hot teens tube shemale jizzed by group.

Lucy deel 1

De blik op de skyline maakt mij deemoedig. De laatste zonnestraal schijnt fel op de hoge gebouwen van de stad. Ik zit op de 26e verdieping te werken aan een project voor het opzetten van een nieuwe managementstructuur van een van onze opdrachtgevers. De presentatie moet volgende week af zijn en worden gepresenteerd aan de raad van bestuur van de beursgenoteerde onderneming. De ondergaande zon en de schittering daarvan op de hoge glinsterende omliggende panden is fantastisch om te zien en langzaam gaat de mooie dag over in een frisse heldere nacht.

Het is half oktober en ik zit alweer 2 weken in Parijs La Defence, het zakencentrum van de Franse hoofdstad. Voor de komende 3 maanden ben ik aan deze opdracht gekoppeld en krijg ik naast een uitstekende extra vergoeding ook een mooi appartement ter beschikking in het 16e arrondissement in de Rue de Passy niet al te ver wandelen van het Bois de Bologne en de metro naar de binnenstad. Het appartement is een niet al te groot ‘3 piece’ met een grote badkamer en een klein dakterras met fantastisch uitzicht over de stad. Een typisch frans appartement met kooilift en een ronde trap. Het ruikt er altijd typisch maar wel lekker, naar een soort nostalgisch verleden. Een verleden waar ik goede herinneringen aan bewaar. Jeugdherinneringen van vrijheid en vooral feestjes met aan het einde seks met mijn toenmalige vriendinnetje of met een wildvreemde die je dan had ontmoet. Soms belandde je in een wilde orgie. Dat was een beetje afhankelijk van wie het feestje organiseerde. De jaren 80 waren wild en een aaneenschakeling van een zoektocht naar nieuwe uitdagingen. Ik voel mij wel een geluksvogel om hier de komende te mogen werken en weer terug te zijn in mijn geliefde Parijs maar aan de andere kant ben ik ook wel alleen in deze enorme stad. De tijden zijn echt veranderd en voor hete seksfeestjes moet je nu echt aankloppen bij een van de parenclubs in de stad. De bekendste zijn La Chandelle in de Rue Therese en de 2 a 2. Deze laatste is vooral bekend van de speciale SM kamers en de mooie vrouwen die er komen. Dit zijn nog steeds de oudste en mooiste clubs van Parijs. Ik ben daar in een alweer ver verleden een paar keer geweest met mijn ex vriendin en heb mij toen uitstekend vermaakt. Ik denk er dan ook over om een deze dagen een bezoekje te brengen omdat er meestal wel een keer in de week een gangbang avond wordt georganiseerd waarbij veel mannen nodig zijn om de natte poesjes van de aanwezige vrouwen te voorzien van een harde pik. In Nederland ben ik ook een paar keer met mijn vriendin naar een van de bekendere parenclubs geweest. Maar op de een of andere manier zijn deze toch niet te vergelijken met de finesse van de clubs in Parijs. In Nederland is er vaak te harde muziek, te ruige en opgefokte sfeer met pillen. Dat is in de eerder genoemde clubs in ieder geval uit den boze. Ik zie er naar uit om haar dan mee te nemen naar La Chandelle. Dat zal ze geweldig vinden. Alles is daar zacht tapijt en boudoir, spannende doorgangen naar mooie kamers, kijkgaten om mee te genieten van stelletjes of groepen en in de centrale bar een groot bed voor een orgie.

Mijn vriendin is met de kinderen thuis gebleven. Ergens tijdens mijn verblijf zal ze de trein pakken voor een weekend maar het is ook belangrijk dat binnen het gezin alles door blijft gaan. We zijn al 18 jaar bij elkaar en de kinderen, twee meisjes van 12 en 14 jaar, hebben alle aandacht nodig en hun ritme van school, sport en vrienden willen we niet teveel verstoren. Vandaar dat ik voor mij uit zit te kijken in dit saaie Regus kantoor terwijl beneden mij de mensen naar de metro snellen om naar huis te gaan of om met hun geliefde in stad een hapje te gaan eten.

