Manon’s Caribische hoogtepunt- deel 3 – slot

Manon werd een beetje geil van het seksspeeltje in haar hand. Bij de gedachte dat ze het forse ei in haar vrij nauwe kutje zou brengen, voelde ze hitte door haar lichaam schieten. Ze had hier al een paar keer over gefantaseerd nadat ze het speeltje op internet had gevonden. Uiteindelijk had ze het Danny laten zien en hij was meteen enthousiast geworden. Heel spannend vond ze het idee dat ze het andere langwerpigere ei in haar kont zou voelen. Manon was er rond haar 18e achter gekomen dat ze het fijn vond als ze ook haar anus stimuleerde. Ze was voorzichtig begonnen met een vinger waarmee ze tegen haar mooie donkere opbollende kringspier duwde maar al snel vond ze het ook heerlijk om tijdens het vingeren met haar andere hand haar ronde billen uit elkaar te duwen, zachtjes tegen haar kringspier te duwen zodat deze zich opende en dan haar wijsvinger op en neer te bewegen. Tegelijkertijd bewoog ze haar bekken mee op en neer om de beweging te intensiveren. Het idee dat haar kontgaatje daar eigenlijk niet voor bedoeld is, droeg enorm bij aan haar opwinding.

Danny vond het heerlijk om, als hij Manon likte, ook met zijn tong naar haar kontgaatje te dwalen, vooral als hij in tergend langzame lange halen, terwijl hij haar ronde kont met zijn grote handen iets optilde, zijn tong bewoog van bovenaan haar bilspleet tot aan haar gladgeschoren venusheuvel. Dan werd ze helemaal wild.

Manon voelde een enorme opwinding in haar lichaam ontstaan. Ze schrok wakker uit de mijmeringen over haar lichamelijke gewaarwordingen doordat de twee eivormige objecten ineens in haar handen begonnen te trillen. Van zachtjes naar steviger naar onbehouwen en weer terug. Danny veegde over het scherm van zijn telefoon en bij elke beweging veranderde de intensiteit van de trillingen. Ook trilden ze soms beiden en dan afwisselend de één en dan weer de ander. Danny lachte.
“Te gek lief, hoe voelt dat?”
Manon keek gefascineerd naar het seksspeeltje. “Wat trillen ze hard op de hoogste stand hè, voelt heftig hoor.” Manon was nog even stil. “Laten we het doen”, zei ze toen ondeugend en keek Danny dromerig aan. Nog steeds naakt stond ze voor haar geliefde.
“Schatje, ik zou het zo geil vinden als ik ze bij je in mag brengen”, zei Danny verlangend.
Manon streelde met haar rechterhand haar sleutelbeen, haar nek, haar borstkas en uiteindelijk haar gebruinde tieten waar haar donkerbruine tepels ondertussen als hoorntjes rechtop stonden. “Dat is goed, schat.” Manon kroop het bed op op haar handen en knieën. Ze legde haar bovenlichaam te ruste op het zachte dekbed terwijl ze zichzelf, met haar hoofd gedraaid naar een kant, gadesloeg in de spiegel. Haar borsten raakten zachtjes het bed, haar buikje bolde rond door de zwaartekracht en ze zag hoe haar holle rug eindigende in haar ronde, brede heupen en haar voluptueuze billen die verlangend en schaamteloos de lucht in staken. Manons wijd gespreide benen, ze had haar knieën zo ver mogelijk uit elkaar gezet, zorgden er samen met haar omhoog geduwde kont voor dat haar gladgeschoren dikke vlezige schaamlippen en donkere kringspier zich ongegeneerd presenteerde aan haar vriend.

