Liftster

Ze viel me meteen op door haar uitstraling: slank, lichte zomerjurk, rugzakje, donker loshangend haar. Ik schatte haar een jaar of 20. Ze hield nonchalant haar duim omhoog en keek de passerende automobilist monter in de ogen. Zo ook bij mij en ik kon niet anders dan stoppen.

 

Tegenwoordig zie je niet zoveel lifters meer, maar in die tijd zag ik ze nog wel eens bij deze oprit van de snelweg. Ik bezocht iedere zaterdagmiddag mijn moeder in het verzorgingshuis in Utrecht en na het eten reed ik dan om een uur of 8 weer terug.  Deze dag in juni was het mooi zomerweer geweest, ook op deze tijd was het nog behoorlijk warm en de zon scheen nog fel.

 

Ik wist niet hoe gauw ik moest stoppen en vroeg waar ze naar toe wilde.

“Naar Delft”, antwoordt ze.

“Ik kan je meenemen tot Rotterdam”.

“Als je me dan wil af zetten bij het benzinestation bij Alexanderpolder?”

“Prima, stap maar in”. Als ze had gezegd “Alleen naar Delft wil ik mee” had ik waarschijnlijk ook ja gezegd.

 

Ze stapt in, legt haar rugzakje achterin en gaat ontspannen naast me zitten. Meteen vult de auto zich met haar prikkelende aanwezigheid. Ik voel het in mijn buik en krijg het er warm van, ook al staan de ramen open.

“Je stond zeker nog niet zo lang te wachten”.

“Nee, hoezo?” Ze nam mijn ‘open deur’ aan.

“Een leuke meid zoals jij staat nooit lang te liften”.

Ze lijkt mijn compliment voor kennisgeving aan te nemen en vertelt dat ze in Delft studeert –  werktuigbouwkunde en industriële vormgeving – en dat ze vandaag bij een oude vriendin in Utrecht is geweest, waarmee ze gezellig heeft gewinkeld.

 

Afslag De Meern. Als je op de A12 omstreeks 8 uur ’s avonds van Utrecht richting Den Haag rijdt heb je in juni de zon pal in je gezicht, want je rijdt naar het westen. En ik verzeker je dat het dan op een zomerdag in juni in een auto zonder airco ook om 8 uur nog verrekte warm is. Het zweet breekt me uit. Maar misschien komt het meer door haar melodieuze stem en het bijna lijfelijke contact wat ik met haar voel omdat ik haar ruik: een lichte zweetlucht, samen met een prettige, niet te zware parfum.

Ik vertel wat ik die dag heb gedaan en dat ik nu op weg naar huis ben.

 

Afslag Woerden. In een ooghoek zie ik dat haar jurk omhoog is geschoven, zodat ik een adembenemend uitzicht heb gekregen op haar prachtige okerkleurige dijen. Heeft ze dat expres gedaan, of alleen omdat ze het warm had… Haar luchtige jurk laat ook een ruim uitzicht op het bovenste deel van haar verrukkelijke borsten.

Ik kan me steeds moeilijker concentreren op ons gesprek en het verkeer. Ik kan het niet laten af en toe even opzij te kijken. Ik doe net alsof dat een reactie is op wat ze zegt. Er begint iets te groeien tussen mijn benen.

Ik vertel welk werk ik doe en dat ik nu even alleen woon.

Op mijn vraag hoe zij in Delft woont vertelt ze rustig verder: ze woont op een leuke  zolderkamer in het centrum en heeft sinds enkele maanden geen vriend, wat niet wil zeggen dat ze vaak alleen is.

Wat ze bedoelt ze daarmee, wil ze daarmee iets zeggen?

Ik moet vlug even in mijn broek iets rechtleggen. Ik hoop maar dat ze het niet gezien heeft. Ze kijkt wel even opzij, maar praat dan rustig verder. Haar gezicht blijft verder vrolijk, maar ook ondoorgrondelijk, zoals mooie meisjes dat kunnen hebben.

