Lippenrood

HOOG.

Ineens zag ik haar: ze stapte een winkel uit, haar voet voorzichtig op het afstapje zettend, behoedzaam zoekend met haar tenen, mobiel aan het oor en lachend, pratend.

Ik stond voor het stoplicht te wachten om de parkeergarage van vliegveld Zaventem in te gaan. Een nachtvlucht naar New York City. Dat is wel het laatste dat een mens leuk kan vinden. Daarom was ik zo blij verrast met haar verschijning, en vooral haar uitstraling. Lange, dunne meid van tegen de dertig, lang golvend, zwart haar, lichtbruin huidje, donkere zonnebril, een pratende , pruilende en lachende mond met prachtige witte tanden, ze gooide geregeld haar hoofd achterover in een schaterlach, kortom: ze had plezier.

Ze liep langzaam op me af, gekluisterd beest als ik was in mijn Ford Focus. Er stond een stevige wind en haar lange zwarte rok en haar witte bloesje werden tegen haar lijf geblazen. Toen ze naderde, zag ik door de dunne stof haar lichaam afgetekend onder haar kleding. De zwarte lange rok tot op de kuiten tekende de bewegingen van haar lange slanke benen duidelijk af; door de hoge hakken die ze droeg , welfde haar onderbuik wat naar voren en de rok liet de contouren van haar stringetje duidelijk zien. De witte zijden bloes was ter hoogte van haar kleine borsten met twee knopen nonchalant dichtgeknoopt, en de panden fladderden opzij en naar achteren en lieten haar strakke buikje zien. De contour van haar witte behaatje was zichtbaar onder de witte zijde. Dankzij de sterke wind kon ik heel wat details van haar prachtige lange dunne lichaam zien, de traagheid van haar tred en de vrolijkheid waarmee ze telefoneerde maakten de erotiek kompleet.

Net voordat ze langs mijn auto liep, draaide ze zich een halve slag om en liep langzaam achteruit verder, ze wreef met de mouw van haar bloes langs haar ogen, er was blijkbaar door de sterke wind zand in haar ogen geblazen. Ik wierp een onverholen blik op haar prachtige ronde billen, zag de spieren bewegen en de rondingen veranderen naast haar string , die boven haar billen afboog naar haar heupen. De bloes drukte tegen haar rug en haar behaatje was duidelijk zichtbaar. De panden van haar bloes flapperden naar voren en lieten de rondingen van haar beha zien.

Wow, wat een vrouw, ieder detail aan haar werkte op mijn fantasie, maar vooral haar uitstraling, de vrolijkheid, de vrijheid in haar optreden deden me een stijve bezorgen. Via mijn achteruitkijkspiegel volgde ik haar met gloeiende ogen. Ik was zo in beslag genomen door haar verschijning dat ik niet merkte dat er alweer werd gereden, en getoeter achter mij haalde me uit mijn droom. Ik parkeerde mijn auto en bleef maar steeds aan haar denken. Het leek wel een video-film die zich in mijn geheugen had vastgezet, de beelden, de kleuren, de bewegingen, de sfeer bleven zich maar herhalen voor mijn geestesoog. Deze vrouw had alles wat ik aantrekkelijk vind aan vrouwen: haar dikke donkere haar tot haar hoge zwarte hakken, haar supervrouwelijke kleding, niet ordinair uitdagend, (strak, kort, laag), maar met de zinderende zachtheid van de dunne verfijnde zijde, die onverbiddelijk alle details kon laten zien, als je er oog voor hebt.

Ik zou er heel wat voor over hebben om haar alleen nog maar één keer te zien, naar haar te kijken, en, misschien, met haar te praten. Zo droomde ik door, checkte in, kocht een krant, en dommelde wat bij Gate 23.

Toen ik me in het vliegtuig had geïnstalleerd, aan het raam was gaan zitten, mijn handbagage op de stoel naast me had gedeponeerd, keek ik vlak voor vertrek eens om me heen en zag dat de vlucht voor misschien een kwart was geboekt. Ik sloot tevreden mijn ogen, hoopte nog wat te kunnen slapen, nauwelijks andere passagiers in de buurt, geen krijsende babies, geen overmatige dikkerds die een kwart van je stoel kunnen innemen. Het zou een rustige vlucht worden en ik zweefde langzaam weg op de beelden van mijn droomvrouw in zijde, medegenomen door de droomkoningin.

