Laptop

Nee, ik zou ook niet van te voren gedacht hebben ooit zoiets te doen. Ik weet niet, het liep zo. Eigenlijk was het heel vanzelfsprekend. We hebben ook wel gelachen.

Nou gewoon.

Ja, het was heel grappig. Wij zaten naast elkaar met een dopje in ons oor en niemand had enig idee!

Natuurlijk was ik daar bang voor! Maar dat maakte het zo spannend.

Ik zweer je, het was onwijs geil. Eigenlijk al vanaf het begin. Ken je dat? Je komt ergens binnen en je ziet iemand waarvan je in een fractie van een seconde weet ‘ met jou zou ik het kunnen doen’ . Het is uiterlijk, uitstraling, alles. 

Ja, nee, natuurlijk, ik ging er niet voor niks tegenover zitten. Toen was het nog wel rustig in de coupé, dus ik had ergens anders kunnen gaan zitten. Maar ik schoof in het hoekje naast het raam tegenover hem. Toen ik mijn boek uit mijn tas haalde keken we elkaar al even aan. Daarna ging ik lezen, tenminste, dat wilde ik hem doen geloven. 

Hij was bezig met die laptop. Zo zie je ze wel meer in de trein, maar hij had iets. Goeie kop, mooie ogen, lekker lijf onder een leuk shirt, afgetrapte spijkerbroek en goeie gympen. Simpel eigenlijk. Ik ben gewoon gaan lezen en af toe keek ik naar hem via het raam. Na een tijdje merkte ik dat hij hetzelfde deed en hielden onze ogen elkaars blik vast. Hij lachte zo’n scheef lachje, echt, wow, wat een lachje. Zijn been stootte tegen mijn been aan en toen keken we elkaar echt aan. We moesten giechelen, het was maf. 

Nee, toen had ik nog niet door waar hij mee bezig was. Hij was wel brutaal en leunde voorover waarbij erg duidelijk was dat bij een poging deed in mijn decolleté te kijken. Ik had dat nieuwe truitje aan, je weet wel, die ene, die is net op het randje. Dat kwam nu wel goed uit. Hij deed het zo overduidelijk dat ik het ook wel opwindend vond. Ik boog zelfs een klein stukje naar hem toe zodat hij nog iets beter zicht had op mijn borsten. We moesten weer lachen en toen hij met zijn hand naast hem op de bank tikte ging ik naast hem zitten. Zo kon ik het scherm van zijn laptop zien. 

Het leek juist heel natuurlijk dat ik naast hem ging zitten. Helemaal niet gek . Ik schrok me daarna wel rot ja. Het eerste wat ik deed was om me heen kijken wie in de gaten had wat hij aan het kijken was. Maar er waren slechts een paar mensen in de coupe en die konden echt niks zien. Daarbij waren ze te veel verdiept in een krant, een telefoon of een IPod. Toch wilde ik alweer op staan toen ik zijn hand op mijn knie voelde. Mijn blote knie wel te verstaan, ik had dat rode rokje aan. Ja wat wil je, het was mooi weer, ik denk de eerste dag van het jaar dat het warm was dus logisch dat ik een rokje aan getrokken had. Ik durfde nauwelijks weer naar die laptop te kijken. Ik wist ook niet waarheen dan wel dus keek ik hem maar aan. Tsja, die blik sprak boekdelen en ik kreeg ter plekke kriebels in mijn buik. Hij boog zich naar me toe en likte mijn lippen af en binnen de kortste keren zat ik te tongzoenen in de trein met een wildvreemde vent! 

Ja natuurlijk voelde ik me opgelaten maar tegelijkertijd. Oh, hoe moet ik je dit uitleggen. Het was sexy, gedurfd, anders dan anders. En zijn mond smaakte echt naar meer. Ik voelde me mooi, begeerlijk. Ik wilde dit, ik liet me door hem meeslepen. Dus ja, na die zoen bood hij me een van zijn oortjes aan en zo bleef ik zitten. Het was vreselijk en toch niet. Heb jij wel eens zo iets gezien? Ik voelde me opgelaten hoor. Dit was niet van het softe spul, dit was keiharde porno, alles erop en eraan, alles vol in beeld, hupsende billen, tepels die door warme tongen gelikt worden, stijve pikken die schaamteloos tussen glimmende schaamlippen schuiven, echt ongelooflijk, schaamteloos eigenlijk.

Naakte mensen doen iets met je weet je, kijken naar seks maakt je geil en je hoeft niet eens lang te kijken voor je zelf ook wil. Dus, daar zat ik dan, naast hem, te luisteren naar gehijg en gekreun, hete bewegende lijven, stijve tepels, vochtige geslachtsdelen en heftige orgasmes. 

Nee, opstappen was geen optie meer, wat denk je! Ik voelde de warmte van zijn lijf tegen mijn dijbeen en die warmte beloofde heel wat. Dat maakt hij waar op een manier die ik nooit verwacht had, echt je gelooft het niet. Hij ritste zijn gulp open! Ja, echt waar! En wat daaruit kwam….?! Een prachtige en heerlijk uitziende stijve lul. Hij legde zijn hand er om heen, liet zijn hand er zacht overheen glijden en begon langzame ritmische bewegingen te maken. Stel je voor, terwijl ik in een openbare trein een seksfilm zat te kijken op een laptop begint een knappe vent zich naast mij af te trekken. Ik zei al dat ik zo langzamerhand giga geil geworden was, nou, nu was er geen houden aan. Wat had jij gedaan? Mijn tepels stonden stijf en mijn slip was al doorweekt en ik gleed over de bank.

Wat ik deed?! Wat denk je, ik wurmde me zo onopvallend mogelijk uit die slip en omdat ik niet wist waar ik dat ding moest laten gaf ik ‘m aan hem. Hij stopte ‘m in zijn rugzak die open naast zijn voeten stond. Om mijn slip uit te doen moest ik even op staan en voor ik het wist had hij zijn hand onder mijn rokje en gleed zijn vinger in mijn natte kutje. Het was bijna een opluchting om zijn vingers daar te voelen. Mijn tepels prikten al recht door mijn shirtje heen en toen ik weer ging zitten nam hij die tussen duim en wijsvinger en kneep er zacht in. Ik kon een kreun niet meer onderdrukken, daar schrok ik zelf van maar de andere reizigers waren kennelijk te druk om op ons te letten. Hij legde zijn hand in mijn nek en liet door zachte dwang weten wat hij wilde, dat was erg duidelijk. Bezwaar had ik niet, ik wilde maar al te graag zijn stijve in mijn mond nemen. Hij legde die laptop op het tafeltje onder het raam terwijl ik begon bij het topje die ik alleen een zacht likje gaf met mijn tong. Langzaam liet ik mijn mond over die heerlijke paal glijden. Aan de manier waarop hij iets achteruit zakte voelde ik hoe hij zich overgaf aan het genot wat ik hem gaf. 

Dat ging inderdaad wel ver ja. Ik weet niet of een van de passagiers het gezien heeft. Eerlijk gezegd was ik me daar niet zo van bewust. Als ik daar nu aan denk stijgt het schaamrood me naar de kaken. Hoe heb ik het gedurfd! En daar bleef het niet bij. Ik genoot ervan om dat heerlijk gezwollen lid in mond te voelen, mijn tong er omheen te leggen onderwijl met mijn hand zacht zijn ballen masserend.

Zijn diepe zucht viel samen met de mededeling dat we het volgende station naderden. Binnen de kortste keren zat ik toch wel geschrokken rechtop om te zien dat hij heel rustig zijn stijve in zijn broek probeerde terug te stoppen wat maar gedeeltelijk lukte. De trein minderde al vaart toen hij zich naar me toe draaide, zijn middelvinger aflikte en deze zonder aarzelen onder mijn rok, tussen mijn benen liet verdwijnen en in een keer hard naar binnen schoof. Vervolgens liet hij zijn hand daar zonder zijn vingers te bewegen. Het enige wat ik voelde was een zachte druk van een vinger binnen in mij met als enige effect dat ik meer wilde. Mijn borsten sprongen zowat vanzelf uit mijn shirtje in zijn handen om te kunnen voelen hoe zijn duim en wijsvinger en zacht in zouden knijpen. Mijn schoot was er helemaal klaar voor om die ontzettend harde lul te ontvangen. Mijn klit gezwollen en zacht, verlangend naar zijn strelende vingers of warme zachte tong.

