hot teens tube shemale jizzed by group.

Maria komt los

1.

Een half jaar geleden ben ik verhuisd naar een mooi, groot appartement aan de rand van het centrum. Een klein flatgebouw met een gevarieerde groep bewoners. Ik lette wel op wat er zo al woonde, maar haar had ik eigenlijk nog niet echt in de gaten gehad. Begin dertig, druk met kinderen, een leuk koppie, maar niet iemand die gelijk opvalt, eerder saai, altijd wat truttige kleding.

Nu ben ikzelf niet zo’n Apollo, maar op een of andere manier beginnen vrouwen altijd tegen mij te praten, alsof ze voelen dat ik een geduldig oor voor ze heb. Zo ook die dag dat ik van de supermarkt kwam, haar achteloos voorbij liep en ze ineens zachtjes hallo zei. Ik hield in en bezigde de gangbare prietpraat, had het even over het warme weer en vroeg wat ze zo de hele dag deed, behalve het gesjouw met die koters. Niet veel, zei ze, haar man was arts, had wisselende diensten, dus die was ook wel eens overdag thuis en ‘s avonds of ‘s nachts weg. Zelf werkte ze een paar uur in de week, ook in de zorg.

Pas toen we in de lift stonden, viel het me op dat ze eigenlijk wel een mooi lichaam had. Flinke borsten, mooie benen, een lekkere kont en inderdaad een leuk gezichtje. Omdat het zo warm was, droeg ze een korte rok en een strak truitje. Kleding die ze anders nooit aan had, maar waarin haar figuur goed uitkwam. Toen ik er uit moest, zei ik haar vriendelijk gedag en verliet langzaam de lift, toen ze ineens zei: “Zullen we morgenochtend even een kop koffie drinken in het café om de hoek, dan kunnen we gezellig verder praten”. Ik stemde, zonder na te denken, in en vroeg haar 06-nummer voor het geval er iets tussen zou komen. Eenmaal binnen was ik eigenlijk verbaasd over het gesprek, en die afspraak de volgende ochtend zat me niet lekker. Ze neemt misschien de kinderen mee en vlak om de hoek vind ik niet zo geslaagd. Ik heb geen zin om door de halve flat daar met haar gezien te worden.

De flat is in een L-vorm gebouwd en vanuit de keuken heb ik uitzicht op het andere gedeelte, waar zij woont, op de keuken en een van de kinderslaapkamers. Die avond loop wat ik vaker dan normaal de keuken in om een blik naar boven te werpen. Ik zie dat haar man met zijn dokterstas naar buiten komt en krijg een spannend gevoel. Ik weet niet wat ik ermee aan moet, weet niet wat haar bedoeling is. Ik zie haar de keuken in en uit lopen en de gordijnen van de kinderkamer dicht trekken. Nog steeds in dat korte rokje, maar het truitje is vervangen door een blauw topje.
 
Als ze weer een keer de keuken uitloopt, besluit ik te bellen. Ze neemt op met Maria, ik noem mijn naam, en hoewel ze die niet kent, weet ze direct dat ik het ben. Ik vraag waarom ze morgen eigenlijk koffie wil drinken. Om te praten, zegt ze, “Ik wil wel eens met een vreemde lekker kletsen”. Ik vraag of ze naar de keuken wil komen zodat ik haar kan zien. Binnen een paar seconden staat ze voor het raam, en zegt dat ze mij ook kan zien. Ik leg haar uit waarom ik het niet zo’n goed idee vind morgenochtend af te spreken.

Ze begrijpt het en begint te ratelen: “Ik weet niet precies waarom ik met jou wil praten, maar je komt zo aardig over. Ik heb je al vaker gezien en dan je gaat zo gemakkelijk om met andere vrouwen in de flat. Toen dacht ik, daar wil ik wel eens mee kletsen, maar ik durfde je niet aan te spreken. Ik heb er echt geen bijbedoelingen mee”. Lachend zeg ik dat me dat teleurstelt. Ik voel haar blozen en dan barst ze los met ontboezemingen, die een vrouw niet zo snel aan een wildvreemde man zou vertellen.
Zij heeft een nogal christelijke opvoeding achter de rug, toen ze trouwde was ze nog maagd. De eerste jaren waren erg fijn, maar ze wist niet beter, omdat ze nooit iets anders had meegemaakt. Na de geboorte van de kinderen werd het steeds saaier. Haar man heeft het erg druk en om zich heen zag en hoorde ze vriendinnen steeds spannender dingen doen. “Ik moet dit niet allemaal vertellen. Ik weet niet waarom ik het doe, maar het is wel een opluchting”. Zonder op haar verhaal in te gaan, zeg ik: “Weet je dat je er erg goed uit ziet?”. Ze schrikt. “Dank je”, murmelt ze, “maar nu moet ik ophangen”.

