hot teens tube shemale jizzed by group.

Langzaam naar volledige dominantie – deel 7

De volgende morgen kwam de jonge verpleegster uit de badkamer met het slipje in haar hand “Mooi proper en droog.  Karolien is toch zo lief voor jou.  Vond je het leuk om die kleine show voor ons op te voeren, gisteren?”.

“Dat zal wel” mompelde Jantje terwijl hij aan zijn drankje zoog en zijn lul alweer keihard stond bij het zien van de verpleegster.

“Ze is zo lief voor jou”

“Ja, dat zal wel” antwoordde hij automatisch.

“Hoezo, ‘dat zal wel’” deed ze hem na met haar handen in haar zij “dat zal ik haar eens gaan vertellen”.

“Nee, niet doen”, zei hij vlug bang dat Karolien zou kwaad worden op hem.

“Hoe alsjeblief?”plaagde ze hem.

“Alsjeblief” mompelde hij en de verpleegster leunde tegen het bed en keek neer op hem.

“Karolien vertelde ons dat je een fetish hebt voor nylon, dat je geil wordt van panty’s”.

“Wablief” zei hij verveeld, zou Karolien nu echt alles aan de verpleegsters vertellen.

“Je raakt opgewonden van panty’s, is dat echt zo?”

“Dat zal dan wel” sputterde hij met rood gezicht.

Ze lachte “Mannen zijn toch eigenaardig, opgewonden geraken van kleren. Krijg je onmiddellijk een stijve als je aan panty’s denkt?”

“Niet direct, nee” protesteerde hij zwakjes.

Ze keek eens naar beneden naar de bult onder het laken.”Ben jij nu altijd hard?”  Ze leunde naar hem toe en fluisterde “We noemen je Jantje de stijve”.  Ze giechelde en haar parfum maakte Jantje zot.  “Is het alleen met panty’s” zei ze en ze trok de zoom van haar uniform een beetje naar boven zodat Jantje haar dijen kon zien in witte nylons.  “of heb je het ook van slipjes”.

Gehypnotiseerd van haar dijen kon Jantje alleen maar mompelen “Beide”.

“Interessant” zei ze en ze trok de zoom naar beneden en vertrok terwijl ze met haar heupen schudde.

Zonder te weten wanneer Karolien zou terug komen, begon voor Jantje weer een week van afzien.  De verpleegsters scheerden zijn baard, wasten hem, voedden hem en lachten met zijn stijve piet onder het laken maar raakten hem nooit aan.

Het roze slipje lag op de tafel naast het bed en zijn penis zo stijf als wat en hij moest echt vechten om niet te bezwijken en aan de verpleegsters te vragen om het slipje aan te doen zodat hij met zijn lul tegen de zachte zijde kon schuren en zalig klaarkomen.  Tegen de volgende vrijdag was hij weer een smachtende idioot en de verpleegsters lachten openlijk met hem en noemden hem vlakaf “Jantje de stijve” en plaagden hem hoe hij aan Karolien zou smeken om een volgende orgasme.

“Ik denk dat je best op de vloer voor haar knielt en haar smeekt als een schoothondje” plaagde de jonge verpleegster hem terwijl ze hem eten gaf.  “Ik zal je wel op de vloer helpen en een roos sjaaltje rond je “ding” knopen, als een geschenkje voor je vriendin”.  De idee maakte haar aan het proesten van lachen maar hij trok zijn hoofd weg vol schaamte.

Karolien moest lachen toen ze hem zo zag en voelde dat hij sidderde als ze hem aanraakte en kuste.  “Dag schat” lachte ze, haar parfum bereikte zijn neusgaten en het geluid van nylon tegen nylon brachten hem op het randje.  Ze trok het laken weg en bestudeerde zijn stijve penis “Het haar is al aan het terugkomen.  Maar daar zullen we later iets aan doen.”

“Karolien” kreunde hij maar ze stak direct haar hand op.