Achter mijn rug hoor ik een geluid en ik draai mij om. Het is Lucy, een Engelse dame van ik schat een jaar of 35 die werkt voor een internationale organisatie welke sinds afgelopen week naast mij een kantoor heeft gehuurd. Ik ken de organisatie verder niet maar het heeft iets te maken met de ontwikkeling van infrastructuur. We hebben elkaar nu een paar keer kort ontmoet bij de lift en ze lijkt heel erg aardig maar ook wat koeltjes. Als ik haar zou moeten beschrijven dan is zij van het type klassiek Brits met een mengelmoesje van verschillende culturen. Niet direct waanzinnig knap maar wel op de een of andere manier heel aantrekkelijk met hier en daar net even lekker wat teveel. Bij Britten weet je het echter nooit helemaal hoe ze in de wedstrijd zitten maar ze geeft mij in ieder geval voldoende stof tot fantaseren en dat is dan ook de reden dat ik de afgelopen dagen al een paar keer heb liggen masturberen terwijl ik aan haar dacht en fantaseerde wat we allemaal aan het doen waren met elkaar.

Haar gezicht is erg leuk, een beetje een schoolmeisje met halflang donker haar en verder is zij super slank met grote puntige borsten en een strakke, beetje volle, kont. Ik fantaseer dan dat ze, verkleed als kostschoolmeisje met staartjes in en in een kort rokje en een wit bloesje, op haar knieën voor mij zit en langzaam haar natte warme mondje rond mijn lul op en neer laat gaan. Bij het idee dat zij dan in haar uniformpje met haar ontblote borsten en korte nylonkousjes op hoge hakken voor mij zit maakt dat ik binnen een paar minuten mijn ballen leegspuit over mijn buik. Gisteren kwam ik bij dit beeld zo hard klaar dat ik een lading deels in mijn eigen gezicht spoot. Laten we zeggen dat ze iets heeft waar een beetje kerel al snel een keiharde pik van krijgt en aan niets anders kan denken dan aan perverse spelletjes.

Lucy staat bij het kopieer apparaat tegenover mijn kantoor en ik draai mijn stoel een beetje richting de deur om haar beter te kunnen zien. Door de ondergaande zon en als gevolg daarvan de weerspiegeling van het gebouw tegenover ons valt het licht heel mooi op haar benen en haar kont. Ze draagt beige pumps met hoge hakken en ik vraag mij af, als ik de rode zolen zie, of ze echte Leboutins draagt. Ik ben daar vrij zeker van. Haar nylons zijn beige en ik zie tot mijn genoegen een fraaie naad en een ‘cuban heel’. Ik concludeer dan ook dat Lucy de trotse draagster is van klassieke fully fasioned kousen en jarretels. Haar eveneens lichte rok komt tot op haar knie, met veel plooitjes en is van een dunne, soepele stof. Hierdoor kan ik de sluitingen van haar jarretels aan de kousen helaas niet zien. Verder draagt zij vandaag een doorschijnende donkerblauwe zijden blouse met daaronder een hemdje waardoor ook haar beha helaas niet is te zien. Kortom, het blijft raden naar de lingerie van dit lekkere vrouwtje en dat brengt mij op het idee om haar eens beter te leren kennen.

Ik denk dat ze het voelt dat ze bekeken wordt want opeens draait ze zich om en kijkt mij aan. Hi, ‘how are you?’ zegt ze, en ik kijk recht in paar grote vrolijke ogen en een heerlijke glimlach. ‘Almost weekend honey, what plans do you have?’ Ik antwoord dat ik mij uitstekend voel, nu twee weken in Parijs woon en van plan ben om gebruik te maken van het mooie najaarsweer om de stad te gaan verkennen. ‘En jij?’ vraag ik. Ooh ik weet het nog niet helemaal. In ieder geval moet ik nog wat aan de inrichting van de woning doen. De verhuizing is achter de rug maar er moet een lamp en een spiegel worden opgehangen en zo. Ik vraag haar of ze dat helemaal alleen doet en ze antwoord dat ze niet alleen woont. Ze doen dit samen en met z’n tweeën moet het lukken. Ik bied aan dat als ze hulp nodige hebben ik graag wil helpen en vervloek mijzelf dat dit heerlijke schepseltje dus al bezet is. Haar man of vriend is een absolute bofkont met dit geile sletje en ik ben dan ook stik jaloers. Vervolgens vraag ik welke wijk ze zijn gaan wonen. Het 9e, antwoord Lucy, in de Rue d’Aumale. Ze heeft daar een appartement gehuurd met uitzicht op het Parc Alex Biscarre. Een mooi 4 piece op de 5e verdieping. Als je het wilt dan ben je van harte welkom, we kunnen wel wat handen gebruiken want dan kunnen we ook nog een beetje van het mooie weer genieten dit weekend. ‘Zeg, waarom kom je vanavond niet alvast bij ons eten?’ stelt Lucy voor. Dan leren we elkaar ook meteen beter kennen en kunnen we alvast een deel van de klusjes doen. ‘Ik ben wel nieuwsgierig naar mijn buurman hier op kantoor’ zegt ze, en ondertussen pakt ze de papieren van de printer en klopt ze tot een mooi pakketje op de deksel. ‘We hebben elkaar nog niet echt gesproken tot nu toe’ zegt ze vriendelijk. Ze draait zich licht naar mijn toe en terwijl ze de papieren nog even sorteert en er pakketjes van klopt krijg ik hierdoor goed uitzicht op haar puntige borsten in haar sexy blouse. Het licht valt namelijk perfect op de dunne stof en geeft een geweldige doorkijk. Haar borsten zijn echt super lekker. Haar blouse staat strak gespannen en is hoog gesloten. Hierdoor komen haar D prammen geweldig tot hun recht. Bij het kloppen laten haar prammen de dunne stof zachtjes bewegen. De fraaie zijden strik van haar blouse is hoog gestrikt. Het staat haar geweldig en ze ziet er dan ook super sexy uit. Ze heeft vast echt zo’n klassieke kostschool opleiding genoten bedenk ik mij en vraag mij af hoe kinky ze in bed zal zijn.

