Manon’s Caribische hoogtepunt- deel 2

Manon liet het warme water over haar lichaam stromen. Ze haalde haar handen door haar donkerbruine halflange haar en ontspande in een diepe ademhaling. Met de spons zeepte ze haar lichaam in. In zachte ronde bewegingen bewoog ze van haar schouders naar haar gebruinde borsten, over haar buik, billen en zo langs haar mooie benen naar beneden tot aan haar voeten en tenen. Ze had zo’n heerlijke tijd gehad hier met Danny. Ze waren echt dichter bij elkaar gekomen en de seks was hemels en zo afwisselend geweest. Manon voelde zich helemaal vrouw door zijn aandacht en zijn verwennerij. Maar niet alleen zijn aandacht had haar een goed gevoel gegeven, ook al die mannen hier in het resort die haar nakeken als ze in de Caribische zon voorbij paradeerde hadden haar gevoed. Terwijl ze voelde hoe haar ronde gebruinde billen en brede heupen op en neer bewogen op haar stappen in het witte zand en haar mooie stevige borsten op hetzelfde ritme mee deinden genoot ze van hun aandacht, soms voelde ze een golf van lust door haar lichaam gaan die zich van haar kruis omhoog verplaatste via haar bolle buikje en gebruinde rug naar haar bescheiden maar stevige borsten. Manon vond het heerlijk om te voelen hoe haar string strak om haar kaalgeschoren kutje bewoog bij elke beweging die ze maakte, hoe deze tegen haar kontgaatje drukte. Tussen haar billen door omhoog kwam de string bij het kuiltje boven haar billen aan waar deze zich splitste en vanaf daar zich in haar brede volle heupen sneed. Soms als ze voelde dat ze bekijks had van een paar mannen trok ze eventjes nonchalant haar string tussen haar billen uit om hem zogenaamd goed te doen in de wetenschap dat dit hen enorm moest opwinden.

Manon draaide de kraan dicht en pakte een handdoek terwijl ze dacht aan wat ze straks aan zou doen naar het diner. Ze hoorde de deur van het appartement open gaan. “Hee schatje”, hoorde ze. Danny was terug. Manon liep naakt en nog half nat de badkamer uit en begroette haar vriend met een zachte zoen van haar grote sensuele mond.
“Hoi lief, heb je het leuk gehad?” vroeg Manon en Danny pakte haar stevig vast waarbij hij met één hand Manon’s ronde billen zocht en deze zachtjes kneedde terwijl hij de andere hand langzaam op en neer wreef over haar lange gebruinde rug.
“Lekker zitten ouwehoeren, maar ik ben blij om weer bij m’n schatje te zijn”, zei Danny.
Manon lachte waarbij ze één mondhoek een beetje optrok en ze zo haar mooie witte tanden ontblootte. Ze gaf hem nog een zoen, draaide zich langzaam om en liep terug naar de badkamer. Danny keek verlekkerd hoe haar billen bewogen terwijl ze van hem vandaan liep.
“Wat ben je toch een lekker ding”, zei hij. Hij liet zich op het bed vallen en strekte zich uit.

Manon stond in de badkamer voor de spiegel en maakte zich mooi voor vanavond. Ze deed haar grote ronde zilveren oorbellen in haar mooi gevormde oren en bracht haar halflange donkerbruine haar in model. Ze liep naar de kledingkast in de slaapkamer waar Danny voor zich uit lag te staren. Even leek ze te twijfelen over wat ze aan zou doen maar al snel pakte ze het nieuwe rode jurkje dat ze de dag voor het vertrek uit Nederland had gekocht. Ze hield het voor haar naakte lichaam en keek met een iets schuin hangend hoofd naar zichzelf. Ja dit is mooi, dit is echt sexy, dacht ze.
“Hmmm ja als je dat aan doet dan ben ik niet meer te houden hoor!” hoorde ze Danny zeggen.
Manon lachtte en zei: “Ja…is het niet tè?… ‘
‘Tè voor wat, lief?” antwoordde Danny, “breng ze het hoofd maar goed op hol, dat vind je toch leuk?”
Manon en Danny hadden er allebei geen moeite mee als de ander een beetje flirtte, Danny vond het zelfs opwindend om de lust in de ogen van andere mannen te zien als zijn vriendin naast hem zich sensueel kleedde en bewoog. Ze waren in de afgelopen jaren ook op het gebied van seksuele verlangens erg vertrouwd geraakt met elkaar. Manon vond het bijvoorbeeld heerlijk als Danny achter haar ging zitten terwijl hij haar naakte lichaam streelde en haar tegelijkertijd vingerde. Wijdbeens gaf Manon zich dan aan hem over terwijl hij een geile fantasie bedacht waarin ze werd verleid en genomen door een man die ze toevallig had ontmoet of een kennis of collega waar ze het heet van kreeg. Ze deelde dit openhartig met hem. Meestal kiende Danny het zo uit dat de man van haar keuze in haar klaar kwam op het moment dat ze zelf bijna een orgasme kreeg. Manon hield het dan niet meer en dat beeld duwde haar dan over de rand naar een extatische golf van genot.