“Begin nu niet direct opnieuw” zei ze streng” ik word er moe van, van je zelfzuchtig gedoe, altijd alleen maar aan je ‘ding’ denken”.

“Karolien, alsjeblief” jankte hij.

“”Nee ik heb een verrassing voor jou, aan dat gedoe zullen we later iets doen”.

“Maar Karolien “ jammerde hij “ik kan niet wachten”.

“Je zult wel moeten.  Ben je dan niet benieuwd naar je verrassing?” vroeg ze.

“Ja, vertel het me” kreunde hij wanhopig.  Zou ze misschien haar hand gebruiken, vroeg hij zich af, ze zei alleen maar dat het iets speciaals was, misschien is het dat.

“De dokter zei dat je het hospitaal mag verlaten als je iemand hebt die voor je zorgt, en ik stel voor dat je bij mij komt.  Wat vind je daarvan?”.

“Bij jou logeren?” hij probeerde na te denken maar wist eigenlijk niet eens waar ze woonde.

“Wil je misschien niet?” Karolien fronste haar voorhoofd.

“Ja, dat zou geweldig zijn, dank je wel Karolien” zei hij vlug uit angst dat ze zou kwaad worden.  Hij had zijn lesje wel geleerd, een boze Karolien laat je niet klaarkomen.

“Ik denk dat het wel leuk kan worden” zei ze opgewonden terwijl haar hand afwezig over zijn lul streek “ik zorg voor jou en geef je af en toe een speciale behandeling” knipoogde ze naar hem.

“Alsjeblief, Karolien, kan je dat nu niet doen?”

“Nu?  Daar hebben we de tijd niet voor schat” zei ze en trok het laken terug over hem heen “ik moet je gaan uitschrijven” en ze ging weg van het bed “ik zal die jas omdoen en je naar mijn auto brengen zodra dit gedaan is”.

Al de verpleegsters kwamen hem goeiedag zeggen en Jantje staarde nogmaals naar hun benen en borsten en wenste dat Karolien hem had laten klaarkomen maar zijn lul stond weer beenhard.  Ze lachten toen zijn stijve tevoorschijn kwam piepen wanneer Karolien hem de jas rond deed.

“Vergeet dit niet” zei de oudere verpleegster en ze gooide het roze slipje in zijn schoot als hij in de rolstoel zat.

Karolien reed met Jantje tot aan haar wagen, met het slipje nog op zijn schoot, en hielp hem in haar auto.  Hij moest achteraan gaan zitten anders zouden zijn armen Karolien hinderen bij het rijden.

“Hier gaan wij” zei ze en ze leunde over hem om de veiligheidsgordel vast te maken, maar zijn mond viel open van verbazing als ze zijn kamerjas open doet zodat zijn stijve piet volledig zichtbaar is.  “Zo dan kan hij een beetje afkoelen” lachte ze.

“Alsjeblief, Karolien” smeekte hij terwijl zijn lul opsprong.

“Wat alsjeblief” zei Karolien met een verwonderd gezicht “ik doe die jas open als ik dat wil.  Ik neem de beslissingen, jij doet alleen wat ik zeg, weet je nog?”

“Alsjeblieft, laat me komen” jammerde hij en ze lachte eens en gaf hem een kus op zijn wang.

“Je bent een geile jongen, is het niet?”

“Ik word gek, Karolien, ik word gek om te mogen komen.  Ik zal alles voor jou doen” jankte hij wanhopig.

“Natuurlijk doe je dat” zei ze met een glinstering in haar ogen” je doet alles wat ik je zeg, niet?”.

“Ja, ja “zei hij en ze moest erom lachten.

“Je zou het heerlijk vinden als ik mijn handje rond je stijve paal leg” fluisterde ze in zijn oor “en je hier op de parking zou aftrekken?”.

“Ja” kreunde hij en de gedachte maakt dat zijn lul hevig begon te trillen.

“Zou je mijn hand aflikken zodat het gemakkelijker over en weer zou glijden?”

