Manon’s Caribische hoogtepunt (3 delen)

Manon was 26 jaar, woonde samen met haar vriend Danny in een klein plaatsje in de buurt van Amsterdam en dit jaar waren ze 5 jaar samen. Ze hadden daarom besloten om deze winter iets speciaals te doen en de Nederlandse kou te ontvluchten. Ze boekten een volledig verzorgde reis naar een tropisch resort ergens op de Caraïben waar witte stranden, mooie zonsondergangen en exotische cocktails de enige zaken waren die ertoe deden. De dagen waren voorbij geflitst en ze genoten beiden van alle lome ontspanning die de zon, de zee, de sensuele mensen en niet te vergeten elkaars aanwezigheid brachten.

Het was de vroege avond op de laatste dag in het resort. Manon was de afgelopen weken mooi diep gebruind door de zon die het Caribische eiland elke dag weer overgoot met het warmste licht. Ze stond in de slaapkamer van hun luxueuze appartement in het resort voor de manshoge spiegel. Haar vriend Danny was beneden bij een van de bars nog wat gaan drinken. Manon keek meer dan tevreden naar haar gebruinde lichaam, met haar handen gleed ze van haar brede schouders naar haar bescheiden maar stevige borsten, ondersteunde ze even en streek even over haar tepels die door de zon nu donkerbruin gekleurd waren. Met de aanraking kwamen ze als horentjes overeind staan en Manon kon niet anders dan bewonderend naar ze kijken.

De seks met haar vriend was de afgelopen weken verrassend goed geweest. Thuis vreeën en neukten ze vaak nogal routinematig. Manon was niet echt ontevreden maar echte diepe opwinding had ze al een tijdje niet meer gevoeld. Danny vond het vaak het lekkerst, zoals zoveel mannen, om haar op z’n hondjes te nemen omdat hij zo opgewonden raakte als hij kon zien hoe zijn stijve pik bij zijn vriendin naar binnen en buiten ging. Soms waren ze wel echt intiem samen en dan kon Manon haar geluk niet op. Het voelde heerlijk om zijn buik over de hare te voelen wrijven. Ze bleef het ook ontzettend opwindend vinden dat het soms best even tijd kostte voor zijn grote stijve piemel in haar was. Ze vond het niet heel belangrijk dat hij vrij groot geschapen was maar toch gaf het haar zeker plezier. Manon had nog geen kinderen gebaard en haar vagina was vrij nauw. Als hij haar dan toch uiteindelijk helemaal vulde was ze in de hemel. Maar de laatste tijd was er steeds minder voorspel en had Manon soms niet eens genoeg tijd om echt goed vochtig te worden. Dan stopten ze maar en als ze daar zin in had, likte ze hem klaar of trok hem af.

In het resort hadden ze elkaar weer helemaal gevonden en was de lome seks geladen met sensuele spanning die zich in de zomerzon een aantal uren kon opbouwen waarna de ontlading speels en extatisch tegelijkertijd was. Manon was verrast door het gemak waarmee ze orgasmen kreeg en verwonderd over de vele verschillen die ze daarin ervoer. Danny richtte zich veel meer op haar en vond het ook erg opwindend om zijn vriendin zo zinderend te verwennen en te laten komen.

Manon’s handen gleden voor de spiegel naar beneden over haar mooie ronde buikje dat aan de zijkant uitmondde in haar brede en volle heupen. Manon wist dat veel mannen het heerlijk vonden om haar met die mooie heupen te zien wiegen. Als ze in haar string met haar zandloperfiguur over het witte strand liep, werd ze lang nagekeken en begeerd, dit deed haar goed, ze voelde zich er echt vrouw door en de aandacht van andere mannen wond haar op. Haar handen gleden over haar wulpse heupen naar achter en kneedden daar haar ronde billen waarvan ze wel zou willen dat ze iets bescheidener waren. Ze draaide haar kont een beetje richting de spiegel. Ze had een beetje negerinnenbillen, dacht ze bij zichzelf, en moest een beetje gniffelen. Ook haar kont was mooi diep bruin gekleurd door de zon. Alleen Manons gladgeschoren venusheuvel was als ze zo voor de spiegel stond iets lichter van kleur omdat ze alleen op hun eigen balkon soms helemaal naakt had liggen zonnen. Manon streelde de binnenkant van haar dijen en ondertussen hurkte ze langzaam neer waarbij ze haar benen wijd uit elkaar zette en ze al strelend haar handen naar boven bewoog, waar ze haar kale poesje ontmoetten en ze zachtjes en langzaam haar grote schaamlippen beroerden terwijl ze in de spiegel keek. Manon had zichzelf helemaal kaalgeschoren en haar gebruinde poesje voelde zijdezacht aan. Haar mooie brede mond met die sensuele lach en lippen vond haar gelijke in de vorm van haar schaamlippen. Ze kwamen bloeiend en geprononceerd naar voren en vormden samen een sensueel roodbruin paar. Wanneer Manon er overheen wreef zag ze ze soms openen en verraadden ze de diepdonker rode kleur van de binnenkant van haar kutje. Ze wist van de sites die ze op internet wel eens bezocht als ze geil was dat er bijna altijd, net als bij haar, een overeenkomst is tussen de vorm van de mond en de schaamlippen van een vrouw. Ze had zich toen ze jonger was wel eens geschaamd voor de uitgesproken vorm van haar poesje maar van haar vriendjes kreeg ze alleen maar positieve opmerkingen.

Nog steeds wijdbeens gehurkt wreef ze met haar rechterhand over haar onderbuik en geschoren gebruinde kutje terwijl ze met haar linkerhand via haar brede heupen achter over haar ronde kont dwaalde waar ze uiteindelijk via haar bilspleet haar middelvinger zachtjes tegen haar kontgaatje duwde. Dik, rond en zacht voelde dat… en warm en lekker. Door de sensaties die het strelen bij haar opwekten duwde Manon af en toe haar hakken omhoog waarbij haar zilveren enkelbandje lichtjes rinkelde en haar benen begonnen te trillen omdat ze haar gewicht enkel met de bal van haar voeten droeg. Gelijk met het optillen van haar hielen bewoog haar mooie voluptueuze kont ook iets omhoog. Manon sloot haar ogen en ademde zwaar terwijl ze haar hoofd achterover liet hangen waarbij haar halflange donkerbruine haar sensueel naar achteren viel. Haar grote zilveren oorbellen bewogen zachtjes mee op het ritme van haar gebruinde lichaam. Ze ademende zwaar en haar borsten bewogen ritmisch op en neer op haar in- en uitademing.

Langzaam vervolgde haar linkerhand zijn weg terug omhoog van af haar kontgaatje tussen haar billen zijdelings over haar linkerheup naar boven, die als een extra sensuele welving op haar dikke ronde billen volgde en via haar smalle taille kwam haar hand bij haar ronde borsten die ze één voor één vastpakte en zachtjes kneedde. Nog steeds was haar hoofd naar achteren gebogen en met gesloten ogen genoot Manon van haar eigen aanrakingen die haar zongebruinde lichaam deden tintelen van genot. Terwijl ze onder de palm van haar rechterhand haar buik en venusheuvel op en neer voelde gaan op haar zware ademhaling streelde ze haar schaamlippen die nu flink gezwollen waren. De toppen van haar wijs- en middelvinger gleden af en toe tussen haar dikke donkerbruine lippen door waar ze vochtig werden van haar kutvocht dat in steeds grotere hoeveelheden door haar vagina werd aangemaakt. Manon begon haar vingerwerk nu te richten op haar eveneens gezwollen klit. Haar genotsknopje stak, nu ze zo opgewonden was, subtiel tussen haar dikke schaamlippen naar voren en het glinsterde van het vocht. Manon keek naar zichzelf terwijl ze nog steeds wijdbeens gehurkt voor de spiegel zat en volgde daarbij de beweging van haar handen over haar lichaam. Met haar ietwat hese stem begon ze zachte kreungeluidjes te maken terwijl ze zichzelf betastte.

Pareltjes zweet sijpelden via haar hals over haar ritmisch op en neer gaande bruine borsten waarna ze hun weg vervolgden over haar sensuele buik en volle heupen. Manon keek naar haar rechterhand en hoe die sneller en langzamer, sneller en langzamer haar gezwollen donkerrode klitje bewerkte. Ze draaide rondjes, trok soms even het kapje omhoog en trilde van genot als ze met haar vingertop rechtstreeks maar heel voorzichtig kleine beweginkjes maakte. Ze voelde dat ze bijna klaar ging komen. Het hurken was een onmogelijke houding geworden, haar benen begonnen steeds heviger te trillen en door de golven van genot zakte ze bijna door haar knieën. Manon liet zich op haar knieën vallen, bewoog haar bovenlichaam naar voren en bracht haar schouders en gedraaide hoofd naar de grond waar ze haar ene oor tegen het zachte tapijt drukte. Met opgetrokken knieën en haar dikke gebruinde billen de lucht in gestoken richting de spiegel, kon Manon nu nog net in de spiegel zien hoe ze zichzelf klaarvingerde. Ze zag hoe haar geprononceerde gezwollen schaamlippen zich hadden geopend. De dieprode binnenzijde van haar vagina glinsterde van het vocht. Manon zag hoe haar rozebruine kringspier ritmisch samentrok en ontspande op de pulsen van de spieren in haar onderbuik, bekken en vagina. Steeds intenser werden de samentrekkingen in haar onderbuik en steeds sneller bewoog ze haar vingers over haar klit. Diep kreunend en met een op hol geslagen ademhaling kwam Manon schokkend klaar. Haar hele lichaam krampte samen en ontspande keer op keer weer waarbij haar rug zich steeds zo ver mogelijk hol trok, haar buikspieren samentrokken en haar billen zich tegelijkertijd omhoog duwden. Ze kreunde en jammerde van genot.

Langzaam ebden de golven van haar orgasme weg en steeds langzamer wreef Manon met haar hand over haar dikgezwollen kaalgeschoren kutje. Nog steeds op haar knieën voorover maar volledig ontspannen kwam haar ademhaling tot rust en liet ze haar hand waarmee ze zichzelf had verwend op het tapijt vallen. Manon voelde hoe kleine stroompjes vaginaal vocht haar kutje verlieten en zich kriebelend en kringelend over haar dijen en buik een weg naar beneden baanden.

Manon draaide zich om en bleef nog een paar minuten op haar rug op het tapijt liggen. Ze veegde het zweet van haar gezicht, stond op en liep naakt naar de badkamer om zich te douchen.

Ga hier naar  Deel 2

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  5 comments for “Manon’s Caribische hoogtepunt (3 delen)

 1. 23 februari 2014 at 16:19

  Intens geschreven, maar wel een paar storende foutjes. het woord gebruind komt wel erg vaak terug. En een gebruind kutje lijkt me eigenlijk wat vreemd. Ook lees ik minstens twee keer dat het kutje nog erg nauw is want de dame is nog niet bevallen. Die opmerking is nogal een cliché, maar als het gezegd moet worden is één keer genoeg. Een veel groter probleem en dit al vaak gezegd, is dat het meestal geen goed idee is om als man namens een vrouwelijke hoofdpersoon te schrijven. Slechts zelden is dit geloofwaardig. Ook hier is het nauwelijks geloofwaardig. Schrijvers, doe dit niet!

 2. 4 maart 2014 at 10:15

  Alweer een debuut hier, en daarom ook een welkom op Eropodium aan FernandoF. Dit debuutverhaal is met drie delen een behoorlijke zit, en het eerste wat er daardoor in het oog springt is dat dit lange verhaal eigenlijk vrij weinig verháál bevat; het is meer een schets van opeenvolgende gebeurtenissen. Bij een verhaal van deze lengte merk je dat zoiets ten koste van de spanningsboog gaat: de setting is lekker en spreekt tot de verbeelding, maar er gebeurt eigenlijk te weinig om dit verhaal van begin tot eind echt boeiend te houden. De aardige vondst van dat erotische speeltje is leuk, maar te weinig om een verhaal van drie delen op te kunnen laten steunen, denk ik. Dat gegeven wordt nog versterkt door relatief weinig variatie in zinsbouw: het hele verhaal wordt in één en hetzelfde tempo verteld, met betrekkelijk weinig dialoog, terwijl je die in een intieme één-op-één-setting toch zou verwachten omdat dialoog een prima manier is om de lezer lekker in een verhaal te trekken – al is dialoog natuurlijk niet het makkelijkste onderdeel van schrijven. Al met al een debuut dat mij tot een paar aansporende suggesties bracht. Ik hoop dat je er iets aan hebt en ik wens je veel succes met verder schrijven, Fernando.

 3. 19 maart 2014 at 17:54

  Een verhaal in drie delen maar liefst. Dat is op zich al een hele onderneming. Maar mooi dat schrijvers zo enthousiast kunnen zijn. Het verhaal vind ik helder en beeldend geschreven. Je waant je zo op zo’n tropische vakantiebestemming. Toch heb ik wat puntjes van kritiek. Dit verhaal had naar mijn mening in één episode verteld kunnen worden want er gebeurt niet zoveel. De masturbatiebelevenis van de vrouw en de introductie van het speeltje vind ik te beschrijvend en daardoor niet opwindend. Ook het eindeloze vertellen over hoe goed ze eruit ziet vind ik niet prikkelend maar gaat me juist vervelen. Kortom dit verhaal mist wat mij betreft vuur en pit en opwinding. Twee keer lezen dat ze geen kind heeft gebaard en daardoor nauw is vind ik ook een beetje veel van het goede. Van het formele : “ ze legde haar bovenlichaam te ruste.” naar een paar zinnen later : “ haar poepgaatje,” werkt bij mij op de lachspieren terwijl dat waarschijnlijk niet zo is bedoeld. Kortom, naar mijn mening wel een zonnig verhaal maar het had een stuk pittiger en bondiger gemogen. Misschien een leuke uitdaging voor een volgend verhaal?

 4. 30 maart 2014 at 16:10

  Zes lezers gaven dit verhaal samen tien sterren. Dat levert een ledenstem van anderhalve ster op.

 5. 18 november 2015 at 16:35

  Super geschreven.. zag haar helemaal voor me.. genietend.. Top!

Geef een reactie