Ik was net in slaap gevallen, toen ik werd gewekt door een zachte aangename vrouwenstem met een licht Antilliaans accent:

” Sorry, meneer, U zit op mijn plaats”

Ik opende licht gestoord mijn ogen, er was immers plaats genoeg in het vliegtuig, waarom moest er nou net iemand naast mij….,er zweefde een instapkaart voor mijn ogen, ik keek er langs en ik keek in de donkerbruine ogen van…. mijn droomvrouw !! Ik schrok overeind, ze glimlachte, ik kon even niet nadenken, was blij en bang tegelijk. Ze had geen zonnebril meer op, en de handbagage werd door een ijzingwekkend knappe steward in de vakken boven ons geduwd, samen met een donkerbruine regenjas. Hij glimlachte Amerikaans naar me ( ” I wish you a pleasant flight “)

En weg was hij.

” Ja, God, sorry, je hebt gelijk, wacht maar even…”

Ik vloog overeind om de plaats vrij te maken, en knalde met mijn kop tegen de bagage bak Ze lachte wat achter haar hand om mijn onhandigheid, ik kroop tussen de stoelen uit het gangpad in. Ik keek even in haar grote donkere lachende ogen.

” Dank U”

En ze gleed langs me heen naar haar stoel, ik hoorde de zijde ruisen, en ving een lichte vleug van haar parfum ( Poisson ) op tezamen met een exotische lichaamsgeur. Die combinatie zetten mijn neusgaten wijd open en mijn adrenaline -pomp ging in een hogere versnelling. Ze ging zitten en gespte haar riem vast.

” Nou dat was op het nippertje ” zei ze met een diepe zucht, terwijl ze me stralend aankeek, heel veel tanden ontblotend, die des te stralender leken door het gebruik van een donkerrode lipstick. ” Ik was weer eens te lang aan het winkelen geweest, maar gelukkig ken ik een lid van de crew, die wist dat ik had ingecheckt en die heeft me laten omroepen”. Ze schudde haar donkere krullen. ” Dus ik heb weer eens geluk gehad” zei ze meer tegen zichzelf dan tegen mij.

” Parfum gekocht ? ” vroeg ik nonchalant. Ze keek me verbaasd aan.

” Ja,” zei ze, ” Hoe weet je dat ?” Ze was me gelijk gaan tutoyeren : kontakt !!

” Laat me raden welk parfum …”, Ik stak mijn neus in de lucht, en bewoog mijn hoofd wat heen en weer om de geur uit de lucht te halen, In mijn ooghoeken zag ik haar geamuseerd naar me kijken. Ik kneep mijn ogen wat dicht, keek haar vervolgens recht aan, glimlachte en zei:

” Poisson , het past goed bij je”.

” Bravo ” riep ze , en klapte zachtjes in haar handen. ” Er zijn niet veel mannen die een parfum van koeienstront kunnen onderscheiden” Humor, toch een tikje minder chique dan haar kleding deed vermoeden.

” Een fijngevoelige neus !” voegde ze er aan toe.

” Een fijngevoelig mens ” antwoordde ik zachtjes. Ze keek me onderzoekend aan, glimlachte toen breed, en na een lange stilte zei ze.

” We zullen zien “

Het vliegtuig schokte licht en begon naar de startbaan te taxiën. Ze pakte een modeblad en begon te bladeren en te lezen. Ik leunde achterover, staarde wat tussen de stoelen door voor me en voelde me tevreden over dit eerste kontakt. Ik bedacht dat we zo´n 7 uur naast elkaar zouden doorbrengen, ik kon haar geur in ieder geval al die tijd opsnuiven, een geur die zo perfect paste bij haar uitstraling, niet te veel, niet te weinig, net kruidig genoeg om de trek in haar gaande te houden voor een geïnteresseerde man. En geïnteresseerd was ik!

Ondanks de opwinding over mijn droomvrouw, zo vlak naast me zakte ik nadat we opgestegen waren weg in een lichte slaap. Na een uurtje werd ik wakker en keek om me heen, het licht was gedempt en iedereen leek te slapen. Op onze rij zat niemand en ook de stoelen voor en achter ons waren onbezet.

