hot teens tube shemale jizzed by group.

Langzaam naar volledige dominantie – deel 4

De oudere verpleegster kwam de volgende morgen uit de badkamer met het roze slipje in haar handen en de armen gestrekt alsof ze het bestudeerde.  “Mijn dochter heeft net hetzelfde als dit” zei ze terwijl ze door de kamer wandelde.  “Dit is geen goedkoop spul kan ik je verzekeren, je hebt een wonderlijk vriendinnetje” zei de verpleegster terwijl ze het droge slipje op het tafeltje naast het bed legde.”Ik hoop dat je haar waardeert”

“Doe ik, doe ik” mompelde Jantje met een rood gezicht.

“Niet elke vrouw begrijpt mannen zoals zij dat doet, dat kan ik je vertellen.  Je bent in goede handen hier.  Zo, vandaag gaan we een douche nemen” en ze trekt het laken weg zodat Jantje’s ochtenderectie te voorschijn komt. “ Oh schat” zei ze terwijl ze naar beneden kijkt” zo vroeg in de morgen al, ik veronderstel” zei ze met een zucht “dat je je slipje wilt aandoen nu?”

“Nee, nee “ stottert Jantje met een hoofd zo rood als een biet en met zijn stijve lul tegen zijn buik.

“Ben je zeker?”

“Ja, ja ik weet het zeker” mompelt hij” dank je wel”

“Misschien moet je eerst eens naar het toilet gaan?” vraagt ze veelbetekenend.

“Ja, ja inderdaad” zei hij terwijl hij uit het bed klautert en door de kamer strompelt met zijn armen horizontaal in de plaaster en zijn harde penis naar boven schijnt.

“Nee, nee nog niet” antwoordde hij

“Haast je wat” zei ze en ze verscheen plots in de deuropening en keek op hem neer “ik heb nog andere patiënten, weet je”.

“Sorry,hoor” mompelde hij en hij plaste nu ze op hem stond te kijken met een glimlach op haar mond.

Dan wikkelde ze een grote plastiek rond zijn plaasteren kast tot op zijn middel zodat hij er helemaal als een standbeeld bijstond.  Het water was koud en deed hem gillen van het verschieten “Ik weet dat het koud is” zei ze “maar ik ken maar één manier om dat ding van jou daar beneden onder controle te krijgen”en ze keek naar zijn verschrompeld lulletje” ik heb nu geen tijd voor jou dierlijke reacties”.

Afgedroogd en heerlijk naar zeep riekend viel hij terug in bed en genoot van de warmte toen ze het laken terug over hem legde.  “Voor ik wegga, moet ik je slipje aan doen?”

“Nee” fluisterde hij en draaide zijn rood gezicht de andere kant op.

“Je weet het toch zeker, want ik word er krikkel van als je ons speciaal belt om het aan te doen.  We hebben nog andere patiënten”.

“Ik weet het heel zeker”

“Heel goed dan. Hier is je drankje dat je vriendinnetje gaf, ze is er één uit de duizend, hoor”. Ze verliet de kamer en Jantje dronk van zijn drankje en vroeg zich af wanneer hij hier weg kon uit dit gekkenhuis.  Dit kon toch geen normaal hospitaal gedrag zijn, vroeg hij zich af.  Enkele momenten later zat hij weer met een keiharde piet en dacht maar aan één ding: klaarkomen.

Zijn ogen keken naar het opgevouwen slipje naast zijn bed. Nee,dacht hij bij zichzelf, ik kan de verpleegsters niet vragen om het aan te doen, dat is veel te vernederend.  Beheers jezelf, zei hij tot zichzelf, hou je onder controle.

Maar een heel klein stemmetje binnenin zei: je wil graag klaarkomen, nietwaar.

De jonge verpleegster zag er schattig uit toen ze binnenkwam, heerlijke parfum, rode lippen en grote ogen.  Ze gaf Jantje zijn middageten en hij kon zijn ogen niet afhouden hoe haar dijen tegen elkaar duwden als ze haar benen kruiste.

“Hoe leuk” zei ze en ze nam het slipje vast terwijl ze de lepel op de rand van het bord legde.”hoe leuk, je vriendinnetje heeft een goede smaak, en dit is geen goedkoop spul”.

“Dat hebben ze me al gezegd” zei hij sullig en zijn lul sprong recht.

“Zijde en een bekend merk.  De kant aan de pijpjes vind ik ook leuk” zei ze terwijl ze met haar vingers de zijde betastte.

