hot teens tube shemale jizzed by group.

Langzaam naar volledige dominantie – deel 3

Weer ging er een slapeloze nacht voorbij met draaien en keren terwijl hij zich afvroeg op welke manier hij toch zou kunnen klaarkomen.  Hij stond zelfs op een gegeven moment in de badkamer met zijn lul tegen de zachte handdoeken te schuren, in de idee dat het Karolien’s nylon kousen waren, maar bedacht zich dan plots omdat hij er een hoop smurrie van zou maken die door verpleegster “Arendsoog” dadelijk zou opgemerkt worden.

De jonge verpleegster kwam hem eten geven met de bovenste twee knoopjes van haar uniform open zodat Jantje het topje van haar perzikkleurige bh kon zie, waardoor zijn lul weer begon te kloppen.  Voor ze wegging bracht ze nog een kan met drinken en een rietje “Je vriendinnetje liet dit voor jou, ze zei dat het je favoriete drankje is”.  Ze lachte toen ze vertrok en voor het eerst vroeg Jantje zich af of Karolien met de verpleegsters had gesproken over zijn “hoge nood”.

Hij slaagde erin om zijn mond rond het strootje te brengen en begon van het stroperige drankje te drinken dat zij voor hem had achtergelaten.  Hij vroeg zich wel af wat de verpleegster had gezegd: hij had helemaal geen favoriete drankje.  Na enkele minuten zat hij daar wel met een kloppende stijve piet , zo hard als een ijzeren staaf.

Karolien kwam terug na lunchtijd en Jantje was direct blij haar weer te zien.  Ze zette zich stevig in de bezoekerszetel waarbij haar zwarte nylonkousen en haar zwart businesspakje een schurend geluid maakten.  Weerom begon haar aansteklig parfum de kamer te vullen met als resultaat: een kloppende stijve lul. Jantje wist dat hij alles zou doen en zeggen om te kunnen klaarkomen, ja alles!

“Het spijt me,Karolien” stamelde hij “ het spijt me echt”.

“Verontschuldig je je?”

“Ja, ik verontschuldig me, het spijt me”.

“Zeg je dat nu omdat je me behandelde als je melkmachine?” zei ze met koude ogen terwijl ze naar de bult onder de lakens keek.

Jantje probeerde zich goed te zetten want zijn vel begon te jeuken van de plaaster en zei ”Het spijt me echt dat ik je boos maakte”.

“Je wilt niet dat ik nog eens kwaad word, nietwaar?”

“Nee, nee, het spijt me, ik zal alles doen om het weer goed te maken” hij begon hard te zweten, hij had schrik dat ze zou weggaan.

“Ik word heel erg cool als ik kwaad word” zei ze met harde ogen ”dat zou je moeten weten”.

“Het spijt me” herhaalde hij nogmaals, waarom niet, het scheen te helpen.

“De enige seks die we samen hebben gehad, Jantje, is met mijn hand.  Je schoot alles in je broek die eerste keer, weet je nog?”

“Ja, ja” mompelde hij met een rood gezicht ”ik weet het nog”.

“In de film, en dan die dag hier, omdat ik medelijden had met jou, weet je dat ook nog”.

“Ja, ja, ik heb aan niets anders gedacht”.

“En ik heb er zelf nog niet veel genot aan gehad, nietwaar?”.

“Nee” mompelde hij ”ik zal alles doen om je gelukkig te maken”.

“Zul je?” repliceerde ze op zijn opmerking

“Oh ja, natuurlijk”

“Alles?”

“Ja, beloofd”

“Jij, lieveling” kirde ze en ze kuste hem vol op de mond terwijl haar hand onder de lakens verdween.  Jantje rilde van genot toen ze met haar scherpe nagels langs zijn ballen streek, hij zuchtte hard hopeloos verloren om te mogen spuiten.

“Ik weet hoe moeilijk het voor jou is, schatje” fluisterde ze in zijn oor ”zeker omdat je me vertelde dat je normaal elke dag masturbeert, zo hard voor jou, als ik die woordspeling mag gebruiken” giechelde ze en dat ging recht naar Jantje’s harde lul.  “Ik heb iets voor jou” zie ze terwijl ze plots opstond en het laken helemaal naar beneden trok en zo Jantje volledig bloot legde.

