hot teens tube shemale jizzed by group.

Langzaam naar volledige dominantie – deel 5

Na weer een slapeloze nacht werd hij ’s ochtends gewekt voor ontbijt door de oudere strenge verpleegster maar ze was anders, ze glimlachte als ze binnenkwam.

“Je vriendinnetje vertelde me” zei ze terwijl ze de plateau op de tafel zette “dat je haar volledige trouw hebt beloofd, dat vind ik nu eens tof van jou”.  Ze gaf hem zijn drankje dat hij met het strootje opzoog.  Zoals gewoonlijk had hij onder het laken een flinke ochtenderectie.

“We zetten je maar spoedig onder de koude douche, denk ik” zei ze en ze keek eens naar die bobbel onder het laken ”een goed koude waterstraal zal je wel wat kalmeren.  Hier, neem wat cornflakes” en Jantje liet toe dat ze een lepel vol in zijn mond stak.  Hij vroeg zich af hoe hij de dag weer zou doorkomen, hij was nu al geil en zou nog geiler worden als de dag vorderde.  Voor een of andere gekke reden werd hij zo geil in dit ziekenhuis en hij kon niet indenken waarom, hij kon ook niet aan de verpleegsters vragen naar zijn slipje, hij zou moeten wachten tot Karolien langskwam, want hij wilde haar trouw zijn.  Hoe ze erin geslaagd was hem dat te doen beloven, en dat iedereen het al scheen te weten!

“De dokter zal hier al vlug zijn, hij doet zijn ronde vroeg als het weekend is”.

“Hoe, welke dag is het vandaag?”

“Het is zaterdag, je vriendinnetje komt straks langs, ze wil met jou even een wandelingetje maken, ze is echt één uit de duizend” en ze propte prompt nog een lepel cornflakes in zijn mond ” één uit de duizend, ge zijt een echte gelukzak.”

De verpleegster had gelijk, de douche hielp, zijn erectie was over en zijn lul gekrompen toen hij terug in bed ging liggen.  Maar hij had amper van Karolien’s drankje gedronken of het lag daar al terug met een keiharde stijve.

Hij zat wat naar TV te kijken, naar een soap serie, hij wou dat hij het kanaal kon veranderen, waarom waren al die vrouwen in soaps toch van die “babes”.  Zijn lul regeerde op alles wat vrouw was en de lunch, gegeven door een lekker zwart verpleegstertje dat hij nog nooit had gezien, was een ware marteling voor Jantje, ze had van die grote borsten die tegen haar uniform aandrukten.

Hij had weer harde jeuk onder zijn plaaster en hij probeerde door zich te verdraaien om die jeuk weg te nemen maar het lukte niet, hij zag alleen maar zijn dikke bobbel onder het katoenen laken en vroeg zich af waarom hij toch altijd zo opgewonden was.  Het moest het eten van het ziekenhuis zijn, dacht hij, er moest toch een reden zijn.

De dokter kwam langs en vertelde hem dat hij het hospitaal kon verlaten zodra hij iemand had die voor hem kon zorgen, en verdween zoals hij was gekomen.

Midden in de namiddag kwam Karolien binnen, gekleed in een strak witte blouse een korte blauwe rok, nylons en schoenen, haar blonde haar in een staart en kersrode lippen.  “Dag schatje” kirde ze en gaf hem een pakkerd op de kaak.  “De verpleegsters zeiden dat ik je mocht uitnemen voor een wandeling, maar eerst ga ik je baard scheren” zei ze terwijl ze met haar hand over de stoppels op zijn kaak streek.

Jantje keek even weg van de lijn van haar bh onder haar blouse en vroeg “Wandelen, waar?”

“Rond het ziekenhuis in de tuin, je hebt wat oefening nodig” zei ze en kwam terug uit de badkamer met zijn elektrisch scheerapparaat.  Karolien begon hem te scheren, bewoog zijn aangezicht van links naar rechts met haar handen en kwam met haar rood gelakte vingers onder zijn ogen en haar parfum maakt hem weer opgewonden terwijl ze met haar borsten tegen hem aanleunde. “Zo dat is al veel beter, kom op rechtstaan, we gaan wandelen”.

