hot teens tube shemale jizzed by group.

Marc en Julia

De brand was allesverzengend geweest. Kort, maar bijzonder hevig.

Julia liep door de restanten van wat eens haar trots was geweest. Een mooi huisje in de doodlopende Forellendaal aan de rand van Den Haag. Ze keek triest om zich heen. Ze raapte af en toe wat op, maar gooide het even erna met een zucht weer weg.

“U kunt van geluk spreken dat u het na kunt vertellen, mevrouw”, had de besnorde brandweercommandant gezegd. “Bij dit soort branden komen we vaak te laat.”

Het bleef door haar hoofd spoken. Dat rare gesis en geknetter dat haar midden in de ijzige winternacht had gewekt. Het gebonk en geschreeuw van Marc, haar buurman. Het gerinkel van glas en de sterke armen van een onbekende man.

Julia kon het zich niet meer herinneren. Verdoofd door de ingeademde rook, verkleumd door de plotselinge kou buiten. Gek eigenlijk. Ze had vol adrenaline moeten zitten, maar voelde op dat moment de vreemde sensatie van berusting, van overgave aan het onvermijdelijke. Ze had zich geschikt in haar lot. Ze zou doodgaan.

Die sterke armen hadden haar leven gered. Zou ze er ooit achter komen van wie ze waren?

“Kom meid,” onderbrak Marc haar gedachten, “Hier valt niets meer te halen.” “Gelukkig leef je nog.” Hij sloeg een arm om haar schouder en leidde haar weg van de overblijfselen van haar huis.

Marc was een tengere jongen. Geen machotype. Een beetje slungelig, met een ietwat houterige bewegingsmotoriek. Hij had onmiddellijk aangeboden om Julia zo lang bij hem in huis te laten wonen.

Zijn vriendin, Joyce, had het goedgevonden. Julia kon de logeerkamer betrekken op de zolderverdieping. Joyce hield van Marc. Dat liet ze te pas en te onpas weten. Twee handen op één buik. Zo leek het althans voor de buitenwereld, maar Julia wist beter.

Ze had vaak ’s avonds alleen met Marc op de veranda voor zijn huis gezeten of bij haar binnen met een kopje thee. Joyce lag dan al op bed. Als ze sliep kon je een kanon naast haar afschieten, zonder dat ze het zou merken. Marc en Joyce waren in sommige opzichten tegenpolen. Marc ging graag laat naar bed, terwijl Joyce zelden de klok van tien uur ’s avonds zag. ’s Morgens was zij wel meestal het eerste op. Marc hield er van wat langer te blijven liggen.

In de ochtend voelde Marc vaak de onbedwingbare behoefte zichzelf te bevredigen. Dit intense gevoel zou hij graag met Joyce gedeeld hebben, maar zij was blind voor zijn driften. Vaak had Marc gedroomd wakker te worden met het gezicht van Julia voor hem, terwijl zij zijn ochtenderectie in haar mond nam.

Marc vertelde Julia alles over zijn relatie met Joyce, die hij omschreef als die tussen broer en zus en zijn kinderwens, die Joyce steevast letterlijk tot waanzin dreef. Marc hoefde dit onderwerp maar aan te roeren en het hek was van de dam. Het eindigde bijna altijd in een vlucht van Joyce naar haar ouders, waar ze dan een paar dagen verbleef. Die woonden in een grachtenpand aan de Keizersgracht in hartje Amsterdam. Het pand was pas gerenoveerd door Marc’s kapitaalkrachtige schoonouders en ze hadden het zo ongeveer twee jaar geleden gekocht. Na een paar dagen kwam Joyce weer terug, met hangende pootjes. Ze neukten eens goed en leefden weer tevreden verder. Zo deed Joyce het voorkomen. Volgens Marc waren dit hun zeldzame “neukuurtjes”.

Die plastische term bezorgde Julia gek genoeg schokjes in haar onderbuik. Julia voelde al lange tijd meer voor Marc dan een goede buurvrouw uit fatsoen zou mogen. Ze had altijd gekozen voor haar principes. Geen relatie met een getrouwde man en al zeker niet met de buurman. Dat doe je niet en daarmee punt uit. Maar intuïtief voelde ze aan, dat ze haar principes bij zou moeten stellen. Ze merkte hoe langer hoe meer, dat ze dit niet ging volhouden. Als Marc bij haar zat schoten haar hormonen als ongeleide projectielen door haar lijf. De vochtigheidsgraad van haar poesje steeg steevast tot NAP en Julia zag aan Marc’s ogen dat haar stijve tepels duidelijk zichtbaar waren.