Ik draaide mijn hoofd langzaam naar haar toe en zag dat ze sliep. Rustig ademend met haar haar half voor haar gezicht zag ze er nog begeerlijker uit. Haar borstjes bewogen op het ritme van haar ademhaling. Haar wijde bloesje stond open en ik zag haar rechterborst, omklemd door een strak behaatje waarvan het fijnkanten randje net boven haar tepel liep. Was het ook van zijde? De stof glansde verleidelijk in het geelachtige licht. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden, iedere ronding ieder detail beitelde ik in mijn geheugen. In gedachten liet ik mijn handen over haar lichaam glijden, gevolgd door mijn mond, langzaam afdalend naar haar buik om, bij wijze van voorgerecht het aroma van haar kutje op mijn tong te nemen. Deze fantasie samen met wat ik zag bezorgde me een onverbiddelijke erectie. Ze was namelijk wat onderuitgezakt, de benen licht gespreid, waardoor haar rok als een waterval tussen haar dijen was gevallen. Daardoor tekende haar string zich haarscherp af in haar zwarte rok. Als die rok een andere kleur had gehad, had ik haar schaamlippen ook nog kunnen onderscheiden.

Omdat ik me zo concentreerde op haar onderbuik had ik niet zo gauw in de gaten dat ze haar ogen had geopend, me recht in mijn ogen keek, en natuurlijk zag waar ik naar keek, bovendien was ze het type vrouw dat zonder ernaar te kijken van een man wéét wat de stand van zijn erectie is.

Ik schrok en voelde me betrapt, de adrenaline spoot door mijn hersens toen ik haar blik zag.

” Fijngevoelig , hè ?” zei ze smalend.

” Ja, inderdaad: de zijde van je kleding bedoel je ? ” wist ik eruit te persen.

” Je zit me gewoon met je ogen uit te kleden “

” Dat zou ik in werkelijkheid ook wel eens willen doen “, fluisterde ik, in paniek de ultieme gok wagend. Ik boog me naar haar toe en vervolgde:

” Je kleding is al zo schitterend en zacht en mooi, dat het onder je kleren nog zachter en mooier moet zijn ” Ze hees zich overeind, en, gelukkig, ze glimlachte!

” Je windt er in ieder geval geen doekjes om ” Ze lachte om haar eigen woordspeling.

” Eigenlijk zou ik ergens anders moeten gaan zitten, maar je ongegeneerde blikken hebben mij ook een beetje rommelig gemaakt. Wij van de Antillen zijn nogal licht ontvlambaar, dus ben ik wel in voor een klein spelletje met je. Pak eens een deken, van daar boven.”

Ik stond op pakte een deken uit de bak en gooide die op mijn stoel. Ik ging weer zitten en ze spreidde de deken over ons uit.

“Heb je wel eens échte zijde gevoeld? “, fluisterde ze zacht “dat is pas zacht, dat is verslavend. Het lijkt net of je niets draagt. Het lijkt wel op een warm bad op je huid, het is er, maar je voelt het niet, het streelt je en verwent je huid.”

Ze pakte mijn hand en legde die op haar arm en liet me die zachtjes strelen.

” Het voelt heerlijk, net zo zacht en warm als lippenrood”, concludeerde ik. Ik keek haar aan en zag haar ogen even oplichten, vragende wenkbrauwen.

” Ja, lippenrood ” , vervolgde ik, ” dat is qua gevoeligheid en zachtheid te vergelijken met zijde. Je lippen testen alles wat er je mond binnengaat op hard/ zacht, glad of scherp. Lippen die zijde kussen is een mirakel, vooral voor de lippen.”

Ik tilde haar arm op en bracht mijn mond naar haar mouw en drukte er een volle kus op, terwijl ik haar aan bleef kijken. Ik legde haar arm langzaam terug op de leuning, en bleef haar strelen met mijn vingers. Ze legde haar hand op de mijne en boog zich naar me toe.

“….Er is nóg iets zachters…”, zei ze met een lage samenzweerderige stem. Ze pakte mijn hand opnieuw en bracht die langzaam naar haar borst. Ze bleef me aankijken om mijn reaktie te zien. Ik voelde eerst de stof van haar bloes vlinderlicht tegen mijn hand, en daarna een bolling, kleiner dan mijn handpalm, maar stevig en vrouwelijk. Ze was trots op haar borsten…Ik was verrukt!

