hot teens tube shemale jizzed by group.

Lianne

Voorjaar 1977. Als 25-jarige student ontmoet ik Lianne, een Amerikaans meisje van ongeveer dezelfde leeftijd. Ze zou nog een paar maanden in Nederland verblijven en daarna weer teruggaan naar de States. We waren beiden reeds gebonden, maar toch ontstond er tussen ons een warme vriendschap. Op goed moment kwam het ervan dat Lianne op mijn kamer moest overnachten.

Ik had echter slechts een eenpersoonsbed en de spanning tussen ons liep behoorlijk op. We belandden dus in bed en begonnen te vrijen op een heerlijke, zachte manier. Het voelde heel tintelend. Al snel echter kroop ze boven op mij en drukte wijdbeens met haar kruis op mijn lul. Die had daar wel oren naar en was in no time op volle sterkte aanwezig. Ik snakte ernaar om hem de vrijheid te geven.  

Wat mij duidelijk opviel was dat ze steeds de aandacht probeerde af te leiden van haar borsten, ondanks mijn verwoede pogingen om op galante wijze onder haar T-shirtje te komen. Wel stond ze toe dat ik met de volle hand over haar slip aaide en haar kruis masseerde, wat me zo tegenstrijdig overkwam. Uiteindelijk ontdekte ik, dat ze zich schaamde voor het feit dat haar borsten zo klein waren. Nu waren het inderdaad kleine heuveltjes, maar ik vond het hele meisje zo sierlijk, dus die borstjes hoorden gewoon bij haar. Toen ze dat begreep en ook accepteerde, stond ze mij toe om haar shirtje uit te trekken en haar borsten te liefkozen. En als ik nu mijn ogen sluit, zie ik haar nog boven mij als een prachtige jonge vrouw en kan ik zelfs haar tepels nog uittekenen. De herinnering echter is eerder vertederend dan opwindend.  

De spanning liep op en ze wreef alleen maar harder met haar onderlichaam over mijn erectie. Dan komt het moment dat je hand gaat afdalen. Haar slipje was doorweekt en ik voelde haar kut pral gespannen onder de stof. In het warme reliëf hadden haar binnenste schaamlippen het duidelijk gewonnen van de buitenste. Het meisje had het niet meer, genoot met gesloten ogen en was niet langer nog van deze wereld.  

Dankbaar wreef ze met haar kruis over mijn handpalm, maar iets in de situatie deed me toch twijfelen. “Kijk me eens aan”, zei ik en ineens verscheen een duidelijke blik van verwarring in haar ogen. Ik vroeg haar of dit misschien haar eerste intieme ervaring was en Bingo!, het was voor haar “de eerste keer”. En dat op die leeftijd. Het schaamrood stond haar op de kaken, terwijl ik daarentegen op het punt stond een heuse maagd te veroveren.   Toen nam ik haar in mijn armen om even te laten betijen. Effe gas terug, dacht ik, want je moet je wel bewust blijven van wat er gebeurt. Mijn gevoelens voor haar waren oprecht en het was nooit mijn bedoeling geweest om met haar te spelen. Maar anderzijds was er ook geen toekomst voor ons samen en onze wegen zouden uiteindelijk toch weer scheiden. Ik stelde dus voor om te stoppen, aangezien ik graag wilde dat haar vriend voor haar de eerste zou zijn met wie ze “het” zou doen. Heel belangrijk voor later, als je kan zeggen dat je maatje ook degene was met wie je de seks had ontdekt. Dat gold al voor mezelf en mijn vriendin en ik heb dat altijd gewaardeerd.  

Ze vond het vreselijk om te stoppen, maar was uiteindelijk toch blij dat ik dat initiatief nam. De liefde voor haar vriend zat diep en wat er tussen ons was gegroeid, daar waren we ook geen van beiden op voorbereid. Om beurten namen we midden in de nacht een douche, waarbij ik overigens mijn jongeheer wel even een handje heb geholpen. Zo’n beteuterde kop die je aanstaart tussen je benen wil je toch ook niet op je geweten hebben. En de vriendschap met Lianne heb ik voortgezet op gepaste wijze; met respect voor de banden die we al hadden. Na haar vertrek naar Amerika volgde nog een paar jaar een onschuldige briefwisseling en uiteindelijk is ze ook met dat vriendje getrouwd. 

Terugkijkend heb ik nooit spijt gehad van de beslissing, die ik nam op dat kritieke moment. Ik had een maagd aan mijn lul kunnen rijgen als een trofee, om haar vervolgens weer los te laten vol twijfel en misschien zelfs met verdriet. Nu kijkt ze tenminste terug op iets dat weliswaar geen enkele kans had, maar toch leuk was en uitermate respectvol.

© La Linea

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Lianne

 1. 6 maart 2007 at 01:38

  Geen opbouw, in de 5e zin al seksen. Geen spanning, matig geschreven.

 2. WB
  6 maart 2007 at 09:15

  Hoewel het hele verhaal wel respect uitademt, vind ik maagden die als aan lullen geregen trofee├źn zouden moeten dienen, daar nou niet zo in passen.

 3. 18 maart 2007 at 14:38

  Verhaal dat naar mijn idee heen en weer zwalkt tussen een redelijk volwassen bespiegeling en vrij platte borrelpraat. Het is omstandig geschreven en niet bijster verrassend. Daarom een half sterretje.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world