Danny stond op van het bed en liep naar het dressoir. Hij pakte ongemerkt een klein mooi ingepakt doosje uit één van de lades. Manon stond met haar rug naar hem toe en was bezig om haar gebruinde lichaam in te smeren met bodymilk. Ze had haar rechterbeen op het bed gezet en liet haar hand van haar heup over haar ronde billen en daarna over haar mooie lange benen bewegen zodat haar gebruinde huid zacht ging glimmen. Haar zilveren enkelbandje rinkelde even terwijl ze als laatste haar enkel, hak en voet insmeerde waarbij ze eindigde bij haar parelmoer gelakte teennagels. Danny stond even stil met het pakje in zijn hand terwijl hij dit sensuele beeld in zich op nam. Hij liet zijn ogen gaan van haar donker halflange haar dat uitkwam op haar lange rug waar haar wervels de weg naar beneden wezen. Haar borstkas bewoog lichtjes op en neer op haar ontspannen ademhaling en deze ging over in haar mooie taille. Deze mondde uit in Manon’s brede sensuele heupen waarvan Danny er vanuit zijn gezichtspunt één kon zien. Haar heupen vormden de opmaat tot haar volle ronde billen die zich door haar houding met één opgetrokken been op het bed al gauw van elkaar verwijderden en hem zo een verholen blik gunden op haar grote schaamlippen die zich in het halfdonker beloftevol ophielden en een uitgesproken silhouet vormden tegen het licht dat door de openstaande deuren van het balkon naar binnen viel.

“Hee schatje….ik heb iets voor je” zei Danny en reikte zijn hand uit naar zijn vriendin.
Manon draaide zich om en keek blij verbaasd naar het mooi verpakte doosje. “O…ok…wat lief!” Ze deed een paar stappen zijn richting op en pakte het pakje aan. Ze lachte een schuine lach en ontblootte zo haar witte tanden die een prachtig contrast vormden met haar gebruinde gezicht.
“Je wilt het al een tijdje hebben…weet je wat het is?” zei Danny.
Manon dacht even na en schudde haar hoofd, ze begon met het open maken van het papier. “Geen idee…. kan ik het om?”
Danny lachte. “Ah, nee, geen sieraad.”
Manon had het papier verwijderd en lachte ondeugend. “Nee…echt?” en ze keek Danny zwoel aan met haar stralende blauwe ogen. Ze wachtte even en opende toen het doosje en viel hem tegelijkertijd om zijn nek. Manon fluisterde Danny zachtjes in zijn oor. “Wat een geil cadeau lieffie, echt super!”
“Graag gedaan schat, ik wist dat je het leuk zou vinden.”

In het doosje zat een apparaatje dat bestond uit twee zwarte objecten waarvan er één zo groot was en de vorm had van een flink ei, de ander was iets kleiner en langwerpiger. De twee objecten waren met een zwart snoertje van circa 7 centimeter met elkaar verbonden. Manon pakte het ding uit de verpakking en liet het om haar wijsvinger bungelen. “Best wel zwaar nog”, zei ze. Ze pakte ze vast en voelde hun vorm met haar handen, omsloot ze en gleed met haar vingers over het gladde zwart glanzende oppervlak. Danny pakte een papiertje uit het doosje en begon te lezen.
“Dus ze werken met de telefoon?” zei Manon. ”
“Ja, via een app, hier staat hoe die heet.” Tegelijkertijd pakte hij zijn telefoon en ging naar de Playstore waar hij in het zoekvak de naam van de app intikte: ‘Good vibrations’. Danny moest een beetje lachen om de naam.
Manon had ondertussen uitgevogeld dat er een vrijwel onzichtbare ring onderaan het grote ei zat waarmee het apparaatje aangezet kon worden. Eventjes begon het ding in haar hand te trillen. “O.” Ze schrok een beetje. “Volgens mij staat-ie aan.”
Danny downloadde de app en opende hem.

Ga hier naar Deel 3

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie