hot teens tube shemale jizzed by group.

Kom je bij me spelen?

In de straat met halfvrijstaande woningen waar ik woon is het de gewoonte om de garagedeuren open te laten als de kinderen met elkaar aan het spelen zijn. Ze hebben de mogelijkheid om op één van drie adressen te spelen en vaak veranderen ze ook nog eens geregeld van plek waardoor af en toe moet worden gezocht waar ze uithangen. Mijn zoontje kan ik vaak, als ze niet bij ons aan het spelen zijn, bij de buren zoeken. Het meest speelt hij met Luc het buurjongetje van dezelfde leeftijd. Zojuist zijn ze bij ons binnengestoven.
‘Ik moet zo even naar de garage’, roep ik naar boven, ‘ik zal even tegen de moeder van Luc zeggen dat ik even weg ben.’
Via de aangrenzende garages loop ik bij de buren de bijkeuken in.

Door het raam zie ik je in een tuinstoel in de zon zitten. Even neem ik de tijd om je te bekijken. Je blouse heb je wat verder open geknoopt. Je flinke borsten zorgen voor een diep decolleté. Je rokje wat opgestroopt zodat je door de zon nog wat kleurt. Je hebt je rokje hoog opgeschoven, ik kan duidelijk het zwarte stof van je slipje zien. Twee door de zongebruinde benen zijn tot bijna op de heupen ontbloot.
‘Hoi Conny, lekker van de zon aan het genieten? De jongens zijn bij ons aan het spelen. Ik ga even de auto bij de garage ophalen’, zeg ik.
‘Heeft die lekker een beurt gekregen?’, vraag je met een glinstering in je ogen. Een ogenblik weet ik niet goed hoe ik hierop moet reageren.
‘Euh, nou tot zo, als je even een oogje in het zeil houdt ben ik zo weer terug’, stamel ik.
Nadat ik de auto heb opgehaald en voor het huis heb geparkeerd omdat de oprit vol ligt met fietsen loop ik weer door de garage om te zeggen dat ik er weer ben. Je zit niet meer in de tuinstoel.

‘Kom jij bij mij spelen?, klinkt het opeens achter me. Dé standaardvraag die het dagelijks bij ons klinkt. Ik draai me om. Je hebt je kleren uitgetrokken en gekleed in een kleine, nauwelijks iets verhullende, zwarte bikini, een glas drinken in je ene hand en een glossy in je andere.
‘Nou, wat had je in gedachte?, reageer ik snel, ‘ga je zwemmen? Is wel lekker hoor, zo’n verkoelend badje.’
Je schuift door de deuropening langs me, je lichaam zacht tegen me aan drukkend, naar de achterdeur. Een opwindend verleidelijk vleugje parfum dringt in mijn neus. Ik volg je naar buiten, mijn blik op je fraai gevormde billen gericht. Je broekje is wat tussen je billen opgekropen. Mijn god, wat een opwindend aanblik.
‘Jij mag lekker in dat koude water gaan liggen, hoor, heb jij je zwembroek bij? En anders ga je maar in je blootje, dat doen de jongens ook. Maar ik ga heerlijk in de zon liggen.’
‘Als je het dan maar niet te warm krijgt.’
‘Lekker toch zo’n heet lichaam.’

Ik voel dat ik het warm krijg van de toespelingen en dat mijn lichaam begint te reageren. We zijn bij de tuinstoelen aangekomen en nadat je alles op de tafel hebt gezet trek je de bikini een beetje recht. Daarbij trek je, echt per ongeluk?, iets te hard aan het topje en een fraai gevormde borst floept tevoorschijn.
‘He, kom jij even kijken wie er is?’
Weer voel ik mijn lichaam op jou reageren. Blijk baar zie jij de groeiende bult in mijn broek ook, met je blik op mijn kruis gericht stop je opvallend langzaam je borst terug.
‘Ik kan het natuurlijk ook uittrekken, je hebt nu toch al een gezien.’
En snel trek je de lussen los je beide borsten ontblotend.

Euh, en de kinderen dan, die kunnen hier elk moment binnenrennen gaat het door mijn hoofd. Alsof je mijn gedachte leest zeg je ‘de jongens zijn met mijn moeder mee, die komen tegen etenstijd weer terug.’ Je trekt de bovenste knoop los waardoor het topje op de grond valt. Geheel overbodig om het topje op te rapen draai je half om voorover bukkend, maar meer om me ondertussen een overweldigend opwindend uitzicht te bieden op je fraai gevormde achterste. Een vlugge blik omlaag zegt me dat ik een enorme tent in mijn broek heb. Als je overeind staat stap je naar me toe en drukt je hand tegen mijn stijf lid.
‘Zo te zien en te voelen bevalt het je wel wat je ziet, zeg je zwoel. Moet jij niet even gaan afkoelen? Of wil je toch spelen?’