 

Nieuwerbrug. File. Hoe is het mogelijk, op zaterdagavond! Ja hoor, werk aan de weg. Ik mopper voor de vorm  een beetje, maar eigenlijk komt het me goed uit, want zo kan ik haar langer naast mij in mijn auto hebben.

Ik vertel dat ik haar zo mooi donker vind en vraag of ze Indische voorouders heeft. Haar vader blijkt Marokkaans te zijn en die was niet meer in beeld toen ze werd opgevoed, waardoor ze nu gelukkig luchtig gekleed kan gaan.

Daarop doet ze haast demonstratief haar armen omhoog en rekt zich uit. Ik kan haar linkeroksel bijna kussen! Ook krijg ik forse inkijk in haar jurk. Ik zie een stukje van haar donkere tepelhof, ik word er bijna gek van. Het zweet parelt op mijn voorhoofd.

“Oeps!! Abrupt trap ik op de rem omdat ik bijna op mijn even stilstaande voorganger zit. We schieten allebei bijna met ons hoofd tegen de ruit.

“Sorry”, stamel ik, “Ik lette even niet op”. Ze lacht vrolijk. “Word je een beetje afgeleid?”

“Ik denk dat ik een beetje last heb van de warmte”, antwoord ik laf.

 

Bodegraven. De file is weer opgelost en we komen al snel bij Reeuwijk.

Op mijn vraag of ze veel vrienden heeft vertelt ze wat over haar leven als studente in Delft en dat klinkt heel gezellig. Ook kom ik ongevraagd te weten dat enkele van deze vrienden af en toe ’s nachts blijven. Waarop ik ook wat over mijn relaties vertel. Hierbij voel ik opnieuw wat tussen mijn benen groeien, net nu die een beetje tot rust begon te komen.

 

Gouda. Rechts invoegen de A20 op naar Rotterdam en dan draait de weg zo, dat ik de zon schuin rechts heb. Nu kan ik haar tegen de zon in niet zo goed meer zien. Ik word een beetje onrustig omdat we Rotterdam naderen en ik haar nog niet kwijt wil.

“Ik breng je wel naar Delft”, zeg ik zo luchtig mogelijk, terwijl ik haar even aankijk.

“Graag”. Ze glimlacht naar me en oh, die ogen! Ik smelt bijna.

 

Moordrecht. “Pff, wat is het nog warm”. Ja dat raad je de koekoek, de zon schijnt nu aan jouw kant naar binnen, maar ik heb het ook warm hoor en dat komt door jou. Daarop schuift ze een blote knie omhoog naar het geopende raam en de andere blote knie komt mijn kant op, waardoor ik een prachtige inkijk tussen haar benen krijg. Ik zie een stukje van haar lichtblauwe slipje. Ja zeg, op deze manier blijf ik in voortdurende staat van opwinding! Ik voel de aanvechting om mijn hand op haar knie te leggen, maar dan flitsen allerlei krantenkoppen over aanrandingen van onschuldige liftsters door hitsige automobilisten door mijn hoofd en ik houd me in. Het zweet staat opnieuw op mijn voorhoofd. Ik vraag me af of ik nog meer ruik behalve haar zweet en parfum.

Ze vertelt nog wat over haar studie, wat ik normaal gesproken heel interessant zou vinden maar nu nauwelijks hoor.

 

Nieuwerkerk. We gaan  het benzinestation voorbij, ik ben nu in de extra tijd met haar, bedenk ik me blij.

 

Rotterdam-Alexander, Krooswijk, Centrum. De weg is hier altijd zo druk dat ik goed moet opletten en mijn spanning iets zakt.