” …Zijde op zijde…”

Ze wreef mijn hand zachtjes over haar borst en ik voelde de bloes, die aan mijn hand kleefde soepel over haar behaatje glijden. Ik voelde de tepel onder mijn handpalm hard worden. Ze had kleine harde borstjes. Ze drukte ze naar voren in mijn hand. Mijn vingers gleden onder het kanten randje van haar behaatje en ik rolde haar tepel tussen duim en wijsvinger. Ze kreunde licht, haar buik welfde vooruit.

Toen trok ze mijn hand onder de deken naar beneden, en legde hem op haar kleine smalle stringetje, zo glad en strak. ” Hier ook …..” kreunde ze in mijn oor. Mijn vingers voelden warmte en vocht. Toen ze mijn hand naar beneden had getrokken, had ik me naar haar toegewend in dezelfde beweging. Ze wreef mijn vingers over haar string en ik voelde dat ze haar benen spreidde om mij toe te laten. Ze drukte mijn vinger tussen haar schaamlippen, en door de twee zijden lagen kon ik haar harde knopje zelfs voelen. Toen ik haar klitje begon te wrijven, draaide ze haar hoofd naar me toe en fluisterde met een van geilheid druipende stem: “…Voel mijn lippenrood…”, en schroefde haar geopende mond op de mijne. We openden onze monden zo wijd mogelijk waardoor onze tanden tegen elkaar kletterden, terwijl onze tongen wild om elkaar heen krulden. Ze liet mijn hand los en trok haar rok omhoog onder mijn vingers door. Ik voelde blote huid en ik verkende de randen van haar door mij aanbeden string. Mijn vingers gleden via de bovenrand naar binnen over haar toefje heen , en mijn middelvinger kromde zich voor de eerste binnenkomst in haar drijfnatte kutje. Ze was smal en ze kneep zo hard dat ik echt moest duwen om binnen te komen. Ik voelde haar hand over mijn buik glijden en ze pakte mijn stijve in haar hand en begon te knijpen. Ik liet intussen haar klitje onder mijn middelvinger heen weer springen. Ze kreunde en pakte één van haar borsten. En kneep er hard in.

” Maak me klaar…, ja , dááár, ga dóóóór, oh, wat lekkerrrrr, …snellerrrr, …harderrr, oohhhhh. Ze hijgde naast mijn mond, “….Oh, God, ik ga komen, OoooH…” Ik voelde haar onderbuik verkrampen, onder mijn hand, haar spieren spanden zich aan, ze kneep mijn lul haast aan gort, en daar ging ze. Mijn hand werd overstroomd door haar geile sappen, ik doopte een vinger in haar krampende kutje, waardoor ze onmiddellijk nog een orgasme kreeg. Haar hele lichaam deelde mee in haar orgasme, al haar spieren spanden zich, om daarna langzaam te ontspannen. Haar greep op mijn lul verslapte, ze liet los en trok even later haar hand terug. Ik trok mijn hand uit haar string en likte mijn vingers af: wat een goddelijk aroma !

Ze keek me glimlachend aan.

” Even uitrusten”, zuchtte ze zachtjes. En ze sloot gelukzalig haar ogen . Ik dommelde wat weg en gleed in een geile mist.

Wat later:

Ze legde haar hand op mijn arm en zei:

” Mag ik er even langs, ik moet plassen.” Ze ontweek mijn blik, en haar lichaamstaal vertelde me dat het niet de bedoeling was dat ik haar volgde om onze vrijpartij elders voort te zetten. Ik kroop naar het gangpad, en toen ze me passeerde kon ik het niet laten even mijn hand op haar kontje te leggen. Haar stevige billetjes draaiden onder mijn hand, ik voelde de spieren bewegen. Ik volgde haar met mijn geile blikken tot ze ver voor in het vliegtuig naar rechts het toilet in schoot. Ik wilde net de eerste stap zetten om haar achterna te gaan om ook te gaan plassen, toen ik een steward het andere toilet in zag schieten. Ik ging weer zitten en pakte haar modeblad. Ik bladerde wat en keek naar de toilet-bezet lampjes. Er brandde er nog maar één, en dus stond ik op, en liep naar voren opende en sloot het toiletdeurtje, liet mijn broek zakken en ging zitten.