“”Ja, alsjeblief, Karolien” zei hij en lachte nogmaals.

“En als je je witte goedje overal hebt verschoten zou je dan mijn hand schoonlikken?”

“Dat zal wel” fluisterde hij “als je het me zou vragen”.

“Ik zou het ook wel willen maar het zal voor later zijn” zei ze en ze sloot het portier en ging op de bestuurdersplaats zitten en liet Jantje kreunend achter met zijn lul in het zicht van iedereen.

Ze hield hem in het oog door de achteruitkijk spiegel.  “Het wordt tijd dat je aan mijn plezier begint te denken, schat” zei ze ”ik verdien wel een pleziertje na al wat ik voor jou heb gedaan”.

“Ja Karolien” zei hij ontmoedigd.

“Natuurlijk heb je nog veel te leren”  Ze startte de auto en reed van de parking weg.  Jantje keek zijn ogen uit toen ze bij een groot huis kwamen omgeven door een hoge muur en een gesloten poort.  De poort opende traag en ze reed over de witte grint in een garage achter het huis.

“Woon je hier?” vroeg hij ongelovig.

“Ja” lachte ze “ik heb nogal wat succes met mijn job en mijn ouders hebben mij ook wat achtergelaten.  Er is een klein appartementje boven de garage waar jij kunt verblijven”.

Karolien hielp Jantje de trap op, deed de deur open en liet hem binnen gaan.  Toen ze binnen waren deed ze zijn jas uit en keek lachend neer op zijn stijve paal.  “Ik vind het zo heerlijk dat je zo hulpeloos bent en zo afhankelijk van mij.  De dokter zei dat het deel rond je lijf er vlug af mag maar de plaaster rond je armen moet er nog wat langer rond blijven”.  Ze ging zitten en kruiste haar benen.  “Vind je het appartement mooi?  Ik heb speciaal voetpedalen laten zetten voor het bidet en voor de douche.  Je vindt het toch mooi, niet?”.

“Ja, dank je wel, Karolien” mompelde hij.

”Nu” zei ze streng en ze stond op met haar handen op haar heupen “ik ben het moe dat je altijd maar vraagt om te mogen komen.  Je mag het niet meer vragen totdat ik je toestemming geef om het vragen.  Ik zal beslissen wanneer en of je mag komen, is dat begrepen?”.

“Ja Karolien” mompelde hij verlegen met zijn hoofd omlaag.  Ze behandelde hem alsof hij een klein kind was.

“Het is nu tijd dat je denkt aan mijn plezier in plaats aan dat van die idiote lul van jou”  Zijn gezicht werd knalrood bij haar woorden.  “Ga op het bed liggen “beval ze “ plat op het bed, niet met je hoofd op het kussen maar in het midden van het bed, hier heb ik al een tijdje naar uitgekeken” mompelde ze tegen zichzelf terwijl ze de kleerkast opende.

Jantje deed zoals hem was gevraagd, met zijn beplaasterde armen opzij en zijn lul stijf omhoog naar het plafond.  Hij was verbaasd als hij iets rond zijn benen voelde en zich realiseerde dat Karolien zijn benen aan het bed vastbond.  Nu kon hij niet meer bewegen.

Hij deed zijn mond open om iets te zeggen maar zweeg direct toen hij Karoliens strenge blik in haar ogen zag en ze een leren kap over zijn hoofd trok en strak rond zijn nek vastmaakte.  “Donker als de nacht” lachte ze en ze sloot de oogkleppen en hij zag niets meer.  Hij volede dat ze over hem heen boog en iets rond zijn hoofd deed, tot ze zijn mond opentrok en hij plots iets groot voelde dat naar plastiek smaakte.  “Nu kan je niet meer praten” hoorde hij haar met en lach zeggen “ik begin er al plezier in te krijgen” zei ze en hij voelde dat ze iets rond zijn hoofd vastmaakte.