“Ik heb er echt nog niet bij stilgestaan” loog hij want hij had eigenlijk aan niets anders gedacht dan aan “slipjes”en aan zijn drang om klaar te komen, kost wat kost.

Ze legde het slipje terug op het tafeltje en nam de lepel terug en zag dan de bult van zijn lul onder het laken.  “Wil je dat ik het aandoe als ik gedaan heb met eten geven?”

“Nee” mompelde hij met zijn mond vol.

“Weet je het zeker?”

“Ja” snauwde hij maar was hij wel zo zeker?  Wilde hij niet klaarkomen?  Ze hield het drankje voor en hij dronk het leeg en vroeg zich af of Karolientje zou opdagen.  Uiteindelijk had zij het laatst aangedaan, zij had hem al zo gezien, dus hij kon het haar wel terug vragen, nietwaar.

De verpleegster verliet de kamer en liet hem achter met zijn gedachten en haar parfum.  Jantje lul werd er alleen maar harder van en hij werd overweldigd met maar één gedachte: zijn sperma te mogen spuiten.  Wat gebeurt er toch vroeg hij zich af, ik ben vroeger nooit zo hard en geil geweest

Het werd weer een rusteloze dag, zijn lul klopte als nooit tevoren en hij had het heel moeilijk om in slaap te geraken.  Het ontbijt werd hem heel plagerig traag gegeven door een verpleegstertje dat altijd maar naar de bult onder het laken zat te kijken en hem telkens weer vroeg of ze het slipje niet moest aandoen.

Met een gewrongen glimlach weerde hij dit af maar was dan zo wanhopig geil om klaar te mogen komen dat hij wenste dat hij het wel had gevraagd.  Alleen al het gedacht van de zachte zijde die tegen zijn lul zou komen deed hem in zweet uitbreken van de goesting.

Karolien kwam juist voor lunch binnen en Jantje was één grote hoop geilheid, wanhopig om klaar te komen maar toch trachtte hij zich in te houden als de verpleegsters giggelend rond hem draaiden.

Zijn lul was nog nooit zo hard geweest en hij zweette zo hard dat hij alleen maar aan dat drankje kon lurken.  Jezus hij moest klaarkomen!!  Hij had bijna aan het jonge verpleegstertje gevraagd om het slipje aan te doen toen die hem een nieuwe drank kwam brengen, maar het idee dat ze zou zien hoe hij met zijn lul tegen de zijde zou klaarkomen vond hij te vernederend.  Hij moest zich als een man gedragen!!

“Hoe voel je je, schat?” vroeg Karolien en ze kust hem op de wang terwijl haar borsten zich bewogen in haar blouse.

“Ik ben OK” zei hij.

“Ben je zeker, het lijkt wel of je koorts hebt”.  Ze zag het opgeplooide slipje op de tafel liggen en vroeg “Heb dit al gebruikt?”  Hij schudde van nee en zag haar gezicht betrekken.”Vind je het geen leuk ding.?  Ik dacht dat ik je zou helpen.  Ik denk dat je me niet waardeert” zei ze op trieste manier.

“Maar ik waardeer je, hoor” kwaakte hij “ echt waar”.

“Waarom heb je het niet gebruikt?” vroeg ze weer” je bent weer zo geil als wat ik zie het aan dat stuk vlees onder het laken”.

“Ik, ik “ stotterde hij wanhopig op zoek naar een reden, want verdorie hij was botergeil “Ik wilde het met jou gebruiken” zei hij uiteindelijk blij dat haar gezicht opklaarde.

“Je bent zo lief” zei ze en gaf hem een tikje op de kaak” mij maakt het niet uit dat de andere meisjes je zien klaarkomen als ik er niet ben, hoor”.

“Nee” stotterde hij “ik wil het alleen met jou aandoen”.

“Je wilt dus alleen met mij klaarkomen?  Is dat wat je wil zeggen?”

Jantje knikte, opgelucht dat hij iets positiefs had gezegd.”Ja, alleen met jou” zei hij nogmaals met een stem hees van verlangen.

“Je bent zo een romantische kerel” fluisterde ze in zijn oor terwijl haar parfum zich rond hem nestelde en ze met haar vingers op de kast rond zijn borst tokkelde.  Kom aan mijn lul, smeekte hij in zichzelf, raak mijn lul aan.  “Als het alleen met mij is” lachte ze met pittige oogjes “ dan kunnen we er wel iets speciaals van maken tussen ons, vind je niet?”