Terwijl ik nog verbouwereerd naar boven staar, loopt miss Bounty langs, op weg naar haar flat op diezelfde verdieping. Ze ziet er verrukkelijk uit. De hitte van de dag hangt ‘s avonds nog in de lucht en het lijkt wel of alle vrouwen er dan beter uit zien. Ze is nog maar net binnen of het licht in de keuken gaat aan, en daar loopt ze ineens naakt. Ik zie alleen de bovenkant, maar dat is genoeg voor lichte opwinding. Ze raapt iets op van de grond waardoor haar borsten hangen. Prachtige lichtbruine tieten met grote donkerbruine tepels, maar voor ik het goed kan bekijken is het licht weer uit en is ze verdwenen.

De telefoon gaat. Maria meldt zich en vraagt waarom ik net met mijn hand naar mijn broek ging. Had ze me zo opgewonden? Ze wilde alleen maar praten. Ik vertel wat ik vlak daarvoor gezien had en dat ik alleen maar iets recht wilde leggen. – “O, die”, ja, die ziet er goed uit, maar ze is wel hautain, zegt bijna nooit wat als ze langs komt”. 
– Dat denk ik niet, ze is gewoon erg vrij. Was jij maar zo.
– Dat ben ik van nature wel.
– Heb ik nooit iets van gemerkt, maar ik sta ook niet elke dag naar je te loeren. Het wordt trouwens donker, ik zie je niet goed meer.
– Ik jou wel, want het licht achter je in de gang brandt.
– Als je zo vrij bent, doe dan ook wat licht aan.
Ik hoor wat zacht gerommel en er gaat een lampje branden. Ze komt weer binnen en gaat tegen het aanrecht staan, maar zegt niets. “Als je die arm zo houdt, kan ik je borsten niet zien”, provoceer ik. De telefoon gaat naar haar rechteroor en ze strekt haar rug. Haar borsten steken nu fraai naar voren. Ze zegt nog steeds niets, maar ik hoor haar ademhaling versnellen. Haar witte buik steekt fel af tegen het donkerblauwe topje. Ik vraag of ze iets naar het licht wil draaien omdat de contouren dan beter uitkomen. Langzaam schuift ze naar rechts. Half en profiel ziet ze er echt goed uit, maar het kan zijn dat mijn kritisch vermogen afneemt.

– “Je hebt een mooie beha aan”, probeer ik.
– Dat kan je niet eens zien.
– Niet als je dat topje aanhoudt.
– Zo beter?
– Staat je goed dat zwart. En lekker soepel, want ik kan zien dat je tepels een beetje hard zijn. Heb je een bijpassend slipje of gaat je modebewustzijn niet zo ver?
– Nee inderdaad, daar let ik er nooit zo op. Ik heb nu een gewoon wit slipje aan.

Met een snelle beweging maakt ze haar beha los en laat die op de grond glijden. Dat had ik niet verwacht. Wat ik zie bezorgt me een behoorlijke erectie. Ze heeft inderdaad mooie volle borsten met strakke tepels, die nu helemaal hard geworden zijn.
– Jij durft zeg. Wil je de buurvrouw nadoen?
– Hoe valt de vergelijking uit?
– Eerlijk gezegd in jouw voordeel. Steviger, ronder. Je moet eens wat vaker voor de spiegel gaan staan, dan weet je zelf hoe mooi ze zijn.
– Dat heb ik de laatste tijd een paar keer gedaan en toen vond ik inderdaad dat ze er wel zijn mochten. Daarom ben ik ook strakkere truitjes gaan dragen. Stout hè?
– Nee hoor, je moet gewoon doen wat je lekker vindt. Sta je dan alleen te kijken of streel je ze ook.
– Soms wel en dat is best lekker.
– Ga je gang zou ik zeggen.

