hot teens tube shemale jizzed by group.

Maria

Maria was onderweg naar André, een vriend van haar, ze kende hem al van de lagere school. Ze waren elkaar nooit uit het oog verloren, het was een perfect stapmaatje. Als ze al eens problemen had, dan kon ze altijd bij hem terecht. Hij zag er goed uit met zijn lange gespierde lichaam, zijn vriendelijke blauwe ogen en zijn vrolijke karakter maakte hem een begeerd object bij veel vrouwen. Ondanks zijn leeftijd van 28 jaar had hij zich nog niet laten strikken. Er was tussen hen beiden nooit iets gebeurd. Ze betrapte zich er de laatste tijd wel op dat ze anders naar hem keek. Als hij aandacht aan een andere vrouw schonk dan voelde ze iets van jaloersheid.

Ze had vandaag afgesproken om met hem uit eten te gaan en een bioscoopje te pakken. Even keek ze naar boven, de wolken pakten zich dreigend samen. De hitte van de dag drukte zwaar op haar. Ze was luchtig gekleed in een wit bloesje met een lange witte wijde rok die luchtig om haar heen viel. Alsof de blik van haar naar boven voldoende was gingen de hemelse sluizen open. De regen kwam als een verlossing met bakken naar beneden. Binnen een paar seconden was ze tot op het toe bot nat. Ze was nog een paar minuten van zijn huis af, schuilen had totaal geen zin meer. Ze versnelde haar pas iets en binnen een paar minuten stond ze voor de deur van zijn luxe appartement. Ze drukte op de bel, het water drupte uit haar haar.

Hij opende de deur en keek even naar de verzopen kat die bij hem voor de deur stond. Hij zwaaide lachend, met een uitnodigend gebaar de deur open. Ze stapte binnen en zette haar schoenen onder de kapstok. Galant als hij altijd was stond hij al te wachten met een handdoek in zijn handen. Ze droogde haar haar en keek André even aan. “Dit gaat niet Dré”. Hij knikte begrijpend. “Je weet mijn kast te vinden, kijk maar of je iets kan vinden om aan te trekken. Je hebt de pech dat de droger stuk is het zal wel een tijdje duren eer het droog is. We bestellen wel wat en kijken gezellig hier een filmpje”. Ze knikte met instemming en  verdween naar zijn slaapkamer. Hij liep naar de keuken en schonk voor hen beiden koffie in. 

Zijn mond viel open toen ze weer binnen stapte. “Ik kon niets vinden” zei ze verontschuldigend. Ze was gehuld in een lang wit T-shirt van hem dat net over haar bevallige billen viel. Haar volle borsten drukten tegen de stof en verrieden zo wat van hun grootte. Haar tepels die hard waren geworden van de koude rillingen die bezit van haar hadden genomen priemden heet naar voren. Haar smalle taille maakte dat ze er groter uitzag dan ze feitelijk was. Haar lange rode haren die ze met een handdoek gedroogd had zaten wild om haar fijne gelaat. “Wauw” was het enige dat hij kon uitbrengen. Hij zag dat ze kleurde onder zijn bewonderende blikken. Het gevoel dat hij al enige tijd voelde als hij haar zag kon hij nu thuisbrengen. Hij was verliefd op haar geworden, ongemerkt en onbedoeld. Hij durfde zijn gevoelens niet te uiten, bang als hij was een goed vriendin te verliezen. “Ik wil wel wat anders aantrekken hoor!”. Hij schudde zijn hoofd. “Nee hoor, je ziet er schitterend uit”, zei hij bewonderend.

Een beetje verlegen nam ze plaats op de bank. “Wat zullen we eten?”. De keus viel op een pizza. Met smaak aten ze hun pizza en dronken een glaasje wijn erbij. Hij kon het niet laten om voortdurend haar te bewonderen. Het T-shirtje dat ze aan had bedekte haar benen niet. Af en toe kon hij een glimp van haar witte kanten slipje opvangen. Hij kon zich niet aan de indruk onttrekken dat ze het zag, en soms expres haar benen iets verder van elkaar deed dan strikt noodzakelijk was. Het gesprek ging over koetjes en kalfjes, al met al hadden ze het prima naar hun zin. Hij ruimde de tafel af en liep naar boven. “Je kleding droogt niet echt, je zal vannacht hier moeten slapen meis”. Het was niet de eerste keer dat ze hier zou slapen “Het is goed, ik heb nu toch geen zin om nog over straat te gaan”. Hij ging tegenover haar zitten en zette een film op. Hij had zijn aandacht er niet bij, hij kon zijn ogen niet van haar afhouden.  