Dan draai ik de A13 op. Ik verstijf, omdat ik haar knie tegen de mijne voel. Kippenvel over mijn hele lichaam en direct weer een erectie! Ik was even vergeten dat ik een korte broek aan had, wel wetend hoe warm het op een zomerdag in deze auto is. Natuurlijk trek ik mijn knie niet terug, geniet er even van. Dan ben ik maar even een hitsige automobilist!

 

Rotterdam-Airport. Dat heette vroeger Zestienhoven.

Door een inhaalmanoeuvre raak ik het contact met haar knie weer kwijt, maar even later voel ik een blote arm tegen de mijne. Opnieuw kippenvel over m’n hele lijf. Doet ze dat nou expres? Haar huid voelt heerlijk koel aan. Opnieuw een stijve. Die krijgt z’n training vandaag wel, zeg.

“Als je zegt hoe ik moet rijden, breng ik je wel even thuis”. Ik probeer het losjes te zeggen, maar ik stotter bijna!

“Dat hoeft niet hoor. Ik kan bij Delft–Centrum heel makkelijk de bus nemen. Je kun er met een auto lastig komen. Ik woon midden in het centrum”.

Zegt ze dat nou om me te testen?

“Waar woon je dan? Ik kom er wel eens op de fiets in Delft. Ik vind het een erg leuke stad”.

Ik houd mijn adem in bij deze vraag. We moeten opschieten, want we rijden nu Delft-Zuid voorbij. “Aan de Beestenmarkt “. Gelukkig zorgen de geopende ramen voor voldoende geruis, anders hoorde ze nu hoe mijn adem fluitend ontsnapte.

De Beestenmarkt ken ik goed. Het is een ontzettend gezellig vierkant plein met meerdere terrasjes onder grote platanen, vlak naast de Grote Markt. Waar de Grote Markt veel te toeristisch is, zitten op de Beestenmarkt vooral studenten en andere locale Delftenaren. Op een warme zomeravond als deze zitten ze dan tot laat in de avond gezellig te kletsen en omdat er nogal wat jong publiek is, wordt er dan ook veel geflirt.

“Dat vind ik de leukste plek van Delft. Als ik hier kom dan drink ik altijd wat bij Kobus Kuch”, dat vind ik het gezelligste café” ,vertel ik enthousiast.

 

Delft-Centrum. Ik neem de afslag.

“Hoe moet ik nu rijden?” Rustig wijst ze me de weg. Nerveus volg ik haar aanwijzingen. Zo meteen ben ik haar kwijt, moet ik haar laten gaan. Koortsachtig probeer ik te verzinnen hoe ik het langer kan laten duren. Ik weet dat je op de Beestenmarkt niet kan parkeren. Hoe moet dat nou?

“Weet je een plek waar ik hier kan parkeren? Ik heb wel zin om bij Kobus Kuch nog wat te drinken”. Pff, daar heb ik me eventjes uit gered.

“Ik weet wel een goeie plek”. En ze wijst me inderdaad een prima parkeerplaats vlak bij de Beestenmarkt. Wel betalen.

Het is betalen tot 24 uur. Ik duw mijn chipkaart in de meter en druk met trillende vingers op de tijdknop totdat de volgende dag 9 uur tevoorschijn komt.

“Ik denk dat ik zo meteen nog een terrasje pak, lispel ik met droge mond.” Ze reageert er niet op. We lopen het laatste stukje naar het plein.

“Omdat je me helemaal thuis hebt gebracht, wil ik nog wel even wat met je drinken”.

Mijn hart slaat twee slagen over en ik houd mijn adem in. Met moeite zorg ik ervoor dat ik gewoon rechtdoor loop.

“Maar ik voel me vies en plakkerig, dus ik wil eerst even douchen. Je kan wel mee naar boven lopen, dan wacht je maar even op me.”

Mijn adem ontsnapt met horten en stoten. Ik wil daar wel de halve nacht op haar wachten.

“Dat vind ik een goed plan”, breng ik moeizaam uit, “Ik dacht al dat ik je rook”. Ik word geloof ik een beetje overmoedig.