Langzaam begint ze haar borsten te strelen. Een voor een, van onder naar boven en dan neemt ze de tepels tussen haar vingers en masseert ze. Ik hoor haar zachtjes hijgen en zeg dat ze door moet gaan, dat ik het erg opwindend vind. Ze doet haar hoofd naar achteren en draait zich zo dat ik haar vol van voren zie. Mijn pik wordt steeds harder. Eigenlijk moet mijn hand weer naar benenden, alles zit nu veel te strak, maar ik wil me niet laten kennen. Omdat ik naar boven moet kijken, kan ik haar net niet helemaal zien. Boven het raamkozijn zie ik nog een klein stukje van haar rokje. Ik vraag of ze een stukje opzij wil gaan zodat ik haar rok kan zien. Terwijl ze dat doet, vraagt ze met een benepen stemmetje, steeds heftiger haar borsten knedend, waarom? “Omdat ik wil zien of je rokje al nat wordt”, antwoord ik brutaal. haar hand gaat naar beneden en schuift onder de rok, ze kreunt:“de rok niet, maar mijn broekje wel”. De aanraking van haar hand met haar kruis is te veel voor haar, want met een langgerekt “Oooooo” komt ze klaar. Ik merk dat mijn pik op springen staat, maar om dat te voorkomen, zeg ik zo koel mogelijk:

– Zie je dat er meer genot op de wereld is dan je denkt. Ik wed dat je dit nog nooit meegemaakt hebt.
– Nee inderdaad niet (nog nahijgend). Ik masturbeer wel eens, maar dit is heel wat anders. Je moet me geloven, hier was ik echt niet op uit, maar ik kon niet meer stoppen. Ik begrijp niet waarom ik me zo laat gaan.
– Gewoon omdat je een hete vrouw bent, die na al die jaren wel wat spannends wil.
– Voor jou blijkbaar niet, want je hebt nog niet een keer aan je broek gevoeld. Dat deed je daarnet wel bij mijn buurvrouw. Ik wind je kennelijk niet zo op.
– Je moest eens weten. Maar voor mij is dat kwakkie niet zo belangrijk, psychisch ben ik al gekomen. Dat begrijp je misschien niet omdat de meeste mannen alleen maar willen spuiten. Klaarkomen is vaak geestelijk, dat geeft soms meer voldoening dan het leegmaken van je zak. Ik heb vaak voldoening als een vrouw geniet. Niet altijd hoor, want natuurlijk is het ook een heerlijk gevoel als ik helemaal leeg loop.
– Klinkt heel anders dan ik gewend ben, maar, ik heb nog maar één man gehad, dus ik weet niet hoe het met anderen is.

Ze lijkt wat meer ontspannen en leunt achterover tegen het aanrecht. Haar borsten staan recht vooruit en de tepels zijn nog hard. Ik ben ook wat afgekoeld, maar hou dat kloppende gevoel in mijn pik. Ik weet dat als dit voorbij is, ik mezelf in een paar seconden zal aftrekken, maar ik wil tegenover haar de nonchalante man uithangen. Dan komt ze ineens met een verrassing. Ze vertelt dat ze over een paar weken gaan verhuizen.
– Er hebben geen posters voor de ramen gehangen, alleen een paar buren wisten het. De flat was zo verkocht via internet. Voor de kinderen is het beter dat we dichter bij de grond gaan wonen.
– Jammer dat je weggaat. Maar zoiets eenmaligs is wel beter, ik ben blij dat je jezelf zo hebt laten gaan.
– Ik moet zo ophangen, weet nooit precies hoe laat mijn man thuiskomt.
Dat begrijp ik en voeg er aan toe dat we die afspraak morgen maar beter niet door kunnen laten gaan. Daar is ze het mee eens, we zullen elkaar nog wel een andere keer spreken. En, lachend: “Als je jezelf straks toch lekker aftrekt denk dan maar aan mij”.

2.

De verhuizing van Maria is aanstaande. Ik zie haar af en toe met spullen sjouwen. En soms let ik nog wel eens op of ze in de keuken is, maar we hebben nauwelijks contact. Een of twee keer zwaaide ze en ik zie haar wel eens op straat lopen, meestal zonder kinderen, die hebben ze kennelijk uitbesteed. Ze draagt dan heel vlotte kleding, wat met de nog steeds heersende hittegolf, veel bloot betekent.

