Kapper

Het was een mooie zondag in de lente, de zon scheen en ik had verdomd goeie zin. Ik was lekker uitgeslapen, en na mezelf verwend te hebben met een lekker ontbijtje met een eitje swingde ik de trap af naar beneden, mijn kapperszaakje in. In de eerste de beste spiegel wierp ik een blik op mezelf, “Yeah” dacht ik, en ik gaf mezelf een knipoog. Ik had een voorgevoel dat het een fantastische dag zou worden.

Ik stopte een lekkere meezinger in de CD speler en even later stond ik mee te bleren met Bill Withers. “A lovely daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy”

Beetje corny nummertje, maar zooooo lekker om mee te zingen.

“A lovely daaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy”

Bliep bliep bliep

“A lovely daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy”

Bliep bliep bliep

O. Telefoon.

“Bouquet residence, lady of the house speaking!” zei ik met een verdraaide piepstem.

Een warme stem antwoordde: “hoi, Etienne, met Paula”

“Hey Paula!” antwoorde ik snel

Paula?…… Paula?….. Paula……. In een sneltreinvaart flitsten gezichten en namen van vrouwen door mijn hoofd. Gelukkig dat ik fris was, want binnen een seconde of wat had ik in beeld wie ik ook al weer aan de lijn had. Aaah Paula….. kwam af en toe voor een knipbeurt in mijn zaak, en was altijd goed voor een gezellig kletspraatje. Mooie vrouw ook nog, goed figuur, en een halfbloed met de bijbehorende lichtbruine huid, bruine ogen en zwart haar. Ik vind dat vaak wel mooie vrouwen.

“Wazzup meis? Wat kan deze man voor een leuke dame als jij betekenen?”

(Gegiechel)

“Nou Etienne, weet je, ik heb het wel een beetje gehad met mijn haar”

“Joh, dan pak ik effe de agenda erbij, en dan maken we een afspraak om de boel eens heel anders te knippen”

“Nee, daar bel ik niet voor eigenlijk. Of eigenlijk wel, maar ik wil geen afspraak maken. Ik wil eigenlijk vragen of ik vandaag langs kan komen”

“Euh, ik ben eigenlijk dicht vandaag. Maar….”

“Weet ik wel Etienne, nou ik zal het uitleggen. Ik wil namelijk… uhm…. Ik wil.. (zucht). Nou weet je Etienne, ik wil gewoon kaalgeschoren worden”

“Van boven of van onder, schat?” grinnik ik

Ik hoor dat Paula bijna de slappe lach krijgt van mijn vraag.

“Nee, gekkie, van boven natuurlijk! Gewoon al mijn haar er af”

“Poeh, meid. Das een hele stap. Ik begrijp dat je er liever geen pottekijkers bij hebt. Moet je 't iedere keer weer uitleggen en zo. Zeg, kom maar langs joh.”

“Bedankt Etienne, je bent een schat. To zo!”

{Klik}

Een half uurtje later werd er op de deur getikt, ik deed open, en Paula kwam binnen. Of liever gezegd, het was alsof de zomer binnenkwam in mijn kapperszaakje. Ze had haar haar samengebonden met een goudgele gebatikte lap, op haar neus stond een zwarte Gucci zonnebril, daaronder straalde een witte lach me tegemoet. Verder droeg ze een zonnegeel lichtkatoenen bloesje wat ze om haar middel geknoopt had. Haar bloesje stond ver genoeg open om een deel van de bruine welvingen te kunnen zien. Ook was haar buik zichtbaar, en ik zag dat ze een gouden navelpiercing had. Onder haar navel begon de okergele 3/4 broek die strak om haar dijen en billen gespannen zat. God, ze kon het hebben hoor. Wat een strak lichaam. Aan haar voeten droeg ze open teenslippers. Geel natuurlijk. En zo kwam deze geelbruine combinatie mijn kapsalonnetje opfleuren.

Spontaan kwam ze op me toe, en gaf me een kus op mijn wang. “Wat lief dat je dit wilt doen” waarop ik gekscherend antwoordde dat ik wel dubbel tarief zou rekenen. Ik geleidde haar naar een stoel bij een wasbak. We konden maar het beste meteen beginnen. De stoel helde licht achterover, waardoor haar haren vanzelf boven de wasbak hingen. Toen ik achter haar ging staan om haar haren te wassen, kon ik haar hele lichaam goed zien. Ik zag weer een deel van haar lichtbruine borsten, en de bolling in haar blouse. Zo te zien droeg ze geen BH, en mijn fantasie maakte me een beetje geil. Haar buik, de wat bolle venusheuvel, en de volle dijen maakten het uitzicht helemaal fantastisch.

