Luxeproblemen

Simone. We kennen elkaar nu een klein half jaartje, zien elkaar niet vaak maar de momenten dat we elkaar zien kunnen we wel stellen dat er op meerdere gebieden gewoon echt een leuke klik is…en in bed is het eigenlijk vanaf moment één vuurwerk geweest. Soms rustig en teder, soms heftig en stevig. Elke keer dat we elkaar zagen vloog de tijd voorbij en ik weet eigenlijk wel zeker dat dat voor allebei geldt!

De laatste keer dat we elkaar gezien hadden was al veel te lang geleden, wat allemaal verklaarbaar was. Op momenten dat zij kon was ik in het buitenland, op momenten dat ik kon kampte zij met werkissues, een verhuizing en andere legitieme redenen over en weer. Een paar weken van te voren al een datum geprikt en het wonder geschiedde, er kwam niets tussen.
Hoe het precies gebeurde weet ik niet meer maar een paar appjes kwam ter sprake dat Simone ook op vrouwen valt. Hier hadden we het wel eens eerder over gehad maar nooit besproken dat we daar wel eens “werk van zouden kunnen maken” samen. Ik betrapte mezelf er op dat deze keer de gedachte mij maar niet losliet. Ik probeerde me voor te stellen hoe het zou zijn om haar gade te slaan als ze met een andere vrouw bezig was en het idee om 2 vrouwen die al zoenend elkaars lichaam verkennen zou geen straf moeten zijn om te aanschouwen.
Het beeld passeerde af en toe de gedachten van de stoutere helft van mezelf maar ik besloot dat het misschien beter was dat het idee slechts in mijn gedachten voort te laten leven: zo goed kenden we elkaar nog niet en ondanks dat ik wist dat Simone wel voorzien is van een open mind wist ik niet zeker hoe ze er op zou reageren. Daarnaast had ik wel een beetje een beeld van het type vrouwen waar Simone op valt maar eigenlijk zijn deze dingen het mooist als ze gewoon ontstaan i.p.v. geregisseerd plaatsvinden. Last but not least keek ik er na al die tijd best naar uit om weer een avond alleen met haar door te brengen. Ik besloot het plannetje te laten varen en haar misschien voorzichtig eens te peilen als we elkaar zouden zien.

Een paar dagen later dwaalden mijn gedachten af tijdens een lange autorit. Aanschuivend in de file moet de glimlach die zich op mijn gezicht aandiende andere weggebruikers niet ontgaan zijn, mijn gelaatsuitdrukking ging in duizelingwekkend tempo van “brave man in pak op weg naar een werkafspraak” naar “man met érg naughty gedachten probeert deze te camoufleren door het dragen van een kostuum”. Getoeter achter me, ik was er even niet zo scherp want mijn aandacht was niet bij de weg maar bij een zinnetje uit eerdere mailcorrespondentie: “toen werd er op de deur geklopt”.
Het briljante idee kwam in me op om Catherina te vragen of ze hier voor open zou staan, bij de eerstvolgende parkeerplaats gestopt, berichtje gestuurd, haar -in algemene zin- wat meer verteld over Simone en mijn plannetje uiteengezet. Vrijwel meteen leuke reactie: “Ik kan wel en lijkt me geweldig om het cadeautje te zijn..een vrouw is leuk maar krijg ik ook nog een beetje van jou?”