Je wrijft langzaam over mijn harde lul, die met elke draaiing van jou hand harder lijkt te worden. Langzaamaan voer je de druk op mijn pik op. Je wrijft nu hard op en neer langs de dikke stam in mijn broek. Ik voel mijn knieën knikken. Dan pak je de rand van mijn poloshirt en trekt het langzaam omhoog. Je krast met je nagels over mijn huid. Ik voel dat ik kippenvel krijg van opwinding. Met het shirt over mijn hoofd druk je jou lippen op mijn tepel en neemt hem zacht tussen je lippen. Vlug trek ik mijn shirt uit. Weer wrijf je stevig over de volle lengte over mijn harde lul.

‘Hmm, ik denk toch dat het spelen wordt,’ klinkt het hees. ‘Kom jij met mij spelen?’
Je knoopt mijn broek los.
‘Kom jij maar eens hier.’
Met je vingertoppen ga je achter het elastiek van mijn boxer en streelt het topje van mijn eikel.
Hmm, gevoelig.

Weer knikken mijn knieën. Ik leg mijn handen op je heupen en laat mijn hand over je billen gaan. Ondertussen glijdt mijn broek naar beneden. Je hand verdwijnt helemaal in mijn shorts en sluit zich stevig om mijn pik. Langzaam beweeg je jou hand op en neer. Dan laat je me los om mijn boxer omlaag te schuiven. Echt makkelijk gaat het niet maar opeens schiet mijn stijve tevoorschijn.
‘Wauw, wat een pracht exemplaar. Jij hebt ook niet achteraan in de rij gestaan,’ zeg je opgewonden. Snel pak je mijn harde pik weer stevig vast en beweegt je hand weer van de top tot aan de wortel en weer terug. Met half gesloten ogen leg ik genietend mijn hoofd in mijn nek en vind met mijn hand op je heup een van de lussen die de lapjes van je bikinibroekje bij elkaar houdt. Langzaam trek ik de knoop los. Daarna herhaal ik deze handeling.

Verbeeld ik het me of zag ik bij de buren boven een gordijn bewegen? Het zal wel mijn verbeelding zijn geweest.

Ik concentreer me weer op jou. Je broekje is los en tussen je voeten op de grond gevallen. Volle, mooi gevormde borsten, een heerlijk lichaam, een mooi geschoren streepje. Langzaam voer je het tempo op en wordt je greep steviger. Met een hand omvat ik je borst en voel je stijve tepel in mijn handpalm priemen. Mijn hand op je heupen beweeg ik naar voren en streel zacht door de stugge haartjes. Mijn vingertop beroert je lipjes en ik voel een warm vochtdruppeltje. Uitnodigend zet je een voet wat verder naar buiten me wat meer ruimte gevend. Mijn vinger glijdt tussen je lipjes. Een vochtig uitnodigend grotje wacht op me. Langzaam dring ik in je. Een zachte goedkeurende kreun. Ik beweeg mijn vinger in en uit je. Je ademhaling gaat gelijk met mijn beweging. Met mijn andere hand kneed ik zacht je borst om vervolgens je stijve tepel tussen mijn vingers te laten rollen. Ik ga met een tweede vinger bij je naar binnen wat meteen weer een goedkeurende luidere kreun oplevert. De trekkende beweging aan mijn harde paal wordt meer ongecontroleerd. Je duwt me zacht richting het gras. Met mijn vingers in je en jij trekkend aan mijn pik strompelen we een stukje verder, het gras op. Daar liggen wat handdoeken door de jongens neergegooid. Je zakt door je knieën. Mijn vingers zijn nat van je geile vocht. Ik kijk hoe je jou lippen tegen de dikke opgezwollen paarse eikel drukt. Met het puntje van je tong ga je over het gevoelige topje. Langs de rand. Dan neem je de dikke eikel in je mond.

Genietend leg ik mijn hoofd weer in mijn nek. Het gordijn boven wat is opgeschoven. Een hand streelt een borst. Daar staat de buurvrouw van Conny van het geile schouwspel te genieten. Vlug valt het gordijn terug. Dit windt me nog meer op, gepijpt door de buurvrouw en begluurd door de andere. Ik voel dat het niet lang meer gaat duren en duw zacht je hoofd terug. Ik zak langs je op de grond en fluister tegen je dat we worden bekeken.
‘Geil,’ is ook jou reactie.
Ik buig me voorover en neem je tepel in mijn mond. Langzaam laat ik mijn tong rondjes om je tepel draaien. Vervolgens ga ik zacht kussend naar beneden.
‘Hmm, jaa, daar is ze weer,’ kreun je zacht.
Ik vervolg mijn weg over je been naar beneden. Ik buig je benen verder uit elkaar en vanaf je knie beweeg ik langzaam aan de binnenkant van je been naar boven. Een geil opwindend bedwelmende geur dringt in mijn neusgaten. Met mijn tong ga ik over je gleuf en proef je heerlijke gekmakende vocht.

