hot teens tube shemale jizzed by group.

Jou missen

De hele dag was ik al niet vooruit te branden. Mijn ogen zijn volgens mij meer gesloten geweest, dan ze open waren en mijn gedachten vaker bij jou, dan bij het werk wat ik moest doen. Steeds dwarrelden er beelden van het weekend over mijn netvlies en aan het eind van deze dag, als ik naar mijn bed loop, baal ik dat je niet hier bent. Aan jou denken de hele dag heeft me opgewonden maar dat is inmiddels onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Als ik te lang aan je blijf denken word ik steeds geiler, net als nu.

Ik begin me langzaam uit te kleden. Eerst laat ik mijn broek op mijn enkels vallen en stap eruit als ik tussentijds mijn lange benen streel. Dan trek ik mijn shirt over mijn hoofd heen uit. Het kost geen moeite me voor te stellen dat je bij me bent, zelfs zonder mijn ogen dicht zie ik de jouwe zoals ze naar me keken. Mijn shirt gooi ik op de stoel die voor het raam staat. Blonde haren vallen op mijn rug waarbij de haarpunten de huid net boven mijn billen raken. Ik geniet van het kriebelende gevoel en laat het even duren door mijn hoofd achterover geheld, rustig heen en weer te draaien.

Huiverend denk ik aan je lippen die over mijn hals gingen. Ik haal mijn handen door mijn haar en laat ze aan weerszijden van mijn hals langzaam naar beneden gaan, een tintelend spoor achterlatend van de nagels. De zwarte kanten cups houden mijn tepels niet binnen. Ze worden gestreeld door mijn duimen als ik mijn borsten iets optil en ze zo harder maak. Jij hoefde dat niet. Ze waren al keihard voor je ze aanraakte.

Achter mijn rug maak ik het haakje van de BH los en gooi die op mijn shirt. Met beide handen omvat ik mijn borsten. Met een blik in de kleine spiegel op de houten ladekast zie ik wat jij zag; twee slanke handen gevuld met borsten. Lange rode nagels steken af tegen mijn lichte huid. Mijn tepels zijn donkerder en hard. Ik rol ze stevig tussen mijn vingers en kreun zacht. Dan laat ik mijn handen over mijn platte buik naar mijn zwarte slipje gaan en haak de duimen achter de minimale rand. Traag trek ik de stof naar beneden.

Als ik dat zo bij jou had gedaan -voorovergebogen met mijn kontje naar je toe gekeerd mijn slipje uitgetrokken- dan hadden jouw vingers waarschijnlijk sneller in mijn kutje gezeten, dan ik mijn slipje op mijn knieën zou hebben gehad, je kon je handen niet van me af houden.

Mijn kut krimpt ineen als ik me voorstel dat je achter me zit en kijkt hoe ik mijn kruis ontbloot. Handen strelen mijn, volgens jou, heerlijke kont. Een daarvan glijdt tussen mijn billen, over het krappe gaatje naar mijn vochtige kutje. De nagel van mijn middelvinger kruipt onder het stukje huid wat mijn klitje nog verbergt. Mijn knieën knikken als ik het gevoelige knopje raak en zacht draai ik mijn vinger er overheen. Steeds steviger, tot ik hem langzaam tussen mijn natte lippen laat glijden. Warm en nat vlees wijkt zonder moeite voor mijn vinger. Zacht kreunend haal ik ‘m naar buiten en stoot ‘m weer diep naar binnen voor ik mijn vinger naar mijn mond laat gaan. Ik bevochtig mijn onderlip met mijn vinger. Mijn mond opent zich om mijn vinger naar binnen te zuigen. Voordeel van lange nagels is dat er altijd iets onder blijft zitten en met mijn tong lik ik kreunend alles weg. Hmm ik mis jouw lippen. Je kussen zijn zo lekker als je me kunt proeven in mijn mond en mijn, of jouw vinger tussen onze monden dwaalt.

Ik kom overeind, stap uit mijn slipje dat nog om mijn enkels hangt en kijk weer in de spiegel. Die is niet zo groot. Van mijn borsten tot onder mijn navel kan ik mezelf zien. Een hand kneedt mijn borst en mijn harde tepel rolt tussen duim en middelvinger. Mijn rechterhand streelt mijn hals, tussen mijn borsten naar mijn buik en verdwijnt uit het spiegelbeeld. Ik voel de lange nagels door het smalle streepje haar gaan, mijn lippen geopend worden en twee vingers die zich diep in mijn kut graven. Drukkend tegen de zachte binnenkant en ik trek  stevig mijn kutspieren aan. Ik houd ze aangetrokken tot ik huiverend kreun, ontspan ze en trek ze weer hard samen. Als de huivering door mijn lijf trekt ontspan ik langzaam en beweeg mijn vingers heen en weer. Steeds sneller en steeds zo diep. Mijn vingers trekken zich strakker rond mijn tepel. Ik krijg moeite met op mijn benen blijven staan en laat me achterover op het bed vallen. Schuivend leg ik mijn hoofd op het kussen en zoek met mijn hand de doos onder het bed, licht het deksel en voel tussen mijn spulletjes naar de vibrator die ik wil hebben. Trillen doet ie niet meer maar dat maakt de roze staaf niet minder hard en precies wat ik nu nodig heb.

Licht hap ik naar adem als het nog koude kunststof in mijn warme vlees dringt. Moeiteloos duw ik de staaf diep naar binnen, laat hem even rusten en trek hem langzaam weer naar buiten. Hmm lekker. Zo lekker dat ik kreun en de harde staaf onmiddellijk weer terugduw. Rustig haal ik hem heen en weer. Ik laat mijn borst los en begin met mijn vingers zacht over mijn klitje te strelen. Alles is glibberig en glad. Even haal ik de vibrator uit mijn kutje en doop er twee vingers in. Als ik ze eruit haal zijn ze glanzend nat. Ik duw mijn roze vriend weer diep mijn gleuf in en breng mijn vingers naar mijn mond. Tegelijk leg ik ze op mijn tong en sluit mijn lippen. Kreunend proef ik het vocht op mijn vingers terwijl het tempo tussen mijn dijen toeneemt. Spanning in mijn kut bouwt zich op, ik druk mijn vingers weer op mijn opgezwollen klit en beweeg ze snel over het knopje. Mijn opgetrokken knieën beginnen te trillen en met een explosie van genot kom ik klaar.

Ik kom en ik mis je, je stem in mijn oor, je gladde huid tegen de mijne en je ruwe handen op mijn borsten. Ik mis je woorden, maar als golven van genot door mijn lijf razen hoor ik ze toch. Hoewel de krampen in mijn kut nu zo ongeveer zouden moeten wegebben doen ze dat niet en tillen mijn orgasme naar een nog hoger niveau. Ik kan de vingers op mijn klit nauwelijks meer blijven bewegen. Mijn lijf spant zich nu helemaal aan en mijn billen komen omhoog van het bed. Steunend op mijn schouders en voeten stoot ik snel en diep het roze kunststof door mijn samentrekkende kut tot het niet meer gaat.

Ik val op mijn zij terug op het matras en duw de staaf met beide handen zo ver mogelijk naar binnen, wensend dat het jouw stijve pik is. Mijn kut knijpt nogmaals om je heen en schokkend ebben de laatste golven weg. Hijgend kom ik langzaam wat bij mijn positieven en langzaam laat ik de harde staaf uit mijn drijfnatte kut glijden. Nog nakreunend grijp ik de dekens en leg die over mijn warme lichaam voor dat te veel afkoelt. Eigenlijk wil ik de roze staaf schoonlikken maar dat red ik niet meer.

Ik val voldaan in slaap en ik weet zeker dat ik het dan nog doe.

Jou missen…

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  10 comments for “Jou missen

 1. 14 november 2011 at 00:12

  Mmmmm, heerlijk om zo te genieten. En nog beter om het samen te beleven. Je beschreef het beeldend genoeg om mij mijn laatste ‘samenzijn’ weer te laten herbeleven. Ook zij vond ‘echt’ toch lekker dan ‘roze plastic’. Maar goed, ‘Es kann nicht immer Kaviar sein’….

 2. 14 november 2011 at 10:09

  Zucht, wat ik zou willen?… op zo’n momenten heel even je roze vriendje zijn

 3. 14 november 2011 at 11:10

  Heerlijk schilderijtje…

 4. 14 november 2011 at 17:55

  Een verhaal met een voorspel, climax en afronding. Je hebt daarvoor een sterke fantasie uitgewerkt en op een manier waardoor ik helemaal aangesloten bleef bij het gevoel dat je opwekt. Wat heb je dit mooi gedaan Duveltje!

 5. 14 november 2011 at 21:15

  Ik dank u heren enne Bommel, echt is altijd lekkerder

 6. Anoniem
  23 november 2011 at 13:28

  Hoe goed voor te stellen …

 7. 2 december 2011 at 14:15

  Je wist me helemaal mee te nemen in dit verhaal van masturbatie en ik voelde me soms een voyeur, uitgenodigd door jou om te kijken. ‘k Wou dat ik in dit verhaal je vriendje was.

 8. 12 december 2011 at 15:50

  Mooi en intens en invoelbaar. Een verhaal over masturberen is zeker niet eenvoudig. De moeilijkheid ligt in het niet verzanden in functionele beschrijvingen. De manier waarop Duveltje dit neerzet maakt het echter levend en sensueel. Heerlijk om te lezen.

 9. 15 december 2011 at 11:26

  Vijf lezers beoordeelden dit verhaal. Samen gaven ze 10,5 sterren. Dat levert een ledenstem van twee sterren op.

 10. 11 januari 2012 at 18:17

  Mooi zo.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world