hot teens tube shemale jizzed by group.

Langzaam naar volledige dominantie – deel 9

Jantje volgde haar instructies en dieet elke dag en na enige tijd kon men het effect van dit strenge programma zien. Sinds een week was het enige contact dat hij met Karolien had haar stem via de verborgen luidspreker en hij begon automatisch te gehoorzamen zelfs zonder na te denken.

Hij was nooit binnen in haar huis geweest en als hij naakt het zwembad en de auto aan het reinigen was, keek hij naar het huis en vroeg zich af of ze hem van daarbinnen aan het gadeslaan waren.

Hij was continue geil, zo geil dat hij wanhopig uitkeek naar een orgasme en hij wist dat hij alles zou doen om het te krijgen.  Wat was het alternatief?  Hij kon niet weglopen van haar eigendom en als het bij wonder toch eens zou lukken dan had hij geen kleren aan en de enige manier om dat ijzeren ding van zijn lul af te krijgen was het eraf te snijden en daar had hij helemaal geen zin in.

Op een morgen klonk Karoliens stem door de gymruimte waar Jantje naakt aan het oefenen  was.  “Ik vind het heerlijk om naar jou te kijken als je aan het trainen bent” spotte ze “ het is een leuk zicht om je balletjes zo te zien op en neer wiebelen”.  Jantje werd rood maar was slim genoeg om niet te stoppen, hij zou haar niet kwaad maken.  “Als je klaar bent met oefenen, neem je een douche en was je haar.  Het is tijd om naar het hospitaal te gaan en de plaaster van je armen te laten doen.

Hij mocht naar buiten.  Hij werd opgewonden bij de idee dat hij buiten de eigendom mocht ook al was het maar voor een korte tijd, het was toch dat.

Karolien was gekleed in een kort blauw rokje en een wit strak topje en draaide hem rond toen hij uit de douche kwam om hem te inspecteren.  “Ik verwacht dat je je goed gedraagt”.

“Ja, Madame Karolien” zei hij vlug.

“Ik wil niet dat je vervelend gaat doen.  Je bent beleefd tegen mij en je toont de nodige affectie tegenover mij en je bent vriendelijk tegen iedereen.  Begrepen?”

“Ja, Madame Karolien” zei hij.

“Je probeert niet te ontsnappen.  Als je het toch zou doen, laat ik je gewoon gaan.  Ik zal niet proberen je te vinden.”  Jantje keek haar verassend aan.  “ Ik zal gewoon terug naar hier komen” zei ze met een glimlach “ ik neem het enige sleuteltje van je lulkokertje en laat het oplossen in zuur”.  Jantjes gezicht sloeg bleek uit “ je wilt toch niet dat ik dat zou doen, nietwaar?”.

“Nee, Madame Karolien, dat niet, nee”.

“Ik denk dat we mekaar verstaan.  Hier kleed je aan”.  Ze gaf hem een witte strand short en een blauwe T-shirt.  Jantje dacht er nog niet aan te reclameren dat hij geen ondergoed had en kleedde zich vlug aan. De short is nogal ruim dus denk eraan dat als je zit je niet te veel van je kleine lulkokertje laat zien aan iedereen”.  Karolien giechelde bij de gedachte alleen al en gaf hem een paar blauwe gymschoenen.  Alles paste hem goed alleen de T-shirt zat nogal strak.

Hij zat stilletjes naast Karolien terwijl ze reed en hij probeerde zijn ogen van haar benen af te houden maar dat lukte niet en zij wist dat maar al te goed.  Jantje raadde dat ze special haar rok liet omhoog komen door het gas geven zodat haar dijen zichtbaar waren en ze lachte als hij kreunde omdat zijn lul hard probeerde te worden in zijn stalen koker.

Het werd nog erger in het hospitaal vermits de verpleegsters er een hele poeha van maakten terwijl Karolien lachte en ze haar arm rond hem sloeg.  De verpleegsters gaven hem allemaal een kus op de wangen en hun parfum bracht hem weer in vervoering en zijn lul klopte in zijn metalen gevangenis.  Karolien lachte naar hem en ze wist wat hij allemaal voelde met al die verpleegsters rond hem en hij lachte plichtsgetrouw terug.

“Je ziet er goed uit” zei de oudere verpleegster als ze hem van kop tot teen opnam.

“Hij werkt veel buiten” zei Karolien.

“Heeft hij nog altijd last van, je weet wel?” vroeg de jongste verpleegster aan Karolien met een glimlach.

“Nee” zei Karolien “ hij heeft geen ongecontroleerde erecties meer”.

“Je houdt hem zeker goed onder controle” zei de oude strenge verpleegster “ze lopen tegenwoordig allemaal maar wat rond en doen maar wat zonder discipline en controle”.

“Oh, ik denk niet dat hij zomaar wat zou rond lopen “zei Karolien “ is het niet, Jantje?”

“Nee, Madame Karolien” mompelde hij en hij werd rood als hij de jongste verpleegster hoorde giechelen.

De plaaster werd verwijderd en Jantje kon eindelijk zijn armen eens wassen, en volgde dan Karolien naar de wagen.  “Brave jongen” zei ze en kuste hem op de wang en ging met haar hand langs zijn benen en kneep eens zacht in zijn ballen “je kan misschien wel een beloning krijgen, zou je dat fijn vinden?”

“Oh, ja Madame Karolien,  alsjeblief”

Jantje was verbaasd toen ze hem meenam naar een dameskapsalon maar hij wist dat hij niets zou zeggen.  Hij was zo wanhopig om te mogen klaarkomen en had ze niet gezegd dat hij mocht?  Hij zou braaf zijn ja heel braaf zijn maar in de stoel met al die vrouwen rondom hem begon zijn lul weer te wringen in de metalen koker.  Omgeven door die vrouwelijke geuren en dat gegiechel en hun parfums en de manier waarop hun  vingers zijn haar aanraakten maakten hem gek.

Zijn haar werd kort geknipt op Karoliens instructies en dan met goudkleurig meche ingekleurd.  Hij vond het verschrikkelijk als hij haar instructies hoorde maar zei niets als ze naar hem keek.  Het beeld van de sleutel die in zuur oplost kwam voor zijn ogen.

De volgende halte was een lingerie winkel en Jantje zat gehoorzaam op een stoel buiten de paskamer waar Karolien een paar dingetjes aan het passen was.  De gedachte dat slechts een dun gordijn hem scheidde van haar naakte lichaam, een lichaam dat hij nog nooit had gezien, bracht hem in alle staten.

“Ik heb dit gekozen” zei ze toen ze plots voor hem stond met een paars bh en slipje van zijde in haar handen.  “Vind je ze ook sexy?”  plaagde ze en Jantje kon alleen maar knikken gehypnotiseerd door het sexy ondergoed.

Heel de weg naar huis hoopte hij dat ze medelijden zou hebben met hem en hem zou laten klaarkomen.  Het was zo lang geleden en hij was zo wanhopig  dat zijn lul constant zat te wringen in die koker die hem gevangen hield.

Hij dacht dat ze wel medelijden zou krijgen, hoe kon ze zo lang zo wreed zijn.  Ze mag me toch, dus kan ze niet eeuwig zo wreed zijn voor mij, dacht hij.  Karolien keek eens naar hem en ze trok de zoom van haar rok naar beneden en de korte glimp van de bovenkant van haar panty deden Jantjes gezicht verkrampen van de pijn.

Jantje nam de boodschappen uit de wagen maar Karolien nam ze van hem af en zei dat hij naar zijn appartement moest en naakt op zijn knieën moest wachten.

Hij stormde naar boven, trok zij kleren uit en wachtte geknield met een kloppend hart en een pijnlijke lul.  Karolien verscheen een half uur later achter hem met een zak “Brave jongen” zei ze lachend “sta nu maar recht”.

Met pijnlijke en krakende knieën stond hij recht en hoopte dat hij nu mocht klaarkomen.  “Zie wat ik hier heb!” zei ze en Jantje zag een wit soort jasje met lange mouwen en riemen aan.  “Hier steek je armen erdoor, ik heb hiervoor gewacht tot de plaaster er af was”.  Verdoofd deed Jantje wat ze hem vroeg en hij was binnen de kortste keren vast gemaakt in de dwangbuis.

Zachtjes stuurde Karolien hem naar het bed en legde hem er met zijn rug op en nam de lederen kap en deed die over zijn gezicht.  De kap bedekte zijn gezicht behalve zijn ogen, neus en mond.  Dan nam ze een ring knevel en deed die in zijn mond zodat hij niets kon zeggen en zijn mond continu open stond.

Karolien boog zich over hem en zei “ je bent een brave jongen geweest vandaag en je krijgt een beloning”.  Ze lachte naar Jantjes grote ogen en deed de koptelefoon over zijn oren.  Jantje zag haar de kamer uitgaan met een brede glimlach op haar gezicht.

Jantje lag al enige tijd vast op het bed tot hij plots Karoliens gefluister hoorde.

“Jantje, mijn kleine ventje ik heb dit opgenomen speciaal voor jou en je zal het horen en horen en weerom horen.  Wat denk je dat ik aan heb?  Ja, dat mooie sexy bh’tje en slipje dat we vanmiddag hebben gekocht.  Die paarse weet je nog?  Ja natuurlijk weet je dat nog, ik dacht dat je ogen eruit zouden vallen toen ik het je toonde”.

Jantje kreunde en probeerde met zijn hoofd te draaien om de koptelefoon van zijn hoofd te doen maar nee hij zou luisteren naar de zachte verleidelijke stem van Karolien terwijl zijn lul klopte in zijn metalen koker.

“Het slipje is een beetje smal en zit zo strak tegen mijn kutje en ik ben zo nat”  Jantje kreunde door de knevel. ”ik ben zo nat want mijn vriendje gaat komen en we gaan lekker neuken.  Eigenlijk op het moment dat je dit hoort ben ik waarschijnlijk zijn mooie dikke lul aan het afzuigen.  Hij is zo groot en hij gaat hem in mij steken en mij heel hard neuken.  Ik hou ervan om heel hard geneukt te worden.  Ik heb een man nodig met een grote harde lul die eindeloos kan neuken, en dat ben jij zeker niet, nietwaar schatje?” Karolien lachte eens en  Jantje kreunde weer en zag  in een flits duizend geile beelden door zijn verbeelding gaan.  “Hij houdt van sexy slipjes, hij zal me eerst likken door het slipje voor hij mij neukt en zijn hete geile zaad diep in mij zal schieten.  Weet je nog wat klaarkomen is?”  Ze lachte weer en haar stem stopte en Jantje lag daar in de stilte met kloppend hart en opgedraaid van verlangen en jalousie.  Dan startte de tape weer van voor af aan “Jantje, mijn kleine ventje ik heb dit opgenomen speciaal voor jou en je zal het horen en horen en weerom horen.  Wat denk je dat ik aan heb?”.

En dit ging door zo’n 2 uur aan een stuk en Jantje lag stokstijf te zuchten en zijn lul pijnlijk gevangen in zijn kuisheidsgordel.

Plots was Karolien daar, naar hem aan het lachen en ze deed de koptelefoon van zijn oren.  Ze was gekleed in een witte kamerjas, haar haar nog in de war.  “Ik beloofde je een beloning slaaf” fluisterde ze en ze deed iets onder haar jas  “ Ik heb het tot hier gedragen, helemaal nat en kleverig voor jou.  Ze lachte en liet het paarse slipje op zijn gezicht vallen en ze wreef het in zijn neus en zijn open mond.  “Nu kan je mij eens goed proeven, mijn geile sappen en ook die van mijn vriendje, slaap wel”.

Haar gelach klonk in zijn oren als hij zich realiseerde dat Karolien helemaal niets om hem voelde en hij haar slaaf was volledig onder haar wrede controle.

Hij haalde eens diep adem en hij voelde hoe zachtjes haar sappen door de ring in zijn mond druppelden.

EINDE

© Janneman

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world