“Maar wat moet ik aandoen?” zei Jantje in paniek

Karolien toonde hem een grote badhanddoek.  “Zo dit is groot genoeg, ik kan het onder je armen achteraan vastmaken.  Vooruit”.  Karolien trok het laken weg en daar stond Jantje’s stijve piet weer hard omhoog te schijnen.  “Oh, Jantje” zei ze met een ondertoon van walging in haar stem “heb jij nu altijd een stijve?”

“Niet altijd” mompelde hij met een rood gezicht.

“Wel ik denk dat we maar gaan doen alsof er niets is” zei ze vastberaden en ze draaide Jantje in bed zodat hij met zijn voeten op de koude vloer stond en ze de grote handdoek rond zijn middel kon draaien. “Sta recht”

Jantje stak zijn voeten in de sloefen die Karolien op de grond had gezet en stond wankel recht terwijl ze de handdoek achteraan vastknoopte.  Jantje was zich plots bewust dat hij volledig naakt was onder de handdoek en met een flinke stijve en zei “ Ondergoed, Karolien, moet ik geen ondergoed aandoen?”

Karolien glimlachte even “zo je wilt je slipje weer aandoen,hé, probeer me niet te verleiden om je te doen klaarkomen, hoor” zei ze lachend “je bent me niet te slim af, Jantje.”

“Nee, nee” zei hij vlug “mijn onderbroek, die ligt daar in de schuif”.

Karolien deed alle schuiven één voor één open “ niets te zien, alleen je ‘spuitslipje’, je gaat me niet bedotten” zei ze lachend met een belerend vingertje” je gaat me niet overhalen om je te laten klaarkomen.  Je kent de regels, hé”.

“Ja” mompelde hij en hij vroeg zich af waar zijn kleren waren gebleven.

“En wat zijn die regels?  Ik wacht” zei ze ongeduldig.

Jantje werd bang dat ze zou boos worden en zei daarom vlug “Ik moet je vragen om klaar te komen”.

“En, wat nog?”

Hij begon wanhopig na te denken “Ik weet het niet meer”.

“En ik beslis hoe, is het niet?  Of ben je van gedachte veranderd ?” zei ze met een streng gezicht ”ik zou heel verontwaardigd zijn als dat het geval zou zijn.  Ik ben zelf heel strikt als het op het houden van afspraken aankomt”.

“Nee, nee” zei hij heel vlug terwijl hij naar beneden keek naar de tent die vooraan zijn handdoek uitstak door zijn stijve lul” ik ben helemaal niet van gedachte veranderd”.

“Goed dan” zei Karolien en ze gaf hem een flukse kus en kon het niet nalaten om even langs zijn stijve piet te wrijven.

“Karolien” kreunde hij “mag ik niet klaarkomen “zei hij wanhopig “ nog voor we gaan wandelen?”

“Ik vrees dat het antwoord neen is, schat “ zei ze vastberaden “ jij heb me gevraagd dat ik de beslissingen neem en ik neem zoiets zeer ernstig op. Iemand moet toch aan je gezondheid denken en jij kan het blijkbaar niet waarom zou je anders gevraagd hebben om alle beslissingen door mij te laten nemen” zei ze lachend “als het van jou afhing zou je waarschijnlijk weer terugvallen in je ongezonde gewoonte om je elke dag af te trekken, nietwaar?”

“Misschien” mompelde hij met zijn gezicht naar de grond.

“Inderdaad” zei ze triomfantelijk” vergeet nu even die harde lul van jou en laten we wat gaan wandelen”.

De deur van de kamer ging open en de zwarte verpleegster kwam binnen met een rolstoel.  “Stap in de rolstoel, schat “ zei Karolien “dan kan ik je naar de tuinen rijden, je bent nog niet fit genoeg om helemaal te wandelen”.

Jantje liet zich in de stoel zakken met zijn armen gespreid door de plaaster en door te gaan zitten kwam zijn stijve piet door de spleet vooraan kijken.  “Je moet er niet op letten” zei Karolien tegen de verpleegster en ze stak hem terug onder de handdoek “hij is altijd stijf”

“Dat hebben we al gemerkt” zei de verpleegster giechelend.