Ik bedank vervolgens beleefd voor haar aanbod en geef als reden dat ik niet haar avond wil gebruiken terwijl zij misschien allemaal leuke dingen wil doen met haar vriend of man.
Ze lacht hierop wat geheimzinnig en antwoord dat ze nog meer dan genoeg mogelijkheden krijgt om leuke dingen te gaan doen omdat ze hier nog wel een tijdje zal wonen. Dus het is echt geen probleem. Als ik niet langer protesteer zegt ze dat ze dan even moet bellen om aan te kondigen dat er iemand mee blijft eten. Als ze wegloopt volg ik haar met mijn ogen en hoor ik het zachte ruizen van haar nylon kousen onder de zwierig vallende rok.

Even later, als Lucy is uitgebeld loopt ze weer even langs. Ze neemt plaats op de hoek van het bureau. Nu pas valt het mij op hoe geraffineerd mooi zij is opgemaakt. ‘Is acht uur oke wat jouw betreft?’ ‘We pakken dan om half acht de metro. Als we hier dan kwart over 7 vertrekken dan sluit alles mooi aan. ‘ Haar hele lijf straalt geilheid uit als ik haar zo zie zitten. Haar blouse is prachtig van dure doorschijnende stof en daaronder zit een sexy laag uitgesneden hemdje met kant en spaghettibandjes. Haar borsten lijken wel vrij te hangen en zien er op een natuurlijke manier stevig uit. Als ik beter kijk zie ik toch de behabandjes lopen aan de zijkant van haar borsten. Dit betekent dat ze een behaatje draagt. ‘Waar woon jij eigenlijk?’ vraagt ze opeens. Ik schrik van de vraag omdat ik verzonken ben in de gedachte aan haar heerlijke lingerie. ‘ooh ik woon alleen in klein 3 piece in de Rue de Passy’ vertel ik haar. Klein maar comfortabel. ‘Alleen?’ zegt Lucy, ‘heb je geen relatie dan?’ vraagt ze. Ik twijfel wat ik zal zeggen. Als ik zeg dat ik een relatie heb dan loop ik de kans dat ik dit heerlijke sletje nooit kan nemen en als ik ontken dan lieg ik. Ik vertel haar dan ook maar dat ik voorlopig alleen hier woon en dat ik een vrije relatie heb met iemand en dat we elkaar niet in de weg willen zitten. Op het gezicht van Lucy komt een grijns en ze begint ondeugend te kijken en als ze vervolgens lacht dan zie ik haar waanzinnig lekkere borsten zachtjes schommelen onder de dunne stof van haar blouse. Allright you little naughty boy, you have all the freedom to play around with the girls in this city of love. That’s great. Vervolgens legt ze haar linkerbeen over haar rechter en ik bekijk geïnteresseerd haar fantastische pumps. Ik vraag haar of dit echte Leboutins zijn en ze beaamt dat direct. ‘Mooi he?’ zegt ze. Ik vind dit de fijnste pumps die er zijn. Heerlijk comfortabel, super sexy en dus maximaal vrouwelijk. Ik zeg haar dat ik vind dat alle vrouwen met gevoel voor klasse minimaal 1 paar in de kast moeten hebben staan. En, zegt Lucy, ‘altijd een paar extra voor in de slaapkamer’ en ze geeft een vette knipoog. ‘Niets is zo leuk dan je bedpartner helemaal gek maken in een paar high heels’ ‘toch?’ zegt ze. Ik antwoord dat dit dan helemaal af is met een paar fully fashioned nylons aan een gordeltje of een mooi corseletje. ‘En die draag je volgens mij ook’ zeg ik. Hierop reageert Lucy bevestigend met haar mond half open en geloken ogen. Ze zegt ‘ik hoor het al, ik zit hier met een echte liefhebber van lingerie en met gevoel voor details’. ‘I like that’. We gaan het volgens mijn prima vinden met elkaar, zegt ze. Ik ga nog even wat afronden en dan gaan we op tijd naar de metro. Ze buigt zich nu naar voren en geeft mijn een kusje op mijn mondhoek. Ik ben volledig verrast door deze aktie en als ze vervolgens wegloopt kijkt ze nog een keer om en trekt plagerig haar plooirok wat omhoog om mij een blik te gunnen op haar verrukkelijke kuiten, de rimpeling van haar kousen in haar knieholten en een klein stukje van de rand van haar kousen met het typische gaatje van dit nylon wereldwonder.