“Zo dat is bijna perfect” zei ze met grote voldoening.  Jantje voelde het bed bewegen toen ze erop ging zitten.  “Ik zal het je even uitleggen, schat.  Je bent blind en je bent doof met die kap rond je hoofd waarop ik deze prachtige rubberen dildo heb gezet.  In een paar minuten ga ik mezelf eens lekker amuseren op de lul die uit jou mond komt.  Ik ga de jouwe niet gebruiken, lieve schat, want die is me te klein.  Dit is nu voor mijn plezier, je kunt me niet zien, je kunt me niet proeven en als ik deze koptelefoons heb opgezet kan je me niet meer horen.  Je zult me alleen kunnen ruiken en je afvragen hoe mijn natte poesje eruit ziet.  Er is mij verteld dat dit hemels is.”  Karolien lachte hard en Jantje voelde de koptelefoon over zijn oren en harde muziek werd gestart.

Enkele ogenblikken later voelde hij het bed opnieuw bewegen en hij veronderstelde dat Karolien boven op hem zat, de idee alleen zond pijnscheuten naar zijn stijve lul.  Hij wenste dat hij kon zien, dat hij haar naakt kon zien want dat had hij alleen nog maar kunnen dromen.

Hij kon haar wel reuken, haar scherpe muskusachtige geur maakte hem helemaal gek toen ze hem begon te gebruiken en hij voelde zich helemaal vernederd doordat ze hem zomaar gebruikte zonder hem te plezieren en zonder dat hij iets kon zien.  Hij was niet meer dan een ding, een vibrator die zij zomaar kon gebruiken.

Na een tijdje stopten de bewegingen en hij voelde dat ze het bed verliet en hij alleen werd achtergelaten met zijn harde metal-muziek.  Hij kon wel huilen van frustratie, ze had hem gebruikt en zijn stijve lul had ze compleet genegeerd.  Het was dus waar dacht hij, zijn lul was te klein, dat moest het wel zijn.  Ze gebruikte nog liever een fake lul dan de zijne, jammerde hij tegen zichzelf.

Na een uur of zo kwam Karolien terug, Jantje had volledig het benul van tijd verloren door die continue muziek in zijn oren.  De koptelefoon werd weggenomen.  “Ik denk dat je nu stilaan wel je plaats kent, schat” lachte ze en Jantje voelde hoe ze de dildo en daarna de kap wegdeed.  Hij knipperde met zijn ogen door het plotse licht maar hield zijn mond toen ze hem teken deed te zwijgen.

Jantje merkte dat ze andere kleren aan had, ze was nu in een witte short en een licht blauwe T-shirt en ze was aan een drankje aan het nippen.  “ en, vond je het fijn zo?  Ik in ieder geval wel, hoor.  Spijtig dat je het niet kon zien.”  Ze lachte naar hem en met haar vingers kittelde ze zijn ballen.  “Tijd om dat haar eens te verwijderen, tijd voor een klein waxje”.

Waxen?  Jantje slikte en opende zijn mond om te protesteren maar een harde blik van Karolien legde hem het zwijgen op.  “Ik neem hier de beslissingen, vergeet dat nooit meer.”

Jantje schreeuwde zo hard toen ze de wax lostrok van zijn zak en de haren met de wortel uitrukte dat Karolien terug de knevel in zijn mond stak zodat hij nog enkel gorgelende geluiden kon maken.  Zoute tranen liepen over zijn wangen.  “Je bent net een klein kind” lachte Karolien.  “Vrouwen zijn zoveel sterker dan mannen wij moeten dit zo dikwijls meemaken” zei ze terwijl ze met een ruwe ruk de andere wax van zijn kruis trok.

Zijn kruis was glad en rood als ze volledig klaar was en door de felle pijn was zijn piet verschrompeld tot een klein slap wormpje.  “Die stijve ben je dan toch kwijt geraakt” lachte ze “mietje”.