Jantje probeerde met rood gelaat weg te kruipen in de stoel maar door de harde plaaster was dat niet mogelijk, zijn lul tintelde door de aanraking van Karolien.

Karolien begon de stoel door de gangen van het hospitaal te duwen, langs de grote lift naar beneden naar de inkomhal.  Ze parkeerde de rolstoel tussen de dubbele glazen deuren en gebaarde naar de tuinen aan de buitenkant van de deuren en zei “ Wat zien ze er mooi uit, laten we eens gaan kijken, kom”.

Jantje strompelde uit de stoel en wandelde naar buiten in de tuin met Karolien, de wind speelde met zijn handdoek.”Karolien” zei hij angstig” laat de wind mijn handdoek niet omhoog blazen”.

“Ga jij mij vertellen wat ik moet doen?” zei ze streng”ik denk niet dat dat juist is”.  Ze zuchtte eens diep ”Ik dacht dat wij een overeenkomst hadden?”.

“Ja, inderdaad het spijt me”

“Er is niemand in de buurt die iets kan zien” lachte ze ”Nu ik eraan denk, Jeaninne vond dat je een mooie lul had en ze vond het leuk je te zien klaarkomen.”

Jantje bloosde bij de herinnering en vroeg zich wel af waarom Jeaninne hem had gemeten maar durfde de vraag niet te stellen uit schrik dat Karolien zou kwaad worden.  Karolien wandelde een stukje voor hem en zijn ogen waren gefixeerd op haar kont in het korte rokje, het geluid van de nylon kousen rond haar benen als ze tegen elkaar schuurden maakten hem gek van wellust.

Karolien draaide een hoek om en vond een afgezonderde tuinstoel, omgeven door hoge hagen.  Ze ging zitten en Jantje zag een witte flits op het moment dat ze haar rokje goed deed.  Ze moet een wit slipje aanhebben, dacht hij, dat past bij haar witte bh die ze onder haar witte blouse draagt.

“Je probeert om onder mijn rokje te kijken?” vroeg ze plots en Jantje begon te blozen.

“Nee, ik bedoel ja.  Sorry Karolien, maar ik ben zo opgewonden, ik kan er niet aan doen”.

Karolien zuchtte “Ga daar staan” zei ze en ze wees vlak voor haar en zo deed hij.  Verschrikt keek hij hoe ze de riem rond zijn middel los maakte en hoe zijn lul van tussen de handdoek kwam kijken.  “Nog altijd stijf” zei ze met schuddend hoofd “je hebt helemaal geen controle over jezelf, niet?”

Hij liet zijn hoofd hangen, en hoopte in stilte dat ze zijn piet in haar hand zou nemen en zou af trekken.  De gedachte alleen al maakte dat hij begon te trillen.  “Ik weet het niet” kreunde hij “ ik weet niet waarom ik zo ben” maar ze onderbrak hem.

“Het is omdat je jezelf niet kan controleren, Jantje.  Weet je nog toen je in je broek klaarkwam?  Je komt altijd zo vlug omdat je geen controle hebt en nu probeer je stiekem onder mijn rokje te kijken.  Ik veronderstel dat je mij kan vertellen welke kleur van slipje ik aanheb?” zei ze sarcastisch.

“Wit?” zei hij.

“Witte zijde” corrigeerde ze hem en ze lachte toen ze zijn lul omhoog zag springen.

“Alsjeblief, Karolien, mag ik klaarkomen?” smeekte hij wanhopig en liet alle waardigheid varen.  “Ik ben zo geil, ik kan het niet meer houden, alsjeblief.”

“Je bent net een klein kind” zei ze op achterlijke toon.

“Alsjeblief, Karolien, ik doe alles, alles wat je maar wilt”  Hij was wanhopig, wilde alleen maar klaarkomen en zijn lul was nog nooit zo hard geweest en hij kon die flits van haar slipje niet meer uit zijn hoofd zetten.