Ze klopte naast zich op de bank ten teken dat hij naast haar moest gaan zitten. “Wat is er? Ik breng je toch niet in verlegenheid?”. “Om eerlijk te zijn wel.Zoals je er nu uitziet en bijzit kan ik me nauwelijks inhouden”, bekende hij.  “Wie zegt dat je je moet inhouden?”, diende ze hem van repliek.

Hij wist niet wat hij hoorde, dit had hij niet verwacht, het was een regelrechte uitnodiging. Teder trok hij haar naar zich toe en zoende haar zacht op haar mond. Haar lippen weken als vanzelf van elkaar. Hun tongen vonden elkaar in een minutenlang vurig gevecht. Zijn handen dartelden over haar rug en streelden zacht de aanzet van haar billen. Langzaam maakte ze zich van elkaar los.

“Kom” zei ze en trok hem overeind en liep richting slaapkamer. “Vannacht slaap ik bij jou”. Gewillig volgde hij haar, hij kon niet geloven dat dit gebeurde.

In de slaapkamer trok ze zonder enige schroom rustig het shirt over haar hoofd uit. Hij stond zonder zich te bewegen haar lichaam te bewonderen. Ze ging op het bed liggen en keek hem aan. De uitgestoken handen van haar spoorden hem aan. Snel ontdeed hij zich van zijn kleding en ging naast haar liggen. Vol lust zoende hij haar. Toen hij haar los liet, liet hij zijn lippen teder over haar lichaam gaan. Zacht zoog hij op haar tepels terwijl hij met zijn hand teder over haar kruis wreef. Hij voelde dat het slipje vochtig was van de lust die haar had overvallen. Hij zakte langzaam af naar beneden, zijn tong liet een vochtig glinsterend spoor achter op haar buik toen hij steeds verder afzakte. Rustig pakte hij de kanten van haar slipje af om het af te stropen. Ze tilde haar billen van het matras om het hem makkelijk te maken. Achteloos gooide hij het slipje op de grond en drukte zijn mond op haar wijd gespreide volle dijen. Heel subtiel liet hij zijn tong via de zachte binnenkant van haar bovenbeen over haar opgezwollen vochtige schaamlippen glijden. Het kleine plukje schaamhaar dat er nog stond verried dat ze een echte rode was. 

Een zacht kreetje van haar spoorde hem aan verder te gaan. Met zijn vingers spreidde hij haar schaamlippen om haar klitje te ontbloten. Verlangend drukte hij zijn mond op de opgezwollen knop. Als door een stroomstoot getroffen veerden haar billen van het bed af en drukte haar kruis stevig tegen zijn mond aan. Met zijn handen omvatte hij haar billen en kneedde ze zacht. André voelde dat zijn gezicht nat werd van de vochtigheid van haar. De muskusachtige geur die ze verspreidde en de smaak van haar maakte hem haast gek van verlangen. Hij merkte aan haar reactie dat het niet lang meer zou duren eer ze zou klaar komen. Een kreet kondigde haar orgasme aan, spastisch schokkend kwam ze tot een ongekend hoogtepunt. Rustig schoof hij omhoog, haar even de tijd gevend bij te komen. Zacht zoende ze hem op zijn nog natte mond, de smaak van haarzelf wond haar op. 

