Kort verhaal…eerste ontmoeting

Onze eerste ontmoeting……
Bij jou in een rustig weiland…..
Jij staat bij je trekker en ik kom er aan lopen, we lachen naar elkaar, het is fijn om elkaar eindelijk te zien na zo’n lange tijd.
Ik voel vlinders en spanning terwijl ik naar je toe loop, jij bent volgens mij ook een beetje gespannen. Ik neem grote stappen want het gras is een beetje hoog, met elke stap schuift m’n rokje een beetje hoger. Als ik bij je sta omhelzen we elkaar en geef ik je een zachte kus op je mond die iets langer duurt dan twee gewone vrienden. Daarna staan we te grijnzen naar elkaar en praten we wat over tja koetjes en kalfjes. Ondertussen check ik stiekem hoe je er uit ziet, lange benen in een jeans, die mooie buckle, strak shirt, je gezicht staat wat minder gespannen nu, je ogen mooi achter je lichte wimpers, je mooie rossige haar kort.
Ik zie dat je mij ook bekijkt, m’n korte rokje met daaronder blote benen met slippertjes, een strak shirtje spant over m’n volle borsten, diepe v hals waar ik jouw ogen steeds naartoe zie gaan.
Dan vraag je of ik je trekker van binnen wil zien en helpt me omhoog de cabine in, je handen voelen ongegeneerd m’n taille, heupen en als ik de laatste stap in de cabine zet zie je dat je m’n rokje zo hoog hebt opgeschoven met het helpen dat ik geen slipje aan heb…….

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Kort verhaal…eerste ontmoeting

  1. 10 januari 2018 at 06:06

    Leuk….je wild verder lezen. En er is niks. Gr. Joop

  2. 11 januari 2018 at 16:05

    Grappige reactie, Joop. Korte verhalen moeten toch bij de erotische flitsen op het forum?
    Spannond begin hoor, Nitro.

Geef een reactie