“Ja, ja “ antwoordde hij.

“Maar we moeten dan wel regels maken,ik hou van regels, jij niet?”.

“Ja, ja” kreunde hij.

“Mijn regel?” haar vingers beroerden zijn gezicht.

“Ja” zuchtte hij “eender wat”.

“Ik weet het” zei ze en ze schuurde met een vinger langs zijn been onder het laken “jij beslist niet hoe je klaarkomt.  Jij vraagt me of je mag klaarkomen, dat is wat je wil niet?”

“Ja, eender wat ja”.

“Zo” zei ze zachtjes in zijn oor waardoor zijn piet nog stijver werd ”jij wil dat ik beslis wanneer je klaarkomt, nietwaar?”  en haar hand lag op zijn been op het laken en hij kon de warmte ervan voelen.

“Ja” kreunde hij weer.

“Dat vind ik zo’n goed idee van jou, schatje” zei ze hees “voor het ongeval trok je jezelf elke dag minstens één maal af, was het niet zo?”.  Met toegeknepen ogen vroeg ze nogmaals “ Het was toch elke dag?”

“Ja”, gaf hij toe, wanhopig om te mogen komen” soms tweemaal per dag” voegde hij er vlug aan toe om haar te plezieren.

“Wel, ik denk dat we beide wel beseffen dat dat veel te veel is, zeker niet goed voor de gezondheid”  Karolien glimlachte naar hem en kwam wat dichter zitten zodat haar borsten hem raakten.  “Ik denk dat het verstandig is van jou om mij te laten beslissen wanneer je mag klaarkomen, nietwaar?” vroeg ze heel lief.

“Ja, ja” zei hij wanhopig.

Karolien vouwde het slipje op en stak het weg in een schuif “Dit hebben we niet meer nodig”  en Jantje keek haar angstig aan, hij wilde alleen maar klaarkomen.  “De regel is dat jij mij vraagt om te mogen komen, en ik beslis hoe je klaarkomt, OK?” vroeg ze onschuldig.

“Ja, eender wat je wilt” kreunde hij wanhopig.

“Nu moet je niet meer naar het spuitslipje vragen, ik geloof dat je het toch niet zo leuk vond” en ze lachte naar hem en trok het laken weg en zag zijn kloppende lul.  “Is er iets dat je me wil vragen, schat?”  vroeg ze met een lachje.

“Alsjeblief Karolien, mag ik klaarkomen?”  tetterde hij en ze klapte in haar handen van plezier.

“Jij hebt het van de eerste keer beet” zei ze en ze gaf hem een kus “ik ben zo fier op jou”.

“Alsjeblief, Karolien” jammerde hij, wanhopig met zijn lul schuddend.

“Misschien” lachte Karolien en tot Jantje verbazing stond ze recht.  “Ik heb hier een vriendin buiten die ik je wil tonen”  Zijn ogen keken haar verschrikt aan en zijn mond viel open.  “Je gaat me toch niet teleurstellen, niet?” zei ze streng “ ik dacht dat jij wilde dat ik de beslissingen nam”.

“Ja, maar….”

“Je gaat je belofte toch al niet breken” en haar ogen keken hem hard aan.  Als ze kwaad werd zou ze weggaan en hem achterlaten met die pijnlijke kloppende lul.  Dat kon hij zich niet aandoen, hij moest komen.

“Nee” stotterde hij.

“Goed, niet weggaan, hé” lachte ze en hij hoorde de deur opengaan en terug dicht gaan.  “Jantje, dit is mijn vriendin Jeaninne, zeg haar eens goeiedag.”.

“Hallo”, zei een diepe vrouwenstem en Jantje keek de andere kant op.

“Jantje” snauwde Karolien en Jantje draaide zijn hoofd diep beschaamd en zag een donkere vrouw met jeans en een sweater naar hem lachen en naar zijn naakte stijve lul.

“Hallo” mompelde hij.

“Dat is beter.  Nu Jeaninne gaat je maten nemen dus blijf maar stil liggen”  Angstig keek hij toe hoe ze met een lintmeter de maat van zijn lul nam, en ook aan de basis en onder zijn ballen.

“Ik heb ze” zei Jeaninne en ze schreef ze in een notaboekje “ nu nog de andere maten”.