Mijn pik staat helemaal strak van deze heerlijke Britse Milf en ik begin zin te krijgen om haar een ongenadig perverse beurt te geven. Ik kan mij niet meer concentreren op de presentatie en besluit nog even wat email weg te werken. Opeens komt er een mailtje binnen van Lucy. Hoe komt die slet aan mijn emailadres? Ah. Ik zie het al. Ze heeft een kaartje van mijn bureau meegenomen. Ze heet Lucy Brown lees ik nu en ze stuurt mij ook een attachment. Het mailtje beslaat slechts 4 worden; ‘Enjoy the movie honey’ Als ik het attachment open zit daar een filmpje in. Het is keiharde porno van een bloedhete Milf in zwarte nylons en een zijden sjaaltje die genomen wordt op een rode bank door een kerel met een grote harde pik. De grote geaderde lul gaat hard op en neer in een druipend nat opgerekt kutje en de grote balzak kletst tegen haar glanzende poepgaatje. Het ziet er waanzinnig geil uit en ik wens dat ik deze slet lag te palen. Opeens herken ik iets in de vrouw die vol met haar gezicht in beeld komt en zie ik dat het niet Lucy zelf is die hard wordt genomen maar iemand die wel wat op haar lijkt. Haar haar is wat donkerder maar verder…..het had zomaar haar zusje kunnen zijn. Ik sta perplex bij het zien van zoveel geilheid en het feit dat Lucy dus heel duidelijk laat merken in te zijn voor bloedhete seks. De glanzende pik glijdt na nog een paar forse stoten uit de natte kut van de slet op de bank en ze zakt vervolgens door haar knieën. Haar borsten zijn geweldig mooi, niet erg groot, maar deinen heen en weer op het ritme als ze de natte lul gulzig begint klaar te zuigen. Ze houdt de pik diep in haar mond en op een gegeven moment zie ik de ballen samentrekken. Golven zaad komen ogenschijnlijk in haar mond en voor ze haar mond opent slikt ze eerst gulzig en een beetje kokhalzend een deel door. Ondanks dat golft het sperma nog uit haar mondhoek en slierten druipen op haar mooie borsten waarna ze de pik weer gulzig in haar mond neemt en helemaal schoon likt. Ze kijkt naar de camera en opent weer haar mond. Op haar tong ligt nog een klodder zaad en als ze haar mond sluit slikt ze deze lachend door. Einde filmpje.
Nu het filmpje is afgelopen weet ik even niet hoe ik moet reageren. Wat is dit in godsnaam en waarom doet iemand dit? Opeens merk ik dat er iemand achter mij staat en zich naar mij toe buigt. Ik ruik Chanel 5 en hoor vlak bij mijn oor de stem van Lucy zeggen dat het tijd is omdat we anders de RER missen. Of wil ik mij eerst nog even lekker aftrekken na zo’n geil filmpje. Dan pakken we de volgende trein. Het is nog vroeg. Ik kijk om en we kijken elkaar van heel dichtbij aan. Haar zijden strik rust nu op mijn schouder, ze heeft haar jas al in haar hand. ‘Of ga je mee?’ zegt ze. ‘Ik heb zin in om er een gezellige avond van te maken’.