Marc’s arm rustte op de schouder van Julia, zijn hand losjes voor haar linkerborst. Samen liepen ze, als vriend en vriendin terug naar zijn huis. Joyce moest werken en was ’s morgens in alle vroegte weggereden. De verzekeringsagent zou die middag contact opnemen met Julia om de verdere gang van zaken met haar te bespreken. Tot die tijd viel er weinig meer te doen dan te wachten. Marc zette koffie en Julia deed haar jas uit. Het schoot Julia door het hoofd: ‘voor het eerst sinds tijden waren ze met zijn tweeën, zonder kans ontdekt of betrapt te worden.’

Julia’s lichaam reageerde zoals ze verwachtte op Marc’s aanwezigheid. Marc bekeek haar, terwijl hij het koffiezetapparaat aanzette. Ze zag in zijn ogen een twinkeling, die haar nog niet eerder opgevallen was. Hij reageerde anders dan hij normaal zou doen. Voor haar bestond er plots geen twijfel meer: ‘Hij wilde haar.’ Zijn hele lichaamshouding veranderde en gebiologeerd staarde hij naar haar donkerblauwe, heldere ogen. Het deed haar tepels verstijven. Die schoven langs het strakke truitje, dat ze van Joyce geleend had. Julia had geen bh meer. Die waren allemaal verbrand en de bh’s van Joyce pasten haar niet. Ze hadden afgesproken die avond de stad in te gaan om nieuwe kleding te kopen.

Als een magneet werden de lippen van Marc en Julia naar elkaar toe getrokken. Ze schrokken er beiden van. Marc probeerde zich te corrigeren, mompelde “sorry” en draaide zich om naar het koffiezetapparaat. Maar Julia zag de bobbel in zijn kruis. Hij was geraakt door hun kus. Julia’s kut pulseerde intussen hevig en ze werd in een oogwenk door en door nat. Uit alle macht probeerde ze er grip op te krijgen. Haar lipjes werden snel groter en haar vrijgekomen clitoris schuurde aangenaam gevoelig tegen het katoen van haar string. Ze moest zich beheersen om niet toe te geven aan haar instinct. Ze sloeg haar benen onder de tafel over elkaar en concentreerde zich op het National Geographic magazine dat ze, zogenaamd geïnteresseerd, in haar handen genomen had.

Marc zette de beide kopjes koffie op de tafel en haalde een trommel met krakelingen te voorschijn. Hij ging links van Julia aan tafel zitten en niet, zoals ze verwachtte, tegenover haar. Terwijl hij zijn stoel aanschoof stootte hij met zijn knie licht tegen haar been. De erotische spanning was te snijden.

“Vind je me mooi?” probeerde Julia de spanning te breken. ” Heel mooi.” was het eerlijke antwoord. ” Was het echt een vergissing net?”

Marc haalde zijn schouders licht op. Hij scheen niet overtuigd te zijn van eigen antwoord, staarde naar zijn koffiekopje en zocht een onderwerp om over te praten.

Zijn vriendin was hem voor. Ze legde een arm in Marc’s nek en dwong hem zachtjes dichterbij te komen. Marc liet het gebeuren. Ze kuste hem rustig en beheerst op zijn mond. Haar tong raakt de zijne. Julia keek in zijn bruine ogen. Ze zag zijn berusting in het onvermijdelijke. Het onvermijdelijke dat hij zelf wilde. Hij verlangde naar haar, zoals zij naar hem verlangde. Hij voelde hoe opgewonden hij was, maar ook hoe angstig. Toch verlamde de angst hem vreemd genoeg niet. Hij besefte hoe geil dit hem maakte.

“Ik wil Joyce niet….” begon hij, maar Julia legde een vinger op zijn mond en schudde zachtjes van nee.

Zij bracht opnieuw haar lippen naar zijn lippen. Hun tongen omstrengelden elkaar in een vurig liefdesduet. Marc voelde hoe de krachten uit zijn lichaam werden weggezogen en zich concentreerden op één plek in zijn lichaam.

Julia stond op van haar stoel en knielde in dezelfde beweging voor hem. Zij opende vaardig zijn rits en riem en opende de knoop van zijn broek. De textiel viel zonder moeite van zijn slanke heupen. Julia verloor haar beheersing en wilde meteen Marc’s boxershort naar beneden trekken. Hij hield haar tegen:

“Als we dit doen, is er geen weg meer terug,” hield hij haar belerend voor. “Wil je het?” vroeg Julia kort, hem knielend aankijkend.

Marc zuchtte en knikte berustend. Daarop liet hij zijn boxershort verwijderen. Zijn stijve geslacht veerde met een doffe klap tegen zijn buik en hij stond op. Leunend op de rand van de tafel gooide hij zijn hoofd in zijn nek en zocht met beide handen steun achter zich. Met zijn benen aan weerszijden van het slanke lichaam van Julia, liet hij haar de smaak van zijn mannelijkheid proeven. Ze genoot hoorbaar.

Julia liet de zilt zoete smaak op zich inwerken en zwoer ter plaatse dat ze nooit meer die smaak zou willen missen. Haar vingers speelden met zijn ballen, die vol en zwaar onder de stam van zijn penis hingen. Met haar hand duwde ze Marc’s geslacht omhoog tegen zijn buik. Haar tong streek over de gehele lengte van zijn mooie erectie. Hij zuchtte diep en kreunde.

Overeind komend deed Julia een stap naar achteren. Ze opende de rits en knoop van haar spijkerbroek en liet deze op de grond vallen. Sierlijk stapte ze eruit. Met haar vingers wreef ze over het kleine stukje stof dat haar vagina bedekte. De wellust en geilheid tekende zich af in het fijne gezicht van de jonge vrouw. Ze zette haar duimen tussen de zachte stof van haar kanten string en trok deze uit.

Marc nam haar hand in de zijne en samen liepen ze naar de logeerkamer. Julia duwde Marc op bed en plaatste haar voeten aan weerszijden van hem. Boven hem staand keek ze in zijn ogen en zag de hunkering van de jaren die de jongeman met zich meedroeg. Ze zakte op haar hurken en pakte, zonder haar ogen van Marc af te wenden zijn erectie in haar linkerhand. Niet voorbereid op wat er zou gaan komen plaatste ze de eikel tussen haar gezwollen lippen en liet zich in dezelfde vloeiende beweging erover heen zakken. Marc’s schreeuw deed haar trommelvliezen pijn. Hij schreeuwde het uit van intens genot.

Al zijn frustratie, woede, hunkering, liefde, verdriet en schaamte zochten in één ademtocht een weg naar buiten. Julia keek in zijn ogen en zag de tranen stromen. Instinctief kneep ze de lippen van haar kut samen en bleef zonder uiterlijke bewegingen over Marc’s erectie zitten. Al melkend met haar vochtige lippen bewerkte ze zijn stijve geslacht. Een langgerekte kreun ontsnapte hem. Zijn handen zochten en vonden “houvast” aan de borsten van Julia. Hij kneep er fel, maar zachtjes in. Hij draaide met zijn vingers aan haar tepels en Julia genoot van zijn spel.

Hier had ze jaren naar verlangd. Het intieme met Marc deed haar hele lijf gloeien en beheerst liet ze haar lippen samentrekken en ontspannen . Het effect op het lichaam van de jongeman was er een van onmetelijke schoonheid. Zijn lijf zuchtte hevig onder de prikkels die Julia’s lippen bij hem bewerkstelligde. Langzaam verloor ze de beheersing over haar lichaam. Het snellere knijpen waarmee ze het sap uit Marc’s erectie zoog was daar het directe bewijs van.

Voordat hij de regie definitief dreigde te verliezen, gooide Marc Julia’s ranke lijf achterover op het bed.

Julia wierp haar slanke benen over zijn schouders en liet ze terugglijden tot deze met hun hielpezen halt vonden in de uitholling tussen Marc’s schouders en nek. Op die manier manoeuvreerde ze haar vochtige spleet precies voor zijn harde penis. Ze hield zich met haar handen vast aan de voetenplank van het bed, klaar voor de aanval van de man die ze liefhad.

Marc’s hormonen namen het van hem over en Julia merkte dat hij niet meer leek op de schuchtere, houterige jongeman die zij in de loop der jaren had leren kennen. Gedreven door natuurkrachten plantte hij zijn eikel tussen haar gezwollen en kletsnatte lippen. Deze zogen als het waren zijn erectie tot aan zijn ballen naar binnen. Elkaar zonder woorden diep in de ogen aankijkend ontspon zich een liefdesduel van stoten en terugtrekken, inbrengen en uithalen.

De enkels van Julia werden door hem vastgepakt en naar elkaar toe bewogen. De bewegingen verhevigden zich en het scheen hem steeds meer kracht te kosten ze te controleren. De enkels werden losgelaten en Julia sloeg haar armen om haar vriend’s nek. Ze trok zich overeind.

Knielend aan weerzijden van zijn dijbenen en met haar kruis over zijn erectie pompte en zoog ze zijn orgasme naar de oppervlakte. Marc greep haar vast en leek haar op te tillen. Plotseling herkende Julia de greep als die van de dag te voren, toen ze uit de brand was gered! Marc….

Zijn witte vocht spoot in haar moederschoot. Julia voelde hoe diep in haar zijn zaad werd uitgestort. Zij keek Marc aan, die met een verdwaasde blik straal na straal aan haar gaf. Hij leek langs haar door te kijken en werd lijkbleek. Een doffe knal klonk en Julia voelde een snerpende pijn.

Achterom kijkend zag ze nog net hoe Joyce iets uit haar handen liet vallen terwijl tranen over haar wangen stroomden……. Toen werd het zwart voor haar ogen…..

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  10 comments for “Marc en Julia

 1. 26 februari 2010 at 08:48

  Ook in dit verhaal van Q meen ik weer een ongebreideld optimisme terug te zien dat de werkelijkheid soms ontstijgt. Mij zit dat niet in de weg want hij verpakt ook dit avontuur in het voor hem zo kenmerkend levendig, soepel taalgebruik. Ergens halverwege zie ik hem het verhaal open breken. Zijn zinnen blijven nog steeds zorgvuldig van opbouw maar nu toont hij ons beelden van ware hartstocht en daarmee gaat zijn verhaal echt spetteren. Q, ik heb weer van je genoten

 2. 27 februari 2010 at 18:51

  goed verhaal met verrassend einde.Ga vooral zo door

 3. 27 februari 2010 at 22:54

  Prachtig verhaal. Mooi, sterk en lief tegelijk. Komt er een vervolg ?

 4. 1 maart 2010 at 02:45

  Heel sterk verhaal. Verrassend.

 5. 4 maart 2010 at 20:53

  Hm, wat een verhaal ….ging mee in de flow maar pftt wat een einde !!!
  Vervolg please ! Go on !

 6. 10 maart 2010 at 15:06

  In de brand uit de brand? Of uit de brand toch weer in de brand? Enfin: veel bluswerk!

 7. 12 maart 2010 at 14:14

  In de eerste drie reacties komt steeds het woord "verhaal" terug. Dat is inderdaad de kracht en de kern. Dit is een echt verhaal, met een plot en een mooie beschrijving. Helemaal de bedoeling van deze site. De wereld bestaat bij verhalen. Dit is er een van, een verhaal over mensen, over erotiek, over intimiteit.

 8. 14 maart 2010 at 11:45

  Q heeft zich eerder gewaagd aan de wraak van een partner. Destijds, in het verhaal Mijn ultieme wraak, was de wraak de opbouw van het verhaal, hier komt de ‘aanslag’ min of meer uit de lucht vallen. Evenals een wat abrupte overgang tussen het NAP gehalte met zichtbaar stijve tepels en het teruglopen vanuit haar verbrande pand naar zijn huis.
  Aan het eind blijkt dat de vrijpartij de dag na de brand is. Maar wanneer alle erotisch geladen gesprekken hebben plaatsgevonden is mij niet duidelijk. Kenden ze elkaar weken, maanden, jaren?
  De beschrijving van de vrijpartij is opwindend beschreven, maar wat gebeurt er nu eigenlijk aan het einde?

 9. 15 maart 2010 at 19:25

  Je verhaal pakte me, nam me mee en liet me achter met de onverwachte verrassing van het einde van het verhaal. Goed gedaan!

 10. 17 maart 2010 at 16:18

  Acht lezers hebben dit verhaal gewaardeerd. Samen 20,5 sterren. Dit betekent een ledenstem van 2,5 sterren

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world