 

We lopen het plein op en stoppen voor haar deur.

“Het is een steile trap. Ik ga wel even voor”.

Dat is niet volgens het protocol, maar wel wat ik nu het liefste doe, achter haar aan de trap op lopen. Het zijn twee steile trappen, jammer genoeg is het er erg donker. Niettemin kijk ik gretig omhoog onder haar jurk en zie ik vaag twee heerlijke billen en een spannend broekje. Nu weet ik zeker dat ik haar vrouwelijke geur ruik. Zou ze opgewonden zijn? Ik in elk geval wel!

Ze doet de deur van haar appartementje open en ik stap een smaakvol, in lichte kleuren ingerichte zolderkamer binnen met enkele vreemde voorwerpen op de tafel en in een boekenkast. Oh ja, industriële vormgeving.

“Maak het je maar even gemakkelijk”.

Ze zet een biertje voor me neer en is verder druk doende met haar tas uitpakken en schone kleren pakken. Haar bed staat ook in deze kamer, dus ik kan het allemaal volgen. Haar jurk plakt inderdaad een beetje tegen haar lichaam. Ik plak trouwens ook.

Daarna stapt ze de deur naar de douche door. Die komt gewoon op deze kamer uit. Ik registreer dat ze hem niet op slot doet. Als ik nou eens gewoon de douche binnen stapte met de woorden ‘Ik wil eigenlijk ook wel even douchen’! Met een enorme erectie probeer ik mezelf af te leiden en kijk door het zolderraam naar buiten. Het is een dakraam met een vrij hoge vensterbank, zo hoog dat je als je een beetje doorzakt er net lekker met je armen op kan leunen. Ik kijk recht in de kruin van een plataan. Een merel kijkt me vorsend aan. Naar beneden kijkend kan ik tussen de bladeren door de terrassen zien. Ik zie een stelletje gearmd zitten. Het lijkt wel of de hele wereld vanavond geërotiseerd is! Onrustig draai ik me om en ga op de tweezitsbank zitten. Ik hoor de plassende geluiden van een douche. Even later stoppen die.

Ik kijk naar de deur van de douche en probeer me haar daarachter naakt voor te stellen. Dat kost trouwens niet zoveel moeite. Door een matglazen raam zie ik vaag haar hoofd en armen bewegen. Ze is zich aan het afdrogen. Dan zie ik hoe ze een jurk over zich heen gooit. Even later gaat de deur open en stapt ze de kamer binnen. Ze is adembenemend mooi! Haar donkere haar glanst in het avondlicht. Ze heeft nu een zachtgele jurk aan die haar uitstekend staat. Omdat ik de vormen van haar verrukkelijke borsten ook kan zien vraag ik me af of ze wel een bh aan heeft.

Ze loopt met een heel vies gezicht naar me toe. Kippenvel. Wat is er mis?

“Je stinkt, ik ruik je hier al. Ga jij ook maar even douchen. Ik pak wel een handdoek voor je”.

“Graag, daar heb ik inderdaad erg behoefte aan”, stotter ik. Ik ontspan weer een beetje.

“En als je daarna mijn badjas aandoet, kunnen je kleren even een beetje drogen”.

Mijn opwinding maakt opeens overuren. Daar heb ik straks niets onder aan! Wat wil ze eigenlijk? Als ze geen bh aan heeft, heeft ze dan misschien ook geen slipje aan?

Ik krijg een handdoek en stap haar douche binnen, waar zij zonet nog poedelnaakt heeft gestaan. Ik ruik haar geuren. Ik durf de deur in navolging van haar niet op slot te doen. Wat een muts ben ik toch.

Als ik mijn broeken uittrek springt mijn penis blij de ruimte in. Ik trek even aan hem en stap dan maar gauw onder de verfrissende douche, voordat ik er een smeerboel van maak.

Ik houd het kort en onder het afdrogen kijk ik een beetje rond. Opeens zie ik haar slipje hangen. Het vuile dan wel te verstaan. Ik verstijf. Mijn penis ook. Met trillende hand pak ik het slipje en ruik er aan. Ik ruik haar ‘seksuele geuren’. Zo zal ik het maar noemen, ik voel me toch al de ‘vieze man’, want ik kan het niet laten. Wel kijk ik angstig uit een ooghoek naar het raampje voor het geval zij er aan zou kunnen komen.

Dat gebeurt niet en ik hang het maar gauw weer op. Snel trek ik over mijn trillende pik de badjas aan. Ik sjor de ceintuur niet te strak aan en een beetje voorover gebogen doe ik deur open en stap zo de kamer binnen. Dat had niet gehoeven, want ze staat bij het raam met de armen op de vensterbank geleund naar buiten te kijken. Haar heerlijke kontje steekt uitdagend naar achteren. Door deze houding zit haar jurkje vrij hoog. Ik zie de achterkant van haar slanke bruine dijen.

“Het is altijd leuk om van hieruit naar het terras te kijken”, zegt ze uitnodigend.

Ik loop naar haar toe. Het raam is niet zo breed dat ik naast haar kan staan, dus moet ik wel achter haar over haar rug mee naar buiten kijken. Ik ga vlak achter haar staan, maar zorg voor genoeg ruimte om niet meteen mijn paal tussen haar billen te priemen. Daarom moet ik nogal voorover leunen, ik hang eigenlijk een beetje over haar heen. Ik steun met een hand op de vensterbank en probeer mijn trillende lijf een beetje te kalmeren. Haar opwindende geuren benevelen mij. Ik voel haar haar kriebelen in mijn gezicht.

“Er gebeurt hier altijd van alles”. Ze wijst op het stel, dat nu stevig zit te zoenen. Behalve daarbuiten kijk ik ook vóór de vensterbank naar beneden en ik zie dat ze inderdaad geen bh aan heeft!

 

Ik kom steeds dichter tegen haar aan staan en snuif de geur van haar haar op. Ik voel haar warmte tegen mijn hele lijf. Mijn geslacht is pijnlijk stijf. De hormonen gieren door mijn lijf.

Dan stap ik eindelijk over de drempel. Ik leg mijn vrije hand op haar schouder en begin haar te strelen. Al snel glijdt mijn hand van haar jurk over op haar zijdezachte huid. Ik raak in trance.

“Je haar ruikt ontzettend lekker”, zeg ik zachtjes.

Ze zegt niets maar drukt als antwoord haar kontje naar achteren, recht tegen mijn heipaal aan. Dat moet ze voelen, dus durf ik nu verder te gaan. Mijn hand glijdt aan de voorkant haar jurkje in en omvat een heerlijke borst. Mijn andere hand komt snel helpen. Ik speel met haar borstjes, omvat de tepels en knijp er zachtjes in. Ze zucht behaaglijk en wiebelt met haar kontje. Mijn pik glijdt achter de badjas min of meer tussen haar billen. Mijn ademhaling wordt steeds dieper.

Dan doet ze haar bruine handje naar achteren en trekt met één beweging de badjas los en open. Meteen springt mijn pik juichend naar voren, tussen haar billen.

Ik hap fluitend naar adem: door het gewiebel is haar jurkje tot boven haar billen omhoog geschoven en meteen voel ik haar billen tegen mijn buik en mijn genotsstaaf tegen haar kletsnatte gleufje glijden. Ze heeft inderdaad geen slipje aan!

“Hmm, lekker” kreunt ze en ze begint opnieuw met haar kontje te wiebelen, nu ook op en neer. Dit duurt maar even, want na enkele bewegingen glijd ik in één keer haar warme grotje in. Ik stoot meteen diep door. Ik hijg en kreun vlak bij haar oor en begin haar met lange halen te neuken. Zij haalt één hand van de vensterbank en begint zich heftig te vingeren. Ik voel haar vagina samentrekken. Na enige tijd moet ik stoppen omdat ik bijna klaarkom. Het is dan ook zo ontzettend lekker, ik sta te trillen op mijn benen.