“Wel” zei ze en ze deed of ze zat na te denken en hij wachtte hoopvol met zijn opspringende lul en zijn armen horizontaal gestrekt als een kruis.  “Ik weet dat het moeilijk voorjou is”.  Ze dacht nog even na en zuchtte dan.  “Kniel hier neer” zei ze en ze wees op een plek vlak voor haar voeten.

Met zijn piet recht omhoog en armen als een kruis gespreid, knielde Jantje voor Karolien, huiverend van de pijn wanneer hij met zijn knieën in de grint komt.  “Ik denk dat het tijd is dat we even praten” zei ze en ze deed haar schoen uit en streelde zijn ballen met de nylons van haar voet.  “Vind je dit lekker” plaagde ze” hou je van nylon?”.

“Ja” kreunde hij en hij trilde als ze met haar voet naar omhoog komt langs de gevoelige onderkant van zijn lul om dan weer af te zakken naar zijn ballen.

“Je bent flink behaard daar”zei ze terwijl haar voet met zijn ballen speelde “Ik hou zo niet van haar.  Je bent weer onder mijn rokje aan het gluren, nietwaar?”  zei ze met zachte stem.  Karolien deed hem watertanden als haar voet zijn ballen streelde.

“Ja” zuchtte hij met zijn ogen gericht op de smalle opening tussen haar benen en het kleine driehoekje van haar zijden slipje bedekt door de nylons van haar panty.

“Wat zie je dan?”

“Je slipje en je panty”  Haar voet bleef ononderbroken zijn ballen strelen zonder aan zijn lul te komen.

“Vertel me eens waar je aan denkt als je jezelf aftrekt” zei ze zachtjes.  Zijn ogen stonden glazig en hij deed zijn mond open maar wist niet waar te beginnen.  Plots trok ze haar voet weg en kruiste haar benen en het driehoekje van zijde verdween “Als je het me niet wil vertellen dan stop ik”.

“Nee, alsjeblief” smeekte hij wanhopig, met zijn harde piet recht naar haar en zijn armen horizontaal gespreid. “Alsjeblief, Karolien, niet stoppen, alsjeblief.”

“OK” lachte ze en haar voet kwam terug en zijn ogen vielen direct op het witte driehoekje.  “Kijk je naar foto’s van vrouwen” vroeg ze en hij knikte met trillend lijf als haar voet met zijn ballen speelde.  “En wat dragen die vrouwen?”

En zo vertelde hij haar alles en Karolien bleef maar vragen terwijl haar voet zijn ballen bleef strelen zonder aan zijn stijve piet te komen.  Jantje flapte er alles uit, al zijn fantasieën, de drie keren dat hij seks had gehad en welk een fiasco’s dat waren geweest, hij vertelde haar alles terwijl hij bleef staren naar die witte zijden driehoek die haar kut bedekte, een kut die hij nog nooit had gezien of aangeraakt.

Karolien lachte voldaan, ze wist nu alles, elke kleine wens en elke kleine fantasie en ze had hem: Jantje.  “Je kan je weer niet meer controleren, nietwaar?” zei ze en Jantje schudde van neen en bleef ondertussen gefixeerd naar haar kruis staren.

“Nee ik kan het niet” kreunde hij “alsjeblief mag ik klaarkomen”.

“Bijna, schatje, bijna” suste ze ”Denk je niet dat ik je moet controleren, volledig controleren?”  Jantje dacht even na, probeerde rationeel na te denken ondanks zijn hevig verlangen en Karolien trok haar voet weg.  “Wil je dat ik je zeg wat je moet doen?  Wat denk je?”.

Jantje wilde alleen maar haar voet terug en terug zicht hebben op dat witte driehoekje.  Dus hij zuchtte “Ja, Karolien, controleer mij, zeg me wat te doen, dat is een goed idee.”.

De voet kwam terug en nu schuurde ze met haar tenen langs zijn stijve lat.  “Brave jongen” glimlachte ze” Dan komen we zo overeen: ik controleer jou, neem alle beslissingen en zeg je wat je moet doen.  Dat zal zoveel beter zijn voor jou, schat.”

“Ja” kreunde hij trillend “ja”

“Wat is de kleur van mijn slipje?” fluisterde ze en Jantjes lul begon te springen.