“Sit back and relax” zei ik, en ik begon haar haren te wassen. Met het lauwwarme water maakte ik de bos haar goed nat, en vervolgens begon ik met shampoo haar haar te wassen. Ik deed dit wat langzamer en zorgvuldiger dan anders. We hadden immers alle tijd. Terwijl ik zo bezig was, sloot ze haar ogen en ik zag dat ze ontspande. Toen ik begon haar hoofdhuid te masseren, zuchtte ze zachtjes. “Hmmmmmmmm, lekker hoor, je verwent me, vind je het erg als ik doe alsof ik thuis ben?” Ik antwoordde natuurlijk dat ze maar moest doen wat ze niet laten kon, en dat ze er maar lekker van moest genieten. Ze schopte haar slippers uit, en tot mijn verbazing knoopte ze het bovenste knoopje van haar broek los, en deed de rits een paar cm open. “Ja sorry hoor” zei ze “Die broek zit een beetje te strak, ik denk dat ik te dik wordt”. Jeezz, als dat te dik was, dan mogen van mij alle vrouwen te dik zijn! In de gleuf van haar broek werd de bovenrand van een roodkanten slip (of string?) zichtbaar. “Staat je goed, dat rood” zei ik grinnikend. “He stiekemerd!, zit je in m'n broek te kijken?” vroeg ze met een stem waarin duidelijk te horen was dat ze het wel leuk vond. Ze deed ook geen enkele poging om mij het uitzicht te ontnemen. “Vind je het mooi, lingerie?”. Ik antwoordde dat ik niet kon zeggen dat het me niets deed, en dat ik vooral de combinatie rood met lichtbruin erg erotisch vond. Ze humde tevreden, maar zei verder niets. Toen ik begon om haar haren uit te spoelen, en ook daarbij haar hoofdhuid masseerde, had ze haar hand op haar buik gelegd, en wel zo dat haar hand net boven de rand van haar slip lag. Ik zag dat ze zichzelf daar zachtjes masseerde. Het was mij wel duidelijk dat ze net zoals ikzelf onderhand een beetje opgewonden begon te raken, want inmiddels was de aftekening van haar tepels zichtbaar in haar blouse. Ik droogde haar haren zorgvuldig af, en ik zag dat ze nog steeds lag te genieten.

“Schat, ik moet je even bedekken” zei ik terwijl ik een cape over haar heen drapeerde. “Ja. Is goed” antwoordde ze loom. Ik pakte een grote schaar, om aan de zware klus te beginnen. Voor de zekerheid vroeg ik of ze het zeker wist. “ja hoor, begin maar” . Nou vooruit dan maar. “Here goes nothing” En ik zette de schaar in haar zwarte lokken. Met grote plukken tegelijk knipte ik haar haar weg, totdat ze alleen nog maar een bosje warrig haar van ongeveer een centimeter had. Het was in een paar minuten gebeurd. Nu was het tijd om de tondeuse te pakken. En terwijl het apparaat zacht trillend zijn werk deed, begon Paula weer te genieten. “Hmmmm dat trilt lekker op m'n hoofd” zei ze. Ik besloot om er maar wat langer de tijd voor te nemen. Ik liet de tondeuse langzaam over haar hoofd gaan, en masseerde tegelijkertijd met m'n handen haar hoofdhuid. Toen ik naar beneden keek, was wel duidelijk dat ze er van genoot…… Onder de bedekking van de cape kon ik zien dat ze haar benen wat gespreid had, en ter hoogte van haar kruis zag ik een bobbel bewegen.

Toen de tondeuse zijn werk gedaan had pakte ik snel wat babyolie, om de hoofdhuid te behandelen. Met mijn vingers masseerde ik haar hoofd stevig en teder. “Oooh wat lekker Etienne” kreunde ze, en ze bleef doorgaan met zichzelf te vingeren onder de cape. Ik liet mijn handen afdalen naar haar hals en vervolgens masseerde ik haar schouders. Ze liet me gewoon mijn gang gaan… Ik fluisterde in haar oor: “Zal ik je nog verder verwennen?” Kreunend antwoordde ze “Ooohh ja, ik ben zo geil”. Ik knoopte haar bloes open sabbelde op haar oorlelletje, en begon haar borsten te strelen. Mijn handen nog glibberig van de olie gleden soepel over haar lichtbruine borsten, en mijn vingers rolden haar tepels. Paula begon heftiger te kreunen. Ik trok de cape weg, en Paula wurmde snel haar broek van haar kont, over haar benen, op de grond. Ik zag hoe ze snel weer haar middelvinger in haar pruim stak en met haar andere hand haar klit masseerde. Mijn handen beperkten zich niet meer tot haar borsten, maar ik masseerde haar hele bovenlichaam van schouders tot schaamstreek. En iedere keer als mijn handen haar kruis bereikten, gleden mijn vingers even tezamen met de hare door haar grotje. Na een paar minuten zag ik hoe haar lichaam spande, en haar vingers in hoog tempo haar klitje bewerkten. Tenslotte stak ze haar vinger diep naar binnen, en blies een harde stoot lucht uit haar neus en mond tegelijk. Zo kwam ze bijna geluidloos en kort maar heftig klaar.

© Etienne

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Kapper

  1. 26 november 2007 at 16:55

    Zonder meer een goed verhaal, wat vreemd, maar dat kan ook lekker zijn

Geef een reactie