“Natuurlijk” lachte Karolien en ze zette zich naast hem met haar gezicht dicht bij het zijne en vroeg “Wat vroeg je me weer daarnet?”.  Jantjes ogen draaiden naar Jaeninne die tegen de muur stond met haar armen gekruist en een veelbetekenende blik in haar ogen.  “Maak je niet druk om Jeaninne” fluisterde Karolien “ ze is een goeie vriendin van me  “wilde je me nog iets vragen of moet ik maar gaan?”.

“Alsjeblief, Karolien” hijgde hij met een rood gezicht maar gedreven door de nood om te komen” alsjeblief, mag ik klaarkomen, ik moet klaarkomen”

“Kalm, kalm, schat, ik weet dat je hoognodig moet” zei Karolien en ze streek met haar hand over zijn koortsig voorhoofd. “Weet je nog dat ik zei dat het iets speciaals zou worden?”  Ze haalde het slipje terug uit de schuif” je wilde toch dat ik beslis, niet?” Jantje knikte vlug zijn ogen gefixeerd op het roze slipje. “Dit is zijn slipje” toonde Karolien aan Jaeninne.

“Heel mooi” knikte Jeaninne goedkeurend “heel sexy”.

Karolien draaide zich naar Jantje en zei met een brede glimlach op het gezicht “Ik zal je laten klaarkomen”.  Jantje voelde een golf van dankbaarheid door zich heen gaan.  “Je ziet wel dat ik lief voor je ben” lachte ze.

“Ja, Karolien, je bent lief”.

“Ik ga dit slipje rond die lul van jou draaien” en ze bracht haar gezicht omlaag tot bij het zijne   en ze kuste hem zacht op de lippen “ik houd het slipje daar zacht vast terwijl jij mijn hand neukt tot je alles eruit spuit.  Is dat niet enig?”

“Ja, ja, ja “zei hij vlug.

“Is dat geen goed idee?”

“Ja, ja “ hijgde hij

“Zou je me niet bedanken voor zo’n goed idee?”

“Dank je Karolien” kreunde hij onmiddellijk.

“Dan is het goed, schat” zei Karolien en ze kuste hem nogmaals in de hals “brave jongetjes worden beloond”.  Ze wikkelde het slipje rond zijn kloppende piet, de aanraking met de koele zijde  en haar hand stuurden elektrische schokgolven door zijn hele lichaam.  “Dit gaat niet lang duren” zei Karolien tot Jeaninne.

“Geen probleem “ zei Jeaninne kalm “ik heb de tijd”.

“Hier gaan we dan, schat “echode Karolien en ze spande haar hand rond zijn lul “toon ons maar eens hoe je een slipje neukt”.  Jantje trok zich niets meer aan van hoe hij erbij lag en begon onmiddellijk met zijn heupen te pompen en zijn lul in en uit de tunnel  van zijde vastgehouden door Karolien’s hand.  En ze had gelijk, het duurde niet lang of Jantje kwam met een pijnlijke kreet klaar en schoot zijn zaad in het slipje terwijl de twee vrouwen naar hem lachten.

“Was het leuk?” voeg Karolien terwijl ze hem proper maakte

In een mistig en post-orgastisch gevoel van gegeneerdheid wist Jantje nog voldoende om haar te bedanken “Ja, het was heerlijk” mompelde hij met een rood gezicht “ dank je Karolien”.

“Graag gedaan, schat” zei ze en ze tikte tegen zijn kaak “ik denk dat het toch zoveel beter is als we de regels volgen, niet?”

“Ja”, zei Jantje en draaide zijn rood gezicht weg om de lachende ogen van Jeaninne niet te zien.

“Ik ben blij dat je dat ook vindt” zei Karolien en ze keek naar zijn verschrompelde lul.  “Hij is zacht nu” zei ze tegen Jeaninne en die nam vlug de maten van zijn slappe ding.

“Ik ga mee weg met Jeaninne” zei Karolien en ze kuste hem nogmaals “ik heb nog wat achter gelaten van je speciale drankje want ik ben fier op jou.  Je bent een flinke jongen”  Karolien trok met een glimlach het laken terug over hem “waarom doe je niet even een dutje?”

De deur sloot zich achter hen en Jantje trachtte te begrijpen wat er nu eigenlijk was gebeurd dat hij de controle over hem aan Karolien had gegeven.

Hij bewoog wat in bed om zijn romp wat bloedcirculatie te geven in de plaaster. Waar zou dit allemaal eindigen?

© Janneman

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world