In een vliegtuigtoilet is vaak een hoop herrie: van de vliegtuigmotoren, het ventilatiesysteem, gerommel in de pantry die er naast is, zo ook in dit geval. Ik manouevreerde mijn nog halfstijve in de toiletpot, steunde mijn hoofd via mijn onderarmen op mijn knieën, en dacht na over de laatste twee uur van mijn leven. Hoe was het toch mogelijk dat ze na haar orgasmes nagenoeg alle belangstelling in mij had verloren. Ik begon me net af te vragen of ik iets fout had gedaan of gezegd, toen ik boven de herrie uit stemmen hoorde vanuit het andere toilet. Een mannen- en een vrouwenstem. Opgewonden gepraat, korte zinnen, soms kreten. Ik drukte mijn oor tegen de wand. Ik kreeg een schok, want de vrouwenstem was háár stem, opgewonden en geile taal uitslaand.

“Oh, yes, I want you, fuck me, fuck me deep !!”

Gvd, was mijn zijden prinses aan het neuken met de prins met het witte overhemd..???!

Door haar geile gekreun sprong mijn pik gelijk in de parate stand. Het kreunen en hijgen werd steeds sterker, begeleid door gebonk van haar geile kontje op de toiletpot.

Dit was afschuwelijk, ze had zich eerst laten opwarmen door mij en nog geen half uur later maakt ze een wip met zo´n smily die aan boord van dit vliegtuig werkt. Ik vloekte als een bezetene, maar het wond me ook waanzinnig op, juist net omdat zíj het was. De geile geluiden werden heviger, ik hoorde vooral haar stem, en op wat ze zei, en hoe ze het zei, ze was vlak bij haar orgasme…Ik hield de vingers die ik zo-even in haar kutje had gehad onder mijn neus, en begon mezelf als een waanzinnige af te trekken. De herrie naast mij was na een paar heftige kreten verstomd, er werd doorgetrokken, de deur geopend, gesloten, stilte. Ik kwam met een diepe zucht klaar, ik kon mezelf niet meer houden, en spoot mijn sperma tegen de deur en op de grond, een paar druppeltjes op mijn schoenen. In mijn hoofd vochten geilheid, boosheid, en verontwaardiging om voorrang. Ik zat nog wat na te hijgen, veegde de sperma weg met een tissue, trok mijn broek op en ging weer zitten.

Wat moest ik tegen haar zeggen als ik weer naast haar zat, doen alsof ik nergens van wist, het was uiteindelijk háár keuze met wie ze neukte, toch voelde ik me geraakt en belazerd. Ik bleef nog 10 minuten zitten nadenken maar ik kwam er niet uit.

Tenslotte besloot ik maar terug te gaan naar mijn plaats, en het ook van haar af te laten hangen. Toen ik terug was bij mijn stoel zag ik dat die van haar leeg was, het modeblad was verdwenen, de handbagage en haar regenjas uit de bagagebak. Ik keek om me heen of ze ergens anders was gaan zitten, liep het hele vliegtuig drie keer door vol ongeloof over haar verdwijning. Naast de deur naar de cockpit zag ik een regenjas hangen die erg veel op die van haar leek. Ik voelde me uitgeput. Wat kon ik anders doen dan weer op mijn plaats te gaan zitten, en proberen de resterende 4 uur vliegen naar New York City nog wat te slapen ?

Was dit allemaal wel waar geweest, of had ik het allemaal gedroomd, had ze helemaal niet naast me gezeten, laat staan zich door mij laten vingeren? Ik sloot mijn ogen en viel in een onrustige slaap.

LAAG.

Op JFK Airport was het een chaos, zoals altijd. Veel douaneformulieren, onvriendelijkheid, heet en vochtig in de kelders van de Customs. Het irriteerde me allemaal, ik was moe, jetlagged, en nog steeds in de war van mijn zijden vrouw. Ik had haar niet meer gezien, afgelopen nacht, noch de prins met de witte mouwen. En het was natuurlijk te idioot voor woorden om aan de crew te vragen of er inderdaad een jonge vrouw naast me had gezeten die nacht. Het was 07.00 a.m., ik wilde zo gauw mogelijk naar mijn hotel in Manhattan om nog even te kunnen slapen vóór ik vanmiddag mijn eerste bespreking met mijn zakenpartner van N.Y.-Plaza zou hebben.

