Le foyer

Het is heel slecht weer waardoor het zicht door de voorruit van de auto nauwelijks 50 meter beslaat. Regen en storm teisteren het landschap. George die het stuur in handen heeft en alles in het werk stelt om de auto op de weg te houden vraagt geregeld aan mij of er mogelijke obstakels te zien zijn. Het is ook niet zo vreemd dat hij mij dat vraagt, want de weg waarop wij rijden is nauwelijks met dat woord aan te duiden. Het is meer een verharde zandweg die zich slingert langs struiken en bossages en moet eindigen bij mijn pittoreske huisje dat op een eenzame plek staat, ver verwijderd van de bewoonde wereld.

George met wie ik een goedlopend handelsbedrijf heb stond er op om mij naar huis te brengen, omdat zijn vriendin – of eigenlijk verloofde – mijn Landrover had geleend en niet op tijd was teruggekomen. Zij had gebeld vanuit het huis van haar ouders en meegedeeld dat ze daar zou overnachten. Ze had mijn auto in een greppel gereden en was niet meer in staat hem er uit te krijgen. Morgen zou er een tractor moeten komen om de wagen weer op de weg te zetten.

Hoewel ik George had voorgesteld een taxi te bestellen en mij naar huis te laten brengen stond hij er op mij zelf thuis af te zetten. Kennelijk voelde hij zich schuldig naar mij voor het gedrag van zijn vriendin, waarvan ik wist dat haar relatie met George niet die warmte en hartstochtelijkheid kende die je tussen een verloofd stel zou mogen en kunnen verwachten. Ik had het idee dat de relatie van haar kant vooral gebaseerd was op de toekomstige economische welvaart die haar ten deel zou vallen als zij met George getrouwd zou zijn. Ik had hen nog nooit kunnen betrappen op een innige omhelzing of een vurige zoenpartij.

George was lichamelijk een redelijk aantrekkelijke man, maar vaak terughoudend en serieus. Toch vond ik het aangenaam om naar hem te kijken en met hem om te gaan. Soms betrapte ik mij er op dat hij mij opwond. Ik voelde dan mijn onderbuik samentrekken en ik werd behoorlijk vochtig als teken van een behoefte aan lichamelijk contact. Ik bleef echter op afstand, mede uit respect voor zijn ‘verloofde’ Ineke. Ik had tot nu toe ook nooit enige affectie van de kant van George gevoeld voor mij. Wij waren goede business-partners en dat was het.

De weersomstandigheden worden steeds slechter. De regen lijkt nog harder uit de hemel te komen dan toen we vertrokken en de wind wakkert aan tot orkaankracht. We gaan daardoor slechts heel langzaam vooruit. Niet ver van mijn huisje is er nauwelijks nog te rijden. George vraagt aan mij of ik het erg vind om hier de auto te verlaten en te voet de laatste tientallen meters naar mijn huisje af te leggen. Ik weet dat ik doornat zal worden, maar er zit niets anders op. George keert eerst nog met veel moeite zijn auto en daarna neem ik met een zoen op zijn wangen afscheid van hem, nog een ‘tot morgen’ naroepend.

Diepe plassen al springend ontwijkend bereik ik mijn huisje. Ik heb geen droog kledingstuk meer aan mijn lijf. Zelfs mijn slipje en beha zijn helemaal doorweekt. Binnen schud ik op de mat de ergste nattigheid van mijn kleren en haast mij naar boven om het bad vol te laten lopen. Ik heb behoefte aan warmte. Ik laat al mijn kleren van mijn lichaam glijden en trek over mijn naakte lichaam mijn badjas aan. Mijn haren droog wrijvend loop ik naar beneden om iets warms te maken om dat straks in het bad onder het genot van een glas wijn heerlijk op te eten.

Terwijl ik bezig ben hoor ik ineens een geklop op mijn deur waarvan ik erg schrik. Mijn eerste reactie is mijn badjas stevig om mijn lijf vastbinden, want ik ben daaronder geheel naakt en ik wens mij toch niet voor de eerste de beste in onklede toestand te tonen. Wie kan daar nu zijn op zo’n laat uur en onder deze barre weersomstandigheden, op zo’n eenzame plaats?

Ik maak de deur open en George staat druipnat in de deuropening. Hij neemt mij met zijn ogen op en ik krijg het gevoel dat hij dwars door mij heenkijkt en mijn borsten en spleetje kan zien.

Na van de schrik te zijn bekomen nodig ik hem uit binnen te komen. Hij staat als een kleine jongen bedrempeld op de deurmat, druipend van de regen. George is met zijn wagen vastgelopen in de modder en kan niet meer voor en achteruit. Hij vraagt mij af hij de nacht in mijn huisje mag doorbrengen dan kan hij morgen bij daglicht proberen zijn wagen weer op de weg te krijgen. Ineke zit nu toch bij haar ouders en komt vanavond niet meer thuis.

Ik vertel hem dat ik net het bad heb vol laten lopen om daarin lekker te gaan liggen. Mijn boiler heeft maar een beperkte capaciteit en om twee keer achter elkaar een warm bad te vullen zit er niet in. Ik nodig hem bijna spontaan uit om het warme bad met mij te delen, maar ik kan mij nog net inhouden. Ik stel hem voor dat ik snel een bad zal nemen en dat hij zich daarna in hetzelfde water kan gaan verwarmen. Hij moet dan wel een ketel water op het fornuis warm maken, zodat hij de temperatuur van het badwater enigszins op hetzelfde niveau kan houden. Ik vraag hem of hij ondertussen de open haard aan wil maken dan kan ik tijdens zijn bad eten koken dat we dan voor de open haard kunnen opeten. Zijn natte kleren kan hij voor de open haard leggen en daar laten drogen. Hij stemt graag met mijn voorstel in en ik ga naar boven

Ik laat mij naakt in het warme water glijden en ik geniet van de in mijn lichaam binnendringende warmte. Ik denk aan George die beneden bezig is de open haard aan te maken en misschien zijn kleren al heeft uitgetrokken en nu naakt rondscharrelt. Die gedachte windt mij op en onwillekeurig zoeken mijn handen mijn borsten en tepels op. Mijn tepels staan strak overeind en zijn zeer gevoelig. Bij de lichtste aanraking voel ik een tinteling door mijn lichaam gaan. Ik wrijf ze voorzichtig tussen de toppen van mijn vingers op en neer. Ik word nu niet alleen meer door het warme water verwarmd. Ik laat mijn handen verder afdalen en zij bereiken al strelend mijn buik en gaan richting mijn schaamlipjes. Ik strijk er voorzichtig overheen en voel mijn eigen opgewondenheid toenemen. Ik kan het niet nalaten om mijn vingers rond mijn gaatje te laten spelen en twee vingers langzaam naar binnen te brengen. Mijn onderlichaam trek zich op dat moment door hevige tintelingen samen en ik krijg een gelukzalig gevoel in mijn onderbuik.

Plotseling realiseer ik mij dat George ook nog gebruik moet maken van dit water. Mijn handen verlaten prompt mijn gevoelige plekjes en klemmen zich om de rand van het bad. Ik sta snel op en stap uit het bad. Nadat ik mij heb afgedroogd trek ik een gemakkelijk zittend kort jurkje aan zonder iets er onder. Mijn volle borsten komen daarin parmantig naar voren en bieden een mooi schouwspel. Ik hoop dat George dit kan waarderen en mij niet al te uitdagend vindt. Uiteindelijk zijn wij business-partners en niet meer dan dat.

Als ik beneden kom zie ik George voor de open haard zitten, gewikkeld in een grote handdoek. Snel staat hij op als hij mij ziet en loopt naar de keuken om de ketel warm water te pakken. Met een goedkeurende en nieuwsgierige blik in mijn richting spoedt hij zich zwijgend naar boven.

Ondertussen begin ik iets makkelijks klaar te maken dat we straks op onze schoot kunnen opeten. Ik merk dat dat nog niet zo eenvoudig is, want ik ben door de aanwezigheid van George aardig op temperatuur gekomen en in een opgewonden toestand geraakt. Als ik mijn dijen tegen elkaar druk dan voel ik de vochtigheid die uit mijn poesje komt. Ik moet mij inhouden om niet in de keuken mij zelf tot een hoogtepunt te brengen.

Ik ben met de laatste handelingen bezig als ik George van de trap hoor komen en hij met mijn badjas aan de kamer binnenkomt. Hij verontschuldigt zich voor zijn kleding: een badjas die veel te klein is voor hem en dat zijn lichaam maar gedeeltelijk omhult. Ik vermoed dat hij daaronder niets aan heeft want zijn ondergoed ligt nog te drogen voor de open haard. Het windt mij wel op.

George gaat op de grond bij de open haard zitten en ik vlei mij tegenover hem, de hapjes tussen ons in plaatsend. De wijn die wij nuttigen brengt ons in een vrolijke en ontspannen stemming. De sfeer tussen ons is goed en George is duidelijk minder afstandelijk.

Ik vraag George naar zijn relatie met Ineke. Hij wil er niet echt over praten, maar het komt er wel op neer dat hij zich niet echt gelukkig met haar voelt vanwege het gebrek aan warmte en spontaniteit. Hij is zo eerlijk dat hij zich afvraagt of deze koele verhouding ook niet voor een belangrijk deel aan hem ligt.

Ik laat deze kwestie verder maar liggen, omdat het mij ook niet echt interesseert. Ik wil George verleiden en hem beter leren kennen. Ik spreid heel langzaam mijn benen, waardoor George een goed zicht kan krijgen op mijn glinsterend poesje, dat al aardig nat is geworden. Ik zie dat George zijn blik niet kan afhouden van mijn hoog opgetrokken jurkje en ik buig mij af en toe naar voren om een hapje te pakken, zodat George mijn volle borsten en tepels kan zien. Deze verleidingstactiek heeft duidelijk effect, want onder mijn badjas zie ik zijn penis een zichtbare hardheid aannemen.