Zoals vandaag, als ze uit de berging komt met een stapel dozen. Ik houd de deur voor haar open en vraag of ik moet helpen. Waarmee, antwoordt ze lachend. Met de dozen, zeg ik cryptisch. We wachten op de lift en kijken elkaar aan, maar zeggen niets. Het is net of we er niet over willen beginnen en niet weten wat we moeten zeggen. Als de lift er is, zegt ze ineens: “Jij hebt wel veel plezier in je leven. Ik zie je steeds met andere vrouwen, soms wel twee tegelijk, en nog jong ook. Kan je dat wel aan? Laatst was er weer een andere dame, die ik niet kende. Die kwam midden in de nacht. Je verdoet je tijd in ieder geval niet”. Ik kijk verbaasd: ”Je bent me wel aan het stalken zeg. Je blijft er zelfs ’s nachts voor op. Ben je soms jaloers?”. “Misschien wel, ik weet het niet, maar sinds toen volg ik jou, je intrigeert me. Excuses daarvoor, als je het vervelend vindt. Maar het heeft mijn leven veranderd”.

De lift heeft mijn verdieping bereikt en ik houd de deur even vast. Ik wil er verder niet op ingaan en vraag of ze echt geen hulp nodig heeft. Ze moet straks nog een lading dozen uit de box halen, en als ik wil mag ik wel helpen, want het is toch wel veel, zegt ze. We spreken af dat ik over een kwartier weer beneden sta.

Als ik in de hal kom, staat ze al te wachten. Maria loopt voor mij uit de gang van de berging in. Ze heeft een korte broek aan die strak om haar volle billen zit en een mouwloos wit shirtje. Door de dunne stof is de sluiting van haar beha zichtbaar. Mijn hersenen werken op topsnelheid, maar ik verwerp elke geile gedachte. Ik krijg het wel warm en mijn hart klopt in mijn keel.
We gaan haar berging binnen, die vol staat met verhuisdozen. Ze draait zich om, haar grote borsten met de harde tepels priemen bijna door haar blouse heen. Ik voel mijn pik groter worden, hij zit klem, maar ik kan hem moeilijk nu recht leggen. Dan vraag ik of ze niet het gevoel had dat ze vreemd ging, toen ze zichzelf stond op te winden voor het keukenraam. “Helemaal niet”, zegt ze, “Het leek net of ik het heel gewoon vond, ik had ook helemaal geen schaamtegevoel. Dat heb ik anders al als er iemand naar me kijkt”. Zoals nu, zeg ik lachend. Ze bloost en kijkt de andere kant op. Ze pakt een stapel dozen en geeft die aan mij.

Ze geeft drie keer een stapel aan, die ik achter de deur in de hal van de berging zet. Bij de derde keer raak ik bij het aanpakken per ongeluk haar borst aan. Ze rilt even, maar draait zich dan om een ander stapeltje te pakken. Als ze bukt, kijk ik naar haar gespannen billen, mooi, groot, rond, de bilnaad zet strak tussen haar broek. Ik ga achter haar staan en druk me tegen haar kont aan, sla mijn armen om haar heen en neem haar mooie grote borsten in mijn handen en masseer ze. Maria laat de dozen vallen en gaat rechtop staan. Ze drukt zich naar achteren tegen mij aan en zegt zachtjes: “Ja, doe maar”.
Terwijl mijn pik nu keihard is en tegen haar billen drukt, trek ik haar blouse wat omhoog en streel haar borsten over haar beha. Ik ga  met mijn handen eronder en pak de harde tepels beet en begin er aan te draaien. Ze kreunt weer. Ik vraag of het lekker vindt. Ze murmelt iets dat op goedkeuring moet duiden en trekt haar hoofd achterover, zodat die naast mijn hoofd komt te liggen. Ik kus haar nek en haar hals.

Langzaam schuif ik de beha omhoog, zodat ik haar volle blote borsten in mijn handen kan houden. “Wat een heerlijke tieten heb jij”, zeg ik, “Nog veel lekkerder dan ze er uitzagen”. Met mijn ene hand kneed ik haar borsten en tepels en met de ander streel ik nu over haar strakke broek haar kruis. Ze kreunt weer. Dan trekt Maria haar blouse over haar hoofd, haar beha hangt om haar hals. Ze steekt haar armen naar achteren en pakt mijn billen, zodat mijn stijve lul nog harder tegen haar aan drukt. Ze draait haar hoofd opzij en begint mij te zoenen in mijn hals, ze bijt in mijn oor en maakt zachte geluidjes.

Ineens horen we iets in de hal. Ze maakt zich snel los, pakt de sleutel uit de deur en draait die van binnen op slot. Iemand zet zijn fiets binnen, we kijken elkaar gespannen aan tot we voetstappen horen richting uitgang. Maria kijkt naar mijn broek en ziet de bobbel die er zit. Ze komt naar mij toe, slaat haar armen om mij heen en begint mij op mijn mond te zoenen, eerst zacht, dan steeds hartstochtelijker. Haar grote borsten drukken vol tegen mijn T-shirt, dat ik snel uit trek, zodat ik ze op mijn blote lijf kan voelen. Ik pak haar bij haar billen en schuif met een paar vingers langs haar bilnaad tot ik door de broek heen haar spleet kan voelen en begin die weer te bewerken.

Ik probeer onder haar broek en haar slipje te komen, maar het zit zo strak dat ik er niet bij kan. Maria laat mij los en maakt haar broek open. Langzaam schuif ik de beide broekjes naar beneden en duw haar zachtjes tegen een stapel verhuisdozen. Ze hangt er nu half overeen, haar borsten priemen omhoog en haar behaarde kutje steekt naar voren, haar broekjes hangen op haar enkels, haar beha nog steeds om haar hals. Het ziet er komisch uit, maar daar heb ik geen oog voor. Ik zak door mijn knieën, doe haar benen iets uit elkaar en begin haar kutje en klitje te likken. Ze streelt haar borsten weer, zoals toen in de keuken deed.

Haar onderlijf wipt op en neer, haar vagina is drijfnat geworden, ze slaakt kleine gilletjes. Ik blijf doorlikken, maar voel dat ik dit niet lang ga volhouden. Met mijn handen knijp ik in haar billen en bij elk likje druk ik ze omhoog, ze doet ritmisch mee. Ik neuk haar met mijn tong.

Intussen maak ik met één hand mijn broek open en probeer die naar beneden te trekken, maar mijn lul zit klem. Ik laat haar los en trek mijn broek uit. Mijn harde pik steekt recht omhoog. Ze kijkt ernaar en zegt dat ik snel in haar moet komen. Mijn twee vingers open ik haar kutje en schuif naar binnen. Heel langzaam begin ik te neuken, steeds weer terugtrekkend en dan weer naar binnen, elke keer een beetje dieper. Maria kreunt van genot.

Vervolgens ga ik op haar liggen en voel haar grote borsten tegen mij aan. Ik beweeg iets sneller en dan weer langzamer. Ze draait met haar billen, kreunt en net als ik weer iets langzamer beweeg, komt ze klaar. Ze draait, schokt en knijpt haar schaamlippen samen. Mijn lul kan haast niet meer bewegen, zo hard houdt ze zich dicht. Als ze iets ontspant, neuk ik verder, afwisselend langzaam en snel, ik kan er geen genoeg van krijgen om het spuiten zo lang mogelijk te rekken.

Het windt haar weer op, ze heeft haar armen strak om mij heen geslagen en drukt haar borsten tegen mij aan. We zoenen vol met onze tongen in elkaars mond, het speeksel loopt eruit. Ik ga sneller en sneller. Ze begint weer te kreunen en met haar onderlichaam te schudden. Ik geef nog twee heel harde stoten en dan ontlaad ik mij, mijn lul heel lang stilhoudend, zodat ik het zaad goed kan voelen stromen. 

We blijven elkaar strelen, Maria houdt mijn hoofd vast en drukt dat tussen haar borsten. Mijn lul zit nog steeds in haar en wordt langzaam weer stijf. Weer begin ik te bewegen in haar drijfnatte grot. Maar nu heel relaxed, terwijl ik aan haar tepels zuig. Ze rilt van genot. En net als ik overweeg om te stoppen, begint ze weer te hijgen en te kreunen. Ik begin harder te stoten, zo hard zelfs dat mij lul ervan begint te gloeien, maar ik haal het niet om samen met haar klaar te komen.

