hot teens tube shemale jizzed by group.

Langzaam naar volledige dominantie – deel 2

De verpleegster keek recht in de papiermand toen ze binnenkwam en keek veelbetekenend naar Jantje die hevig bloosde.  “Je hebt een leuk vriendinnetje” zei ze”ik hoop dat je ze weet te appreciëren”.

“Doe ik, doe ik” stotterde Jantje

Hij schaamde zich dood als de verpleegster het laken wegdeed om hem te wassen en hij volledig bloot lag.  “Maak je geen zorgen, jongeman, ik heb er al vele gezien” zei ze vrolijk terwijl ze hem inzeepte met een spons.  Hij moest dit wel ondergaan onbewegelijk als hij was in dat starre karkas van een plaaster.

Jantje had een rusteloze nacht gehad  en was vroeg wakker met een kloppende stijve lul.  Normaal zou hij zich hebben verlegd en met zijn hand rond zijn lul zich lekker hebben afgetrokken zodat hij ontspannen aan de volgende dag kon beginnen, maar nu kon hij zijn lul niet aanraken laat staan zich aftrekken.  Door zijn hulpeloosheid werd zijn piet nog stijver.

Een jonge verpleegster bracht zijn ontbijt en gaf te eten terwijl ze babbelde over de dag die ging komen.  Wat had ze weer gezegd ”Ik hoop voor jou dat je vriendinnetje langskomt vandaag”.  Dat was het ja, en de wetenschap dat al de verpleegsters wisten dat Karolien hem gisteren had afgetrokken maakte zijn gezicht helemaal heet.

Het feit dat hij enkel gescheiden was van haar door een dun laken, maakte dat hij de hele maaltijd een geweldige stijve had.  Uiteindelijk kon hij het niet meer verdragen.

“Ik heb genoeg”zei hij

“Wel” zei ze terwijl ze de lepel in zijn mond duwde ”je moet sterkte opdoen”.  De plotse nabijheid van haar borsten tegen zijn arm, en de witte kousen onder haar uniform en de wetenschap dat hij zich niet kon aftrekken maakte zijn lul alleen maar harder, zodanig dat zijn lul tegen het laken opduwde.  Haar ogen vielen op de bobbel in het laken en zij trok het weg om zijn stijve piet te onthullen “ Een kleine ochtend spanning?” zei ze” ik hoop maar voor jou dat je vriendinnetje vandaag langskomt”, en giggelend gooide ze het laken terug over zijn kloppende lul.

Toen ze de kamer verliet meende Jantje zich in te beelden dat ze wat meer met haar achterste schudde. En nog altijd had hij een flinke stijve en nog meer toen de verpleegster een doos doekjes naast zijn bed plaatste en eens ondeugend knipoogde.

Midden in de namiddag kwam de verpleegster om Jantje te wassen en hij kreeg weer een rode kop toen ze het laken wegtrok en zijn nog altijd harde en kloppende lul zag.  “Zo te zien is je vriendinnetje nog niet geweest” zei ze giggelend en begon hem te wassen ervoor zorgend zijn rode lul niet aan te raken.  “Morgen zullen we eens proberen te douchen, we moeten dan een plastiek rond de plaaster doen” zei ze “misschien wil je vriendinnetje je wel douchen”.

En de dag kabbelde voort en hoewel hij niet heel de dag een erectie had was zijn lul continu half stijf want zijn gedachten waren maar bij één ding: Karolien en zou ze vandaag komen en als ze kwam zou hem dan terug aftrekken?

Maar ze kwam niet opdagen en Jantje had een onrustige nacht, draaien en keren, en al zijn gedachten gefocust door een grote seksuele frustratie die zich gedurende de ganse vorige dag had opgebouwd; zou Karolien morgen komen en hem dan verlossen?

Hij had weer een verschrikkelijk harde stijve toen hij suf wakker werd, hij had maar één gedachte hoe klaarkomen?  Misschien kon hij met zijn piet tegen het laken schuren, een lichte druk op zijn lul zou hem al doen exploderen.  Maar nee, hij zou er een puinhoop van maken in zijn bed en de verpleegsters zouden het zien en hem zeker uitlachen.  Nee hij kon alleen maar bidden dat Karolien zou opdagen.

Heel de dag had hij last van zijn stijve kloppende lul en het leek wel of de verpleegsters speciaal wat meer wriemelden en hij kon zijn ogen niet van hun witte nylons afhouden.  Dit was de langste tijd ooit dat hij niet was klaargekomen en het was bijna onhoudbaar aan het worden.

Laat in de namiddag kwam Karolien dan opdagen met een brede glimlach en Jantjes lul klopte pijnlijk als hij haar zag.  Zoals gewoonlijk zag ze er schattig uit deze keer met een zwarte rok, zwarte kousen en een witte blouse want ze kwam weer direct van haar werk.

“Hoe gaat het met jou?” vroeg ze en ze gaf hem een vriendelijk kusje en ging in de bezoekerszetel zitten.

“OK denk ik“ zei hij met zijn ogen gefixeerd op haar benen toen ze die kruiste en het geritsel van haar nylons zich zo in zijn kloppende lul boorde. “Denk je?” plaagde ze en haar ogen vielen op de bult in het laken ter hoogte van zijn kruis” ben je niet blij me te zien?”

“Ja” zei hij en zijn lul sprong op als zij haar hand op zijn dij legde en hij de warmte door het laken heen voelde.

“Sorry maar ik kon gisteren niet komen, te veel werk.  Heb je me gemist?”en haar oogjes glinsterden bij het zicht van zijn bult onder het laken.

“Ja Karolien” zei hij hees ”ik heb je nodig, weet je” en hij keek de andere kant op.

“Wat heb je nodig” vroeg ze met opgetrokken wenkbrauwen en met haar vinger maakte ze een cirkel op zijn dij door het laken heen.

“Ik heb je nodig om mij af te trekken” flapte hij eruit met hese stem en een rood gezicht.  “Alsjeblieft, Karolien” smeekte hij ”ik ben wanhopig”.

“Wanhopig?” zei ze cool en ze trok het laken weg om zijn kloppende lul te voorschijn te halen ”Is dat al wat ik voor je kan zijn?” vroeg ze met boze stem terwijl zijn lul stijf staat in zijn kruis.

“Nee, nee…”

“Ik ben alleen maar je melkmachine nu je het niet zelf kan doen?”

“Nee, helemaal niet Karolien, ik bedoelde…”

“Ik dacht dat je wel blij zou zijn mij te zien”

“Ben ik ook, ben ik ook..”

Kwaad trekt ze het laken terug over zijn lul “Ik dacht dat ik iets betekende voor jou, Jantje, maar blijkbaar heb ik het verkeerd voor”

Met de moed in zijn schoenen en nog steeds keiharde piet zag Jantje Karolien haar weg nemen naar de deur die ze met een harde klap dichttrok.

Hij kon nog steeds haar sensueel parfum ruiken in de kamer en daar lag hij wanhopig om klaar te kunnen komen, hij moest dringend klaarkomen maar zag niet hoe dit zou kunnen.

© Janneman

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world