Na een half uur bureaucratisch gedoe was ik eindelijk in de V.S. Ik liep snel met mijn bagage door de aankomsthal naar de taxi-standplaats. Toen ik de standplaats opliep zag ik geen taxi staan, maar wel een rij van minstens 20 wachtenden vóór me. Shit, wat is hier aan de hand ?! ” Strike ..??” Openbaar vervoer plat, ik overwoog om mijn zakenpartner te bellen voor een auto, die me kan komen ophalen, maar daarvoor is het te vroeg. Er zat dus niets anders op dan achteraan aan te sluiten en te wachten; ik haat wachten, zeker als ik in een stad ben als NYC, waar hoge snelheid het levensritme bepaalt. Ik haalde mijn krant van gisteren tevoorschijn om toch maar iets te doen te hebben, ik was er snel op uitgekeken, want er is niets meer antiek dan de krant van gisteren. Nou ja, het regende in ieder geval niet, en de mensen voor mij leken er wel vertrouwen in te hebben dat ze ooit op de plaats van bestemming zouden aankomen. Een enkeling stond mobiel te bellen voor een snellere oplossing, maar bleef toch maar in de rij staan.

Vanuit mijn ooghoek zag ik heel langzaam een meterslange, witte, geblindeerde Lincoln limousine de taxistrook oprijden, de achtcylinder tevreden brommend onder de motorkap. Er reden honderden van die auto´s in N.Y., je kon ze zelfs huren, ik besteedde er geen aandacht aan, en keek weer in mijn krant. De wagen stopte vlak voor me, en de zwarte chauffeur in donkerblauw uniform stapte uit. Hij liep om de enorme auto heen en hield stil bij mijn koffer.

” Sir ..?”

Hij pakte mijn koffer op, opende de kofferbak voor mijn bagage, en de zijdeur voor mij met een uitnodigend gebaar om in te stappen. Ik was hogelijk verbaasd, want mijn zakenpartner reed niet zulke auto´s. Zou het een grap zijn ?

” Are you sure..? ”

” Yes, sir .! ”

Ik bukte me om in te stappen, stak mijn hoofd door de deuropening als in een grot, want het was binnen donker met hier en daar een klein lampje aan de wand. Vóór ik mijn been op de treeplank zette, wilde ik eerst weten wie mij uitnodigde voor dit ritje. Op de achterbank ontwaarde ik, toen mijn ogen een beetje aan het donker waren gewend een vrouw met lang, donker haar, een zwarte rok, en een witte bloes: mijn zijden vrouw! Ze had haar benen over elkaar geslagen, en rookte een sigaret, ze keek me geamuseerd aan en zei met een brede smile:

” Kom binnen, Lippenrood, ik was nog niet klaar met je..”

Ze drukte haar sigaret uit en tapte met haar vingers op het fluweel van de achterbank”

” Kom hier naast me zitten..”Mijn hart bonsde in mijn keel, en mijn mond viel droog.

” Pas op dat je niet weer je hoofd stoot. ” Een klokkend lachje kwam uit haar keel. Ik vond haar weer even betoverend als de dag ervoor, maar misschien nu wel meer, omdat ik me op haar territorium bevond. Mijn verwarring over de gebeurtenissen in het vliegtuig verdween als sneeuw voor de zon, de fascinatie groeide samen met mijn pik. De wagen zette zich zoemend in beweging en draaide langzaam en statig de weg op. Ik ging naast haar zitten, en keek haar recht in de ogen. Ze draaide zich naar me toe, sloeg een arm om mijn nek, en fluisterde:

” Ik wil je nog meer lippenrood geven. “Ze likte mijn mond open en zoog zich aan me vast. Haar ene been sloeg ze over mijn benen, en haar armen klemden zich om mijn nek, onze tanden en tongen verkenden elkaar opnieuw. Ik legde een hand op haar borst en kneep erin. Ze had geen behaatje meer aan, en dat maakte me wild, want met één beweging in haar wijde bloes had ik haar harde blote tietje in mijn hand, de kersenpitten drukten in mijn handpalm.