“Niet stoppen, doorgaan”, kreunt ze en duwt haar kont ritmisch tegen mijn heupen. Ik voel mijn hoogtepunt nog dichterbij komen.

“Ik wil je graag helemaal bloot”, zeg ik om tijd te winnen en laat zelf de badjas van mijn schouders glijden. Gewillig laat ze haar klitje los en steek haar armen omhoog, terwijl mijn kloppende staaf diep in haar spleetje blijft zitten. Koortsachtig trek ik haar jurkje over haar hoofd uit en gooi het achter mij neer.

Meteen daarna begint ze weer naar achteren te stoten, maar gelukkig heb ik door deze inspanning weer een beetje ruimte om verder te gaan zonder direct te ontploffen. Ze is zich alweer aan het vingeren en ik voel haar inwendig knijpen. Ik houd haar nu bij de heupen vast en trek haar met iedere stoot naar mij toe. Haar billen kletsen tegen mijn buik. Haar borsten zwiepen naar voren en naar achteren. Ik zie hoe haar slanke lijf de stoten soepel opvangt.

Om het nog een beetje uit te stellen kijk ik even over haar schouders naar buiten. Als in een waas zie ik beneden het stelletje in innige omstrengeling. Het ziet er uit of ze aan het tongen zijn. Ze moesten eens weten wat er boven hen gebeurt! Dan zie ik een man naar boven kijken. Ik stel me voor dat hij onze verhitte hoofden zo ritmisch in de raamopening ziet bewegen en wel door heeft, wat we aan het doen zijn. Even denk ik dat hij het ziet, dan praat hij weer gewoon verder met zijn buurman. En al had hij het wel gezien en waren ze met 20 man gaan kijken, ik was nu toch niet meer te stoppen!

Dan richt ik me weer helemaal op mijn sekspartner. Ik voel hoe haar nu kletsnatte tunneltje me heerlijk stevig omvat en als het ware aan mijn eikel knabbelt! Ze hijgt en kreunt net zo hard als ik en we zweten allebei weer als otters, zo hard zijn we ‘aan het werk’.

Geleidelijk voel ik mijn hoogtepunt opnieuw naderen. Ditmaal laat ik laat ik mezelf gaan. Mijn stoten gaan steeds harder en dieper en ik voel mijn staaf zwellen. Zij gaat mee, ik voel hoe ze haar vingeren versnelt en al gauw voel ik mijn lading omhoog komen borrelen.

“Ja, ja, ja!”. Met harde stoten laat ik mijn zaad al roepend en kreunend diep in haar zuigende schoot vloeien. Ook zij komt jammerend klaar.

Na een laatste stoot zak ik trillend op haar zachte lijf neer. Ik voel haar onder mij meehijgen. Mijn hart bonst in mijn keel. Om haar niet te pletten vang ik mijn gewicht op met mijn handen. Ik kus zacht haar bezwete nek. Ik zit nog steeds diep in haar. Langzaam wordt het trillen van mijn benen minder.

 

Het gekke is dat je daarna geleidelijk weer merkt wat er om je heen gebeurt. Het geroezemoes van het plein beneden. Ik hoor nog een roodborstje fluiten. Het is inmiddels bijna donker geworden.

Ons hijgen wordt langzaam minder. Ik geef zachte kusjes in haar nek. Ze reageert met geluiden als van een spinnende poes.

Na enige tijd ga ik als vanzelf weer zachtjes in haar bewegen. Mijn kameraad in haar grotje stuurt weer verrukkelijke signalen naar boven. Ik kan er geen genoeg van krijgen, ze is zo lekker!