Danny werd gek van opwinding nu Manon zich zo onderdanig op het bed positioneerde. Hij liep op haar af en zei: “Schatje je bent zo lekker!” waarbij hij hijgend zuchtte. Terwijl hij achter haar stond aan de rand van het bed begon hij met zijn rechterhand haar dikke schaamlippen zachtjes te strelen. Manon rilde van de aanraking en duwde haar bekken zo mogelijk nog verder omhoog. Met zijn andere hand streelde Danny haar onderrug en billen. Zijn hand dwaalde van haar nu gezwollen kut af en toe naar haar dijen en weer terug. Eventjes streek hij met buitenkant van zijn vingers over haar poepgaatje en weer terug naar haar dikke schaamlippen die nu glinsterden van het vocht. Hij opende zachtjes Manons schaamlippen en voelde hoe nat ze ondertussen was geworden. Hij pakte het speeltje vast bij de achterkant van het grote ei. Hij zette het zwart glanzende ei tegen Manons dikke roodbruine schaamlippen die zich vol hadden gepompt met bloed. Door het forse formaat kostte het, ondanks haar natheid, wat moeite om het ei over zijn grootste omtrek bij haar naar binnen te duwen. Manon had nog geen kinderen gebaard en dat uitte zich in een vrij nauwe vagina. Danny voelde haar vaginawand zich spannen om het object. Manon kreunde diep en kronkelde met haar heupen en bekken. “O schatje, O o o ja!”, toen verdween het ei in een keer in haar kutje. Danny zag hoe haar donkere grote schaamlippen zich langzaam glinsterend sloten om het ei waarbij de vuurrode binnenkant van haar vagina zich weer aan het zicht onttrok. Manon lag daar nu met haar ronde kont in de hoogte waarbij het overgebleven ei uit haar gezwollen vagina bungelde. Bij elke beweging van haar zware ademhaling tikte het zachtjes tegen haar dikgezwollen klit. Danny zag dat haar klit vuurrood was en zich had opgericht van onder het bruinrode kapje wat het normaal beschermde.

Manon giechelde een beetje en keek even achterom naar Danny. Hij keek haar aan en moest ook lachen. “Lekker lief?” vroeg hij zacht.
Manon knikte zo goed en kwaad als ze dat kon in haar positie. Ze kreeg een beetje last van haar bovenbenen en liet zich van het bed afglijden. “Even wachten schatje” zei ze. Ze positioneerde zich in ongeveer dezelfde houding nu voor het bed waarbij haar buik en borstkas ondersteund werden door het bed. Opnieuw stak ze haar gebruinde volle kont uitdagend omhoog richting haar vriend. Danny pakte het langwerpige eitje vast en trok er zachtjes aan. Manon voelde hoe het ei in haar vagina iets terug naar voren werd getrokken en hoe haar schaamlippen zich onvrijwillig openden door de druk van de onderkant van het object. Danny liet los en het forse ei werd door de natuurlijke spanning van haar vaginale spieren opnieuw iets naar binnen geduwd. Het voelde heerlijk.

“Het vult me zo lekker”, zuchtte Manon en ze liet haar bovenlichaam wat meer ontspannen waardoor haar rug wat holler trok. Danny ging nu op zijn knieën zitten pal voor Manons kont. Hij bracht zijn hoofd vlak boven haar mooie bollende kringspier en liet er een dikke druppel speeksel op vallen. Het witte glinsterende vocht gleed langzaam over de ribbels van haar donkerbruine sterretje over het uiteinde van haar vlezige lippen waarna het tot stilstand kwam op de zwarte draad die uit haar kutje hing. Door de plotselinge aanraking van het speeksel trok haar kringspier vanzelf samen waarna deze zich weer ontspande. Manons ademhaling werd zwaarder. Danny pakte het loshangende ei en wreef met het gladde ovale uiteinde zachtjes over haar kontgaatje waarbij het gladder werd door zijn speeksel. Manon kreunde, en kreunde intenser toen ze voelde hoe het ei tegen haar kontgaatje gedrukt werd en langzaam haar kringspier opende.
“Ontspan maar schatje”, zei Danny.
Manon voelde hoe in één keer het hele object dat aanvoelde als een oversized zetpil in haar endeldarm verdween. Haar kringspier vernauwde zich meteen nadat het dikste gedeelte van het object zich er door heen had bewogen waardoor het door de spierkracht snel helemaal bij haar naar binnen drong.