In tegenstelling tot Simone kende ik Catherina al wat langer en hoewel we het leuk kunnen vinden met elkaar was er nooit iets gebeurd tussen ons. Als ik eerlijk ben zijn we eigenlijk ook niet helemaal elkaars type en dat geldt andersom ook denk ik. Toch hing er op bepaalde momenten een soort van “spanning” om ons heen en hadden we ook wel eens wat zitten kletsen over waar we op sexgebied wel of niet van hielden, had een keer heel open gesproken over het feit dat haar libido beduidend hoger was dan van haar toenmalige vriend en dat ze dat soms best moeilijk vond. Op die momenten kregen de bruine ogen van Catherina altijd een gloed die, laat ik het netjes omschrijven, nogal ondeugend is. In het dagelijks leven zou je niet snel van haar verwachten dat ze zo’n open mind heeft. Ik schreef die momenten dat de “chemie” ontstond altijd maar toe aan het aantal wijntjes dat we gedronken hadden en het feit dat we beiden als single relatief braaf door het leven gingen en had niet echt de behoefte verder op ontdekking te gaan. Totdat we op een borrel toch ineens stonden te zoenen en toen gebeurde er wel iets en gierde de spanning door onze lichamen. Deze avond netjes afgesloten maar de daaropvolgende dagen intensiveerde het aantal berichten die heen en weer gingen en die logen er niet om. De afstand tussen ons en het feit dat Catherina een huis deelt met huisgenoten zorgde ervoor dat de lust niet gelijk gestild werd. Een paar dagen later was ik wél in de buurt en liet haar dat weten. Het resultaat was dat we beiden inbraken in onze werkagenda’s, een dag vrij namen en besloten de volgende morgen samen te ontbijten. Ik gaf haar aan dat ik in het restaurant zou wachten maar ze stuurde terug “bestel maar een ontbijtje op je hotelkamer want ik heb iets aangetrokken dat zich niet echt leent voor een beschaafd etablissement”. De toon was gezet en toen ze binnenkwam en haar lange jas uitging moest ik ff slikken: een heel kort latex rokje met daarboven een strak topje met ontblote buik, haar lange bruine haren in een staart en haar lippen vuurrood gestift op een manier die ik nog niet eerder gezien had bij haar. Sterker nog: ik wist van momenten dat we op stap gingen dat ze zich sexy kan kleden maar had haar nog nooit zó gezien! Laten we zeggen dat de opgebouwde spanning er even uit moest en we die dag niet veel bijgepraat hebben.. Wel kwam ter sprake dat het haar wel spannend leek om eens iets met een vrouw te doen samen. Iets om in gedachten te houden.

Maar fuck! Ze kon dus, ik kon dus eigenlijk niet meer terug nu.
Leuk vooruitzicht dit scenario, maar het leek me ook fijn om samen bij te kletsen en te genieten met zowel Simone als Catherina. Luxeproblemen.
Uiteindelijk opgelost door met Simone eind van de middag af te spreken en Catherina pas ’s avonds op de deur te laten kloppen, Simone zou sowieso rond middernacht naar huis gaan omdat ze moest werken, en de nacht door te brengen met Catherina. Heel vervelende luxeproblemen als ik het zo opschrijf.
Uiteindelijk opgelost door met Simone eind van de middag af te spreken en Catherina pas ’s avonds op de deur te laten kloppen, Simone zou sowieso rond middernacht naar huis gaan omdat ze moest werken, en de nacht door te brengen met Catherina. Heel vervelende luxeproblemen als ik het zo opschrijf.

Maar goed, het plan begon me meer en meer te bevallen en ik ging op zoek naar een passende locatie die voor alle drie qua afstand en bereikbaarheid te doen zou zijn en had die na wat googelen gevonden in een Van der Valk hotel met een leuke suite en een groot rond bed.
Ik was in de loop van de middag al in de buurt en omdat ik niet precies wist hoe het met eten zou lopen maar even langs de plaatselijke supermarkt gegaan. Aardbeien, druiven, chocola, slagroom. Check. Tapasassortiment. Check. 2 Flessen lekkers te drinken. Check. Nog maar 1 reservefles voor de zekerheid. Check. Massageolie. Check. Durex. Check.

Ondertussen gingen er met beide jongedames berichtjes over en weer, leuk maar ook best lastig en je moet goed opletten wat je tegen wie gezegd hebt om de surprise niet te verklappen.

Bij aankomst maakte ik de kamer in orde, een muziekje geregeld, zorgde dat hapjes en drankjes klaar en op temperatuur stonden en legde de nodige attributen die mogelijk van pas konden komen klaar. Op het laatste moment het derde glas weggemoffeld in de kast 😉
Toen moest de knop nog even om, nog één serieuze conference call waar ik mijn koppie bij moest houden, ondanks dat mijn lijf en geest al in een heel andere state of mind waren hetgeen gelukkig nog aardig goed lukte.

In het verleden met mijn toenmalige partner wel eens eerder een trio gedaan maar dan met twee vrouwen die elkaar al kenden. Catherina en Simone zijn qua karakter elkaar tegenpolen, hebben totaal andere looks. Oost Nederland vs. Randstad. Zou het goed uitpakken? Hoe zou de klik tussen die twee zijn? Wat als het niet goed uitpakt en Simone de surprise niet kan waarderen? Allemaal dingen die door mijn gedachten schoten maar ergens had ik een voorgevoel dat die twee elkaar wel leuk zouden vinden.
Tijdens de telefonische vergadering een appje van Simone dat ze onderweg was en een volgend berichtje van Catherina inclusief visueel bewijsmateriaal dat ze er zin in had. Kwam de kwaliteit van het telefoongesprek niet ten goede maar gelukkig was de call bijna afgerond. Tijd om een douche te nemen, Simone zou er met een half uurtje zijn.

Het weerzien was als vanouds, ze kroop lekker bij me en onder het genot van een drankje hebben we eerst een half uurtje bij zitten kletsen. Het viel me op dat ze er weer geweldig lekker uitzag: een zwart jurkje dat mooi contrasteerde met haar blanke huid waarin haar rondingen mooi uit naar voren kwamen, haar blonde lange haren netjes gestyled, prachtige nagels, .. Tijdens deze, soms humoristische, soms serieuze social talk werd ik af en toe “gevangen” door haar aparte kleur ogen. Als ze dat doorhad werd ik getrakteerd op een lekkere zoen tussendoor.

Zij wist natuurlijk niets van het feit dat we nog bezoek zouden krijgen, vorige keren hadden we eerst of tussendoor een hapje gegeten in het restaurant en ik legde haar de keuze voor of ze dat ook wilde of genoegen naam met het tapasassortiment. Eigenlijk wist ik op dat moment wel dat ze voor het laatste zou kiezen omdat de temperatuur al behoorlijk op begon te lopen Op bed neergeplofd en het avondmaal tot ons genomen, wat spelend met het dessert :p
Al snel lagen we verstrengeld in elkaar intens te zoenen, Simone laat met gekronkel en diepe ademhaling merken dat ze het haar opwindt om in haar hals gekust te worden en zo geschiedde. Via haar hals, borsten en buik terechtgekomen bij haar vrouwelijkheid die nog steeds heerlijk smaakte. Man, wat kan dat toch lekker zijn om een vrouw te beffen als je merkt dat ze geniet. Ik plaagde haar af en toe door net voordat ze zou komen te stoppen en haar even stout aan te kijken of haar een vluchtige kus tussendoor te geven.

Daarna was het mijn beurt om te genieten. Ze zocht en vond mijn inmiddels harde pik en begon lekker rustig te zuigen, likken, soms zachtjes rukkend terwijl ze aan mijn ballen likte, heerlijk! Haar blonde haren hingen los en zaten soms in de weg, voorzichtig bij elkaar gebonden wat voor haar een aansporing was om wat dieper te pijpen. Ze wist inmiddels wel dat ze me daar echt gek mee kan krijgen en nam me echt heel lang helemaal in haar mond tot ze het niet meer hield om dan boven te komen om diep adem te halen. Ik weet nog steeds niet uit wat er nu eigenlijk opwindender is, de sensatie van haar lippen die mijn pik omsluiten of die twee stoute ogen die me vol passie aankijken op die momenten. Pfff, hoe was het mogelijk dat we zolang gewacht hadden om elkaar weer eens te zien.

Het moment dat ik een condoom tevoorschijn haalde werd ik getrakteerd op een gezichtsuitdrukking van verlangen en ongeduld. We begonnen zachtjes in missionaris te neuken. Het tempo werd mede bepaald door haar handen die mijn kont omsloten. Ik herinnerde me van een vorige keer dat Simone (en ik ook) kan genieten van cowgirl en ging op mijn rug liggen. Haar wegdraaiende ogen toen ze zich liet zakken lieten een waanzinnig geile indruk achter op me en ik genoot van de manier waarop ze zichzelf klaar aan het rijden was. Dit gebeurde onder luid gehijg en gekreun en toen ze zich aanspande moest ik me ook inhouden. Dat leek ze jammer te vinden want ze leek te willen dat ik ook zou komen. Ik wist wat er de avond nog zou volgen dus hield me liever even in maar toen ze uitdagend op haar knieën op het bed zat kon ik de verleiding niet weerstaan en het duurde niet lang voordat ik intens tot een hoogtepunt kwam. Wat een heerlijk gevoel. Wat een passie. Wat een klik.

De glazen gevuld en lekker tegen de rand van het ronde bed gaan hangen en opeens moest ik terugdenken aan een opmerking van haar eerder die middag waarin ze aangaf verrassingen wel leuk te vinden maar niet graag “overvallen” werd. De contradictie van deze woorden zorgde voor een dilemma in mijn hoofd. Ik besloot haar uiteindelijk toch te vertellen van Catherina’s komst, uiteraard met de aanvulling dat er alleen iets zou gebeuren als we ons er alle drie goed bij zouden voelen. Jammer van de verrassing maar we kenden elkaar nog niet goed genoeg om zeker te weten dat het goed zou uitpakken. Even bekroop me een gevoel dat mijn ingeving misschien toch iets te impulsief geweest was maar zag tegelijkertijd in haar ogen dat ze het ook wel spannend vond.
Mijn telefoon stond aan en gaf een piepje en Catherina meldde dat ze er binnen 20 minuten zou zijn en vroeg waar we elkaar zouden zien. Haar maar even laten weten dat we het restaurant niet meer gehaald hadden 😉

In badjas de deur geopend voor Catherina die voor de gelegenheid een fatsoenlijk, maar stijlvol, jurkje aangedaan had. De spanning en opwinding waren van haar gezicht af te lezen en toen toen ze Simone zag wist ik gelijk dat het van haar kant wel goed zat. De glazen gevuld en even zitten kletsen, de beide dames even de gelegenheid gegeven om de wederzijdse temperaturen te meten. Best een surrealistische setting bedacht ik me, ik kende ze allebei maar zij kenden elkaar nog niet, hadden los van mijn beschrijving geen idee hoe ze er uitzagen, de een nog netjes aangekleed, de ander in een badjas, nippend aan een glas bubbels beleefdheden uitwisselen, wetende dat de wereld er een half uurtje later heel anders uit zou zien.
Hoe leuk ik het ook vond dat Catherina er was, ergens merkte ik dat er ook wel van baalde dat de tijd samen met Simone er nu opzat. Ik sprak mezelf toe dat dit toch wel een erg egoïstische gedachte was maar zo voelde het gewoon wel! Dit duurde maar even want niet veel later kreeg ik een kus van Catherina en toen ik mijn ogen opende zag ik achter Catherina 2 bruin-groene ogen die op “standje stout” stonden. Simone en Catherina maakten ook fysiek nader kennis met elkaar. Ik trok me even terug en genoot van het aangezicht hoe die twee met elkaar kusten en hun handen op verkenning gingen. Prachtig om te zien hoe twee vrouwen elkaar langzaam ontdekken, elkaar zoenen en zich langzaam overgeven aan de, inmiddels niet meer sluimerende, lust en nieuwsgierigheid naar elkaar. Heel af en toe kwam er een verdwaalde hand over mijn benen of kruisten onze blikken elkaar. Het laatste spoortje van twijfel of het wel zo’n goed idee was van me verliet mijn brein. Het is heel leuk om iets te organiseren wat men niet verwacht -en ik kan tijdens de voorpret al genieten van de kleinste details- maar had dit nog niet eerder gedaan met vrouwen die elkaar niet kennen.

Catherina was in de tussentijd ook uit haar jurkje gehesen, Simone nestelde zich met haar rug tussen mijn benen en gaf me een zoen, Catherina was afgedaald en begon haar te likken en keek af en toe stout omhoog. Een heel prettig pauzemomentje voor mij om dit zou te aanschouwen. Of het tot een hoogtepunt leidde weet ik niet maar het was wel duidelijk dat ze er beiden van genoten. Na een tijdje achter haar rug van vandaan gekropen en niet veel later nam ze me tussen haar lippen wat Catherina ook weer zichtbaar opwond. Die was inmiddels al een half uur aan het spelen maar was zelf nog amper aangeraakt merkte Simone fijntjes op. Daarop werden hun rollen omgedraaid en verdween Simone tussen de benen terwijl wij wat zoenden en mijn pik af en toe in haar mond verdween. Het was heerlijk om te zien hoe ze het initiatief nam en hoe ze Catherina in haar greep kreeg met haar vingers. Haar ogen spraken een soort van dominantie uit die ik nog niet eerder gezien had. Catherina was nog niet uit genoten en wilde haar nog een keer verwennen met haar tong en lippen en deed dat op haar knietjes waarmee haar bijbedoeling duidelijk was. Een condoom omgedaan en haar stevig genomen. Simone keek me af en toe stout aan en dat maakte me zo mogelijk nóg gekker. Na een tijdje merkte ik dat dit ging ten koste van Catherina’s “befconcentratie” dus even gas teruggenomen wat zo te horen onmiddellijk weer effect had op de opwinding van Catherina’s lippen over Simone haar kutje. Bovendien wilde ik toch nog niet klaarkomen want het zou zonde om in deze omstandigheden al uitgeblust aan een pauze toe te zijn.

Hen even samen laten spelen totdat Simone weer begon te friemelen en me naar haar toetrok zodat ze me kon pijpen, een stukje heftiger dan de eerste keer dat ze dat deed sinds Catherina er was. Zowel Catherina als Simone hebben in beiden een (licht) onderdanige kant maar naar elkaar toe was ik er niet helemaal uit wie nu de baas was in hun spel. Het was Catherina niet ontgaan dat Simone ook behoorlijk stevig en diep kon pijpen en ze begon haar stevig te vingeren en te voorzien van dirty talk.
Deze wat meer “besluitvaardige” kant kende ik niet van haar en ik moet bekennen dat het ook wel erg leuk was om mee te maken. Simone hijgde het uit ondertussen en als ze moeite had om tussen het kreunen door te blijven pijpen hield Catherina in en duwde haar hoofd wat steviger over mijn pik. Ik dacht dat ik gek werd!!!
Na een tijdje sprak Catherina de woorden uit, “misschien moet je dit meisje eens stevig neuken! Het lijkt me wel een lekker gezicht hoe jij klaarkomt als je met een andere vrouw speelt!” Pardon!!? Ga jij míj nu opdragen wat ík moet doen? Tegelijkertijd zorgde haar woorden voor een onherkenbaar en ongekend gevoel van opwinding. Daarnaast wilde ik eerlijk gezegd niks anders dan het gevoel om Simone haar zalige kutje te voelen. Langzaam drong ik bij haar binnen terwijl die twee niet van elkaar af konden blijven. Na een tijdje terug naar het toch wel min of meer favoriete cowgirlstandje en begon ze zich klaar te rijden. Catherina achter haar die met haar borsten speelde, mijn handen op haar kontje en de bewegingen werden intenser en sneller. Op een bepaald moment streelde ik mijn vochtige vinger langs haar klitje en begon ze, ook al was het maar een klein beetje, te squirten. Wist niet dat ze dat kon. Ik was er ook bijna maar kreeg kramp (wat een timing) en dus legde ik haar weer op haar rug en gingen we verder waar we gebleven waren. Simone in de armen van Catherina, ik rustig stotend en afwisselend met hen zoenen, de temperatuur steeg mee met het tempo van onze bewegingen en Simone fluisterde fluisterde zachtjes “harder, ik wil het harder”. Het tempo opgevoerd en niet veel later diende mijn point of no return zich aan en kwam ik schokkend tot een hoogtepunt. Totaal gesloopt.

Toen ik mezelf terug liet zakken in de kussens met een heerlijk gevoel leek het even alsof ik ons drieën even van bovenaf aanschouwde, een apart gevoel van trance maakte zich eigen van mijn lichaam en geest. lk kreeg een bijgevuld glas in mijn handen gestopt van Catherina en daar lag ik dan. Simone in mijn armen, Catherina aan de andere kant met haar hoofd op mijn buik, een goed glas in mijn hand. Als je je moment van sterven kan kiezen zou deze setting in aanmerking komen. Ook op persoonlijk vlak klikte het best goed tussen hen, eigenlijk beter dan ik gedacht had en daardoor was er naar mijn gevoel echt een spontane sfeer van eenheid en werd het geen trio met het stempel “ik doe alleen een trio omdat ik een ander een plezier wil doen”. Tussen de babbels door werden er nog wat zoenen uitgewisseld en maakten handen tegelmatig een reis over de drie lichamen maar tot een orgasme kwam het niet meer, bij geen van drieën.

Simone moest de volgende dag gewoon werken en een blik op de klok leerde ons dat het ruim na twaalven was inmiddels. Hiervan geschrokken en enigszins gehaast verliet ze ons met een afscheidskus en de belofte om nog even een appje te sturen als ze thuis was. (we hadden ons niet klemgedronken maar toch wel een paar glazen op).
Ik liep nog even met haar mee naar het halletje en toen ik terugkwam viel me op dat de hele kamer gewoon voorzien was van een geur van sex. Na het orgasme was me dat bij mezelf en Simone al een beetje opgevallen. Met een normale sexpartij komen er misschien geen of slechts beperkt “oergeurtjes” los maar dit was voor ons alle drie blijkbaar zo intens dat moeder natuur alle poriën opengezet had.

Tijd voor een douche en het bad vol laten lopen, de muziek even geswitcht want de hele avond stond dezelfde afspeellijst al op shuffle en in een warm bad na zitten kletsen met Catherina. Ze had het echt leuk gevonden om de rol van surprise te mogen vervullen maar gaf toe dat ze er een beetje blanco inging en vooraf niet verwacht had dat het zo zou klikken.
We belandden in andere babbels en dat was ook leuk, zo leuk dat we het warme water nog een keer aan moesten vullen.

Dat Catherina nog niet aan slapen toe was was me wel bekend en na het afdrogen belandden we weer op het bed. Ze merkte op dat het haar opgevallen was dat Simone ook lekker diep kon pijpen en dat dat haar wel opwond om te zien. Voordat ik kon antwoorden zat ik met mijn rug tegen de rand van het ronde bed en zat mijn pik ergens achter haar amandelen denk ik.
Het ging er weer hard aan toe, ik had niet de behoefte om haar erbij te helpen, dit was ook niet nodig want ze ging zelf helemaal los. Na een paar minuten pakte ze mijn hand om haar te laten voelen hoe nat ze hier van werd. Het blijft een raar fenomeen, dat iets dat fysiek (als vrouw) niet per definitie prettig is mentaal toch voor zo’n opwinding kan geven! Maar goed, ik liet haar met plezier haar gang gaan totdat ik even een break nodig had. Dit kon ik mooi benutten om haar ook oraal te verwennen wat, na een tijdje, leidde tot haar hoogtepunt.
Toen wilde ik haar nemen. Catherina likte aan haar vingers en bevochtigde haar kutje. Mijn opmerking dat dat mij overbodig leek omdat ze volgens mij meer dan nat was werd beantwoord met “je hebt gelijk maar liever iets teveel dan te weinig. Ik wil je morgenochtend ook nog wel een keer goed voelen namelijk”.

