hot teens tube shemale jizzed by group.

Lekke band

Eén keer per jaar pak ik 10 dagen de motor. Zonder planning ga ik dan op pad. Dit keer wilde ik de zomer van Scandinavië voelen. Na het lezen van “Zen and the art of motorcycle maintenance” is motorrijden voor mij een stuk meditatie geworden. Ik kom innerlijk tot rust. Hoewel dit aan de buitenkant niet altijd zichtbaar is. De motor nodigt me soms uit een adrenaline shot te halen. Het “jagersinstinct”?

Alleen reizen, plekken met leegte zoeken. Zo min mogelijk meenemen om niet door bezit gehinderd te worden. Genoeg meenemen om onafhankelijk te zijn. Gaan, staan en stoppen waar en wanneer ik wil.

Twee dagen na vertrek rij ik door de eindeloze bossen van Zweden. De eerste overnachting in een lege hut heb ik nodig om de dagelijkse beslommeringen van me af te laten glijden op zoek naar balans. Hoewel nog klaarlicht lig ik negen uur al in bed. Diepe slaap met mooie dromen. De volgende dag wil ik verder de verlaten gebieden van Zweden verkennen. Het is warm en halverwege de dag kom ik langs een meertje.

“Zwemmen!” schreeuwt mijn lichaam. Ik ben alleen en ga op het warmst van de dag zwemmen en genieten van de mooie omgeving. Ik zwem naakt en staand aan de rand van het gras zie ik de schaduw van m’n lichaam. Met enige vorm van voldoening zie ik hoe de sportschool en zorg voor mijn 38 jaar oude lijf toch z’n vruchten afwerpt. Licht behaarde borstkas, sterke onderarmen en lange benen. Geen bodybuilder. Meer verborgen kracht. De zon prikt op mijn lichaam en de geur van het warme woud maakt me nerveus. Ben ik wel alleen? Afgelopen twee uur geen mens gezien of gehoord. Na drie dagen motorrijden zijn m’n ballen aardig vol. Ik lig nog wat in de zon tussen slaap en wakker zijn. Als ik echt wakker ben heb ik een halve erectie. De dalende zon schijnt op mijn gladde ballen. (Ik epileer mijn balzak altijd zodat de zachte kaalheid langdurig is).

Tegen het eind van de middag ben ik gewoon erg geil en begin ik met mijn lul te spelen. Al snel glinstert mijn eikel in de zon van het voorvocht. Maar om nog wat langer te genieten bind ik een koordje om mijn ballen en lul. Ik dwing mezelf m’n handen 15 minuten op m’n rug te houden. De boel loopt paars aan en nadat ik de knop rond m’n lul los masturbeer ik naar een spetterend orgasme. De klodders vliegen op de bladeren en in het zand. Voldaan duik ik het frisse water in en maak mezelf weer lekker schoon. Toch heb ik nog steeds zo’n X-File gevoel. Being watched. Maar hoe ik ook kijk en luister. Niks.

Ik pak m’n boeltje op en zie op de kaart dat er niet ver een ruïne moet zijn. Mijn slaapplaats. De avond is rustig en ik slaap buiten. Als ik opsta voel ik me weer nerveus. Ben ik nu alleen of niet?

Het is al vroeg warm en ik wil die dag ook weer in rust genieten. Ik rij de gravelpaden op en voel me één met de motor. Ik ben in balans. Na zo’n 30 kilometer voel ik de achterkant van de motor zwabberen. Da’s duidelijk. Een lekke band. Ondanks mijn ervaring in dit soort situaties duurt het niet lang en ik zweet in zon zoals ik tijden niet heb gedaan. Met ontbloot bovenlijf gooi ik al m’n kracht in de strijd om de buitenband weer op de velg te werken. De spijker heb ik ver het bos ingegooid.

Vanuit mijn ooghoek zie ik iets glinsteren. Begin ik nog te hallucineren ook? Na een half uur en 2 liter water stap ik weer op de grote all road motor die hoog boven alles uit toornt.

Ik ben nog geen 5 kilometer verder en daar staat een Landrover langs de kant van de weg. Ook een lekke band. Gereedschap ligt naast de auto op de grond. Ik stop maar zie niemand. Ik zet m’n helm af en dan hoor ik achter me: “Hi there”. In de schaduw staat een vrouw. Donkerblond, 1,80 m lang. Jeans en zo’n jogging/fitness shirtje. Ze kwam dichterbij en ik stelde me voor: “Marco”.

De vrouw stelde zich voor als Ilsa. In het zonlicht zag kleine rimpeltjes bij haar knijpende groen bruine ogen. Ze zag er sterk uit. Stevige benen, zonder dik te zijn. Relatief kleine borsten. Krachtige maar vrouwelijke blik.

Ze kreeg de wielbouten niet los. Ik vertelde wijzend naar m’n zwarte handen dat ik ook aan de beurt was geweest. Uiteraard wil ik haar helpen. De wielbouten zaten echt extreem vast maar met wat goede wil was het wiel 20 minuten later gewisseld. Ilsa vertelde me dat ze boodschappen had gedaan en bood me aan mee te gaan. Ze woonde 35 km verderop. Nieuwsgierig accepteerde ik haar uitnodiging. Na een ongelofelijke zigzag route door het bos kwamen we bij een royaal houten huis aan. Ik hielp met wat sjouwwerk. Met alleen m’n motorbroek en bezweet t-shirt wilde ik net vragen of ze een partner had toen een andere vrouw naar beneden kwam. “Mijn zusje, Frida”. Identieke ogen maar bleke huid en wat rossig haar. Ze zag er wat fragieler uit. Maar haar bewegingen waren wel stevig.

“Als je wilt douchen, kan dat boven”. Ik pakte m’n tas en maakte graag gebruik van het aanbod. Achter de Landrover in het stof rijden had er voor gezorgd dat ik er niet echt proper uitzag. Boven zag ik twee keurige slaapkamers. Je kon aan de kleding zien wie van de zusjes welke kamer had.

De badkamer was ruim en als snel stond ik onder de douche. Ik besloot eerst even een spijkerbroek en een t-shirt aan te trekken en liep op blote voeten naar beneden. De vrouwen zaten op de veranda met een grote kan ijsthee. Beide vrouwen waren niet woest aantrekkelijk maar hadden toch een zekere schoonheid over zich. Ilsa was de dierlijke. Frida de elegante. Pratend over mijn reis dronk ik snel 2 glazen ijsthee en…. Viel in slaap.

Als ik wakker wordt is het donker om me heen. Ik wil met m’n hand naar m’n ogen grijpen, maar dat wil niet. Ik lig vastgebonden. M’n sensoren gaan aan. Het is stil en echt aarde donker op een paar rode led lampjes na. Ik lig op een stevig kunststof matras. Temperatuur, erg aangenaam. Ik ben naakt. Ik schrik toch wel even en heb angst dat de dames een stelletje freakige mannenhaters zijn.

Al snel gaat langzaam het licht aan. In de hoek een sauna en bubbelbad. Diverse bedden, een Andreas kruis en een paar kasten. De dames zitten allebei op een bed. Ilsa vraagt me of ik goed geslapen heb. Ik span m’n spieren om te zien hoeveel kans ik heb.

“Mmmm” zegt ze. “Mooi gezicht zo’n gespannen lijf, maar je hebt geen kans”.

“Je vraagt je natuurlijk af wat de bedoeling is?”

En nog voordat ik antwoord kan geven verteld Ilsa dat ze hier 2 jaar aan hebben gewerkt. Het hele huis is onderkeldert. Frida zet via een computer een TV aan. Haar handen zijn trefzeker op het toetsenbord. Duidelijk ervaring. Ik zie op een grote TV mezelf.

“Ik heb je al 2 dagen in de gaten” zegt Ilsa. Ik zie mezelf slapen in de openlucht en ik zie mijn masturbatie sessie bij het meer.

“We willen van je genieten” zegt Frida.

“Je komt hier gewoon levend vandaan maar eerst willen wij genieten en hopen dat jij ook zult genieten en terwijl ik mezelf schokkend op de TV zie spuiten” zegt Ilsa. ”Zo te zien kan je dat ook”.

Ik lig op een ziekenhuis bevallingsstoel en Frida bedient de knoppen. Mijn benen gaan omhoog en uit elkaar. Er volgt inspectie. Tevreden zien ze m’n kale ballen, maar ik zie het scheergerei staan en zo moeten ook m’n aars en een groot deel van m’n schaamhaar er aan geloven. Met olie wordt alles zachtjes ingewreven. Dat laat me duidelijk niet koud en mijn lul begint te stijgen.

Ilsa draagt eenvoudige bordeaux rode lingerie. Haar krachtige lichaam glanst in het licht. Frida draagt een lang wit T-shirt. Terwijl Ilsa met haar vingers mijn kontgaatje verkent begint Frida met haar nagels in mijn tepels te knijpen.