Karolien nam nu iets uit haar tas, iets metaalachtigs en ze glimlachte naar Jantje die probeerde zijn tranen weg te krijgen.  “Weet je nog toen Jeaninne je maten is komen opmeten?  Ze is een pientere meid en ze heeft dit kleine dingetje gemaakt.  Je slappe lulletje gaat er zo in, en Jantje keek verschrikt toe hoe ze zijn lul in een glimmend stalen kokertje stak.  “En wordt hieronder vast gemaakt”.  De koker had twee halve ringen die onder aan zijn zak samen kwamen.  “En worden zo vast gezet “ zei ze” en ik alleen heb de sleutel.  Je bent vanaf nu volledig van mij afhankelijk en die koker zal ervoor zorgen dat je geen stijve meer krijgt..”  Jantje zag dat de koker naar beneden hing over zijn ballen en hij besefte direct dat ieder begin van een erectie verschrikkelijk pijn zou doen.  “Je komt niet meer klaar zonder dat ik het beslis en je gaat me niet meer lastig vallen met die stijve lul van jou.  Je zult natuurlijk moeten zitten om te plassen maar dat past goed bij zo’n mietje als jij.”  Ze lachte nogmaals en ging naar de deur, stopte en keek om “Oh ja, voor ik het vergeet, de enige manier om dat ding af te krijgen is, naar ze me hebben gezegd, ofwel met de sleutel ofwel door je ballen laten weg te snijden door een chirurg.  Ben je nu niet blij dat je me hebt gevraagd om je orgasmes te controleren”.  Hij hoorde haar lachen toen ze de trap afging.

Teneergeslagen zat hij naar die stalen koker te kijken en hij besefte dat Karolien hem duidelijk bij zijn ballen had.  Karolien was niet meer zo lief en aardig hoewel ze hem eten gaf en bezocht, meestal alleen maar om hem wat te plagen.

De volgende dag kleedde ze hem met zijn roze slipje en daarover een jeans liet hem zijn voeten in een paar sloffen steken.  Met de jas was hij compleet gekleed en ze reed hem terug naar het hospitaal waar de dokter de plaaster rond zijn romp wegzaagde.  Ze zei niet veel op de weg heen en terug naar het hospitaal en Jantje wist nog niet goed hoe hij moest omgaan met de nieuwe situatie.  Iedere keer als hij aan dat metalen kokertje dacht dat rond zijn piet zat, kreeg hij schrik.

Hij voelde zich stijf en houterig als de plaaster finaal verdwenen was rond zijn romp en de verpleegsters keken allen toe hoe Karolien , die nu heel lief en aardig was, hem een kus op zijn wang gaf en zei “ Het is bijna gedaan, schat, we kunnen zo naar huis gaan”.  Door hem aan te raken en met haar parfum begon zijn arme lul te bewegen in zijn kokertje en Karolien kon een glimlach niet laten toen ze een pijnlijke trek op zijn gezicht zag.

“De plaaster moet nog rond zijn polsen blijven maar hij kan nu zijn ellebogen plooien en zijn handen gebruiken”.  De dokter ging weg en de verpleegsters en Karolien hielpen nog om de jas terug aan te doen nadat hij proper gewassen was.

Hij zat nu in de passagiersstoel terwijl Karolien reed en ze keek hem aan en zei “Ik ben echt ontgoocheld dat je me niet hebt bedankt om jou te rijden en de verpleegsters hebben wel gemerkt dat je niet zo lief voor me was.  Maak je jeans los. ”  Jantje keek haar geshockeerd aan “ En ik ga het je geen twee keer vragen” zei ze streng.

Gelaten maakte hij zijn jeans los.  “doe ze naar beneden tot op je knieën” lachte ze “toon de wereld je roze slipje maar, en de volgende keer als we nog eens in publiek komen ben je wat aardiger tegen mij”.

Jantje zat daar met een rood gezicht in zijn roze slipje toen Karolien hem beval om de jas open te doen.  Een paar vrachtwagen chauffeurs toeterden eens flink en Karolien moest lachen toen een andere chauffeur iets riep.  Haar rok was wat naar boven gekropen en Jantje kon de bovenkant van haar panty zien en zijn lul begon weer te wringen.