“Wit” kreunde hij.

“Gewoon wit?”

“Zijde wit?”

“Ja” giechelde ze “ zou je mijn slipje willen kussen, schat?” zei ze terwijl ze met haar voet zijn trillende lul streelde.

“Ja” zuchte hij ”alsjeblief”.

“Nog niet, schatje, je bent nog niet klaar voor die speciale beloning”.  Jantje wilde protesteren maar ze onderbrak hem “Ssst , schat, ik neem de beslissingen en mijn slipje kussen is een heel speciaal iets , iets waar je kan naar uitkijken”.  Ze deed haar voet weg en Jantje begon hevig te trillen.  “Luister schat” zei Karolien streng “van nu af aan als je bijna klaar komt, moet je vragen om te mogen spuiten.  Versta je me?”  Jantje knikte en bleef gefocust naar haar slipje kijken onder de panty.  “Ik meen het, Jantje” zei ze en hij knikte nogmaals.

Ze glimlachte en begon terug met haar voet te strelen en al vlug begon Jantje te roepen “Karolien, mag ik komen? Alsjeblief mag ik?”  en hij trilde over zijn ganse lijf en ze lachte zachtjes.

“Ja, laat me eens zien hoe je klaarkomt” zei ze en keek gretig toe hoe zijn lul begon te trekken en te schieten terwijl ze hem met haar voet bleef melken.

Uitgeput en met kapotte knieën van de grint keek Jantje op naar Karolien die haar benen weer had gekruist en naar hem lachte “Daar heb je vast van genoten” zei ze.

“Dank je wel” mompelde hij met een rood gezicht.

“Dat is in orde schat.  Maar kijk er is wat smurrie op mijn teen terecht gekomen” zei ze en ze wees omlaag en Jantje zag een klodder sperma op de nylon juist op haar rood gelakte tenen.  “Maak het proper” zei ze en Jantje keek haar verward aan.

“Ik kan mijn handen niet bewegen” zei hij geambeteerd en Karolien lachte.

“Dat weet ik schat, gebruik je mond, lik het af.  Ik kan toch mijn schoen niet terug aan doen met die klieder zaad op mijn voet”.

Jantje opende en sloot zijn mond als een goudvis, onzeker en bang.  Karolien was zelfzeker en kalm.  “Maar Karolien” jankte hij.

“Maar wat?  Jij maakte het vuil nadat ik je gegeven heb waar je zo om vroeg.  Als dit de manier is waarop je me wil behandelen, dan zal ik nog wel eens nadenken om zoiets opnieuw te doen.  Ik dacht dat je ervan had genoten?” snauwde ze.

”Dat heb ik, dat heb ik” zei hij wanhopig.  Karolien hield de macht over zijn lul en ze kon het uitzicht op een orgasme heel gemakkelijk wegnemen.  Schoorvoetend boog hij zich voorover en aarzelend begon hij zijn zaad van haar tenen te likken en spuwde het onmiddellijk uit in het gras zonder de smaak te proeven.  “Dank je wel schat” zei ze en ze deed haar schoen weer aan.  Met een kus hielp ze hem recht en deed de riem weer rond en keek even of de handdoek goed dicht was.

Ze leidde hem traag langs de weg terug naar het hospitaal “Dat was een leuke wandeling, hé Jantje” zei ze zacht.

“Ja Karolien”

Ze hielp hem terug in zijn bed en zei “ik moet nu gaan schat, en ik zal pas terug zijn tegen het einde van volgende week, ik moet weg voor zaken”.

“Volgende week!” Jantje was in paniek.  Hoe kon hij het zo lang uithouden zonder klaar te komen?

“Ik ben bang van wel en denk eraan dat je me trouw blijft” zei ze met een waarschuwende toon.

“Ja Karolien” sputterde hij

“Goed zo schat” zei ze en gaf hem een kus op zijn wang ”en misschien heb ik wel een speciale verassing bij als ik terug kom.”

Triestig zag Jantje haar weggaan met een ellendige week zonder genot in het vooruitzicht.

© Janneman

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world