Dit zet mij nog meer aan om George helemaal uit zijn schulp te halen. Ik kruip naar hem toe waardoor mijn jurkje zich over mijn billen optrekt en ik raak hem aan op zijn dijbeen. Heel langzaam kruipen mijn vingers omhoog en ik voel dat George begint te reageren. Vlak voordat ik zijn hard geworden penis bereik leg ik mijn lippen op zijn lippen en begin zijn mondholte te verkennen. George beantwoordt dit met grote hartstocht en laat zijn tong diep in mijn mond neerdalen. Hij verkent elke hoek en maakt mij helemaal gek van opwinding. Ik knoop zijn badjas los en trek dit kledingstuk in een beweging van zijn lichaam. Ik kan nu zijn lichaam helemaal zien en geniet van het uitzicht op een goede en stevige body met weinig overbodig vet.

Ik begin direct met mijn ontdekkingstocht en laat mijn tong haar werk doen. Wanneer ik zijn tepels lik en tussen mijn tanden neem begint George te kronkelen en voel ik zijn opwinding opkomen. Met mijn handen strijk ik nu over zijn buik en ik zie zijn penis op en neer bewegen. Het lijkt wel of zijn penis mij wenkt en ik begin cirkels te trekken rond zijn opgerichte penis, echter nog zonder hem aan te raken. Blazend over zijn buik nadert mijn mond zijn penis en het eerste contact van mijn lippen met zijn eikel doet George rillen van genot.

Met mijn tong ga ik van boven naar beneden over zijn penis en speel verleidelijk met zijn ballen. Voordat ik zijn op barsten staande mannelijkheid in mijn mond neem leg ik een been over hem heen, zodat ik mijn billen richting zijn gezicht kan duwen. George pakt mijn billen vast en duwt ze uiteen om met zijn vingers over mijn bilnaad te gaan. Dit veroorzaakt bij mij gevoelens van intens genot en ik geniet er met volle teugen van, vooral wanneer George een vinger op mijn sterretje legt en deze zachtjes naar binnen drukt.

Het is een sensatie die over mij heenkomt waarbij ik mijzelf nauwelijks meer kan controleren. George trekt mij verder naar achteren waardoor hij met zijn tong mijn poesje kan bewerken. Voordat ik tot niets anders meer in staat ben dan mij overgeven aan de heerlijke tintelingen die door mijn lichaam schieten neem ik de penis van George in mijn mond en begin ik er aan te zuigen. Ik laat hem diep in mijn mond zakken en lik en zuig alsof het een heerlijke lollie is. George stopt onmiddellijk met het bewerken van mijn poesje en concentreert zich nu op het genot dat ik hem geef. Ik wil dat hij helemaal in mijn mond klaarkomt. Dat zal niet zo lang meer duren als ik voel hoe zijn penis begint te trekken en nog even en dan komt zijn zaad in grote golven mijn mond in. Ik begin te slikken, maar kan niet alles binnen krijgen. Het is teveel en een deel loopt uit mijn mond.

Na de laatste schok van George keer ik mij om en trek mijn jurkje uit, waardoor George mijn naakte lichaam kan bewonderen. Ik ga bovenop hem zitten en buig mij over hem heen om zijn overgebleven zaad met hem te delen. Hij likt mijn gezicht schoon en proeft het resultaat van zijn eigen extase. George kust mij intens en streelt tegelijk mijn borsten. Ik ril. Hij pakt mijn beide billen vast en manoeuvreert mijn poesje boven zijn gezicht. Ik zak langzaam naar beneden en George begint met zijn tong over mijn schaamlippen te gaan. Als hij mijn knopje raakt veer ik op door de sensatie die het mij geeft. George trekt mij weer naar beneden en zijn tong zoekt nu mijn gaatje waar het vocht rijkelijk uitloopt. Hij zuigt het op alsof het een heerlijke nectar is en de punt van zijn tong gaat mijn gaatje binnen. Ik houd het bijna niet meer en ik voel mijn orgasme komen.

Ik wil het eigenlijk nog even ophouden om van dat heerlijke gevoel volledig te kunnen genieten. Maar als hij mijn knopje begint te likken en en er op begint te zuigen, terwijl hij tegelijk met zijn vingers over mijn bilnaad gaat en met behulp van mijn vocht uit mijn spleetje weer mijn kontgaatje ingaat dan laat ik mijn niet meer tegen te houden orgasme komen. Ik schok en grijp wild in de haren van George. Golven van genot overspoelen mij en lijken niet op te houden. Ik zak uitgeput op het lichaam van George ineen en houd hem stevig vast om hem niet meer weg te laten gaan. Heerlijk liggen we met elkaar voor de open haard (le foyer) en genieten van elkaars lichamen, ineengestrengeld alsof we één lichaam zijn. We zijn nu meer dan business-partners beseffen wij beiden.

HACI

 

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Le foyer

  1. 8 december 2006 at 21:12

    Veelbelovend debuut

Geef een reactie