Als ze weer wat rustiger is, haal ik mijn pik uit haar en sta op. Mijn lul staat nu boven haar ik begin me af te trekken. Vlak voordat ik klaar kom, leg ik mijn lul tussen haar grote borsten en schuif heen en weer. Het sperma loopt tussen haar borsten door over haar buik. Ik veeg er wat van op en stop het in haar mond, ze likt mijn vingers schoon.

– Hier droom ik al een tijd van, soms werd ik midden in de nacht drijfnat wakker kut. Ik ben echt blij dat het nu gebeurd is, en ook niet geforceerd. Alles leek vanzelf te gaan. Daarom moeten we dit maar voor ons houden en vergeten, ik ga toch weg. Maar ik vond het wel heel erg fijn, ik heb écht al jaren niet meer zo genoten. 
– Maak er geen drama van. Ik denk dat het je eigen huwelijk alleen maar goed doet. Ik zal je inderdaad weinig meer zien, dat maakt het alleen maar makkelijker. Je hebt me behoorlijk gesloopt en ik begrijp je man niet, want je kan erg lekker vrijen.

3.

Een paar maanden geleden is Maria met haar man en twee kinderen verhuisd van een flat in de stad naar een eengezinswoning in een nieuwe buitenwijk. Ze is iets in de dertig, haar man is arts en heeft onregelmatige tijden en zelf werkt ze een paar uur in de week in de verpleging. Maria is een stevig type, met grote volle borsten, een flinke kont en stevige benen. Ze heeft een grappig koppie met half lang stijl zwart haar.

Haar leven is de laatste maanden behoorlijk veranderd. Jarenlang was ze de trouwe huisvrouw, die goed voor haar man en de kinderen zorgde en een rustig maar saai leventje leidde. Ze was maagd toen ze haar man trouwde en hij was daarna ook de enige, met wie ze ooit gevreeën had. Onder invloed van vriendinnen was ze toch eens om zich heen gaan kijken, want die hadden wilde verhalen over one-night-stands en flirtpartijen met andere mannen. Haar eigen seksleven was in de loop der jaren behoorlijk verflauwd. Vlak voor haar verhuizing had ze twee bijzondere ervaringen gehad.

Eerst was er die avond dat ze in de lift een buurman tegen gekomen was, die ze van afstand al aardig had gevonden, maar waarmee ze ineens een heel leuk gesprek had. Hij woonde schuin tegenover haar en als ze in de keuken stond, kon ze bij hem in de keuken en de hal kijken. Ze wilde een afspraak maken om verder te praten in een café, de volgende ochtend en gaf haar gsm nummer. Een paar uur later, toen ze in de keuken stond, belde hij. Ze kon hem zien staan in de hal en hij zag haar ook. Hoe het kwam weet ze niet goed meer, maar op een gegeven moment stond ze haar blote borsten te strelen en even later vingerde zichzelf klaar terwijl hij haar op stond te geilen door de telefoon. Hij had haar duidelijk gemaakt, dat ze zich moest laten gaan en moest doen wat ze zelf lekker vond.

Weer wat later hadden ze gevreeën in haar kelderbox toen hij haar had geholpen met dozen sjouwen. Ze waren als jonge wilden tekeer gegaan en ze hadden elkaar behoorlijk uitgewoond. Ze had er geen moment spijt van. Sinds die dag, was ze meer op andere mannen gaan letten en had ze zich veel vrijer gevoeld. Ze was zich anders, uitdagender, gaan kleden en probeerde haar man weer tot actie over te halen, maar dat laatste lukte nog niet zo erg. Ze masturbeerde steeds vaker en ze vond het geil om zich voor het raam uit te kleden en dan haar lichaam te strelen. Ze lette goed op of iemand haar zag, maar meestal ontdekte ze niemand, jammer genoeg. Hun slaapkamer keek uit op de tuinkant en de achterkant van de volgende rij huizen was een eindje weg. Van de buren hoefde ze niet veel te verwachten, links een bejaard stel, dat vrijwel nooit in de tuin was en rechts een echtpaar met twee zoons, een van een jaar of 16 en de ander schatte ze 17 of 18 in. Het was wel een mooie jongen met een slank lijf, half lang donderblond haar met een mooie slag erin en een leuk open gezicht, hij heette Marco en zat nog op de middelbare school.