Ik sluit af, pak mijn jas en laptop en doe deze in de tas. Ik sta nog een beetje te trillen op mijn benen en weet even niet wat ik ermee moet. Ook mijn lul zit me nu danig in de weg. Hoofd erbij houden kerel, niet vergeten alles af te sluiten en gewoon meegaan en kijken wat er gebeurd. Lucy staat nog even bij het kopieerapparaat om deze uit te doen. Nu ga ik spontaan achter háár staan en leg mijn handen op haar heupen. Ik voel nu haar kanten gordeltje door de dunnen geplooide stof. ‘Hmmm a 6 traps girdle’ fluister ik in haar oor. Het gordeltje zit strak en hoog om haar middel en is groter dan de gordeltjes die je bij reguliere sekswinkels koopt. Dit zijn de girdles die je koopt op touchable.com of in de betere lingeriezaken. Door de kwaliteit en de extra traps blijft alles mooi zitten en is het dragen van nylon kousen comfortabel. Ze stopt met wat ze aan het doen is en ik druk mijn onderlichaam nu verder tegen haar aan. Ze stribbelt niet tegen, integendeel, ze drukt haar kont tegen mijn kruis en gaat zachtjes heen en weer langs mijn harde paal. ‘Vind je dat ik te ver ben gegaan honey’ zegt ze. ‘Had ik je niet moeten verrassen met dat filmpje?’ En ze begint te giechelen. ‘Maar ik werd zo geil door ons gesprek zojuist op jouw kantoor.’ ‘Ik vind je een super lekker ding namelijk’, ‘maar ik wil nog even geen seks, niet hier op kantoor’, niet nu. Ondertussen gaan mijn handen langzaam omhoog langs de heerlijke dunnen stof van haar blouse en ik omvat haar geweldige borsten door de zachte glanzende stof van haar zijden hempje. Ze zijn zalig!! Ik voel de cups van haar beha. Geen balconnet maar wel een van de geilste beha’s die ik ooit heb gevoeld. Ik denk dat dit handgemaakte lingerie is. Haar borsten worden ondersteund door een fraaie ¼ cup en bovenlangs loopt een kanten string waardoor haar borsten, met inmiddels harde tepels, stevig naar voren worden geduwd. Haar borsten zijn zacht en vol en ik kneed haar keiharde tepels. Wat moet dat voor haar ook een heerlijk gevoel geven tegen het gladde zijde. Dit maakt mij en haar helemaal boter geil. ‘Oh, Lucy alsjeblieft, ik wil je nu schatje, ik sta echt op knallen’. ‘Kom op, 10 minuten, in mijn kantoor’. Ik neem haar mee naar mijn kantoor dat nog niet is afgesloten en ik doe deur dicht.

Als we binnen zijn vlieg ik haar bijna aan van de geile honger. Lucy laat zich echter niet nog meer aanraken. Ze wordt opeens streng. ‘Stay right there honey’ zegt ze met een dwingende geile stem. In de hoek staat een leunstoel en Lucy loopt daar heen en gaat erin zitten. Bij het gaan zitten deinen haar borsten heen en weer en alleen al de gedachte dat deze verpakt zijn in de sexy beha maakt me zo bronstig als een beer. Door haar blouse zie ik nu duidelijk haar harde tepels en ik verlang naar haar lichaam. Ze legt haar benen aan weerszijden over de leuningen van de stoel. Hierdoor valt haar plooirokje uitdagend voor haar poesje. Als ik haar benader wijst ze mij terug waar ik sta en zegt. ‘on your knees naughty boy’ roept ze. ‘Watch me and obey me, you horny little bastard’. Ik ga op mijn knieën zitten en wacht af.
Langzaam doet Lucy haar rok omhoog, langzaam steeds een stukje verder. Ze streelt met haar handen over haar in nylons gehulde dijen en schuift de zachte stof verder omhoog tot aan de rand van haar kousen. ‘You want to see my sheer panties little boy?’ zegt ze. ‘Take your cock out of your pants but don’t touch him’. Ik doe wat ze zegt en maak mijn broek los. Als ik deze, samen met mijn boxer laat zakken, springt mijn lul naar voren. ‘Good boy, hmmm and a very good size!! And now watch’. Langzaam schuift Lucy’s hand verder omhoog en wordt haar slipje zichtbaar. Het is een van de geilste beelden die ik in mijn leven heb gezien. Het is geen klein slipje maar een lichtblauw doorschijnend vintage broekje van ragfijn nylon en kant. Door het nylon zijn haar opgezwollen schaamlipjes goed te zien achter een grote natte plek. Dit vestigt de aandacht op het meest intieme plekje van deze hete Britse slet. Ik ruik haar warme kut op afstand en heb zin om aan te vallen. ‘Watch me little boy’ zegt ze, en terwijl ze dit zegt glijden haar vingers van bovenaf haar broekje in. Ik zie nu ook eindelijk haar heerlijke bijpassende gordeltje. Inderdaad een mooie 6 traps jarretelgordel van doorschijnend nylon en kant. De traps zitten zoals het hoort, onder de slip en geven zo de mogelijkheid om het broekje makkelijk te laten zakken als je bijvoorbeeld naar de wc moet. Lucy weet hoe een dame haar lingerie draagt. Haar rokje is gevoerd met dun satijn. Haar vingers bewegen nu heen en weer in het nylon broekje en terwijl ze aan het masturberen is met haar rechter hand, streelt ze met haar linker de binnenkant van haar roomkleurige dij en kijkt mij ondertussen geil aan. Haar rechterhand gaat steeds sneller heen en weer. Het geluid van haar vingers in een soppend kutje maakt dat zin krijg om haar ongenadig te neuken. Echter, zodra ik beweeg wijst Lucy mij terecht en gebaart dat ik stil moet blijven zitten. ‘Don’t move naughty boy, just watch me how I play with my hot wet and tight little pussy’ hmmmm. Steeds sneller en sneller gaat haar hand heen en weer. Met de heftige bewegingen schudden haar borsten in de geile blouse. Haar ogen gaan dicht en haar gekreun neemt toe. Haar mond staat een beetje open en ze likt haar fraaie rode lippen. Haar gezicht wordt roder en vertrekt een beetje. Plotseling begint ze hevig te schokken en zo hard te kreunen dat ik hoop dat niemand het verder hoort. Hard grommend komt Lucy bijna een minuut lang klaar terwijl ze met haar linkerhand stevig in haar borsten knijpt. Ze blijft nog even liggen met haar benen van elkaar en kijkt me aan. ‘Oeps, zegt ze, en kijkt naar de klok schuin achter mij. ‘We moeten nu echt gaan en de metro halen, schatje’. ‘Anders komen we veel te laat’. Vervolgens staat ze resoluut op, trekt haar rok recht, slaat haar jas over de arm en loopt naar de deur. ‘Wat zit je daar nu naar me te staren?’ vraagt ze. ‘Was het niet geil om zo naar me te kijken?’. ‘Volgens mij vond je het heerlijk zo te zien aan je harde pik’. ‘Ik zei toch, geen seks in dit kantoor, nog niet’. ‘Dus ik vond dit al aardig ver gaan’. ‘Kom, niet zo sip kijken’, ‘dit leert je af om te kijken naar de vrouwtjes als ze staan te kopiëren en ik weet bijna zeker dat je je al een paar keer op mij hebt afgetrokken deze week’. ‘Waar of niet waar?’ Ik knik bevestigend en voel mij een beetje beschaamd. ‘Dus ik vind dat ik nu ook wel eens wat terug mocht hebben door met mijzelf te spelen’.

Ondertussen ben ik opgestaan en heb ik mij ook gefatsoeneerd. Mijn lul is helemaal nat van het druipende geil. Echter, door de schok van Lucy’s resolute actie om op te staan is mijn lul verslapt en kan ik hem snel in mijn broek doen. Godallemachtig wat een hete slet is dit en ik eet uit haar hand.

Ik sluit met nog natrillende handen de deur en loop achter haar aan naar de lift. Lucy is al de hoek om en staat bij de lift te wachten. Als ik aan kom lopen staan de liftdeuren open en gaan we naar binnen. Ik wil haar het liefst vastgrijpen en hard nemen in de lift maar de kans dat we worden betrapt is enorm groot op dit uur en Lucy heeft heel duidelijk aangegeven dat er nu niet wordt geneukt. De lift stopt inderdaad halverwege en er komen nog twee mannen binnen die meegaan naar de begane grond. De twee heren kijken verlekkerd naar Lucy en vooral eentje kan zijn ogen niet van haar blouse en borsten afhouden. Lucy glimlacht vriendelijk terug en de man wendt gauw zijn ogen af. Ik denk dat hij spontaan is klaargekomen of anders gaat hij als hij thuis komt linea recta naar de badkamer om zijn ballen te legen. Als de lift weer verder gaat pakt Lucy opeens mijn hand en ik voel dat ze in haar hand haar nylon broekje heeft verborgen. Ik voel het natte glibberige nylon van haar kruisje en pak het broekje over. De geile slet heeft bij de lift haar broekje uitgetrokken en staat nu dus in haar blote kut hier in de lift met drie mannen. Ik voel de natte erotische stof en doe mijn hand omhoog en ruik aan de heerlijke jachttrofee. Het ruikt heerlijk naar haar natte gevingerde kut. De andere mannen kijken mij aan en zien het broekje nu gedeeltelijk tussen mijn vingers. Ik kijk brutaal terug. Dit broekje is nu van mij, wil ik daarmee zeggen en Lucy blijft stoïcijns naast mij staan met een grote glimlach op haar lieve snoetje en geniet.

Als we op de begane grond zijn verdwijnen de twee heren snel uit de lift. Ik denk dat ze nu heel verward rondlopen met een stijve plasser en zin krijgen om hun vrouw vanavond een harde beurt te geven. Lucy en ik lopen naar het RER station en als ik na een aantal minuten wachten de droge lucht opsnuif in de coupé druk ik bijna automatisch het zachte propje nylon vol kutsap tegen mijn neus en snuif er weer zachtjes aan. Lucy heeft onderweg haar lange regenjas over haar schouders gedrapeerd omdat het een beetje fris is en zij niet wil dat iedereen steeds naar haar borsten staart. Onderwijl kijken Lucy en ik elkaar aan en ik buig me naar haar toe. ‘Ik moet denken aan dat heerlijke blote kutje dat je onder je plooirok verbergt’ zeg ik. ‘Ik wil je heel graag vingeren’. Het is druk en we worden in de RER tegen elkaar aangedrukt. Lucy komt nog wat dichter tegen mij aanstaan omdat er verschillende mannen in de buurt van ons de natte kut van Lucy ruiken en wat onrustig worden. De geur van haar geile poesje is onmiskenbaar aanwezig binnen een straal van een meter en maakt dat de hersenen van deze mannen ‘on hold’ gaan. Ik ruik de geur het sterkste omdat ik haar broekje zo dicht bij mijn gezicht houdt en snap wat dit moet doen met de hersenen van een geile hengst. Ik voel ondertussen dat de heerlijke borsten van Lucy tegen mijn lichaam worden gedrukt. Onderwijl kijkt ze mij aan en zegt ‘I want you to fuck me now’ ‘I want to feel your cock inside my pussy right here in this train’. Ik voel meteen daarna haar handen bij mijn gulp en op een wel hele geraffineerde wijze haalt ze mijn lul tevoorschijn. Omdat haar jas over haar schouders hangt en haar armen aan de binnenzijde zijn pak ik snel de panden haar jas om te gebruiken als een soort schaamschot en om te voorkomen dat deze van haar schouders glijdt. Zo kan niemand zien wat er aan de binnenkant van de jas gebeurt. Lucy blijft uiterst rustig en geraffineerd bezig en de mensen om ons heen staren naar hun mobiel of voor zich uit als een stel zombies. Niemand heeft door wat er gaande is op een jongedame van een jaar of 23 na. Die kijkt geamuseerd naar ons en geeft mij een vrolijke knipoog. Ondertussen heeft Lucy haar plooirok aan de voorkant opgetrokken en ik hoef, door haar hoge hakken, maar een klein beetje te zakken om de top van mijn inmiddels keiharde lul tussen haar benen te steken. De benen van Lucy blijven nagenoeg bij elkaar maar haar glibberige kut is heel lekker warm en goed bereikbaar. Mijn eikel glijdt soepel een klein stukje naar binnen. Ik kom in de hemel want op het moment dat ik naar beneden kijk zie ik de zalige borsten van Lucy in haar blouse deinen en vang ik een glimp op van haar kousen die zijn vastgemaakt aan de metalen sluitingen van haar jarretels. Mijn lul zit nu ongeveer 5 centimeter in haar en ze begint met haar kutje te knijpen rondom mijn eikel. Zo intens heb ik het nog nooit gevoeld en is absoluut hemels en ondertussen kijkt Lucy mij strak aan. ‘Don’t move honey, just enjoy what I am doing’ ‘look at the girl behind me’ ‘she knows what is going on and enjoys it too’. ‘The rest here is stupid and has no clue of what is going on’. ‘Look at her and imagine what you want to do with her’. ‘isn’t she pretty?’ ‘Do you want to fuck her pussy too?’. ‘Do you want to come in her pretty sucking mouth?’.
Mijn pik wordt omsloten door heel een erg warm en nat kutje en haar stevig getrainde spieren melken zachtjes mijn harde paal. Ik kijk over Lucy’s schouder recht in de vrolijke ogen van de knappe Française en op dat moment golft er een warme gloed door mijn ballen en kom ik keihard klaar. Omdat we in zo’n volle coupé staan kan ik niet anders dan mij tot het uiterste inhouden en zorgen dat anderen niet zien of horen dat ik op dit moment een bloedhete kut vol spuit met warm zaad. Terwijl ik blijf klaarkomen kijk ik nog steeds recht in de ogen van de jongedame en ik zie dat zij ziet wat er met me gebeurt. Ze kan amper haar lachen inhouden en ik zie haar ogen glinsteren van plezier. Wat is dit voor een lekker sletje dat daar zo onbeschaamd als enige in de hele coupé aandacht heeft voor wat er onder haar mooie wipneusje gebeurt. Ondertussen heeft Lucy nog steeds mijn lul tussen haar benen en ze vraagt of ze even haar broekje terug mag hebben. ‘Dan kan ik mij even fatsoeneren van onderen schatje’. ‘Daarna mag je jouw jachttrofee weer terug en ruik je niet alleen mijn kutsap maar nu ook jouw zaad’. Lucy pakt het broekje uit mijn hand en als zij klaar is met opvangen van het zaad en het poetsen van de binnenkant van haar dijen krijg ik als toetje het natte broekje zachtjes om mijn lul heen gedraaid. Het broekje verdwijnt met mijn nog half harde lul netjes in mijn broek. ‘ooooh darling, this feels so good’ zeg ik haar. Ze glimlacht en geeft me weer een kusje op mijn mondhoek. ‘Dat wordt naar een stomerij dit weekend’, bedenk ik mij. Ook denk ik aan het genot om dit heerlijke broekje zelf een keer aan te doen of er op klaar te komen terwijl ik mij aftrek. Deze gedachte doet mij weer helemaal trillen van genot.

