hot teens tube shemale jizzed by group.

Love-Limo

Toen mijn vriend het bedrijf Love-Limo begon, was ik zijn eerste klant. Love-Limo verhuurt Amerikaanse sleeën met chauffeur of chauffeuse (naar gelang de klant dat wil). Een Love-Limo heeft een grote passagiersruimte, een leren bank, minibar en on-board videorecorder. Uiteraard geblindeerd en met een donkere ruit tussen chauffeur en passagiers. Met de limo kun je overal en zo lang als je wilt heen.

Na veel zeuren mocht ik een grote Amerikaan voor een avond meenemen. Ik kreeg zelfs een chauffeursuniform met pet mee. Het was een perfect verjaardagscadeau voor Vivianne. Ik had haar gebeld en op het hart gedrukt om helemaal opgedoft klaar te zitten. Stipt om 22.00 uur reed ik voor. Vivianne stond verbijsterd in de deuropening te kijken. 'Wat heb je nou bij je?'. Ik lachte en hield de deur voor haar open. Vivianne stapte lachend in en ik liet de tussenruit zakken. 'Champagne vind je in de minibar'. Ik hoorde een plop en kreeg ook een glas aangereikt. 'Hey, ik moet nog wel rijden, hoor!'. Vivianne was nog steeds stil. 'Wil je me verklappen wat we nu gaan doen?'. Ik grijnsde. 'Over vijf minuten weet je meer, relax en geniet er van'. Vivianne zakte onderuit en genoot van de champagne.

Ik stopte in een laan. Een jonge man stond al te wachten en opende de deur. Vivianne glimlachte en riep verrast uit 'Ben, wat doe jij hier?'. Ben was haar favoriete fitnessinstructeur en ze had me al eens gezegd dat ze hem een lekkere vent vond. Ben schoof aan op de achterbank en sloot de deur. Ik riep: 'Happy Birthday, Vivianne' en sloot het tussenraam. Nu was het tussenraam niet geheel ondoorzichtig en dus kon ik Ben en Vivianne nog vaag zien zitten. Lantaarnlicht scheen door het dakraam in de passagiersruimte en ik kon af en toe in mijn spiegel wat zien. De Love-Limo reed over de snelweg de nacht in.

Met Ben had ik alles al doorgesproken. Na een tijdje praten boog hij zich plots voorover en gaf Vivianne een zachte zoen. Vivianne beantwoorde meteen en al snel flitsten hun tongen en zogen hun lippen zich aan elkaar. Ben boog zich voorover en Vivianne zakte iets onderuit. Zijn handen gleden langs haar jurk en stopten even op haar dij. Vivianne hijgde van opwinding. Toen schoof Ben zijn hand onder haar jurk en betastte haar strakke billen. Vivianne trok Ben's shirt uit en voelde zijn gespierde borstkas. Ben schoof Vivianne's jurk omhoog en streelde haar borsten onder haar BH. Vivianne knoopte de BH los en Ben bewonderde haar mooie boezem. Toen pakte hij een glas champagne en liet wat tussen haar borsten druipen. Met zijn tong likte hij het op. Een druppel gleed over een tepel en zijn tong volgde.

Vivianne kreunde van genot. Met een hand ritste Vivianne zijn broek open een speelde met zijn lid. Ze nam hem in haar hand en voelde hem steeds harder en groter worden. Ben trok alles uit. Vivianne had nog alleen haar string en kousen aan. Ben schoof de string opzij en zakte tussen haar benen. Met zijn tong gleed hij langs haar clit en naar haar spleetje. Vivianne gaf een kreetje, zakte helemaal opzij en legde een been op de hoedenplank en het andere been op zijn schouder. Ben versnelde met zijn tong en voelde hoe Vivianne verstrakte. Vivianne legde haar armen naar achteren tegen de deur, waardoor haar borsten strak omhoog priemden. Ben gleed mijn zijn handen naar boven en streelde haar borsten in hetzelfde ritme als zijn tongcirkels. Vivianne schudde haar hoofd van genot en gaf kleine kreetjes. Plots kromde ze haar bovenlijf, werd haar clit en spleetje hard en dik en gaf ze een diepe, lange kreun die secondenlang aanhield. Toen zakte ze terug, schokte na en keek Ben geil aan. 'Kom maar in me!' Ben verschoof, legde een been op de bank en zette zich met het andere been schrap op de vloer. Zijn staaf stond dik en hard vooruit. Vivianne was nat en Ben maakte zijn eikel nat met haar vocht. Vivianne knikte geil en Ben schoof diep in haar. Een harde, lange kreet vulde de passagiersruimte. Ben stootte twee keer voorzichtig en ramde zijn paal er vervolgens zo hard mogelijk in. Al zijn spieren en aderen werden zichtbaar van opwinding en inspanning. Vivianne sloeg haar handen om zijn harde billen en trok ze in een stampend ritme naar zich toe. Ben begreep het gebaar en gaf zich met alle kracht aan haar. Vivianne voelde hoe zijn lid steeds haar spleetje vulde. Ben snoof en brieste. Vivianne schoof steeds verder op door de kracht waarmee hij haar nam. Hij greep haar middel om zich goed vast te houden en vlees stootte op vlees. Ben voelde zijn voorvocht omhoog stijgen en hij kreunde dat hij het niet meer hield. Vivianne kronkelde even, verstrakte en gaf met snelle kleine kreetjes aan dat ze het ook niet meer hield. Op dat moment golfde een zaadstroom door Ben en spoot diep in Vivianne. Ze klemden zich aan elkaar vast terwijl Ben leegschoot en het Vivianne zwart voor de ogen werd van het orgasme. Nog een paar zwakke stoten wist Ben te geven voordat hij verslapte. Hijgend hielden Ben en Vivianne elkaar vast. Toen gleed hij uit haar. Uit de minibar pakte hij een paar handdoeken, waarmee ze elkaar afdroogden. Stil zakten ze tegen elkaar aan en dronken champagne.

De Love-Limo reed nog twee uur door en Vivianne en Ben hadden nog een paar fantastische momenten. Toen draaide ik de laan weer in en liet Ben uitstappen. Toen liet ik het tussenraam weer zakken en draaide even om. Vivianne kwam meteen naar mij toe en gaf me een dikke tongzoen. Ze pakte mijn hand en liet me even haar borst strelen. Fluisterend zei ze: 'Bedankt, het was het mooiste verjaardagscadeau ooit'. Toen reed ik haar naar huis. Op de stoep kreeg ik nog een dikke zoen. 'Kom je nog even binnen?'. 'De limo moet terug, ik kom nog wel een andere keer'. Vivianne was uitgeput en glimlachte. 'Dat is misschien ook beter, slaap lekker'.

Vic

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world