Hij voelde haar hand om zijn harde vlees sluiten en hem zachtjes knedend aftrekken. “Nu is het jouw beurt”, fluisterde ze liefdevol in zijn oor. Hij voelde een kort likje over de stam van zijn lid. Haar warme mond omsloot hem volledig. Haar tong kronkelde als een wild geworden slang om zijn eikel. Zacht trok ze hem in haar mond af. De zuiging en de trekkende beweging maakte hem gek. Hij voelde dat het zaad in zijn ballen het kookpunt naderde. “Ik kom zo klaar schat”, waarschuwde hij haar. Zonder zich om zijn opmerking te bekommeren ging ze fanatiek verder. Ze verhoogde het tempo en nam zoveel als mogelijk was van het vlees in haar mond. Met een kreet kwam hij klaar, straal na straal spoot hij diep achter in haar keel. Ze deed alle moeite om de enorme hoeveelheid sperma te verwerken. Glimlachend kwam ze omhoog. Een klein druppeltje sperma sijpelde langs haar mondhoek. Met een kleine beweging van haar vinger veegde ze de druppel weg en likte smakkend haar vinger af. 

Teder kroop ze tegen hem aan, haar hand speelde liefdevol met zijn verslapte lid. Sneller dan hij verwacht had voelde hij hem hard worden. Maria had volledig het initiatief van hem overgenomen. Ze rolde op hem en pakte met haar hand zijn nog niet tot volle wasdom gegroeide lid vast. Langzaam liet ze zich op hem zakken, haar gekreun verried haar verlangen naar hem. Hij voelde dat de vochtige warmte bezit van hem nam. Ze voelde heerlijk aan, hij paste perfect in haar. Ze omsloot hem als een vochtige fluwelen handschoen. Haar vaginaspieren masseerden zijn vlees op een ongekende manier. Lustvol liet ze zich voorover vallen en zoende hem heet op zijn mond. Minuten lang bleef ze zo liggen, genietend van het gevoel dat zijn groeiende lid in haar veroorzaakte. Langzaam begon ze te bewegen. Iedere beweging die ze maakte ontlokte een zacht gekreun uit haar keel. Haar volle borsten wipten in het ritme van haar bewegingen heet op en neer. Zacht streelde hij haar dijen en kneedde haar volle stevige borsten. Zacht speelde ze met haar eigen borsten. De hele tedere situatie maakte dat ze snel hun hoogtepunt naderden. Hij voelde dat ze klaar begon te komen. Ze liet zich schokkend op hem vallen, en beet hem kreunend van genot in zijn schouder. Haar spieren knepen hem vast alsof ze hem nooit meer wilde laten gaan. De knedende warmte van haar vagina werden hem ook te veel, met een ingehouden kreet spoot hij zijn sperma diep in haar buik. Uitgeput liet ze zich op hem vallen “Ik hou van je”, fluisterde ze in zijn oor. “Ik ook van jouw. Dit had ik nooit verwacht maar ik ben blij dat het is gebeurd”. Liefdevol zoende hij haar. Langzaam liet ze zich van hem afglijden en nestelde zich tegen hem aan. Met haar hoofd op zijn schouder viel ze gelukzalig in slaap. Ze had haar plek gevonden. 

De volgende ochtend werd hij wakker van het zonnetje in de slaapkamer. Ze lag nog steeds op zijn arm te slapen. Het gevoel was volledig uit zijn arm weggetrokken. Voorzichtig zonder haar te wekken trok hij zijn arm onder haar vandaan en stond op. Het gevoel kwam op een pijnlijke manier terug, nu het bloed weer vrij door zijn arm stroomde. Het zonlicht dat door haar rode haren speelde maakte hem week van binnen. Haar wilde hij niet meer laten gaan.Hij was verliefd, hij wist het nu zeker, voor haar zou hij alles doen.

Nu, drie jaar later, zijn ze nog steeds gelukkig met elkaar. Heel burgerlijk zijn ze getrouwd en hebben een baby. Hun seksleven is net als in het begin perfect. Jaloers is Maria niet meer ze weet dat hij alleen maar aandacht voor haar heeft. 

Zo, dit was het verhaal van Maria en André. Wat minder grof en warmer dan gebruikelijk is maar wel duidelijk lijkt mij. Laat eens horen wat jullie ervan vinden, deze manier van schrijven is voor mij ook nieuw. Ik ben vooral benieuwd naar de reacties van de vrouwen. Het verhaal is met jullie in mijn achterhoofd geschreven.

Mr Magic

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Maria

  1. 26 april 2009 at 20:43

    om helemaal bij weg te dromen {|= zag het zo voor me

  2. 16 september 2009 at 16:22

    Wou dat ik eens zo’n vent meemaakte gheghe. ach Dromen blijft leuk!

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world