hot teens tube shemale jizzed by group.

Langzaam naar volledige dominantie – deel 6

De eerste twee dagen van de week gingen verbazend vlot voorbij, hij was helemaal niet zo geil als de vorige week.  OK, elke morgen had hij wel een erectie maar die verdween telkens na het douchen en zo bracht hij de ganse zondag door met naar TV te kijken.

Maandag, kwam de jonge verpleegster terug in zijn kamer en zei “Je vriendinnetje heeft gebeld om te zeggen dat ze vergeten was om voor je speciale drankje te zorgen, ze zal het laten komen, maar het zal er pas morgen ten vroegste kunnen zijn.  Is ze niet fantastisch dat ze zo aan jou denkt?”.

“Ja, ze is één uit de duizend” mompelde Jantje terwijl hij een lepel cornflakes in zijn mond had.

“Ze vroeg om ervoor te zorgen dat je je wat comfortabeler zou voelen, en ik zal daar na het ontbijt even voor zorgen.  Open je mond, hier komt het vliegtuig” giechelde ze en stak de lepel weer in zijn mond.

Na het ontbijt trok ze het laken weg en Jantjes piet begon al wat stijf te worden onder haar doordringende ogen.  “Het heeft een leven op zich, nietwaar?” lachte ze en ze plaatste een kom en nog andere dingen op de tafel naast het bed.

“Wat ga je eigenlijk doen?”vroeg Jantje angstig bij het zicht van die toestanden, een scheermesje en een elektrische schaar maar ook verveeld om volledig naakt te liggen met deze verpleegster volledig gekleed.

“We gaan al dat vunzige haar eraf doen” zei ze en ze trok eens aan zijn schaamhaar.  “Wees gerust ik heb er al velen geschoren voor ze naar de operatietafel gingen, ik zal je niet snijden” verzekerde ze hem.

“Maar ik moet toch niet geopereerd worden”.

“Weet ik, weet ik, maar Karolien heeft dit voorgesteld,, ze zegt dat je geil wordt van al dat haar en dat je daarom altijd een stijve hebt.”  Jantje merkte dat ze nu de naam “Karolien” gebruikte en niet “vriendinnetje” en vroeg zich af waarom ze zo vriendelijk waren geworden.

“Ik heb niet altijd een stijve” protesteerde Jantje maar de verpleegster lachte en wees naar zijn kruis.

“Maar je hebt nu wel een stijve, ik zal er maar aan beginnen”.  De elektrische schaar kwam brommend tot leven en Jantje zag hoe zijn schaamhaar werd weggeknipt tot het kort genoeg was om te scheren.  De verpleegster duwde soms zachtjes zijn harde lul opzij en hij kreunde lichtjes als ze hem aanraakte.  Karolien moet geweten hebben dat ik hiervan een stijve zou krijgen, misschien kan ik dan wel vragen aan de verpleegster om mij even af te trekken.  Maar met dat hij eraan dacht wist hij dat het geen goed idee was, Karolien zou heel boos op hem worden zeker nu hij had beloofd alleen bij haar klaar te komen.

Als de verpleegster de scheercrème aanbracht kwam ze met haar mond wel heel dicht bij het topje van zijn piet.  “Dit is als een plaag” zei ze en ze wees naar zijn stijve lul, “kan je die nu echt niet omlaag krijgen?”

“Ik geloof van niet” mompelde Jantje met een rood hoofd en hij wenste dat hij uit die verdomde plaaster kon bevrijd worden.

“De oudere verpleegsters slagen er soms met een houten lepel op, moet ik dat eens proberen?”vroeg ze en ze scheerde het haar boven zijn lul weg.

“Nee, alsjeblieft, niet doen dat gaat pijn doen” riep Jantje uit.

Ze ging voort aan het werk en nadat ze hem had afgedroogd torende zijn stijve piet parmantig boven zijn kale kruis.  “Zo ziet hij er wat groter uit” zei ze met voldoening en ze pakte alles in” je kan daar wel wat meer van hebben.”

“Wat bedoel je?”vroeg Jantje verschrikt terwijl ze hem terug toedekte.

“Wel, ik heb er al enkele gezien en deze is zeker niet boven het gemiddelde, maar trek het je niet aan”zei ze van bij de deur “je vriendinnetje zorgt goed voor jou en dat is het voornaamste.  Je bent een gelukzak en “knipoogde ze” ik zal haar vertellen dat je me niet hebt gevraagd om “het te doen” hoewel je er wel aan hebt gedacht, niet?”  Ze lachte en liet Jantje angstig achter.  Heb ik een kleine, vroeg hij zich af, is mijn lul kleiner dan de gemiddelde?  Deze gedachte bleef hem vanaf nu almaar achtervolgen.

Dinsdag morgen begon zijn kruis te jeuken maar hij deed of hij het niet voelde “ mondje wijd open” zei de jonge verpleegster terwijl ze hem voerde.

Jantje kon het niet laten te vragen”Heb ik dan een kleintje?” bracht hij eruit terwijl zijn mond vol zat met ei.

“Wat klein?”vroeg ze terwijl ze naar beneden keek en zijn eten mengde.  Haar blouse stond een beetje open en Jantjes lul sprong op toen hij een zwart bh bandje zag.

“Niets, niets” mompelde hij en hij keek de andere kant op.

“Je vriendinnetje heeft wat van je drankje gestuurd” zei ze en ze opende de kan” hier drink alvast wat.  Ze zorgt toch nogal voor jou, zelfs als ze op zakenreis is denkt ze nog aan jou.  Ze is één uit de duizend”.

“Dat dacht ik ook“ en hij nam nog een teug en vroeg zich voor de duizendste keer af of hij een kleine had.

De verpleegster verdween en zo’n half uur later kwam er een golf van geilheid over hem heen en zijn lul stond weer loeihard.  Heel de namiddag lag hij te draaien en wringen dromend om klaar te komen, maar het idee dat hij niet wist wanneer Karolien juist zou terugkomen maakte hem alleen maar wanhopiger.

Op woensdag stond zijn lul de hele dag hard en het jeukte en jeukte, maar hij wist niet wat het ergste was,niet kunnen klaarkomen of niet kunnen krabben.

“Mijn kruis jeukt zo” zei hij aan de oudere verpleegster toen die het laken wegdeed en hem eens goed bekeek.

“Dat komt van het scheren, dat gaat na verloop van tijd wel weg” zei ze kalm en keek eens goed naar zijn harde piet.

“Kan je er geen zalf aan doen?”

“Dat zou je wel graag hebben, hé” zei ze verwijtend ”ik dacht dat je trouw was aan Karolien”.

Hoe komt het toch dat iedereen Karolien kent, vroeg hij zich af “Nee ik bedoel alleen iets tegen de jeuk, dat is alles”.

“Ik geef je het voordeel van de twijfel en zal niet tegen Karolien vertellen dat je iets hebt willen proberen”.  Ze deed het laken terug en liet Jantje achter in zijn kleine hel.

Donderdag was hij compleet in een waas van lust en jeuk.  Zijn geest dacht alleen maar aan seks bij eender welke glimp hij kon opvangen van een of ander vrouwelijk onderdeel.  Wanneer hij werd gevoed leunde hij speciaal voorover om aan zijn strootje te drinken zodat hij in de blouse van de verpleegster kon loeren of hij staarde naar hun benen en nylon kousen.

Hij vermoedde dat ze allemaal wel wisten wat hij deed maar in zijn door lust gedreven nood kon het hem niet veel schelen.  Hij vermoedde ook dat sommige verpleegster de zoom van hun uniform speciaal lieten omhoog komen zodat hij hun dijen in de witte nylons kon zien, of enkele knopen van hun blouse loslieten zodat hij een glimp van een bh kon zien.

Zelfs de strenge verpleegster boog zich zo ver om hem onder te dekken at hij een rood bandje van haar bh kon zien.

Vrijdag was hij als een gedrugeerde idioot met een pijnlijke stijve lul die alles zou doen om te kunnen komen.  Eender wat, hij zou de eerste verpleegster die binnen kwam vragen om hem met de hand af te trekken, eender wat om uiteindelijk te kunnen klaarkomen.

Maar het was niet de verpleegster die binnenkwam, het was Karolien.  “Hallo, schat” zei ze terwijl ze zich over de rand van het bed boog en hem kuste en met haar warme lichaam tegen Jantje kwam, “heb je me gemist?”.

“Ja, ja”, kreunde hij en hij keek naar haar borsten die hen en weer bewogen in haar blouse terwijl ze op hem neerkeek.

“Echt waar?”

“Ja, echt waar” zuchtte hij “ik heb je hard nodig” zei hij om ervoor te zorgen dat ze dicht bij hem zou blijven staan en hem zou laten klaarkomen.

“Je bent toch zo lief” giechelde ze en kuste hem opnieuw waardoor zijn lul opsprong.  “De verpleegsters zeiden dat je braaf bent geweest” zei ze “Oh ik was het bijna vergeten” en ze trok het laken weg “Voelt dat niet beter zo zonder dat vieze haar?” vroeg ze en ze keek neer op zijn harde rode piet met zijn kale kruis en Jantje knikte wanhopig “Heb je een stijve voor mij?” vroeg Karolien en ze ging met haar hand over zijn geschoren huid en voelde de stoppeltjes “ We moeten het al terug overdoen,maak ik je hard?”.

“Ja” kreunde hij” dat komt door jou”.

“Je hebt me echt gemist” giechelde ze nogmaals.

“Alsjeblief, Karolien” smeekte hij “Mag ik klaarkomen? Alsjeblief, alsjeblief”.

Karolien keek lachend naar zijn wanhopig gedoe, zijn trillende stijve en zijn bezweet gezicht.  “Je ziet er echt wanhopig uit, liefje, is het niet?”.

“Ja dat ben ik” jammerde hij” dat ben ik, Karolien, alsjeblief, mag ik nu klaarkomen”.

“Ik zal erover nadenken.  Hoe vind je mijn nieuwe pakje?”vroeg ze en ze draaide rond in haar zwarte pakje, Jantje staarde naar haar korte rokje en naar haar lange benen in zwarte nylon kousen.

“Het is prachtig” zei hij enthousiast met zijn ogen vast gepind op haar glinsterende benen.

“Vind je mijn rokje niet te kort” vroeg ze en ze trok haar rokje strak naar beneden zodat het rond haar kontje spande.  “Ik wil niet dat het te kort is want dan loer jij toch weer onder mijn rok”. Haar ogen schitterden en ze ging in de bezoekersstoel zitten met gekruiste benen.  Jantjes mond werd helemaal droog als hij een glimp van donker nylon kon opvangen rond haar dijen.  Droeg ze panty’s, vroeg hij zich af, droeg ze zwarte panty’s?  Vaag herinnerde hij zich dat als hij zichzelf aftrok hij dit deed met foto’s van vrouwen in zwarte panty’s.  Had hij dat aan Karolien verteld?  Hij schudde zijn hoofd, lust en verlangen controleerden zijn lichaam.

“Heb je nog interesse voor mij?”vroeg ze plotseling en Jantje trok zijn ogen weg van haar benen.

“Nee, nee, het is niet te kort, het is fantastisch zo, je bent heel mooi”.

“Dank je wel, schat.  Je zat naar mijn benen te loeren, hoe vind je mijn nieuwe panty’s?”

Panty’s.  Ze droeg toch panty’s!  “Ja” mompelde hij in alle staten terwijl ze lachend naar zijn lul keek.

“Ik zal dat ding maar toedekken” zei Karolien.

“Alsjeblief, nee.  Laat me klaarkomen, alsjeblief”

“Het is al een paar dagen geleden, hé” lachte ze zachtjes” misschien zelfs de langste tijd ooit zonder klaarkomen,niet?”  Ze keek hem aandachtig aan met opgetrokken wenkbrauwen en hij knikte gedwee.

“Alsjeblief” jankte hij.

“Het is het enige waar je aan kan denken.  Ik geloof niet dat je veel respect voor mij hebt.”

“Jawel, jawel” protesteerde hij onmiddellijk “ik respecteer je wel”.

“Je laat het wel niet zien” pruilde ze “zeker niet als je onder mijn rokken zit te gluren.  Weet je dat nog?”

“”Ja” gaf hij toe, hoe kon hij die onvergetelijke glimp van haar wit zijden slipje vergeten zijn.