“Hmmm”. Behaaglijk kreunend duwt ze haar kontje naar achteren en een beetje omhoog, zodat ik me nog dieper in haar zachte pruimpje kan duwen. Lange lome halen laten me lekker wegzweven. Ik richt me op, leg mijn handen op haar schouders en streel vanaf daar teder over haar bezwete rug, ondertussen rustig doorbewegend. Dan buig ik me iets naar voren en omvat met beide handen haar zachte borsten. Ik knijp licht met twee vingers in haar tepels.

Dan richt ze zich opeens op en draait zich om, waardoor mijn penis nat uit haar schede floept.

In de schemering zie ik haar donkere ogen gloeien.

Ze omvat mijn pik en trekt me van het raam weg. “Kom mee naar het bed”, zegt ze met zwoele stem.

 

“Letty, mag ik een witbier?”

“Ja hoor”.

Toch wel handig als je de naam van een serveerster hebt gehoord. Ze lijkt niet eens verbaasd dat ik haar naam zeg. Leuke serveersters hebben ze hier trouwens.

Na lange tijd was het weer eens een mooie avond en heb ik besloten om naar Delft te fietsen.

Natuurlijk haal ik dan een biertje op de Beestenmarkt. Maar sinds die avond bij Naomi, is voor mij een bezoek hier nooit meer hetzelfde.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  9 comments for “Liftster

 1. 8 februari 2011 at 10:58

  Het thema van de mooie, geile liftster is misschien even oud als de uitvinding van het liften zelf maar ook hier tè voorspelbaar. Het is daarom al snel doorscrollen naar: wanneer begint uiteindelijk de seks? Maar ik wil je als debuutschrijver beslist niet ontmoedigen. Het is leuk om de gedachten van de chauffeur te lezen.

 2. 8 februari 2011 at 15:09

  Leuke vondst waarmee je dit thema hebt uitgewerkt. Qua uitwerkijg van de erotiek vind ik je minder origineel. Maar goed, daar is altijd wat aan te doen, als jij dat wilt.

 3. 12 februari 2011 at 11:11

  Heerlijk verteld hoor. Vooral het lieve spreekt me aan.

 4. 21 februari 2011 at 22:32

  Heb echt genoten: mooie opbouw, zeer realistisch door gebruik van de juiste details…ken je zo nog van die mooie plaatsen in Delft? Dan plan ik beslist eens een citytrip naar Delft!

 5. 3 maart 2011 at 15:37

  leuk verhaal .. en ook mooie opbouw. Alleen overviel het einde me. Dat paste totaal niet bij de rest van het verhaal. Niets wijst er op dat het een flash-back was. Dus het overviel me zeg maar een beetje.

 6. 3 maart 2011 at 19:27

  Wow , hmm wat een heerlijk opbouwend verhaal , de warmte , de files en de douche … love it !!!
  Zeer opwindend ! Mijn compliments !!! Want more

 7. 4 maart 2011 at 19:32

  Ja hier heb ik van genoten, mooi opgebouwd verhaal met een prachtig inzicht in de gedachten wereld van de man. Daar hou ik van.

 8. 9 maart 2011 at 10:45

  Negen lezers boordeelden dit verhaal. Met een totaal van 20,5 sterren levert dit dus een ledenstem van 2,5 sterren op.

 9. 27 augustus 2011 at 07:10

  Ik vind het een prachtig verhaal, waarin de spanning op natuurlijke wijze wordt opgebouwd. Omdat ik de route Utrecht-Rotterdam-Delft honderden keren heb gereden, vind ik het leuk om te zien waar wát gebeurt. Het verhaal is heel geloofwaardig, alleen vind ik het einde tamelijk verrassend en geeft het de lezer een beetje het gevoel, dat hij/zij op het verkeerde been is gezet. Desondanks zijn de twee sterren zeker verdiend. Hulde!

Geef een reactie