In een opgewonden waas zag Jantje dat ze iets uit haar tas haalde en dat rond zijn voeten begon te trekken, iets zachts, zijdeachtig.  “Opheffen”zei ze en hij strekte zich om van bed te komen en voelde plots iets strak rond zijn piet spannen.  Toen hij naar beneden keek kreeg hij een hoofd als een tomaat want ze had hem een roze zijde slipje aangetrokken met kant bovenaan en aan de pijpjes.

“Maar….” sputterde hij tegen terwijl zijn penis tegen de zachte stof drukte.  Het voelde vernederend aan maar tegelijk zacht en sensueel.

“Ik wil dat je het draagt” zei ze bazig met de handen op de heupen ”je wilt me toch niet terug boos krijgen, niet?”

“Nee, nee” stotterde hij terwijl het smalle ding zich rond zijn kloppende lul spande.

Karolien ging naast hem zitten en kuste hem zacht met haar tong diep in zijn mond.  “Je ziet er zo lief uit met dat ding aan, zo onschuldig.  Het voelt lekker aan zo rond je lul, niet?”

“Ja” mompelde hij terwijl zijn lul tegen de zijden stop duwde.

“Ik noem het je ‘spuitslipje’; zeg het eens” fluisterde ze in zijn oor en gaf hem een likje op zijn kaak.

“Mijn spuitslipje” kraste hij terwijl de zijde stof tegen zijn lul hem dichter en dichter bij een orgasme bracht.

“Ik weet dat het heel moeilijk is voor jou hier.  In die plaaster die er nog 6 weken moet aanblijven en ik kan ook niet elke dag komen om met jou te spelen, nietwaar?”

“Nee, nee” zuchtte hij.

“Mijn hand is alleen voor speciale gevallen, speciale behandelingen, vind je niet” zei ze met voze stem en ze likte in zijn oor ”mijn hand is voor speciale gevallen”

“Ja, voor speciale gevallen” kreunde hij en hij bewoog met zijn kruis zodat zijn pik tegen de zijde stof schuurde.

“Dus heb je je ‘spuitslipje’ om je tijd door te komen, je wilt graag klaarkomen in dat slipje, is het niet?”

“Ja, ja zeker wil ik dat” zuchtte hij.

“Laat me eens zien hoe je in je slipje klaarkomt, laat het eens zien aan Karolien” fluisterde ze en nu werd het te veel voor Jantje en met een kreet en gekreun kwam hij klaar in zijn slipje en spoot de ene klodder sperma na de ander in de zijden stof.

Karolient droogde zijn bezwete voorhoofd af met een doekje ”en, voelt het al wat beter, schatje” vroeg ze en Jantje voelde zich gegeneerd om wat er juist was gebeurd.

“Ja” zei hij zachtjes en draaide zijn hoofd weg.

“Bedank je me niet voor het spuitslipje” zei ze vol enthousiasme.

“Dank je voor het spuitslipje” herhaalde hij en ze glimlachte en trok het zeiknatte slipje naar beneden en over zijn voeten als bij een klein kind en lachend verdween ze in de badkamer en kwam enkele tellen later terug.  “Ik heb het uitgewassen en op het bad gelegd”.  Jantje wilde direct van de schrik protesteren maar de harde blik in Karolien’s ogen weerhield hem ervan.  “Al wat je maar moet doen is aan de verpleegster vragen om het slipje aan te doen zodat je erin kan klaarkomen.  Is dat geen goed idee?”

“Nee, ik zie helemaal geen reden om hen dat te vertellen” protesteerde hij “ alsjeblief zeg ze het niet!”

“Waarom niet?  De verpleegsters zullen dat slipje vinden en ik wil zeker niet dat ze denken dat het van mij is.  Ik moet het ze zeggen.  Ik moet nu gaan en zal proberen om overmorgen terug te komen”  Ze gaf hem een kus op de wang, trok het laken terug goed en vertrok.

Jantje vroeg zich af wat hij tegen de verpleegsters zou zeggen.

Janneman

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world