hot teens tube shemale jizzed by group.

Mart

In een koffieshop is de minimale leeftijd van de bezoekers 18 jaar. En dat is maar goed ook.. Zelf ben ik 43, maar ik val op (vrij) jong, dus dan komt dat goed uit !

Nu ben ik daar stamgast, oldies but goodies, dus iedereen die daar komt, ken ik wel zo ongeveer. Ok, vorige week kwam er dus een nieuw joch binnenwapperen… Hij viel me gelijk op: verlegen schakertje, binnendeurs zijn capuchon op, zich verbergend als een islamitisch meisje. Blond haar, verborgen onder de capuchon, smal gezicht, fantastische ogen..

Ik stond te internetten.. mooimooi in de meeste koffieshops is dat beschikbaar.. Als ik sta te internetten daar, kan dat soms uuuuuren duren maar er zijn situaties..

Hij komt naast me staan.

“Hoi, mag ik even bij het internet ?”

“Ok hoor, ik sluit de sessie wel even af, dan kun je erbij..”

Die glimlach.. wow..

“Zal ik koffie halen of zo ? Ben je student ?”

“Ja tweedejaars, maar dat schiet niet op. Cola”

“Ik ben Lex”

“Mart.”

Glimlach terug. Die van mij is ook (nog) wel leuk, onder die baard en ik zag een soort twinkeling bij hem terugkaatsen, een soort herkenning.. Ik sprint naar de bar en haal twee cola, intussen beramend met welke soort geestverruimende cannabis we de afterglow.. Anyway ik ben een dromer, zoals je merkt. Meestal draait dit uit op hete solo-nachten (qua afterglow)

Toen ik terugkwam met de cola zag ik hem zoeken. Kamers in de stad on-line, etcetera..

“Kom je er een beetje uit ? hier is je cola”..

“Jawel, maar ik kan het toch niet echt vinden. Ik heb geen haast, maar ik zit nu bij iemand in huis… jeweetwel”

“Ik weet wel wat.”

“Oh ?”

Ik heb het geluk dat ik single ben met eigen woonruimte. Hij begreep wat ik bedoelde en diezelfde nacht, na sluitingstijd heb ik hem mijn huisje laten zien.

Hij zou erover denken. Een week later kwam hij opnieuw.

“Had je een kamer over ?”

Op zo'n moment kun je doorvragen, wat is er aan de hand, maar hij vertelde het hele verhaal er gewoon bij.. Die kamer die hij nu had, was in een studentenhuis met voetbal-liefhebbers, hij was daar helemaal geen fan van en werd daarmee gepest..

We speelden een potje schaak en om twaalf uur richting huis.

“Ik mag jou, je bent een van mijn eerste vrienden in de stad hier”

Smile.. die binnenkomer.. Ik besluit open kaart te spelen,

“Tsja Mart weet je wat ik moeilijk vind ? Jij bent negentien, ik vind jou erg mooi en misschien zou ik verliefd op je worden, als je bij mij zou komen wonen.”

Hij blijft staan en kijkt me verbaast aan.

“Maar hoe oud ben jij dan ?”

Ik vertel hem dat ik 43 ben,

“Wat maakt dat dan uit.”

Ok.. ik woon al 20 jaar in deze studentenstad.. maar dit had ik nog nooit meegemaakt.

“Kom.. laat me je een geheimpje vertellen” zeg ik en ik pak zacht zijn schouder, bij de bovenarm. Ik buig me naar hem toe, beweeg mijn mond naar zijn oor en kus hem daar voorzichtig. Ik voel zijn hand onder mijn jas, hij zegt

“laten we gaan dan.. het is koud hier buiten”..

Thuis gekomen onthult Mart voor het eerst hoe hij er uit ziet. Hij had de hele tijd die capuchon opgehad en nu hing hij zijn jas over de stoel. Zijn haar is sluik, halflang..

“Wil je koffie, of iets anders ?” vraag ik nog.

Hij stapte naar de bank en ging half languit liggen, knoopte zijn broek los.

“Zullen we eerst douchen ?”

Mja.. ik denk dat ik toen helemaal gek werd. Mijn stijve klopte, hij bleef me met die hemelse glimlach aankijken. Ik hielp hem met het losknopen van zijn gulp, intussen zijn tepels strelend onder zijn groene t-shirt. Hij kreunde zachtjes en ik voelde hoe zijn stijve begon te kloppen.. Ik liet mijn hand afdalen in zijn spijkerbroek en streelde zijn kontgaatje over zijn strakke onderbroekje heen en erlangs, erin..  Intussen had hij mijn rode paal ook ontdekt en zoog voorzichtig aan het topje.. ik zag zijn prachtige gezicht nu in profiel, gesloten ogen genietend van mijn pik alsof het een ijsje is. mijn vinger pompte langzaam en ik boog me nu ook voorover om zijn eikel met mijn mond te verwennen.

We liggen nu allebei op de bank, alleen een T-shirt. Zijn lijf is heel tenger, een prachtig rond kontje. Ik steek mijn hoofd door zijn benen en begin te likken aan zijn gaatje, intussen zachtjes trekken aan zijn keiharde pik. Dan komen we allebei tegelijk klaar..

Wat een ontmoeting..

© Xander

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Mart

 1. WB
  7 april 2007 at 21:32

  Mooie, ingehouden verteltrant. De functie van die dubbele puntjes (..) ontgaat me. De tussentijdse wisseling van tegenwoordige naar verleden tijd kan je voorkomen door het verhaal te laten liggen en later nog eens door te lezen. Dan vallen je vast ook nog wat andere dingetjes op.

 2. 9 april 2007 at 23:46

  Leuk verhaal Xander, alleen je 'punt' gebruik stoorde mij erg. Meestal gebruik je er twee waar er maar één hoort en soms vergeet je de hele . Vond ik erg jammer.

 3. 10 april 2007 at 10:41

  Met vaart en beheersing geschreven en daarom extra prikkelend. Ergens wel jammer dat de schrijver het licht op zijn wederwaardigheden dooft terwijl het net spannend begint te worden.

 4. 11 april 2007 at 17:02

  Geboeid gelezen, goed beschreven

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world