Manon hijgde en kneep haar sterretje en vaginale spieren samen waarbij ze voelde hoe het speeltje haar beide gaatjes vulde. Het koordje tussen beiden duwde strak tegen haar perineum aan en als ze haar spieren samenkneep nog strakker. Een klein zwart streepje was alles wat er nu nog te zien was van het speeltje. Manon draaide zich om en bewoog zich daarbij voorzichtig en aftastend zodat ze zich elke sensatie die de objecten in haar vagina en anus teweeg brachten goed waarnam. Ze zat met een rechte en holle rug op de bedrand, tietjes naar voren en voeten gespreid op de grond.
“Hoe voelt het?” vroeg Danny nieuwsgierig.
“Heel raar….heel…sexy!” zei Manon lachend. “Ik heb zin om mijn jurkje aan te trekken en rond te lopen om te voelen hoe het is om dadelijk beneden te zijn tussen al die mensen terwijl ik….aeuhhh!” Manon kreunde en haar buikspieren trokken samen toen ineens de eieren begonnen te rillen. Een gekmakende sensatie vulde haar vagina en kont, een sensatie die zich als een bliksemschicht door haar lichaam verspreidde. Haar hele lichaam stond in vuur en vlam en ze greep met haar handen in het dekbed terwijl ze nog steeds rechtop op het bed zat. Ze spande haar enkels waarbij ze haar voetzolen optilde en enkel haar parelmoer gelakte tenen nog steun boden aan haar trillende benen. Al snel was deze positie niet houdbaar meer en in overgave vleide ze zich op haar buik neer op het bed. Met gespreide kronkelende benen beet ze kreunend in de lakens terwijl haar bekken en heupen zich spastisch in alle bochten wrongen onder de aanhoudende tergende sensatie die veroorzaakt werd door de objecten die steeds heftiger trillend haar kutje en kont masseerden. Danny stond achter haar en met één hand bestuurde hij de trilling van de eitjes met zijn telefoon en met zijn andere hand gleed hij langzaam op en neer over zijn grote stijve pik. Hij had met één hand zijn broek opengemaakt en zijn al half harde pik uit zijn boxershort gehaald. De aanblik van Manon in haar geile toestand wekte bij hem een portie lust op die hij al lang niet meer gevoeld had.

Steeds sneller trilden de objecten in Manons intieme openingen en ze gromde nu diep en duwde onwillekeurig haar buik en bekken diep in het dekbed. Eén hand wist ze onder haar buik te schuiven, waardoor ze met het topje van haar middelvinger precies haar kloppende natte klitje kon bereiken. Ze was nog maar net begonnen met vingeren, een paar haaltjes niet meer, toen ze luid kreunend en hijgend overspoeld werd door een intens orgasme. Vanuit haar kutje, kont en perineum schoten sterke elektrische genotsgolven door heel haar kronkelde lichaam. De golven schoten omhoog langs haar brede heupen, buik en ruggengraat, stopten niet bij haar borsten en harde donkerbruine tepels maar deden uiteindelijk via haar hals haar hoofd wervelen in extase. Neerwaartse golven verspreidden zich via haar zachte bruine dijen en dikke billen naar haar knieën, kuiten, slanke enkels en uiteindelijk haar voetzolen. Alle spieren in haar zongebruinde lichaam trokken ritmisch samen en ontspanden, trokken samen en ontspanden. Heel lang duurde het voordat de spastische genotsgolven afnamen in intensiteit en langzaam wegebden uit haar bezwete lichaam. Hijgend vond Manon zichzelf weer terug op het bed en kwam ze tot bedaren terwijl ze haar lippen likte en zachtjes haar buik over de lakens wreef.

Manon zuchtte en hijgde. Manon stond trillend op van het bed en wierp zich om de nek van haar geliefde. Danny lachte geil en streek met zijn hand door Manons donkere haren. Ze drukte zich tegen hem aan en voelde de grote stijve piemel van Danny tegen haar buik. Ze hield zich stevig vast met ineen gevlochten handen om Danny’s nek zodat ze zich staande kon houden en niet bezweek onder haar trillende en knikkende knieën die haar door de opwinding nog maar weinig steun boden.
“Ik hou van jou”, smachtte ze.

Ga hier naar  Deel 1   Deel 2

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie