vormgegeven als een echte, warm kloppend en stijf opgerichte penis omvatte ze hem met haar hand, precies goed om hem lekker af te trekken en het zaad over haar hand en buikaf te roepen. Een beetje schaapachtig keek ze me aan, wist zich geen echte houding te geven bij het zien van dit kunstmatige mannelijke geslachtsapparaat…

Lees deel 2

© Merel

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world