Kamer 117

Het werd  steeds iets drukker in het restaurant-gedeelte van het hotel. Maar ik was lekker rustig achterin gaan zitten, het zonnetje scheen op deze winterse dag en ik genoot van een kopje thee. De tijd ging maar voorbij en ze was er nog niet. Tuurlijk zou ze wel komen, maar ik wilde haar zo graag zien. Ik had even daarvoor al een broodje gegeten, om mijn honger te stillen en me energie te geven. Vanmorgen een examen achter de rug en het was inmiddels lunchtijd geweest.

Ik stuurde haar een sms-je, ik zit lekker in de zon, kom je bij me zitten? Ik ben er, was de boodschap die ik enkele ogenblikken later kreeg. Nieuwsgierig keek ik naar de ingang…wachtend. Daar zag ik iemand die wel heel erg op haar leek, dat moest zij zijn. Ze had me gevraagd wat ze aan moest trekken en ik had geantwoord dat mooie laarzen met een rokje me altijd behoorlijk opwinden, ik vind het zo sexy en vrouwelijk. Ze had aan mijn wensen voldaan…. Mooie zwarte laarzen, donkere  kousen en een zwarte rok en idem strak zwart shirtje met knoopjes, een leren jas. Ze zag er net zo mooi en heerlijk uit als op haar foto’s. Ik voelde gelijk de opwinding in mijn lichaam, maar tegelijkertijd wist ik niet meer hoe ik moest reageren toen ze dichtbij me stond. Ik wilde haar boven op haar mond zoenen, een innige en heftige tongzoen geven, maar toch gebeurde dat niet. Was ik dan toch een beetje verlegen of voelde ik me ongemakkelijk nu er twee mensen op leeftijd vlak bij mijn tafel zaten? We kusten elkaar op de wang en ze ging zitten. Het voelde meteen goed, maar toch wel onwennig. Zo praat je met elkaar op afstand en durf je alles te zeggen, nu in het echt… Met een kopje thee erbij ontdooiden we allebei steeds meer en probeerden we allebei uit te vissen of datgene waar we voor gekomen waren zou gaan gebeuren. Elkaar op zitten geilen via de chat, dat we zouden afspreken stond vast, maar of we het ook zover zouden laten komen hebben we in het midden gelaten, we wilden er tenslotte allebei een goed gevoel aan over houden, niks gedwongen. Ik wilde haar steeds meer en meer en voor mij stond het al vast, nu zij nog. Toen ze me uiteindelijk vroeg, als mijn ogen nu konden zeggen wat ik nu wil….? Je wilt met me vrijen, zei ik. We doen het gewoon.

Ik had het nog nooit in een hotel gedaan, voelde een behoorlijke spanning. Hoe zou de dame bij de receptie reageren als ze me met deze heerlijke en sexy vrouw zag en de vraag zou krijgen of ik voor een paar uurtjes een kamer kon huren? De dame in kwestie bleek bovendien nog eens erg aantrekkelijk en jong, maar zonder blikken of blozen stelde ik de vraag. Ik vond het eigenlijk wel geil om haar reactie te zien. Ze keek me maar half aan, ze wist waar ik voor kwam en misschien maakte die gedachten haar stiekem ook wel een beetje geil… ik zal het nooit te weten komen. Ik werd er alleen maar nog geiler van en hoopte dat ze zich niet in zou kunnen houden, uit nieuwsgierigheid straks aan de deur te gaan luisteren. Kamer 117, lift naar de eerste verdieping en einde van de gang links. Dank je wel, zei ik, en keek haar aan met mijn geile ogen en een glimlach verscheen op mijn gezicht.

Ik begeleidde mijn date de trap op, want de lift vermeed ze liever. Met de kaart deed ik de deur open en stapte de kamer binnen, niet al te groot, maar uitgerust met een groot bed. Ze plaatste haar tas in een van de stoelen en ontdeed zich meteen van haar jas, ik deed hetzelfde. Als twee magneten vlogen we elkaar in de armen, maar evenzo rustig volgde een langzaam spel met onze tongen. We wilden het allebei voelen, over ons heen laten komen en niks overhaasten. Ze ademde zwaar, haar lichaam drukte ze steeds meer tegen me aan en ik probeerde mijn mond vol op de hare te plaatsen. Handen gingen over elkaars lichaam, haar knoopjes werden een voor een door mij losgemaakt. Ik verlangde er naar haar borsten aan te raken, haar tepels die ik al veelvuldig op foto en webcam had gezien tussen mijn vingers te nemen en kuste haar geil in haar nek. Ze hijgde goedkeurend en liet mij begaan. Mijn hand gleed in haar BH, haar zachte huid streelde mijn hand en toen vond ik haar tepel, al helemaal stijf. En siddering ging door mijn lijf toen ik haar tepel kneep, wetende dat ze dat erg lekker vind. Het had het gewenste effect op haar, want ze begon steeds wilder met haar lichaam te bewegen en zocht mijn mond om mijn tong in haar mond te kunnen zuigen. We keken elkaar recht in de ogen, een paar seconden, ik wilde haar tepel nu in mond…ik wilde er aan zuigen, in bijten, er aan trekken. Terwijl ik mijn lippen over haar keiharde knopje plaatste, liet ik mijn handen afdwalen en streelde met beide handen over haar lies, plagerig haar kutlipjes aanrakend. Ik voelde een natte plek op haar slipje en het was warm… even liet ik een vinger over haar slipje gaan, de stof tussen haar lipjes duwend.

Ik zag vanuit mijn ooghoeken dat ze op haar onderlip beet, haar ogen waren gesloten, ze kreunde zachtjes. Ik begon steeds heftiger op haar tepel te zuigen, beet er af en toe in. Ze had me al meerdere keren geschreven dat ze dat erg lekker zou vinden. Ze maakte me zo geil nu, ik verwijderde haar vestje en stoeide even met een hand om haar BH los te maken, maar daar ging het. De bandjes zakten van haar schouders af, nu moesten de cups nog loskomen… het leek wel of het tergend langzaam ging, maar toen viel haar BH ineens op de grond. Haar stijve tepels vormden de knopjes op twee prachtige borsten en ik plaatste direct mijn handen op ze. Mmm, heerlijk zacht, masseerde ze en liet haar tepels tussen mijn vingers glijden en plagerig kneep ik er in… trekken. Het wond haar blijkbaar erg op, haar handen gingen vluchtig over mijn lijf en op zoek naar mijn broek. Ze maakte mijn riem openen, rukte de knopjes los en stopte een hand in mijn slip. Een golf van geilheid ging er door me heen, zo lekker voelde het om mijn stijve in haar warme hand te voelen, die nu langzaam bezig was me af te trekken. Ik bleef maar met haar borsten spelen, wilde haar nu weer zoenen en zij beantwoorde door haar tong aan te bieden. Zo stonden we een paar minuten te zoenen, tongen.

Inmiddels was ze bezig mijn trui en shirt te verwijderen en ik hielp haar door het uit te trekken. Zodra ze mijn stijve tepels zag, gingen haar lippen die kant op en keek toe hoe ze aan mijn tepel likte, kuste, zoog en beet.. Mijn pik begon nog meer te zwellen, voelde het voorvocht uit mijn eikel komen. Zo ging ze even door, ik streelde haar met mijn hand over haar slipje, dat nog steeds warm en nat aanvoelde, ik droomde helemaal weg. Ze begon me weer te zoenen en drukte haar lichaam zo dicht en stevig mij aan, dat ik ons op bed liet vallen. Ik draaide haar van me af, waardoor ze op haar rug kwam te liggen en ik ging boven op haar zitten. Begon haar eerst te zoenen, daarna kussend naar beneden, ik wilde weer die heerlijke tepels in mijn mond. Terwijl ik daar mee bezig was, hoorde ik haar met geile stem commanderen: bijt er in… vind het zo lekker als je er in bijt. Ik gaf meteen gewillig gehoor, hoe kon ik anders? Voorzichtig beet ik in haar tepel, ze kermde het uit en duwde haar lichaam omhoog. Deed ik haar pijn of was het zo lekker? Zou ik het haar vragen? Ik deed het toch maar, waarop ze meteen zei dat ik door moest gaan, dat het zo lekker is… dit was voor mij een vrijbrief om mezelf te laten gaan en beet haar weer, steeds iets harder… trok aan haar tepel met mijn tanden, niet te lang en afgewisseld met likjes en kusjes om toch de pijn wat te verzachten. Maar ik bleef bijten, vond het zelf ook erg lekker, vooral ook vanwege haar reactie daar op.

Opeens hoorden we een deur open gaan, stemmen in de gang die voorbij kwamen. Heel even waren we hierdoor afgeleid, even maar….ik beet meteen weer in haar tepel en wat ze daar van vond konden ze op de gang waarschijnlijk wel horen… ik hoopte dat ze het konden horen. In een flits ging de gedachten door mijn hoofd dat er misschien ook mensen in de kamer naast ons konden zijn, of zat het meisje van de receptie in de kamer op het bed, aandachtig naar ons luisterend en met zichzelf spelend… mijn opwinding werd groter en ik kreeg zo’n zin om deze geile vrouw onder mij te beffen… zuigen op haar natte kutlipjes, spelend met haar klitje… ik wilde haar proeven. Kussend ging ik over haar buik op weg naar haar heerlijke ruikende kutje, om de spanning voor haar nog wat meer op te bouwen ging ik niet gelijk op mijn doel af, maar likte ik plagerig vlakbij haar natte lipjes, net boven haar klitje om er daarna vol voor te gaan. Ik zoog heftig op haar lipjes en duwde mijn natte tong stevig tegen haar klit aan en begin haar te likken, haar geil vulde de smaak in mijn mond tot ik niks anders meer kon proeven dan dat. Zo lekker, ik vind het echt super lekker om een vrouw te beffen… ik kon het dan ook niet laten om mijn gladde paal te verwennen met mijn hand en smeerde mijn voorvocht uit over mijn gloeiende eikel.

Ze bleef maar kreunen en hijgen en ook nu probeerde ik haar uit door af en toe stevig op haar lipjes en klitje te zuigen, soms zelfs lichtjes bijtend. Ze vond het heerlijk en dat liet me niet onberoerd. Ik bracht twee vingers naar de ingang van haar grotje en aangezien ik haar geil al flink had opgeslurpt, was ze weer een beetje droog maar dat deerde me niet om mijn vingers enigszins in haar kut te duwen. Daar was ze wel behoorlijk nat en kon haar dus meteen stevig neuken met mijn vingers. Ik keek naar haar, hoe ze er van genoot, maar haar tepels staken zo verleidelijk in de lucht… zuigen en vingeren, ik nam haar stevig onderhanden en toen er weer mensen over de gang liepen, stopte ik dit keer niet door aarzeling en ditmaal moesten ze haar zeker gehoord hebben. Ik liet het tempo iets zakken en zat iets rechtop, waardoor zij recht tegen mijn paal aankeek, voor ik het in de gaten had voelde ik haar lippen over mijn eikel glijden en verdween mijn stijve in haar heerlijke mond. Door dit plotselinge genot was ik wel afgeleid en had seconden later pas in de gaten dat ik mijn vingers niet meer bewoog. Ik haalde ze uit haar kut en het glimmende geil op mijn vingers wilde ik maar al te graag in mijn mond voelen… ze pijpte me zo lekker dat ik haar moest waarschuwen dat het niet lang zou duren voor ik zou komen. Even hield ze in en kuste mijn lijf, vond mijn tepels en zoog er hard op. Ik vind dit net zo lekker als zij en ze wist ook dat ik er wel van hou als het ook een beetje pijn doet, dus was ik niet verbaasd dat ze me begon te bijten. Ik gromde van genot en ze heeft me minutenlang wisselend in mijn tepels liggen bijten, terwijl ze me zachtjes af trok….

Ze had van mij wel uren zo door mogen gaan, maar gelukkig kreeg ze weer de behoefte om me af te zuigen en prompt verdween mijnpaal weer in haar mond. Ze hield niet meer in en ik voelde zoveel geilheid in mij opborrelen dat ik haar kreunend zei dat ik ging komen. Ik wist niet zeker of ik in haar mondje mocht komen, dus trok ik net op tijd mijn paal uit haar mond. Haar hoofd ging nog mee en dacht nog dat het wel had gekund, maar het was al te laat…. Sperma spoot uit mijn eikel op haar borsten en het bleef maar komen, ze bleef ook trekken tot ik niet meer kon en ik zag dat ze verrukt naar mijn spuitende eikel lag te kijken en toen omhoog, benieuwd of ik genoeg had gehad. Ik voelde mijn knieën knikken en liet me langzaam op bed vallen, om haar tong in mijn mond te kunnen zuigen. Ik proefde mijn zoete smaak en genoot….

Na een paar minuten heb ik mijn sperma maar even van haar afgeveegd, mijn geilheid was door mijn klaarkomen wel wat afgezakt. Maar zij was nog niet klaar en zeker niet met mij. Haar tepels nog steeds keihard en ondanks de afzwakking kon ik maar niet van haar tepels afblijven, begon ze duw weer te likken… proefde mijn eigen sperma en mijn geilheid was terug, heerlijk om het van zo’n geile vrouw af te kunnen likken. Intussen was ze bezig zichzelf klaar te vingeren en terwijl ik aan haar tepels zoog en er in beet, genoot ik van haar hand dat steeds sneller over haar klitje ging en toen ze kwam drukte ze zich tegen me aan om me mee te kunnen laten genieten. Daarna hebben we nog lekker wat met elkaar liggen zoenen.

Mijn paal was weer helemaal stijf, maar de tijd liet ons behoorlijk in de steek. Dus besloten we om ons aan te kleden en het hotel te verlaten. Ik was behoorlijk verbaasd dat ik echt met elastieken benen de trap af ging, deze beleving was zo intens en spannend. Ik hoopte dat het meisje nog achter de balie zou zitten, wilde haar blik zien en er van genieten, maar helaas was ze weg. Zou ze aan het bijkomen zijn op de kamer, de kamer naast nummer 117? Ik zal het nooit weten. De kaart heb ik o de balie gelegd, gezegd dat we weer zouden gaan en op weg naar de auto konden we niet van elkaar afblijven. Zo moeilijk was het om afscheid te nemen, maar het moest echt. Elk in de eigen auto en nu zouden we gaan, maar het afscheid kon gelukkig nog uitgesteld worden… mijn auto startte niet. Alle pogingen ten spijt kreeg ik hem echt niet meer aan de praat en terwijl ik op de Wegenwacht moest wachten, zijn we nog even in het restaurant gaan zitten met een kopje thee met cake. Maar het afscheid kwam er toch…

Diezelfde avond zaten we weer te chatten en het verlangen naar elkaar was ontzettend groot, het afscheid kwam veel te vroeg. Gelukkig hebben we beide nog dagen rondgelopen met zere tepels, als herinnering aan die middag. En een week later hebben we het nog eens dunnetjes overgedaan, hopelijk zal zij dat verhaal binnenkort zelf vertellen. In elk geval zitten er nog meer verhaaltjes aan te komen, want we hebben al weer afgesproken…

© sanya

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Kamer 117

 1. 30 mei 2007 at 14:06

  Een plot die niet bijster origineel is en een verhaal dat wat beter opgemaakt had kunnen worden om grote lappen moeilijk doordringbare tekst wat verteerbaarder te maken. Niettemin goed genoeg voor een permanent verblijf in de podium-archieven.

 2. 31 mei 2007 at 14:49

  Redelijk verhaal uit de categorie "13 in een dozijn". Nogal wat taalfoutjes.

 3. 8 juni 2007 at 08:22

  Het verhaal komt een beetje warrig over. De zinnen lopen niet echt en het leest daardoor niet lekker weg.

 4. 8 juni 2007 at 10:56

  Best wel verzorgd geschreven, maar te voorspelbaar. De auteur had meer kunnen doen met deze materie.

Geef een reactie