Het is aan het begin van de zomer en de zon schijnt volop, als Maria alleen thuis is, de kinderen zijn naar school en haar man moet werken. Ze besluit eens lekker te gaan zonnen en loopt naar de slaapkamer om zich om te kleden. Door het raam ziet ze Marco in de tuin bezig met wat gymnastische oefeningen. Hij heeft alleen een sportbroekje aan en zijn bezwete gespierde bovenlijf glinstert in de zon. Maria trekt haar bovenkleding en haar beha uit, haar grote volle borsten met de forse roze tepels hangen stevig op haar nog witte lichaam. Ze kijkt weer naar buiten en ziet dat Marco niets in de gaten heeft, dus maakt ze met wat lawaai het raam op en gaat en profiel voor het raam staan.

In de spiegeling ziet ze dat Marco naar boven kijkt en stopt met zijn oefeningen. Ze doet of ze hem niet ziet en streelt met beide handen haar grote tieten en haar tepels. Marco staat nu met open mond naar boven te staren en met één hand verlegt hij iets in zijn kruis. Dan loopt Maria weg. In de tuin gaat ze topless, met een heel klein bikinibroekje aan, op haar rug op een stretcher liggen. Omdat de huizen er nog niet zo lang staan, is er nog geen dichte afscheiding tussen de tuinen. Door de iele coniferen kan je zo de andere tuin in kijken en als ze haar hoofd even snel optilt, ziet ze dat Marco schuin tussen de coniferen door naar haar staat te gluren. Hij heeft een hand in zijn sportbroekje gestopt, maar Maria kan niet zien wat hij aan het doen is, al kan ze het wel raden.

Na een paar minuten staat ze op en doet net alsof ze hem ineens ziet. “Hallo Marco”, zegt ze, “lekker weer hè. Ga je ook zonnen?”. Marco had snel zijn hand uit zijn broek gehaald en zegt verlegen dat hij wat oefeningen aan het doen was. Dan zal je wel dorst hebben, wil je wat drinken, vraagt ze. Marco wil wel een cola en Maria loopt naar binnen om de drankjes te halen, voor zichzelf schenkt ze een glas witte wijn in. Als ze terugkomt, nodigt ze Marco uit in haar tuin om de cola aan te nemen. Hij aarzelt eerst, maar schuift dan toch tussen de planten door naar haar toe. Maria ziet dat hij nog steeds naar haar borsten staat te kijken en geeft hem zijn cola. Ze gaat op de stretcher zitten en en proost met hem.

Ga toch zitten, zegt ze en ze wijst naar een tuinstoel die tegenover de stretcher staat. Maria gaat met haar benen aan weerszijden op de stretcher zitten zodat Marco een goed uitzicht heeft op haar stevige dijen en het minuscule stukje textiel dat haar vagina bedekt. Ze ziet dat er beweging in zijn broek is en er ontstaat al een aardige bult, terwijl Marco zijn ogen van haar grote borsten naar haar kruis laat dwalen en weer terug.

Maria begint ontspannen te praten over van alles en vraagt Marco naar school, zijn hobby’s en of hij al een vriendinnetje heeft. Dat laatste niet vast, zegt hij, af en toe een scharreltje. Terwijl ze praten, let Maria vooral op zijn kruis en monstert ze zijn mooie bovenlijf en zijn stevige benen. Ze wordt er zelf behoorlijk opgewonden van en dan zegt ze: “Wat zit je nou toch naar mijn borsten te loeren, ben je nog nooit op een strand geweest?”. Marco schrikt en bloost heftig. Hij zegt dat zij toch een stuk ouder is en dat hij niet verwacht had, dat ze bijna naakt in de tuin zou liggen. Ze maakt hem erop attent dat het hem kennelijk wel heet maakt en wijst naar zijn broek, waar zich nu een volle erectie aftekent onder de stof. Hij kijkt en lacht dat het hem wel wat doet ja, je ziet er ook erg mooi uit, voegt hij eraan toe. “Kom eens hier”, wenkt Maria en hij gaat voor haar staan. Voor hij het weet, heeft ze zijn broek naar beneden getrokken en neemt ze die mooie harde jongenspik in haar hand, waar ze rustig aan begint te trekken. “Die mag best gezien worden, hoor”, zegt ze, “en hij voelt ook lekker stevig aan”.

Marco kijkt om zich heen, maar er is niemand en dan legt hij zijn schroom af en pakt de grote tieten van Maria met twee handen beet. Ze voelt een siddering door zijn lichaam gaan als hij ze begint te strelen en kneden, de tepels niet vergetend. Ze voelt dat ze nat wordt en laat ze die jongenshanden heerlijk met haar borsten spelen. Met haar andere hand kneedt ze zijn balzak en ze voelt dat hij zo geil is, dat hij snel zal komen. Dan laat ze los, neemt zijn hand en leidt hem naar binnen, direct naar de slaapkamer. Ze trekt haar slipje uit en Marco kijkt vol bewondering naar haar bolle kutje met dat donkere schaamhaar en die vooruitstekende schaamlippen. Hij trekt zijn broek uit en kruipt bij haar op bed. Ze pakt direct weer zijn lul en begint er nu aan te zuigen. “Lik me”, beveelt ze, “vinger me en zuig aan mijn klit”. Marco volgt de aanwijzingen op en Maria wordt zo heet dat ze begint te kronkelen en te hijgen en gaat steeds sneller aan die harde pik zuigen, tot ze niet meer kan, haar dijen dicht knijpt en kreunend klaar komt.

Ze heeft zijn pik losgelaten en Marco begint er nu zelf aan te trekken. “Nee”, zegt ze”, “kom hier”. Ze draait zich op haar rug en spreidt haar benen, neuk me, ik wil nog een keer komen, voordat jij komt, dus probeer je in te houden. Hij schuift op haar en laat zijn harde penis met de mooie roze eikel snel in haar drijfnatte spleet glijden. Dan begint hij woest op en neer te bewegen, terwijl Maria hard mee doet op zijn kolkende ritme. Ze wordt snel weer heet en slaakt geile kreetjes, ze moedigt hem aan, ga door, ga door. Maar Marco voelt dat hij zich niet meer in kan houden: “ Ik ga komen, ik hou het niet, schreeuwt hij het bijna uit. Kom maar, zegt Maria en ze perst zich omhoog tegen zijn kruis, slaakt een gilletje komt weer klaar.

Dan ploft Marco op haar neer, stoot nog een paar keer keihard naar beneden, spuit zijn jonge zaad met geweld binnen. Het duurt wel even voor hij echt helemaal leeg is. Ik droom er al een tijdje van geneukt te worden door een jonge jongen, maar dat het zo lekker en heftig zou zijn, had ik niet verwacht. Marco zit, nog steeds verwonderd eigenlijk, weer tegenover haar op de tuinstoel, terwijl zij met een T-shirt en een slipje aan op de stretcher ligt. “Ga nou niet opscheppen tegen je vriendjes, hou het lekker voor je dan kan je er veel meer van genieten. Ik wed dat je je nog wel eens zal aftrekken als je hieraan terug denkt”, houdt Maria hem voor. 

© Juanito

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Maria komt los

 1. WB
  6 april 2007 at 22:52

  Hoewel de hoofdpersoonwisseling een aardige vondst is, voegt het toch niet zo veel aan het verhaal toe. De eerste hoofdpersoon moet wel bijzonder scherpe ogen hebben. Vanuit de ene flat naar de andere kijkend, ziet hij zelfs dat haar tepels een beetje stijf worden…

 2. 19 april 2007 at 08:14

  Twee verhalen voor de prijs van één – en op een of andere manier willen ze niet zo in een het hetzelfde verhaal passen. Juanito vertelt sappige dingen maar bij vlagen op een wel erg uitleggerige manier – zoals we van hem gewend zijn. Bij vlagen staan er onbegrijpelijke zinnen in zijn tekst. Een extra redactieslagje zou dit verhaal aanzienlijk beter hebben gemaakt. Niettemin: goed voor een ster.

 3. 19 april 2007 at 16:56

  Een verrassende verschuiving van perspectief, die echter met iets meer zorg uitgewerkt had mogen worden.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world