“Ik denk niet dat je me respecteert zoals je zou moeten doen”

“Hoe moet dat dan?  Ik zal alles doen wat je me vraagt”.  Zijn stem klonk heel wanhopig want hij zou inderdaad alles doen om te kunnen klaarkomen, echt alles.

“Wel” zei ze terwijl ze deed of ze nadacht, met haar hand op zijn naakte dij, enkele centimeters verwijderd van zijn kloppende lul.  “Ik heb een idee, maar je ligt te trillen” zei ze giechelend “je bent wel echt wanhopig”.  Jantje kreeg een nieuwe glimp van de bovenkant van haar panty’s als ze recht stond.  “Kom maar uit dat bed”  Met zijn harde lul recht vooruit stekend en met de rest van zijn bovenlichaam gevangen in de plaaster slaagde Jantje erin om op te staan.  Karolien trok de zetel naar het midden van de kamer en ging zitten.  “Op je knieën” zei ze zacht en Jantje ging voor haar op zijn knieën zitten.  Zou ze hem nogmaals onder haar rok laten zien?

Achter hem hoorde hij de deur opengaan maar de blik van Karolien vertelde hem dat hij best niet omkeek.  “Ik heb de verpleegsters gevraagd om te komen kijken” zei ze kalm n Jantjes gezicht werd knalrood.  “Dit zou wel eens de laatste keer kunnen zijn want misschien heb ik voor jou wel een verrassing voor volgende week in petto”  Jantje hoorde gemompel achter zich en Karolien lachte  “Kijk nu maar om zeg goeiedag”.

Vernederd keek hij om en zag drie verpleegsters, de oude strenge, de heel jonge en de zwarte, die in het deurgat stonden toe te kijken en naar hem lachten.  “Goeiedag” kreunde hij met rood gezicht en Karolien draaide zijn hoofd met een vinger tegen zijn kin terug naar haar

“Goed zo, schat”

Ze nam zijn spuitslipje uit de schuif en draaide het rond zijn piet en nam deze dan tussen haar benen geklemd  “Je kent de regels toch nog?” vroeg ze zachtjes en streek met haar hand over zijn kaak.

“Ja” fluisterde hij en het gevoel van zijn lul tussen haar nylons maakte hem gek “Ik moet je toestemming vragen als ik bijna klaarkom”.

“Goed zo, schat” en ze kuste hem op het voorhoofd” ik heb je lul in het slipje gewikkeld zo kan je smurrie mijn panty’s niet vuil maken.  Komaan, schat, beweeg met je lul”.

Dat moest ze Jantje geen twee keer vragen, en het gevoel zijn lul tussen haar benen te bewegen was als elektriciteit.  Enerzijds was het een heel vernederend gevoel om dit te doen terwijl de verpleegsters stonden toe te kijken en Karolien lachend op hem neerkeek, maar anderzijds kon het hem allemaal niet veel schelen.

“Mag ik schieten?” vroeg hij wanhopig toen hij op het punt stond klaar te komen.

“Ja, schat” lachte ze” je mag, kom maar klaar, schiet alles maar in je slipje”.  Met een kreun en een siddering van zijn lichaam schoot hij alles in het slipje.  De verpleegsters applaudisseerden en Jantje liet zijn hoofd hangen.  Karolien nam het slipje weg en stond op om naar de badkamer te gaan en gaf daarmee Jantje nog een glimp van haar panty’s.

hij hoorde de verpleegsters onder elkaar babbelen en tegen Karolien zeiden ze als die terug kwam uit de badkamer “  Je hebt hem goed getraind, zeg” en Jantje zag de strenge verpleegster voor het eerst lachen sinds hij in het hospitaal was gekomen.

“Ik zou willen beginnen met mijn vriendje” zei de jonge verpleegster” kan je me wat tips geven?”.

“Maar natuurlijk” lachte Karolien.

Ze hielp hem terug in bed en moest lachen als Jantje haar bedankte om te mogen klaar komen en kuste hem dan goeiedag.  “Ik moet nu gaan, ik ben terug volgende week met een verrassing.  Ik heb ook nog wat van je drankje achtergelaten”.

© Janneman

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world