Op het moment dat we weer zijn gefatsoeneerd en ik mijn gulp gecontroleerd heb, laat ik de jaspanden los en draait Lucy zich even half om naar haar handtas. Ze pakt een pen uit haar tas en een kaartje en krabbelt er snel iets op. Op het moment dat we het volgende station inrijden, we hebben er inmiddels drie gepasseerd zonder dat ik iets in de gaten had, staat de knappe Française op. Ze loopt langs ons heen naar de uitgang en we kijken elkaar aan. Ze is echt heel mooi, constateer ik als ik haar snel scan. Leuk blond haar in een knotje, lief gezichtje met kuiltjes in haar wang, Hermés sjaaltje, kleine puntige tietjes in een duur bloesje met daarop een parelkettinkje. Ze draagt een fraaie broek met daaronder pumps met hoge hakken. Een meisje dat werkt op een accountantskantoor of bij een bank zo te zien. Erg BCBG zoals ze hier zeggen, Bon Chique Bon Genre, van goeden huize en gestudeerd aan de juiste hoge school. Heeft een vriendje uit dezelfde kring en gaat over een jaar of twee trouwen op het landgoed van haar ouders of schoonouders. Als ze langs ons naar buiten wil lopen krijgt ze van Lucy het kaartje overhandigd. Ze kijkt Lucy aan en begrijpt blijkbaar het signaal en pakt het kaartje gedecideerd aan. Vervolgens verlaat ze snel de coupe voordat de deuren weer sluiten.

Ondertussen is de metro weer gaan rijden en kijken Lucy en ik elkaar aan. We lachen naar elkaar en zijn nu eindelijk ontspannen. ‘Het is echt een troep tussen mijn benen’ zegt ze zachtjes. ‘Ik moet mij thuis eerst even opfrissen, verkleden en schone kousen aandoen en dan kun je ondertussen kennismaken met mijn huisgenoot’. Ik vind het vreemd dat ze haar man of vriend ‘huisgenoot’ noemt maar ik schenk er verder niet veel aandacht aan. Ik denk veel meer aan hoe de avond verder gaat verlopen. Ondertussen krijg ik alweer een harde paal bij de gedachte aan de hete kut van deze fantastische Britse slet. Maar of de avond gaat verlopen zoals ik denk is nog maar de vraag……..

Wordt vervolgd

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Lucy deel 1

  1. 29 december 2018 at 14:04

    Goed verhaal

  2. 23 maart 2019 at 19:47

    Top. waar blijft Lucy deel 2?

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world