Intussen zat zij ook niet stil, want ze had mijn halfstijve pik in no time met vakkundig kneedwerk tot de stijfste paal omgetoverd die ik had gehad sinds ik voor de eerste keer neukte. Deze vrouw werkte op me als een Viagrapil, doortastend en onverbiddelijk. Ik voelde haar zachte, gladde zijde langs mijn kleding glijden, zou ze haar string ook hebben uitgetrokken? Ze begon mijn broek open te maken, terwijl ik ernaar smachtte om haar verrukkelijke borstjes te kussen, maar ze liet mijn mond niet gaan van haar mond, ze was mijn tong, die ik diep in haar mond had gestoken, aan het afzuigen, alsof het mijn pik was. Ik had de laatste luttele knoopjes van haar bloes losgemaakt, en keek vanuit mijn tongzoenende ooghoeken naar beneden om te kunnen zien hoe haar strakke borstjes inveerden onder mijn bewegelijke vingers. Visueel ingesteld als ik ben, zag ik langs mijn eigen arm haar hand zich om mijn superstijve sluiten, en heel langzaam, tergend langzaam mijn voorhuid omlaag trekkend, met haar duim het voorvocht verdelend over mijn eikel.

Dit zijdezachte erotisch geweld voelde ik als een vloedgolf over me heen komen. Ze wist wat ze wilde, en dat in een stijl, die bij de mijne aansloot als een stekker in een stopkontakt, waardoor ik in een roes geraakte, waarin alles mogelijk was. Ze liet mijn mond los, knielde voor me en trok mijn broek en onderbroek naar beneden, schoenen en sokken erachteraan. Ze kroop omhoog tussen mijn gespreide benen, ik voelde haar borsten mijn lul passeren, ze drukte ze vervolgens tegen mijn borst. Ze maakte mijn overhemd open, ze likte eerst mijn tepels en daarna mijn oor en fluisterde: “Ik wil alleen maar neuken met een man die helemaal naakt is.” Ze trok mijn laatste kledingstuk weg, en drukte haar lijfje stevig tegen me aan. God, wat een verrukking. Haar tong trok slakkensporen over mijn borst, ze beet in mijn tepels, duwde haar vingers in mijn mond, kneep in mijn oorlellen, intussen haar keiharde tepels tegen me aanwrijvend. Ze omklemde mijn ballen tussen mijn wijd gespreide benen, en liet ze tussen haar vingers doorrollen.

“Deze ga ik helemaal leegpompen.” hijgde ze in mijn oor. Ze stopte haar tong in mijn oor en legde haar hand om mijn lul vlak onder de eikel en begon me langzaam af te trekken.

“Zo bijvoorbeeld.” Haar tong duwde ze in mijn mond, en liet hem snel in en uitgaan. Haar hand bewoog sneller over mijn lul, terwijl haar tong mijn mond neukte. Plotseling hield ze op met trekken en met tongneuken en spoot een enorme hoeveelheid speeksel in mijn mond, alsof ik een spuitende lul in mijn mond had. Ik stond op het punt van klaarkomen door haar manipulaties en haar keihard geworden tietjes in mijn hand. Ik had de andere hand op haar gespierde kontje gelegd, en masseerde haar verrukkelijke billetjes door haar rok heen. Ze had een ander stringetje aan, merkte ik,want ik voelde geen zijde op zijde meer. Ze liet mijn lul los en haalde haar mond van mijn mond, waardoor ze me van de rand van de afgrond weghaalde.

Ik kreunde, liet haar borstjes en billetjes gaan, mijn armen vielen langs mijn naakte lichaam naar beneden. Ik was nog niet klaar voor de volgende aanval, maar mijn prinses ging onverbiddelijk door. Ze begon in mijn tepels te bijten, terwijl ze weer in mijn ballen begon te knijpen. Haar hoofd daalde langs mijn navel naar beneden.

“Of bijvoorveeld zó…”

Ze likte over mijn eikel, en stulpte vervolgens haar zachte lippen eroverheen. Ze liet me sidderen van genot toen haar tong rondom mijn eikel begon te cirkelen, terwijl haar lippen me langzaam aftrokken. Mijn vingers dwaalden door haar lange zwarte krulhaar, mijn buikspieren trokken samen en mijn ballen kropen omhoog om zich klaar te maken voor het ultieme spuitfestijn. Ik kreunde en zag de rand snel dichterbij komen. Dat merkte ze blijkbaar, want ze hield op met knijpen en pijpen.

Ze kroop op mijn schoot, zette haar knieën naast mijn heupen op de bank en trok haar rok omhoog.

“Maar zó heeft God het bedoeld: jouw lul moet gewoon in mijn kutje spuiten, alle rest is maar vermaak!”