Ilsa zit als snel met 3 vingers in mijn kontgaatje en knikt naar Frida die een opblaas dildo haalt. Vol glijmiddel verdwijnt deze in mijn anus en beginnen de dames te pompen. Tevreden kijken ze elkaar aan. Ilsa ontdoet Frida van haar T-shirt en daar staat Frida helemaal naakt. Parmantig loopt ze naar me toe en hangt haar tepel boven mijn mond.

“Toe maar schatje, lik maar”.

De aanblik van haar bleke borstje met een kleine hoge tepel kon ik niet weerstaan en ik begon vol overgave en tederheid te likken en te sabbelen. Frida begon te hijgen en ik voelde haar tepels hard worden in mijn mond. Ilsa bleef stiekem pompen. Vanuit mijn ooghoek zag ik hoe ze met een koordje een lus om mijn ballen maakte en deze omhoog hees. Ze liet de dildo leeglopen. Maar de grote tube glijmiddel beloofde meer. Ze smeerde haar hand en onderarm in. Ik slikte maar als snel voelde ik meerdere vingers in mijn kontgat verdwijnen. Frida ging met haar kont naar mijn gezicht boven me zitten.

“Ik wil kijken en jij hoeft het niet te zien zij ze tegen me”.

Ik keek naar haar natte glinsterende kutje en kontgaatje maar ik was toch angstig wat daar onder gebeurde. Maar Ilsa was voorzichtig met me en na een kwartier stretchen en glijmiddel zat haar hele hand in mijn kont. Het voelde ongelofelijk. Ik had niet verwacht dat dit zo geil kon voelen. Ik voelde m’n ballen draaien van genot. Ilsa’s hand maakte langzame draaibewegingen en Frida moedigde haar aan: “Wat een geil gezicht”.

Ik zag Frida haar zelf vingeren. Ik kon er niet bij, alleen kijken. Na een poosje zei Frida: “Nu is het mijn beurt”.

Ilsa ging boven me zitten en ik keer recht in haar kale kutje dat al vochtig openstond. Ik voelde Frida wat aan mijn lul friemelen. Toen Frida een kastje met draaiknoppen pakte snapte ik wat de bedoeling was. Electro stimulatie. Ik voelde zachte tinteling in mijn pik en anus. Die kwam en weer verdween.

Frida zei me dat het mooiste nog moest komen voor Ilsa en mijzelf. Ze haakte een elektrode aan mijn mond zodat het metaal onder mijn tong zat. Ze plakte boven de klit van Ilsa ook een elektrode.

“Dit is voor ons ook een test” zei Frida.

Ilsa’s kutje daalde naar m’n mond en zei: ”lik me maar schatje”.

En al snel verdween mijn tong tussen haar schaamlippen op zoek naar haar trotse klitje. Eerst was het likken en Ilsa genoot, maar al snel voelde ik de prikkelingen in mijn tong die één op één werden doorgegeven aan Ilsa’s kutje. Die gilde het uit. Het was zo intens dat Frida de spanning afbouwde. Ik bleef likken. Ilsa smaakte verukkelijk en toen Frida de spanning weer opvoerde kwam Ilsa spuitend klaar zoals ik nog nooit had gezien. Mijn hoofd droop van haar geil. Ilsa ging op een bed liggen uithijgen en keek naar Frida en mij.

Frida zette me overeind. Mijn pik stond fier over eind en de elektrode draadjes bungelden aan mijn lul en ballen. Frida ging er recht onder zitten met de knoppen in haar hand. Ik voelde de elektro pulsjes door mijn lul en ballen. Mijn eikel stond strakker dan ooit. Toch wist Frida een orgasme uit te stellen. Ze bleef verlangend naar mijn lul kijken likken om haar mondje.

Ondertussen lag Ilsa met haar hoofd het kutje van Frida te likken. Ze draaide en liet de knoppen los. Binnen een minuut begon mijn kloppende lul sperma te spuiten. Frida richtte m’n lul op haar mond, hals, borsten en door de elektro stimuli bleef het maar komen. Ik had totaal geen controle meer over m’n orgasme. Frida droop van mijn zaad dat langzaam naar de likkende Ilsa droop die Frida tot een nat orgasme likte.

Alledrie volledig uitgeput. Ze maakten me los en onder de douche bleven we vrijen, likken, neuken. Normaal ben ik geen held met meervoudige orgasmen maar in deze omgeving bleven ze komen. Ik ben nog drie dagen gebleven om de dames te helpen met hun (s)experimentjes en eindeloze vrijpartijen in het bos, bij de sauna,……

© alive

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world