Zoenend van missionaris naar cowgirl, reverse cowgirl naar het door haar gewenste doggy zodat ze diep en hard kon genomen kon worden en af en toe een flinke pets op haar kontje kon krijgen. Haar haren werden uitdagend op haar rug gelegd, teken dat ze graag had dat die vastgepakt werden. Het was niet mijn eerste orgasme dus het duurde even en ging er stevig aan toe maar de ontlading was er niet minder om. Nog even wat gedronken en opgefrist en allebei in slaap gevallen.

We hadden geen wekker gezet en iets te laat werd ik wakker, Catherina sliep nog maar merkte dit en nestelde zich tegen me aan en sprak de fameuze woorden “ik heb zin om je leeg te zuigen” uitsprak. Goedemorgen Catherina, heb je lekker geslapen? Plagend langzaam voegde ze de daad bij het woord. Ik had haar graag ook nog even onder handen genomen maar er wachtten ons beiden andere verplichtingen. Na een tijdje koffie gaan maken en voor het ontbijt gezorgd. Een berichtje naar Simone gestuurd om haar na een te korte nacht sterkte te wensen. Een douche gepakt en afscheid genomen van Catherina.
Tevreden hoofdschuddend, keek ik naar de erfenis van de avond. Lege flessen en glazen, fruitresten, condoomverpakkingen, een partij handdoeken, (ongebruikte (!) de avond was te kort blijkbaar) speeltjes. Ik zette de waterkoker nog maar eens aan voor een kop koffie en heb de boel een beetje bij elkaar gezet en de kamer gefatsoeneerd (het zou toch vervelend zijn als ik op de toekanblacklist kom) en mijn spullen ingepakt. Tijdens mijn werkafspraken had ik af en toe last van flitsen van de vorige avond die mijn netvlies positief verblijdden. Het leven kan soms gek lopen hoe en waar je mensen leert kennen en er dan onverwachts mooie dingen kunnen ontstaan. In de auto op weg naar huis kwam ik (weer eens) tot de conclusie dat áls er ooit een relatie komt in mijn leven dat er absoluut ruimte moet zijn om af en toe zulke dingen te beleven samen.

Het is al even geleden inmiddels maar ik kijk terug op één van de mooiste avonden die ik meegemaakt heb in mijn leven. De dynamiek met zijn drieën was geweldig, het zijn twee hele leuke, aantrekkelijke vrouwen die op een hele fijne manier ook stout kunnen zijn zonder hun stijl uit het oog te verliezen. Wel klopte mijn egoïsme weer even aan de deur: ik betrapte me er (again!) op dat het eigenlijk wel jammer was dat Simone en ik maar een paar uurtjes samen hadden…maar op het moment van schrijven is dat wel gecompenseerd en hebben we een paar leuke en spannende ontmoetingen verder en hebben we er een paar in de planning staan…

Één daarvan weet ze dat die plaats zal vinden maar nog niet hoe,wanneer en waar en of de mensen uit het complot ook een spannende rol zullen vervullen. Een verrassing dus.. Deze keer wel 😉

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Luxeproblemen

  1. 4 juni 2015 at 06:37

    Op zich een vlot leesbaar verhaal ware het niet dat er twee terugkomende fouten in zitten. Het verhaal gaat regelmatig op onlogische wijze van verleden naar tegenwoordige tijd en er staan veel kromme zinnen in. Dit haalt telkens de flow uit het verhaal en dat is jammer. Ook het gebruik van smilies en het plaatsen van woorden tussen haakjes maakt het verhaal niet volwassener.
    Wat ik vooral mis zijn echte dialogen tussen de personen. Ze zouden het verhaal vlotter leesbaar maken en de motivatie van de dames verduidelijken. Lees voor de juiste weergave ook eens de schrijftips door.

Geef een reactie