Ze liet zich omlaag zakken tot mijn eikel haar string raakte. Ze had haar armen langs mijn oren gelegd, hield de rugleuning van de bank vast, hield mij opgesloten met benen en armen. Ze bewoog haar buik heen en weer, op en neer. Mijn eikel wreef over de ruwe katoen, die al minder ruw was geworden door haar dóórdringende sappen. Haar mond was vlak voor mijn mond en ze hijgde tegen mijn geopende lippen:

“Even zoeken…, ik wil je al mijn lippenrood laten voelen,… tegelijkertijd…”

Ze kantelde haar bekken, waardoor mijn eikel niet meer tegen haar broekje drukte, maar tussen haar kletsnatte schaamlippen geraakte. Ze hield het topje van mijn eikel vast met haar kutje, en gebruikte heel subtiel mijn eikel als wrijfmiddel voor haar klitje. Ik voelde haar knopje weliswaar niet zelf, maar aan haar reacties merkte ik dat ik er telkens langs ging. Ze raakte steeds opgewondener, begon steeds heftiger te bewegen, ze reed zichzelf klaar tegen mijn eikel. Het zijdezachte gevoel waarmee het allemaal begonnen was had plaatsgemaakt voor twee geëlektrificeerde lichamen, waar de vonken vanaf sprongen. Ze kantelde haar heupen naar achteren, bleef even stil zitten, schroefde haar mond op de mijne en liet zich langzaam over mijn lul zakken tot ze niet verder meer kon. Ze pakte mijn hand en duwde mijn middelvinger tegen haar knopje. Het kruisloze stringetje had de oppervlakte van een postzegel en was doordrenkt met haar sappen. Toen ik haar klitje raakte veerde ze omhoog, waardoor we elkaar bijna kwijtraakten. Ik drukte mijn vinger tegen de schacht van mijn lul, en iedere keer als ze afdaalde kwam ze mijn vinger weer tegen, die ik dan weer hard dan weer zacht langs haar knopje wreef. In hetzelfde ritme verwende ik haar keiharde tepels. Plotseling liet ze mijn mond los, schreeuwde het uit en ging in galop op mijn lul, ze was helemaal los..

“Spuit,..!!! Spuiiiiittt”, riep ze keihard in mijn oor, en die woorden gooiden me over de rand. Haar kutje leek een vleesetende bloem geworden, die mijn lul fijnkneep, en naar binnen zoog, mijn sperma met gulzige slokken opslubberde. Ze beet keihard in mijn schouder, onze haren plakten aan onze hoofden van het zweet, we hijgden alsof we een marathon hadden gelopen, en het roofdiergehalte van onze climax was hoog. Onze lichamen hadden elkaar uitgedaagd en een topprestatie geleverd. Toen ik wat bijkwam, en mijn lul verslapte, voelde ik een kriebelend straaltje vocht langs mijn ballen lopen. Ook liep er een bloedspoor langs mijn borst van de heuse liefdesbeet van mijn zijdezachte prinses. Ik legde mijn handen op haar dijen, op haar prachtige lange zwarte rok, en wreef langzaam heen en weer.

Ik kreeg kippenvel over mijn hele lijf, er sprongen tranen in mijn ogen. Ik had een droge mond ik wilde drinken.

PARAMOUNT HOTEL, Manhattan, 08.00 A.M.:

Ik had de kussens van het hotelbed allemaal tot me genomen, twee onder mijn hoofd, één tussen mijn dijen, en één tegen mijn borst geklemd als knuffel en troost, het laken half over me heen. De airco stond op ” high and dry ” Het was na de regenbui van vannacht behoorlijk afgekoeld in N.Y.C. Ik kreeg kippenvel over mijn hele lijf, er sprongen tranen in mijn ogen. Ik had een droge mond ik wilde drinken.

© Adriaan

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Lippenrood

 1. 4 maart 2008 at 16:15

  Onderhoudend, plezierig

 2. 4 maart 2008 at 23:47

  heerlijk ! goed, oog voor detail, opzwepend en opwindend

 3. 5 maart 2008 at 11:36

  Boeiend verhaal!

 4. 5 maart 2008 at 21:38

  Ja hoor, Adriaan flikt het 'm, op alle fronten, dus… een dikke 3!

Geef een reactie