Uiteindelijk gaf ze toestemming om zijn jeans weer aan te doen toen ze door de poort van haar tuin naar binnen reden.  “Karolien” begon Jantje.

“Zwijg”.  Hij sprak haar niet tegen en volgde haar naar boven op zijn appartementje.  “Kleed je uit!” beval ze streng en ze ging in de zetel zitten met de benen stevig gekruist.

Jantje stuntelde wat maar slaagde er toch in om zich uit te kleden zelfs zijn roze slipje.  “Geef me een whisky soda.  Je vindt alles daar en neem voor jezelf een kan met je favoriete drankje.”  Jantje spoedde zich haar bevelen uit te voeren.  “Drink van je drankje” zei ze en ze dronk zelf van haar whisky “Ik wil wel eens zien wat er gebeurt als dat lulletje van jou probeert hard te worden”.

Jantje staarde haar verschrikt aan nu hij besefte waarom hij in het hospitaal altijd zo geil was en Karolien schaterde het uit als ze zijn gezicht zag. “Ja, jij stumpert” lachte ze ”dat drankje, dat is de reden waarom je zo geil was, het zit vol met mijn speciale medicijnen”.

“Karolien, waarom doe je dit allemaal” vroeg hij.

“Omdat ik dat kan” zei ze simpel ”kniel hier voor mij met de benen gespreid.  En ik zou me wat haasten als je je lulletje nog wil terug zien, laat staan klaarkomen.”  Jantje viel op zijn knieën en zijn ogen keken al naar haar gekruiste benen.  Karolien deed haar benen langzaam van elkaar en hij kon een glimp opvangen van dat witte driehoekje.  “Weeral wit, denk ik, ik zou eens een andere kleur moeten aandoen maar jou maakt het niet uit, hé”.

Jantje trok een pijnlijk gezicht als zijn piet probeerde om op te zwellen in zijn stalen gevangenis die er rond zat en Karolien moest er smakelijk om lachen.  “Ik heb het gezien, fantastisch”.  Ze dronk nog eens en boog zich voorover en zei zachtjes “Luister heel aandachtig.  Ik heb een flinke som moeten betalen in het ziekenhuis en dan je drankje en niet te vergeten dat mooie sieraad rond je lul.  Je zult moeten terug betalen”.

“Natuurlijk” zei Jantje” ik zal terug gaan werken en je alles betalen”.

“Als verkoper in een videowinkel” sneerde ze” doe niet zo idioot.  Nee je zult voor mij werken.  Je zult al doen wat ik je vraag.  En ik wil ook wel wat respect”  Ze dacht even na en zei dan kil “je zult me vanaf nu Madame Karolien noemen, dat lijkt me beter passend.  Begrepen?”.

“Ja Madame Karolien” zei Jantje met een loom gevoel en een kloppende lul als ze haar benen nog eens opendeed en weer kruiste.

“Goed zo, flinke jongen” zei ze lief “doe wat ik zeg en wanneer ik zeg en ik kan je dan misschien belonen met je te laten klaar komen, zo nu en dan.  Dat vind je toch leuk, nietwaar?”.

“Ja Madame Karolien” mompelde hij met zijn hoofd naar beneden.

Karolein stond recht en keek neer op hem zoals hij daar totaal verloren op zijn knieën zat “Ik zou maar niet meer van dat drankje drinken, als je je leven niet te moeilijk wil maken.  Ga je nu eerst douchen en ga dan naar de achterkant van het huis naar het zwemdok.  Eén van je taken is het zwemdok elke dag te kuisen, dus begin er maar aan”.

“Ja, Madame Karolien” zei hij en strompelde recht op zijn benen.

“Maak je maar geen zorgen over je kleren” zei ze “ik hou je door het raam in de gaten en ik hou ervan om naar je waggelende kontkaken te kijken.”  Karolien lachte nog eens en ging weg.

© Janneman

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world