‘Ze vingert zichzelf…’ ik kijk op en zie haar voor het raam staan met een hand op haar borst en eentje onder haar omhooggeschoven rok. Ik duw je benen omhoog en laat mijn tong tussen je lipjes gaan. Even verplaats je jou gewicht waardoor je met je benen tegen mijn duwt. Dieper dring ik met mijn tong bij je binnen. Je ademhaling versnelt en wordt hijgend. Je duwt je heupen omhoog.
‘Ahh, ik wil je in me voelen…’
Ik richt me op en beweeg me naar boven. Met een kreun van jou dring ik diep bij je binnen. Ahh, jaah…
Langzaam ga ik in je op en neer. Onze bezwete lichamen kletsen tegen elkaar. Dan haal ik mijn harde pik uit je en til je been voor me door. Ik draai je op je knieën en met opgerichte kont zit je naar me toe. Ik kijk hoe mijn harde dikgeaderde paal in je wordt opgenomen. Heen en weer beweeg ik in je. Er in er bijna uit weer zo diep mogelijk binnendringend. Met elke beweging een dieper gegrom en gekreun.

De buurvrouw is verdwenen. Wat raar. Ik voel dat ik weer bijna op springen sta en aan jou beweging te voelen begin jij ook je hoogtepunt te bereiken. Dan stapt opeens de jongere buurvrouw de achtertuin in met haar kleren verfomfaaid aangetrokken. Ze gaat in de tuinstoel zitten met haar benen uit elkaar. Ze schuift haar spijkerrokje op en streelt haar ontblote poes. Ze dringt met een paar vingers bij zichzelf naar binnen en vingert zichzelf naar een hoogtepunt.
‘Ik heb gevraagd of ze naar beneden kwam. Of ze mee kwam spelen,’ breng je hijgend uit. ‘Ik wil dat je in onze monden klaarkomt.’

Je laat me uit je schieten en gebaart naar de jonge vrouw dat ze er bij moet komen. Ik ga op mijn rug liggen en steunend op mijn ellebogen kijk ik naar de twee monden die van twee kanten aan mijn staaf likken en sabbelen. Je legt je handen op haar billen en verdwijnt in haar kutje. Een korte schrikbeweging als je bij haar binnen dringt. Ik houd het echt niet meer en met vlokken schiet mijn sap uit mijn kloppende paal. Slierten schieten in jullie gezichten. Gulzig proberen jullie alles op te likken. In jullie gezichten hangen ook klodders sperma. Nog steeds komt mijn sperma met kleine golven naar buiten. Wat een geil gezicht. Elkaar en mijn pik aflebberend. Later liggen we met z’n drieën nog nahijgend in het gras.

Of het nu weer dagelijks klinkt: kom je bij me spelen…?

Paul

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  9 comments for “Kom je bij me spelen?

 1. 11 november 2011 at 08:52

  Mwah, het verhaal kon me niet zo boeien met als resultaat dat ik snel naar beneden scrolde. Verhaallijn is 100% voorspelbaar en het gebruik van de ‘je’- vorm maakt dat de vrouwelijke hoofdpersoon anoniem blijft. Ik vind dat dit verhaal beter past op een andere website dan Eropodium dat nu eenmaal een platform is voor de beste erotische verhalen.

 2. 11 november 2011 at 15:51

  Mooi verhaal, lees je hier niet zo vaak, drie sterren van mij.

 3. 28 november 2011 at 14:47

  schitterend, spannend en NET echt!

 4. 4 december 2011 at 12:49

  Verleidelijke buurvrouwen in veroveringsstemming. Het zal je maar gebeuren.

 5. 8 december 2011 at 18:07

  Ik vind dit te voorspelbaar met meerdere herhalingen van dezelfde handeling. Handelingen die geen ruimte laten voor eigen fantasie. Vanzelfsprekend is alles hier op fantasie gebaseerd maar dit is mij echt te ongeloofwaardig.

 6. 9 december 2011 at 22:47

  De onwaarschijnlijkheid van dit verhaal speelt je parten. Elk element valt ‘toevallig’ uit ten gunste van een spontaan lijkende trio, midden in de krappe tuin van een Vinexwoning? Nee, helaas, dat leidt toch teveel af.

 7. 11 december 2011 at 20:08

  Zo te zien is dit je eerste verhaal hier. Ik zie het als een probeersel, een oefenstukje. Er zit meer in vermoed ik, het is aan jou wat je daarmee gaat doen. Je kunt porno gaan schrijven, ook leuk maar dan al gauw niet iets voor hier. Of ga je erotica schrijven, iets dat mensen zoals ik echt zou kunnen opwinden? Ik wacht het af.

 8. 15 december 2011 at 11:24

  Acht lezers beoordeelden dit verhaal. Samen goed voor 14 sterren. Dat betekent een ledenstem van twee sterren.

 9. 15 december 2011 at 18:25

  Dank allen voor het commentaar, ik zal het ter harte gaan nemen. Het goede en het slechte. Tja, hoe groot moet een tuin dan eigenlijk zijn, een terras, een opblaasbadje een paar handoeken, sorry, ik heb geen park voor handen. Heb ik het slecht getroffen met zo’n verleidelijke buurvrouw? Heerlijk toch dromen?

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world