De trein stopte helemaal. Hij trok zijn vingers langzaam tussen mijn natte lipjes vandaan en begon zijn laptop in zijn rugzak te stoppen. Daarna pakt hij mijn hand vast en boog zich voorover om me een tongzoen te geven. Ik dacht dat het een soort van afscheid was. 

Ja, wat wil je, de trein stopt, hij had zijn tas ingepakt en inmiddels was er weer voldoende plaats in zijn broek om de rits dicht te kunnen doen. Maar niets was minder waar. Terwijl de trein zich weer in beweging zette stond hij op en trok me mee het gangpad op. We liepen door twee coupés voor ik begreep wat hij wilde. Natuurlijk! Hij zocht een toilet. Na de derde coupé vonden we wat we zochten. Het lukte om ongezien de krappe ruimte in te komen. Veel plek was er niet, maar gezien onze haast om snel zo dicht mogelijk bij elkaar te zijn was dat niet erg. Ik ging zitten op de toiletpot en trok mijn rokje ophoog. Mijn schaamte voorbij spreidde ik mijn benen wijd en liet er geen misverstand over bestaan dat ik er helemaal klaar voor was. Ik verwachtte dat hij onmiddellijk toe zou stoten maar nee. Hij ging op zijn knieën voor me zitten en trok mijn shirt en bh in een beweging omhoog. Eindelijk deed hij wat ik hoopte, hij pakte mijn borsten, streelde met zijn duim mijn stijve tepels, kneep er zacht in wat een onmiddellijke schok in mijn toch al gezwollen klit veroorzaakte. Zijn antwoord was een hand die naar beneden afzakte en zacht dat heerlijke kleine maar o zo gevoelige plekje begon te masseren. Hij wisselde dat af door af toe met pompende bewegingen twee vingers diep mijn grotje in de duwen dat ik zover mogelijk naar voren schoof. Inmiddels likte hij mijn andere tepel en kon ik niet anders meer, ik dacht ik knapte, ik wilde echt nog maar één ding en dat was klaarkomen. Ik schoof mijn eigen hand erbij en terwijl mijn beide borsten geliefkoosd werden en zijn hand steeds dringender in mijn onderlijf pompte vingerde ik mezelf. Ik voelde het snel en in grote hete golven naar boven komen. Er was geen houden meer aan. Elk likje aan mijn tepels, elke stoot van zijn vingers deden elektrische schokjes naar mijn clitoris gaan. Het was onmogelijk om dit in stilte te beleven. De hitte in mijn gleuf steeg tot onmogelijke hoogte tot ik kreunend en schokkend voorover boog, de samentrekkingen in mijn kut op voelde komen en in genot onderging. Heel langzaam nam de druk van zijn vingers af, was het stevige kneden van mijn borsten en likken van tepels overgegaan in zachte strelingen tot die helemaal stopten. Ondertussen had mijn andere hand zijn gezwollen lid gevonden en verwachtte half en half een iets verslapte pik. Dat was een duidelijke misrekening dus schoot ik opnieuw iets naar voren en openden mijn benen voor hem. Hij knielde met zijn broek op zijn hielen, holde zijn rug en drukte zijn gezwollen eikel tegen mijn nog nagolvende kut. Met mijn handen opende ik mijn schaamlippen om hem te ontvangen wat hij maar al te graag deed. Heel langzaam, stukje voor stukje duwde bij zijn dikke stijve naar binnen, trok weer terug en schoof weer naar binnen, schoof een stukje verder en weer terug net zo lang tot hij helemaal binnen was. Daar bleef hij even heel stil staan. Onze ogen vonden elkaar, hij legde zijn handen op mijn heupen en op dat moment ging hij los. Hard pompte hij zijn lul in mij, nu stopte hij niet meer en neukte me in een strak tempo. Ik voelde elke stoot diep in mij en genoot van het gevoel dat hij me gaf. Het grommen kwam van diep. Zijn ritme versnelde, zijn lijf verstrakte, een kort moment wachtte hij om daarna nog eenmaal krachtig toe te stootten, zich helemaal terug te trekken en te ontladen in mijn hand die klaar was om hem op te vangen. Zijn zaad droop over mijn hand, op mijn been, op de vloer. 

En toen, ja, en toen bleven we nog even tegen elkaar aan hangen. Ik wilde iets zeggen maar hij legde zijn vinger op mijn lippen, gaf me nog zo’n heerlijke tongzoen en stond toen op om zijn broek op te hijsen. Hij pakte zijn rugzak met de laptop, draaide de deur van het slot en verdween achter de deur. 

Echt, we hebben geen woord gesproken, geen idee hoe hij heet, waar hij vandaan kwam, niks. 

Ik? Ik ben nog even blijven zitten en ben even later ook weggegaan. Hem heb ik niet meer gezien. Ik moest wel zonder mijn slipje! Die had hij meegenomen in zijn rugzak. 

Ik was als de dood dat iemand zou zien dat ik geen slip droeg. Gelukkig duurde het niet lang nee. Ik had nog twee stations te gaan en toen ik thuis kwam heb ik meteen jou gebeld. Wat een verhaal hè, ik moest het aan iemand vertellen!

 

Donna Polderman

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  9 comments for “Laptop

 1. 15 juni 2011 at 15:38

  Voor mij was het verhaal spannend totdat het duo naar het toilet in de trein vertrekt. Wie weet wat een gore boel het daar vaak is (onder het lezen denk je al gauw aan remsporen en toiletpapier op de grond) vergaat al gauw de lust, zodoende…

 2. 15 juni 2011 at 17:15

  Leuk verhaal en een bekende fantasie: onverwachte seks in de trein, heel stout, niemand die het merkt en dan de samensmelting in het toilet. En zoals bij vele treinverhalen is de mate van geloofwaardigheid van dit genre verhalen laag en dat leidt mij af. Maar: het is en blijft een leuk werkje.

 3. Anoniem
  18 juni 2011 at 09:04

  Brrr, ooit een toilet in een trein gezien?

 4. 24 juni 2011 at 21:17

  Misschien is het element trein (niets opmerkende medepassagiers, wc) wel wat ongeloofwaardig. Maar de vorm is origineel, de stomende handelingen lekker invoelbaar en dat miste bij mij zijn uitwerking niet.

 5. 5 juli 2011 at 23:55

  Lieve Donna! Ik vind het een prachtig verhaal. Ik heb ervan genoten, mijn vrouw trouwens ook. En dat van die toilet moet je je niet aantrekken, Zeker met een goed voornemen is die ruimte in een trein de enige waar je los kan! Ef Bé

 6. 6 juli 2011 at 11:23

  Ik vind dat je dit verhaal schreef in een prettige, aansprekende stijl. Het is een droom (want met anderen erbij in een coupe doe je die dingen doorgaans toch niet he,grin) een fantasie waarin je mij helemaal mee kreeg.

 7. 13 juli 2011 at 19:38

  Een leuk en origineel gevonden uitgangspunt voor een verhaal: ‘meeluisteren’ met een telefoongesprek. Het nam me mee in een spannende verwikkeling die me aan de pc gekluisterd hield.
  Hete stomende erotiek tussen twee mensen, meeslepend verteld aan een vertrouweling. Het is waar, een toilet is zeker geen romantische plaats maar met zoveel vurige lust vergeet je dat gewoon.

 8. 14 juli 2011 at 16:03

  Leuke invalshoek. Dat gesprek zou zo maar kunnen gebeuren in bv. de bus. Jongelui leggen daar via hun mobiel vaak hun hele leven bloot. Ik zie me dan zitten op de stoel achter de persoon en meegenieten.
  Dat een tiolet in de trein niet al te schoon is? bij het lezen van een verhaal heeft dat voor mij geen invloed.
  Als er op de bosgrond of in de duinen gevreeen wordt, haak je toch ook niet af met het idee dat je’s avonds op tekenjacht noet?

 9. 17 juli 2011 at 14:34

  Ten tijde van het uitdelen van de sterren hadden slecht vier lezers het verhaal beoordeeld. Helaas geen ledenstem dus

Geef een reactie